2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930238 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Başkan 22.30 da trt sporda olacakmış.

Çevrimdışı sallapati

Neyini gördünüz Quaresma'nın, son maçta ki hareketinden konuşuyonuz hepiniz.

Kırmızı kart gördü deme, ortada pozisyon yokken emre yi çekip indiren adam profil fotoğrafın.

Bu adam bu sene bize en az 6 puan getirdi, fazla konuşmaya gerek yok.

Q17 konusunda hassasım tartışmaya girmeyelim.

q17 son maçta çok iyi oynadı.. ama takım gol attığında sevinmemesi çok büyük eksi puan gözümde benim.. bir de her an kırmızı kart görüp atılacak mı diye kendimizi kasıyoruz 90 dk

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Batuhan fikirtepe ve icerenkoy lü lise yıllarından beri aptal dı oyle de kalacak..

Çevrimdışı sallapati

Başkan 22.30 da trt sporda olacakmış.

aynen @MURAT  abi.. ayrıca ekleme yapayım... 19.03 de BJKTV de

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı RQ7_351903

q17 son maçta çok iyi oynadı.. ama takım gol attığında sevinmemesi çok büyük eksi puan gözümde benim.. bir de her an kırmızı kart görüp atılacak mı diye kendimizi kasıyoruz 90 dk
Hocam sert çıkmışım kusura bakma ama golde sevindi maçtan sonra görüntüleri de var, her oyuncu da olduğu gibi fevri hareketleri var haklısın ama bütün oyuncularımızda bu özellik var mesela Gökhan'da, Ersan'da hatta Oğuzhan'da.

Çevrimdışı can1903

Gökhan Töre, Quaresma bunlar da iyi aile çocuğu değil yani.

Önemli olan bunları basite indirgemek ve Şenol hoca bunu başarıyor.

O yüzden @sallapati bi öneri sundu, adamı bi gömmediğiniz kaldı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sosyalkartal

cümleten iyi akşamlar millet  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı can1903

Sene sonu Töre büyük ihtimal gidecek, yerine kimi kyoacağız çok merak ediyorum.

Boşta olan Lavezzi var ama zor. Feghouli sözleşme imzalamazsa çok talibi olur.

İlginç dönem olucak yazın.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

cümleten iyi akşamlar millet  :lol:
Ooo namıdeğer yevhen reyisssss iyi akşamlar  :halay: :halay:

Çevrimdışı sallapati

Gökhan Töre, Quaresma bunlar da iyi aile çocuğu değil yani.

Önemli olan bunları basite indirgemek ve Şenol hoca bunu başarıyor.

O yüzden @sallapati bi öneri sundu, adamı bi gömmediğiniz kaldı.

baba , ben de biliyorum batuhanın adam olma olasılığının %10 -15 olduğunu , Ama Burak Yılmazların , Umut Bulutların şampiyonluk yaşadığı bir ülkede Şenol Hoca faktörü ve Fikret Orman'ın sinekten yağ çıkarma huyunu bildiğim için ( Quaresma gitsin GSyi karıştırsın diyen başkan 1,5 milyon euroya düşünce bonservisi quaresmayı aldı getirdi)..

Fikret Başkan Batuhan da umut görse 1 dk durmaz hemen alır.. çünkü beleş ve yaşı genç.. hafif cilalayıp satabilirsin Çin 'e KAtar'a...

ama takım ahengini bozar eleştirinize katılıyorum.. artısını eksisini tartarlar zaten kendileri..

Çevrimdışı sosyalkartal

Ooo namıdeğer yevhen reyisssss iyi akşamlar  :halay: :halay:
unutun onu unutun   :lol: :lol: :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı F1903

Batuhan'i hali sahaya bile cagirmam, kesin kavga cikartir.

Şenol Güneş'in genc ve yerli oyuncularin gelisimine onemli olcude katki yaptigi ortada ama bu isi abartip da karakter sorunu nedeniyle Turk futbolundan silinme noktasina gelen butun ''wonderkid''leri takima toplamaya kalkmayalim sirf ''Senol Gunes tekrar toparlar'' gaziyla.

Çevrimdışı LuceGel

Forumun problemi trol olmasa bile trol ruhu olan çok kişinin olması  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı sosyalkartal

armağan nerde onun olumsuz yorumları olmayınca tadı çıkmıyor buranın  :halay:

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Necmi

Bu forumda ciddi troller var,yeni olmama rağmen gözüme çarptı adminler neden bu adamları uzaklaştırmaz?
mesela kimler görmemişiz söylede bilelim ama her fikri sana uymayanı troll olarak
nitelemek ne derece doğru öyle düşün ondan sonra listeni yap unutma troll diye nitelediğin kişiler
senden farklı düşünen Beşiktaş taraftarları @murat26

Çevrimdışı Kalyoncu

Serdar Aziz zu Beşiktaş

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

trollerden korkmayın efendiler  :kop:

Çevrimdışı Ensar

başkanın röportajı başlıyor arkadaşlar bjk tv
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2016, 19:07:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Batuhan, Muhammed ne güzel. Almeida ve Fernandes de gelsin, hoca gitsin Schuster gelsin yerine de.

Ve tabi ki Orman da gidip Demirören gelince kafanızdaki vizyona uygun takımı tamamlarsınız.

Bazı yorumları şaka olarak kabul ediyorum katılmıyorum denecek kadar bile ciddiyetten uzak geliyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

mesela kimler görmemişiz söylede bilelim ama her fikri sana uymayanı troll olarak
nitelemek ne derece doğru öyle düşün ondan sonra listeni yap unutma troll diye nitelediğin kişiler
senden farklı düşünen Beşiktaş taraftarları @murat26

valla belli ki siz gormuyorsunuz. isim falan verecek degilim ama arkadasin dedigi gibi troll kayniyor. ayni fikirde olmak zorunda degil kimse ama ayni konuyu 50 defa acarsan trollsundur. zaten artik cok umrumda da degil. cok fazla bakmamaya calisiyorum foruma. bakinca da yazilarin yarisini atlayarak geciyorum.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı sallapati

beyler gerdiniz ortamı .. demokrat olun biraz.. her görüşe saygı duyun. troll vs yaftası yapıştıramazsınız kafanıza yatmayan görüşe.. saygılı olun biraz rica ediyorum..

herkes birbiriyle aynı düşünse zaten hiçbir yaratıcılık ortaya çıkmaz..

[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2016, 19:24:12 sallapati ]

Çevrimdışı RQ7_351903

Başkan çok sırıtıyo, kesin aldı Ospina'yı  :biggrinking:

Çevrimdışı can1903

Kimse zorla girmiyor buraya veyahut kimse kimseye zorla yazı yazdırmıyor.

İsteyen istediğini yapar, beğenmiyen okumadan geçer.

Herkesin görüşüne saygı duyacağız mecburuz.