2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926739 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

fluminenseli gum haberi geçiyor a sporda

Çevrimdışı Tolga

4.5-5 m euro'yu sadece kaleciye ayırıp stoperi kiralık alabilsek güzel olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

sosaya da river talipmiş

Çevrimiçi murat

kerimi de west bromviç istiyormuş.takımda oyuncu kalmıyacak. :icool:

Çevrimdışı Tolga

kerimi de west bromviç istiyormuş.takımda oyuncu kalmıyacak. :icool:
Sezon sonu gelsinler görüşelim :icool:

Çevrimiçi murat

Sezon sonu gelsinler görüşelim :icool:
ingilizleri yolunacak kaz olarak görüyorum.8 den aşağıya gitmemesi lazım.

Çevrimdışı Tolga

ingilizleri yolunacak kaz olarak görüyorum.8 den aşağıya gitmemesi lazım.
Neden Liverpool bizim oyunculara talip olmuyor ki :D

Herkese paraları savuruyorlar bizden de oyuncu alsınlar fena mı olur yani :D

Çevrimdışı GökhanG

Ya aslında bu boyko bizi bu senelik idare eder ama para vermişken yıllarca sırtlicak bi adam lazım tabi..
Boykonun en büyük sorunu bence kurtardığı topları tehlikeli alana uzaklaştırması. Pes de çok gol yerim bu sebepten gerçek hayatta da yaşamak istemiyorum  :bandit: :bandit:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

EssiLor

• Ziyaretçi

NtvSpor paso sallıyor
Yok efendim 4.5 milyon Euro önermişiz de
Olurmu öyle şey
Adamlara günlerdir 6 milyon a bitmesi hususunda baskı yapılıyor
Kalkmışlar 4.5 milyondan bahsediyorlar
Douglas ı çok istiyorum duvar gibi Adam çok izledim onu gelirler umarım
Boykoda iyi kaleci bakalım

Çevrimdışı RQ7_351903

Bize idare etmesi için kaleci değil,nasıl biz Galatasaray ile maç yaparken Muslera'yı geçersek gerisi kolay diyorsak Fener'de oynarken ; Abi Beşiktaş'ın kalede şu adam var çok iyi, onu geçmemiz lazım demesi lazım onu geçtim biz seneye büyük ihtimal ŞL'de oynayacağız burada idare etti diyelim, orda ne yapacağız.

Çevrimdışı Kadir G.

NtvSpor paso sallıyor
Yok efendim 4.5 milyon Euro önermişiz de
Olurmu öyle şey
Adamlara günlerdir 6 milyon a bitmesi hususunda baskı yapılıyor
Kalkmışlar 4.5 milyondan bahsediyorlar
Douglas ı çok istiyorum duvar gibi Adam çok izledim onu gelirler umarım
Boykoda iyi kaleci bakalım

Tarihi duvar sanırım epey restorasyona ihtiyacı var.

Çevrimdışı RQ7_351903

Tarihi duvar sanırım epey restorasyona ihtiyacı var.
:ebebe: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sallapati

ya abi Boyko ile Douglas nedir abi.. sanki 2si 1 arada şampuan gibi mi satılıyor bu oyuncular...

belki boyko iyi douglas kötü

ya da boyko kötü douglas iyi

bunlardan sadece 1i de alınabilir... illa sanki 2sini bir arada almamız gerekiyor gibi sunuluyor piyasaya...

ama 2sinin alınması şöyle bir avantaj getirebilir...

douglas muhtemelen ersanı kesecek... bu durumda Boyko ile Douslas zaten beraber oynuyordu.. İyi anlaşacaklar. Rhodolfo da brezilyalı douslas ile anlaşabilir...

burda önemli olan Beck ve İsmail in bu 2liyle uyumu olacak...

gerçi İsmail hiçkimseyle doğru dürüst anlaşamıyor defansta.. ne yapacağını kimse kestiremiyor... takımda heralde bir tek q17 anlıyor biraz İSmaili...

