2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12934754 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı FedericoGiunti

Şu mali yapı olumlu tarafa geçince çok güzel projeler bizleri bekliyor .Başkan ve yönetim çok bilinçli,planlı.Gurur duyuyorum cidden :)
Tamamen katılıyorum. Statın bitimiyle de güzel günler bizi bekliyor. Ancak unutulmamalıdır ki artık güzel günleri görmek istiyoruz.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

başkanın program saat kaçta başladı arkadaşlar?

19.00'dı galiba.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aha başkan bizi izliyormuş :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AmaralGürses

Başkan: "Beşiktaşlıların sitelerini de takip ediyorum."

:naughty: :naughty: :naughty:

Çevrimdışı Melekcik

başkan bizi takip ediyor biliyordum burada da var kim acaba   :alala: :alala: :alala: :alala:
başkanım sevgiler saygılar
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Sarp

Sağol Yusuf.
Teşekkür ederim :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Sarp

Başkan: "Beşiktaşlıların sitelerini de takip ediyorum."

:naughty: :naughty: :naughty:

Ben onu instagram olarak algıladım  :D

Evet arkadaşlar başkan benim. Artık gizlemenin anlamı kalmadı:)
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu mikrofonu bi düzeltselerdi keşke :bandit:

Çevrimdışı alimm

Mandanda, Costil derken bir de bakmışsın Fransa'dan Salvatore geliyormuş...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Başkan madem bizi takip ediyorsun ozaman duy sesimizi adleri al getir.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı RQ7_351903

Başkanım bizi takip ediyormuşsun, gözünü seveyim kaleci al bedava vodafone arena'da temizlikçi olayım :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2016, 20:35:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tolgay 1.5 aya geliyor  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Melekcik

mandanda olur bence ama sirugu keşke boyko pek sevmedim
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı can1903

Basgan sadece Instagramdan takip ediyor yanlsı algılanmasın
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı RQ7_351903

Seni yerrim deme öyle  :ebebe:

Çevrimdışı Melekcik

Seni yerrim deme öyle  :ebebe:
mandanda forma numarası 30 sirugununki de 30 ikiside fransada oynuyor bu bir işaret mi acaba  :alala: :alala: :kop: :kop:

Çevrimdışı F1903

Sirigu, Mandanda, Ospina, Handanovic gibi isimlerin ancak takimlari yerlerine birer transfer yaparsa kulupleri tarafindan gitmelerine musaade edilir.

Baskan da bu yuzden bekliyor olabilir. Ben onumuzdeki hafta stoper neyse de kaleci konusunda bir imza atilacagina pek ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkandan tezahürat geliyor kaçın :D :evillol:

Edit: gelmedi, kesin bilgi :D