2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926618 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Adam Boyko nun Türkiye temsilcisi @ozan062 ona inanmazsan kime inanacaksın.
hani dese başka takımlar istiyor dersin fiyat arttırmak için haber yapıyor. Ama diyorsa Beşiktaşa
gelmek için alacaklarını sildi. Bu oyuncunun çok istediğini gösterir. Bu iş bitmiştir o zaman
kulübüde fazla direnemez oyuncunun istemesi güzel bir şey kulübün bırakmak istememeside güzel
demekki bu iş olacak

ama @Necmi abi baksana bir haberde var muslerayı intere verip handanovici istiyorlarmıs
tamam bu tarafı dogru olmasa bile handanovic gidici gozuuyle bakılıyor interde demekki birisiyle anlasacak ve bu biz neden olmayalım
dolayısıyla biz boykoyu en sona bırakmamız lazım bence acele edelim tabiki ama  yinede bu adama oncelik vermemiz sartt
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Bu Tarkan Batgün nasıl bir adamdır? İşinin ehli mi? Bizde çalışabilir mi?

bizemi gelecekmiş?
dün yada evvelsi gun yazmıstım hakkında baya dolu dolu bakabilirsin geçmiş mesajlarımdan

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Scout

Boykoyla muslerayımı kıyasladım önce okuduğunu iyi anla :bandit:
nerden biliyorsun şl seviyesinden uzakta olduğunu kaç şl maçını gördün
herkes ister handanoviç sirigu ama bu işler istemekle olmuyor senin a klas kaleci dediğinin peşindede a klas takımlar vardır
almanın tek yolu onların verdiğinden çok daha fazlasını vermek oda bir ihtimal yaşı yüksekse yatırım için gelir gençse paraylada
kandıramazsın handanoviçde bir anda handanoviç olmuyor Bunun için sabretmek gerekiyor 27 yaş zaten bir kalecinin anca kendini göstermeye başladığı yaştır
iyide olabilir olmayabilirde alınırsa birlikte göreceğiz ama bildiğim bir şey var avrupada her hangi bir takımdaki herhangi bir kaleciyi Beşiktaş kalesine
geçir kesinlikle fark yaratacaktır. Her kaleci gol yer kötüde gol yer ama kaleci kapattığı köşeden koltuk altından ayağının dibinden geçen toptan gol yememeli
yiyorsa zaten kaleci değildir Bizim kalemizde kaleci yok o nedenle herhangi bir kaleci bizde iş görür yeterki kaleci olsun.
Katılıyorum
Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

PC sorunum devam etmekte.

Ne var ne yok forum?

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Torku Konyaspor, Serdar Kurtuluş için Beşiktaş'a teklif yaparken, siyah-beyazlı yönetim, tecrübeli oyuncuya karşılık Ömer Ali Şahiner'i istedi. Üste 1 milyon Euro talep eden Konya ile pazarlıkların sürdüğü belirlendi. | MİLLİYET

Çevrimdışı mellfred

Mutlu  seneler forum

Çevrimdışı LuceGel

Torku Konyaspor, Serdar Kurtuluş için Beşiktaş'a teklif yaparken, siyah-beyazlı yönetim, tecrübeli oyuncuya karşılık Ömer Ali Şahiner'i istedi. Üste 1 milyon Euro talep eden Konya ile pazarlıkların sürdüğü belirlendi. | MİLLİYET
Güzel hamle olur Ömer Ali beğendiğim oyuncu sağ tarafta kafamız rahat olur.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı TayfurU

keşke victor valdesi alsak şuan boşta bildiğim kadarıyla ayaklarını çok iyi kullanıyor ve oyunu çok iyi başlatıyor barca da bu özellikleri sayesinde yıllarca oynadı bizede bu lazım

Çevrimdışı Kartal Ç

Pek inandırıcı bulmadım haberi. Bizim başkan kaleci işine para lazımken konyaya 1 milyon euro vermez.

