2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935930 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FedericoGiunti

Arkadaşlar bir sıralama yaparsanız eğer sizce gelmesi en muhtemel kaleciler hangileri olur?
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı can1903

Başkan TRT Sporda.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Leiva havalimanından dönmüş.  :bawling: :bawling:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı elitehunter

Beni en çok sevindiren stad stad kapasitesi 43bin olacak olması. Ben öyle anladım.

Çevrimdışı cursedofdragon

SON DAKİKA!
West Ham yöneticileri Gökhan Töre için İstanbul'a geldi.Teklif 10 milyon euro.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

SON DAKİKA!

TRT Spor'un kapısında Başkanı mı bekliyolar ki :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Koa_lAA

SON DAKİKA!

nezaman ingiltereden transfer haberi çıksa ilk baktığım fiyat ne yazdığıdır..

10 m pound dese belki derim ama 10 m euro derse balonu şişirmiş biri diye düşünmekteyim  :bandit:

Çevrimdışı Kadir G.

Şampiyonadan önce kimse satılmaz. (Astronomik teklifler hariç)

Çevrimdışı F1903

Yaklasik 5 milyon Euro'ya aldigimiz degerli, faydali bir oyuncumuzu sampiyonluk yolunda ilerlerken 10 milyon Euro'ya satmayi mantikli bulmuyorum.

Ancak 15 milyon Euro ve uzerinde bir teklif olursa ciddi manada degerlendirilmeli diye dusunuyorum.

Demba Ba giderken de cok uzulmustuk ama iyi bir gelir elde ettik ve yerini cok iyi bir oyuncu ile doldurduk.

Çevrimiçi Samet Ç

Eee :alala:
Şimdide futboldan çok iyi anlarım diyor işte  :D

Çevrimiçi Koa_lAA

4 yıldır her maçı yerinde izliyor bırakında futboldan anlasın artık :D

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Töre sezon sonunu görmeli şampiyonada bir oynasın duruma göre satılır. Ayrıca Ozi'nin de şampiyonadan sonra iyi bir fiyata satılabileceğinin düşünüyorum.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Arkadaşlar bir sıralama yaparsanız eğer sizce gelmesi en muhtemel kaleciler hangileri olur?

Bence Boyko, (bundan sonrası için ümidim yüzde sıfıra yakın) Ospina, Mandanda

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Daily Express Ospina'nın ayrılmak için Arsene Wenger'den izin isteyeceğini yazmışlar 

Çevrimdışı Çağatay

Eger dogruysa sirf pislik olsun diye yapilmis bir tekliftir.
He ama 15+ bir teklif yaparlarsa bir daha ve bu teklif de sezon sonu olursa ne ala
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Ospina gelecek diye düşünüyorum.

Çevrimdışı F1903

Bu arada Töre sezon sonunu görmeli şampiyonada bir oynasın duruma göre satılır. Ayrıca Ozi'nin de şampiyonadan sonra iyi bir fiyata satılabileceğinin düşünüyorum.

Teknik, hizli, delici bir kanat oyuncusu bulunur da Oguzhan gibi inanilmaz yetenekli, zeki, kreatif bir maestro kolay kolay bulunmaz. Ben olsam Oguzhan'i mutlaka tutarim.

Ayrica Gokhan'in 2 mac cezasi var, Fatih Terim Fransa'ya goturur mu o da supheli. Gitse bile en iyi ihtimal grubun son macinda oynayacak ki ben Turkiye'nin o gruptan cikacagini sanmiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Mandanda'yı istiyorum ama Ospina kokusu var havada.

Çevrimiçi Samet Ç

Teknik, hizli, delici bir kanat oyuncusu bulunur da Oguzhan gibi inanilmaz yetenekli, zeki, kreatif bir maestro kolay kolay bulunmaz. Ben olsam Oguzhan'i mutlaka tutarim.

Ayrica Gokhan'in 2 mac cezasi var, Fatih Terim Fransa'ya goturur mu o da supheli. Gitse bile en iyi ihtimal grubun son macinda oynayacak ki ben Turkiye'nin o gruptan cikacagini sanmiyorum.
Gruptan çıkarız

Çevrimdışı F1903

Gunahiyla sevabiyla bu takima 2 sene hocalik yapan, bize sampiyonluk kazandiramasa da unutulmaz zaferler yasatan bir hoca icin seviyesiz sekilde konusulmasini yadirgiyorum. Ayiptir, bize yakismaz.

Bilic Gokhan Tore'yi cok begendigini defalarca dile getirdi, transfer teklifinde bulunmasi kadar dogal bir durum olamaz. Satacaksan fiyatini soylersin, satmayacaksan tesekkur eder konuyu kapatirsin bu kadar basit.

Çevrimiçi Samet Ç

Payet-Töre takasına yanaşıyorlarsa olur. Onun dışında para ile devre arası satılmaz hele 10 milyon euroya

Çevrimdışı Kadir G.

Gunahiyla sevabiyla bu takima 2 sene hocalik yapan, bize sampiyonluk kazandiramasa da unutulmaz zaferler yasatan bir hoca icin seviyesiz sekilde konusulmasini yadirgiyorum. Ayiptir, bize yakismaz.

Bilic Gokhan Tore'yi cok begendigini defalarca dile getirdi, transfer teklifinde bulunmasi kadar dogal bir durum olamaz. Satacaksan fiyatini soylersin, satmayacaksan tesekkur eder konuyu kapatirsin bu kadar basit.

Liverpool hariç unutulmaz zafer?

Çevrimdışı RQ7_351903

Şezni'nin sözleşme feshedildi diye haber dolanıyo, öleyse Ospi hayırlı yolsun  :biggrinking: