2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926538 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Adam menajeri değil! Türkiye temsilcisi diye iddia var.

Sonumuz hayrolsun.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu biraz tuhaf olmuş senin dediğin gibiyse o zaman kaleci niye arıyoruz
elimizde musleradan daha iyi bir kaleci var :upto:
muslera 23 maç 33 gol  :upto: kalesini gole kapattığı maç sayısı 4

Çevrimdışı cursedofdragon

bu biraz tuhaf olmuş senin dediğin gibiyse o zaman kaleci niye arıyoruz
elimizde musleradan daha iyi bir kaleci var :upto:
muslera 23 maç 33 gol  :upto: kalesini gole kapattığı maç sayısı 4

abi yazma şöyle şeyler :)

Çevrimdışı AmaralGürses

Boyko ilaç olur. Iyi ve makul bir transfer olur. Yeni yılın ilk saatleri bile transfer Nöbeti yapan kartallara selam olsun. Ölmek var dönmek yok bu nöbetten. O transferler gelecek buraya!

Çevrimdışı murat26

Futbolcuyu övmek ve yermek işini nirvanada yaşayana ne denir?

Cevap:Beşiktaş taraftarı

Boyko'ya fevzi muamelesi yaptınız şurada var ya Neuer gelse kaleyi çok terkediyor mutlaka gol yeriz falan yazar bizim taraftar.
Boyko-Douglas tek çare.Devre arası kimse bırak as kalecisini yedeğini bile vermez.

Geçen sene Avrupa Liginde final oynamış takımın kalecisi Boyko.Bir takım final oynuyorsa atmayı ve tutmayı iyi yapıyordur.Boyko iyi bir kaleci,ondan daha iyiler var ama alacak durum yok şuanda yazın alınabilirdi,geçti.

Douglas'tan ziyade Papy tercih ederdim ama yapacak bir şey yok.Muhtemelen onun için de çok para istediler yönetim cebini düşünüp hareket etti

Çevrimdışı AmaralGürses

Boyko'ya fevzi muamelesi yaptınız şurada var ya Neuer gelse kaleyi çok terkediyor mutlaka gol yeriz falan yazar bizim taraftar.
Boyko-Douglas tek çare.Devre arası kimse bırak as kalecisini yedeğini bile vermez.

Geçen sene Avrupa Liginde final oynamış takımın kalecisi Boyko.Bir takım final oynuyorsa atmayı ve tutmayı iyi yapıyordur.Boyko iyi bir kaleci,ondan daha iyiler var ama alacak durum yok şuanda yazın alınabilirdi,geçti.

Douglas'tan ziyade Papy tercih ederdim ama yapacak bir şey yok.Muhtemelen onun için de çok para istediler yönetim cebini düşünüp hareket etti

Aynen.

Çevrimdışı AmaralGürses

Bu Tarkan Batgün nasıl bir adamdır? İşinin ehli mi? Bizde çalışabilir mi?

Çevrimdışı Kadir G.

Boyko ve Douglas bahsedilen paralara alındıysa büyük kazık geçmiş olsun. Douglas bizim seviyemizin çok altında şu an oynayan Rhodolfo veya Ersanı kesmesi mümkün değil. Defoları çok derin savunmada dahi evlere şenlik hataları var açık oyunda rezil olur rezil eder. İşin kötü yanı Tosici saymıyorum eldeki üç stoperde şampiyonlar ligi kalitesinde olmayacak daha da stopere takviye büyük ihtimalle olmaz.

Boyko nispeten daha makul. Yunus Emre gibi hayal dünyasında yaşayanlar için çok iyi tercih. Neymiş volkanı dövecekmiş. :D Gelirse büyük etki yapacağını sanmıyorum. Elit kaleci değil bir senelik parlaması var öncesi yok. Bir de yediği gollerde defansa kızması bana tanıdık birini hatırlatıyor. :)

Muslerayla kıyaslama olmuş olmaz. Muslera>Volkan>Boyko dur benim görüşüm. Ha keza Boyko da şampiyonlar ligi seviyesinden uzakta.