Çevrimiçi Samet Ç

Boyko ve Douglas ile anlaşılmış iki futbolcu için Dnipro'ya 4.5 - 5 milyon euro gibi bir rakam teklif edilecekmiş bu hafta. Dnipro 9-10 milyon euro gibi bir rakam istiyormuş iki futbolcu için eğer anlaşılamazsa Mandanda ve Zapata'ya yürüyecekmişiz.

Mandanda ve Zapata Boyko ve Douglas'ın nasıl alternatifi olur anlamıyorum. Mandanda-Zapata ikilisini alırsın savunma baya bir seviye atlar Boyko-Douglas alırsın olduğu gibi kalır.
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2016, 13:11:38 Samet Ç ]

Çevrimdışı RQ7_351903

Klüp douglas ve boyko için 6M vermekten vazgeçmiş 4.5M son teklif.

Alternatif Mandanda, ben şahsen inanamıyorum listedeki herkes Mandanda'nın alternatif olur umarım kabul edilmez ve Mandanda gelir  :super:

Kaynak : http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/146522/kartal-son-kez-masada

Çevrimdışı Viviano

Kaleye Ospina gelecek bence ters köşe yapacak yönetim.

Çevrimdışı cisse557

5 milyona iki tane yarım adam almak yerine 5 milyona 1 tane sağlam kaleci alalım. Yamalardan bıktık usandık. Hiçbir zaman da hayrını görmedik. Aynı maliyete faydayı maksimize edelim lütfen.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Pek inandırıcı bulmadım haberi. Bizim başkan kaleci işine para lazımken konyaya 1 milyon euro vermez.
Niye olmasın  mottadan gelecek 500 bin üzerine ekler alırsın ömeri atarsın sağa  becki sola çekersin. İsmail+beck+ömer le idare edersin sene sonuna kadar sağ sol bek olarak.

Çevrimdışı murat26

Ömer Ali'nin Serdar'dan farkı yok ki.Üstüne para vermek saçmalık olur

Çevrimdışı Tolga

Mandanda ve Zapata, Boyko ile Douglas'ın nasıl alternatifi olur anlamıyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı LuceGel

Ömer Ali'nin Serdar'dan farkı yok ki.Üstüne para vermek saçmalık olur
Normalde sağ kanattı sağ beke devşirdiler  ve oldukça iyi gidiyor 23 yaşında Serdardan farkı herşeyi kısaca :)

Çevrimiçi annoca

Handanovicin olma ihtimali varsa sonuna kadar gidilmeli omadı mı sirigu olmadı ospina olmadı adler olmadı mandanda ama başka bişey olmasın eğer boyko olursa tolgadan iyidir eyv ama bu sezonu tamamlar diğer sezon göze batmaya başlar

Belki okuyan gören biri olur

Çevrimiçi murat

Mandanda ve Zapata, Boyko ile Douglas'ın nasıl alternatifi olur anlamıyorum :)
mandanda ile zapatanın alternatifini merak ediyorum şimdi  :D

Çevrimdışı Tolga

Handanovic ile Dede olmasın :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AmaralGürses

Handanoviç ve cacares'ı alcakmıs onlar olmazsa :)

Çevrimiçi murat

kalede öyle bir isim olmalıki topa vuracak adam kaleyi tutturayım yeter fikrini kafasından silsin.ilk gördüğünde vurmayı düşünmesin daha iyi pozisyon için zaman kaybetsin.

Çevrimiçi murat

Handanoviç ve cacares'ı alcakmıs onlar olmazsa :)

tamam 2. alternatif olmazsa 3. alternatife razıyım.4. alternatif artık neuer ve skrtel olur artık.

Çevrimdışı can1903

NtvSpor'un şişirme haber yaptığı heryerden belli.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı saricasi

Arkadaslar boyko ve douglası dnipro 6 mılyona bile zor bırakır eger 4,5 mılyon verdiysek alamayız ben bu ıkılı cok ıstıyorum ama olmucak gibi olmassa, ıns mandanda olmaz eskisi kadar ıyı degil cunku bnce stoper almayalım adam gıbı kaleci alalım elimizdeki parayla.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!