Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adam Boyko nun Türkiye temsilcisi @ozan062 ona inanmazsan kime inanacaksın.hani dese başka takımlar istiyor dersin fiyat arttırmak için haber yapıyor. Ama diyorsa Beşiktaşagelmek için alacaklarını sildi. Bu oyuncunun çok istediğini gösterir. Bu iş bitmiştir o zamankulübüde fazla direnemez oyuncunun istemesi güzel bir şey kulübün bırakmak istememeside güzeldemekki bu iş olacak
Bu Tarkan Batgün nasıl bir adamdır? İşinin ehli mi? Bizde çalışabilir mi?
Boykoyla muslerayımı kıyasladım önce okuduğunu iyi anla nerden biliyorsun şl seviyesinden uzakta olduğunu kaç şl maçını gördün herkes ister handanoviç sirigu ama bu işler istemekle olmuyor senin a klas kaleci dediğinin peşindede a klas takımlar vardıralmanın tek yolu onların verdiğinden çok daha fazlasını vermek oda bir ihtimal yaşı yüksekse yatırım için gelir gençse parayladakandıramazsın handanoviçde bir anda handanoviç olmuyor Bunun için sabretmek gerekiyor 27 yaş zaten bir kalecinin anca kendini göstermeye başladığı yaştıriyide olabilir olmayabilirde alınırsa birlikte göreceğiz ama bildiğim bir şey var avrupada her hangi bir takımdaki herhangi bir kaleciyi Beşiktaş kalesinegeçir kesinlikle fark yaratacaktır. Her kaleci gol yer kötüde gol yer ama kaleci kapattığı köşeden koltuk altından ayağının dibinden geçen toptan gol yememeliyiyorsa zaten kaleci değildir Bizim kalemizde kaleci yok o nedenle herhangi bir kaleci bizde iş görür yeterki kaleci olsun.
Torku Konyaspor, Serdar Kurtuluş için Beşiktaş'a teklif yaparken, siyah-beyazlı yönetim, tecrübeli oyuncuya karşılık Ömer Ali Şahiner'i istedi. Üste 1 milyon Euro talep eden Konya ile pazarlıkların sürdüğü belirlendi. | MİLLİYET
Pek inandırıcı bulmadım haberi. Bizim başkan kaleci işine para lazımken konyaya 1 milyon euro vermez.
Ömer Ali'nin Serdar'dan farkı yok ki.Üstüne para vermek saçmalık olur
Mandanda ve Zapata, Boyko ile Douglas'ın nasıl alternatifi olur anlamıyorum
mandanda ile zapatanın alternatifini merak ediyorum şimdi
Handanoviç ve cacares'ı alcakmıs onlar olmazsa