Çevrimdışı Necmi

Papy 7 aydır oynamıyormuş bize formayı sırtına geçirip göreve başlayacak biri lazım
devre arası ya olursa diye transfer yapılmaz direk verim vermesi lazım yoksa oynamamış bir messiyi alsan ne olur
biz ikinci yarıyı kurtaracak adam arıyoruz Bence ön yargılı olmayalım Atibada geldiğinde burda az şey söylenmedi
onu burakın yazı düşünün burda çok insan gönderilsin diyordu şu an takımın en çok verim aldığımız oyuncusu.
bazen çok iyi bir oyuncu sende aşısı tutmaz bazende adını duymadığın vasat ortalamayla oynayan oyuncu sende yıldız olur.
Boyko iyimidir kötümüdür bilemem bildiğim bir şey varsa geçen sene dniproyu finale taşıyan oydu. Ukrayna ligi bizim ligden
çok daha kaliteli bir lig ve bu ligde sivrilmiş oyuncuların kötü olma ihtimali yok birde biz burda oyuncuya çok daha iyi bir ortam sunacağız.
her ne kadar istemediysemde şenol hoca faktörü var oyuncudan her türlü yüksek verim almasını biliyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Boyko ve Douglas bahsedilen paralara alındıysa büyük kazık geçmiş olsun. Douglas bizim seviyemizin çok altında şu an oynayan Rhodolfo veya Ersanı kesmesi mümkün değil. Defoları çok derin savunmada dahi evlere şenlik hataları var açık oyunda rezil olur rezil eder. İşin kötü yanı Tosici saymıyorum eldeki üç stoperde şampiyonlar ligi kalitesinde olmayacak daha da stopere takviye büyük ihtimalle olmaz.

Boyko nispeten daha makul. Yunus Emre gibi hayal dünyasında yaşayanlar için çok iyi tercih. Neymiş volkanı dövecekmiş. :D Gelirse büyük etki yapacağını sanmıyorum. Elit kaleci değil bir senelik parlaması var öncesi yok. Bir de yediği gollerde defansa kızması bana tanıdık birini hatırlatıyor. :)

Muslerayla kıyaslama olmuş olmaz. Muslera>Volkan>Boyko dur benim görüşüm. Ha keza Boyko da şampiyonlar ligi seviyesinden uzakta.
Tamam boyko yu aldık diyelim , stoperide almak zorunda miyiz onu çözemedim orasını bari papy yapsalar.

Çevrimdışı Savaş

Yine senelik parlayan adamları aliyoruz.

Eski dönemlerdeki gibi. Yazık olacak onca paraya.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Tamam boyko yu aldık diyelim , stoperide almak zorunda miyiz onu çözemedim orasını bari papy yapsalar.

Atanamayan Tosic bu oyuncu alırsak büyük ihtimalle kaderi Tosicten farklı olmayacak. Oyunu takım yapısına hiç uygun değil.

Çevrimdışı can1903

Papy 7 aydır oynamıyormuş bize formayı sırtına geçirip göreve başlayacak biri lazım
devre arası ya olursa diye transfer yapılmaz direk verim vermesi lazım yoksa oynamamış bir messiyi alsan ne olur
biz ikinci yarıyı kurtaracak adam arıyoruz Bence ön yargılı olmayalım Atibada geldiğinde burda az şey söylenmedi
onu burakın yazı düşünün burda çok insan gönderilsin diyordu şu an takımın en çok verim aldığımız oyuncusu.
bazen çok iyi bir oyuncu sende aşısı tutmaz bazende adını duymadığın vasat ortalamayla oynayan oyuncu sende yıldız olur.
Boyko iyimidir kötümüdür bilemem bildiğim bir şey varsa geçen sene dniproyu finale taşıyan oydu. Ukrayna ligi bizim ligden
çok daha kaliteli bir lig ve bu ligde sivrilmiş oyuncuların kötü olma ihtimali yok birde biz burda oyuncuya çok daha iyi bir ortam sunacağız.
her ne kadar istemediysemde şenol hoca faktörü var oyuncudan her türlü yüksek verim almasını biliyor.
Menisküs olan Douglası niye alıyoruz o zaman
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Atanamayan Tosic bu oyuncu alırsak büyük ihtimalle kaderi Tosicten farklı olmayacak. Oyunu takım yapısına hiç uygun değil.
Bunlar paket heralde 1 tanesini alınca diğerini alma zorunluluğu mevcut..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Birisi bana anlatsın bu Boyko o kadar iyi kaleciyse o zaman neden fırsattan istifade ülkesinde bir kulüp ciddi transfer girişiminde bulunmaz ?
İkinci sorum biz Boyko'yu kalecilik yapsın diye mi yoksa sahada adam dövsün , kırmızı kart görsün diye mi transfer etme niyetindeyiz?