Çevrimdışı LuceGel

ya abi Boyko ile Douglas nedir abi.. sanki 2si 1 arada şampuan gibi mi satılıyor bu oyuncular...

belki boyko iyi douglas kötü

ya da boyko kötü douglas iyi

bunlardan sadece 1i de alınabilir... illa sanki 2sini bir arada almamız gerekiyor gibi sunuluyor piyasaya...

ama 2sinin alınması şöyle bir avantaj getirebilir...

douglas muhtemelen ersanı kesecek... bu durumda Boyko ile Douslas zaten beraber oynuyordu.. İyi anlaşacaklar. Rhodolfo da brezilyalı douslas ile anlaşabilir...

burda önemli olan Beck ve İsmail in bu 2liyle uyumu olacak...

gerçi İsmail hiçkimseyle doğru dürüst anlaşamıyor defansta.. ne yapacağını kimse kestiremiyor... takımda heralde bir tek q17 anlıyor biraz İSmaili...
Bizde transfer herzaman karışık olur bu sefer mevkiler belli hiç olmazsa  ve 2 adam gelecek  ona dua edelim  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Samet_

Boyko haberleri bu kadar çıktığına göre Boyko gelmeyecek başka bir isim alacağız hep böyle oluyor çünkü :)

Çevrimdışı karakartalım

Boyko diyen biri olarak yediği gollere bakayım dedim  cidden tolgaya benziyor yediği goller hayırlısı olsun başkan napcak bakalım daha kötüsü gelmesinde.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ozan062

Torku Konyaspor, Serdar Kurtuluş için Beşiktaş'a teklif yaparken, siyah-beyazlı yönetim, tecrübeli oyuncuya karşılık Ömer Ali Şahiner'i istedi. Üste 1 milyon Euro talep eden Konya ile pazarlıkların sürdüğü belirlendi. | MİLLİYET

oyuncuyu yine bilmiyorum dunku caykurlu gibi fakat eski cagda kalmıs topcularımızı gonderip yerlerine daha dirençli ve genc adamları alıyor olusumuz cok iyi oldu

bunun faydasıda işte yabancı sınırlamasının kalkması oluyor cok yerinde buluoyurm bu uygulamayı fakat işte maaslarada fayda etmesi lazım o konuyu cozemiyorlar bi o problem kaldı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

oyuncuyu yine bilmiyorum dunku caykurlu gibi fakat eski cagda kalmıs topcularımızı gonderip yerlerine daha dirençli ve genc adamları alıyor olusumuz cok iyi oldu

bunun faydasıda işte yabancı sınırlamasının kalkması oluyor cok yerinde buluoyurm bu uygulamayı fakat işte maaslarada fayda etmesi lazım o konuyu cozemiyorlar bi o problem kaldı

Maaşlara daha ne yapılabilir ki Gomez hariç 2 nin üstünde garanti para alan yok. Gökhan Oğuzhan vs. maç yaptıkça 2 milyon euroyu ancak bulabiliyorlar. Tosiç örneğin 600 bin alıyor diye hatırlıyorum keza İsmail 900 bin alıyor.

Artık birkaç sene içinde bu değişecektir. Avrupada iyi işler yapmak için mevcut kadroya en az 2 tane daha Gomez kalibresinde oyuncu gerekli bunları da 1.5 a oynatamazsın. Yine bir gs gibi boş beleş isimlere para saçmayacağız lakin her türlü bütçenin maaşlara giden kısmı artacak.

Çevrimdışı ozan062

Maaşlara daha ne yapılabilir ki Gomez hariç 2 nin üstünde garanti para alan yok. Gökhan Oğuzhan vs. maç yaptıkça 2 milyon euroyu ancak bulabiliyorlar. Tosiç örneğin 600 bin alıyor diye hatırlıyorum keza İsmail 900 bin alıyor.

Artık birkaç sene içinde bu değişecektir. Avrupada iyi işler yapmak için mevcut kadroya en az 2 tane daha Gomez kalibresinde oyuncu gerekli bunları da 1.5 a oynatamazsın. Yine bir gs gibi boş beleş isimlere para saçmayacağız lakin her türlü bütçenin maaşlara giden kısmı artacak.

öyle deme yinede bi necip 900 alıyorsa bu gelecek olanda bu civar alması lazım zamanla artması gerek ama 1.2den falan baslanırsa olmaz
zaten diğer takımlara oranla gayet iyiyiz onada birsey diyemem fakat eldekilerden simdi bi oguzhan zam isticektir yalan yok olcay kalırsa oda ister halbuki o artık düşen bir trendde ama bizimkiler onada basarlar zammı gibi yani bu konuları duzeltmek lazım bazılarında tl cinsinden mac basıları diğerleri avro gibi duzensizlikler var bu yabancı olayı olduktan sonra ersanla uzatıldı kaç maasa bu tip sorunlar var yani
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2016, 15:14:39 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Tosiç 900 bin ismail 2 m tl alıyor da maç başı ücretleri asıl sıkıntı onu kastetmiş olabilir.

Bu arada menajer haberi onlar itibar etmeyin fazla. Motta ve İsmail gidecekse Eren yedek için gelsin. Serdar sene sonu gidecek muadilini bonservisle almanın anlamı ne oraya Beck i yedekleyecek adam gelsin. Yoksa böyle kısır döngü devam eder.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı LuceGel

Maaş dengemiz oldukça iyi Umut Bulut gibi adama 2.75 M Kjaer e 4 M€ veren klüpler var .Bizde 7 oyuncuyu 1.5+maçbaşına bağladık .Yeni stadla beraber Gomez hariç 2-3 star oyuncuyu daha 3 M € seviyelerinde oynatabiliriz.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı F1903

Futbolcu maaslari konusunda gipta edilecek bir kulubuz bence. Ozellikle rakiplerin verdigi inanilmaz rakamlar dusunuldugunde Gs'li ve Fb'li taraftarlarin bile ''Keske bizde de Beşiktaş'taki gibi bir maas dengesi ve duzeni saglansa'' diye ozelestiri yaptiklarini hep goruyorum / duyuyorum.

Pektemek ve Tolga gibi 1-2 tane istisna var ama cogunluga bakildiginda bu konuda yonetimin hakkini teslim etmek gerek.

Misal Gs'de Selcuk ve Burak 3 milyon Euro uzerinde aliyor bildigim kadariyla.

Çevrimdışı AmaralGürses

Futbolcu maaslari konusunda gipta edilecek bir kulubuz bence. Ozellikle rakiplerin verdigi inanilmaz rakamlar dusunuldugunde Gs'li ve Fb'li taraftarlarin bile ''Keske bizde de Beşiktaş'taki gibi bir maas dengesi ve duzeni saglansa'' diye ozelestiri yaptiklarini hep goruyorum / duyuyorum.

Pektemek ve Tolga gibi 1-2 tane istisna var ama cogunluga bakildiginda bu konuda yonetimin hakkini teslim etmek gerek.

Misal Gs'de Selcuk ve Burak 3 milyon Euro uzerinde aliyor bildigim kadariyla.

Aynen, bu konuda sürekli bir gelişim alanı bulunabilir zaten, her daim bir oyuncunun performansı düşünce aldığı para konuşulur, bu yönetimin yaptığı kontrattan çok sonra olmuş dahi olsa yine de yönetim suçlanır. Bence de mukayese edildiğinde büyük takımlar içinde en iyi biziz, transfer politikasında en iyi olduğumuz gibi.
Tabi ki, daha iyisi de olabilir ama bu gerçeği de görmemezlikten gelmeyelim.

Bir örnek de ben vereyim rvp 5 milyon, kjaer 4 milyon alıyor fenerde. Bizde gomez+töre+oğuzhan+atiba+cenk+kerim'in aldığı toplam paraya denk bu. Varın siz düşünün gerisini...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ben şahsen hala Boyko'nun Everton'a transfer olacağını düşünüyorum, kaldı ki ilk günlerdeki gibi ismine bakıp heyecanlanmıyorum da. Orta sıra bir kaleci eh işte yani.

Adler gündemden düştü bir ters köşe olsa ne güzel olur. Mandanda sürekli yazılıp çiziliyor ama Ada'da çok talibi var.

Tam bir keşmekeş.

Çevrimiçi Samet Ç

Benzema'nın özel hayat nedeniyle golcü arayan Real Madrid, Mario Gomez'i izlemeye aldı. (Takvim)