Çevrimdışı Necmi

Boykoyla muslerayımı kıyasladım önce okuduğunu iyi anla :bandit:
nerden biliyorsun şl seviyesinden uzakta olduğunu kaç şl maçını gördün
herkes ister handanoviç sirigu ama bu işler istemekle olmuyor senin a klas kaleci dediğinin peşindede a klas takımlar vardır
almanın tek yolu onların verdiğinden çok daha fazlasını vermek oda bir ihtimal yaşı yüksekse yatırım için gelir gençse paraylada
kandıramazsın handanoviçde bir anda handanoviç olmuyor Bunun için sabretmek gerekiyor 27 yaş zaten bir kalecinin anca kendini göstermeye başladığı yaştır
iyide olabilir olmayabilirde alınırsa birlikte göreceğiz ama bildiğim bir şey var avrupada her hangi bir takımdaki herhangi bir kaleciyi Beşiktaş kalesine
geçir kesinlikle fark yaratacaktır. Her kaleci gol yer kötüde gol yer ama kaleci kapattığı köşeden koltuk altından ayağının dibinden geçen toptan gol yememeli
yiyorsa zaten kaleci değildir Bizim kalemizde kaleci yok o nedenle herhangi bir kaleci bizde iş görür yeterki kaleci olsun.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Birisi bana anlatsın bu Boyko o kadar iyi kaleciyse o zaman neden fırsattan istifade ülkesinde bir kulüp ciddi transfer girişiminde bulunmaz ?
İkinci sorum biz Boyko'yu kalecilik yapsın diye mi yoksa sahada adam dövsün , kırmızı kart görsün diye mi transfer etme niyetindeyiz?
Şöyle bi durum var şimdi BJK talip olmuşsa alacağı parada iyiyse başka tekliflere rağmen sana gelmesi normal , eğer bu sizin baktığınız pencereden bakarsak başka futbolcular niye bizi tercih etsin . iyiyse niye bize geliyor ,başka talibi yok demekki bunlar yanlış pencereler..

Adam dövme konusuna gelince gerçek anlamda bu kadar boş bir böbürlenme şekli olamaz..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şöyle bi durum var şimdi BJK talip olmuşsa alacağı parada iyiyse başka tekliflere rağmen sana gelmesi normal , eğer bu sizin baktığınız pencereden bakarsak başka futbolcular niye bizi tercih etsin . iyiyse niye bize geliyor ,başka talibi yok demekki bunlar yanlış pencereler..

Adam dövme konusuna gelince gerçek anlamda bu kadar boş bir böbürlenme şekli olamaz..
Yalnız burada olmuşsa , iyiyse diyerek varsayım yapmış oluyoruz . Her halükarda ülkesinden bir takım ciddi şekilde ilgilenmiyor . Ülkesinde daha fazla göz önünde . Bizim bildiğimiz ise 1 yıllık başarı.
Ben de anlayamıyorum adam dövüp takımını satacak ise kırmızı kart görüp bunun nesiyle övülünür .

Çevrimdışı Kadir G.

Boykoyla muslerayımı kıyasladım önce okuduğunu iyi anla :bandit:
nerden biliyorsun şl seviyesinden uzakta olduğunu kaç şl maçını gördün
herkes ister handanoviç sirigu ama bu işler istemekle olmuyor senin a klas kaleci dediğinin peşindede a klas takımlar vardır
almanın tek yolu onların verdiğinden çok daha fazlasını vermek oda bir ihtimal yaşı yüksekse yatırım için gelir gençse paraylada
kandıramazsın handanoviçde bir anda handanoviç olmuyor Bunun için sabretmek gerekiyor 27 yaş zaten bir kalecinin anca kendini göstermeye başladığı yaştır
iyide olabilir olmayabilirde alınırsa birlikte göreceğiz ama bildiğim bir şey var avrupada her hangi bir takımdaki herhangi bir kaleciyi Beşiktaş kalesine
geçir kesinlikle fark yaratacaktır. Her kaleci gol yer kötüde gol yer ama kaleci kapattığı köşeden koltuk altından ayağının dibinden geçen toptan gol yememeli
yiyorsa zaten kaleci değildir Bizim kalemizde kaleci yok o nedenle herhangi bir kaleci bizde iş görür yeterki kaleci olsun.

Handanovic Sirigu değil Boyko'yu almamız onu şampiyonlar ligi seviyesinde yapmıyor.

O seviye kaleci alamamışsak alamamışızdır.

Boyko 27 yaşına kadar sadece bir sezon parlayabilmil bir kaleci. O bahsettiğimiz seviyedekilere bakalım kaç yaşında kendini belli etmiş. Bu arada sirigu da hart da 28 yaşında yani olacak olan olmuş zaten. Kaleciler tecrübelendiği için 30 lu yaşlarında tam performansını veriyor onu reddeden yok sadece ışık dediğimiz şey önceden görülür gökten inmez.

Kalemiz boş olduğu için taraftar hemen boykoya tav oldu işin aslı. Bir de agresifliği var belli bir kesim ona hayran. Rakip kaleciyi dövecekmiş döverse iyi kaleci :D

Hadi orta sahayı anlarım çirkefliğe varmayan agresiflik iyidir de kalede ne ihtiyaç var onu anlamıyorum. Yenilmeyecek dediklerimizi yemesin arada bir olmayacak toplar çıkarsın yeterli. Boykonun da aynı Tolga gibi inanılmaz hatalı golleri var. Ben aynı şeyleri görmek istemiyorum.

Asıl kazık douglas zaten. Boykonun yediği gollerin büyük kısmında birinci hatalı bu oyuncu. Kurtardıkları da douglasın kaçırdığı adamlardan gelen toplar tosic2 olur.

Bu ikisine vereceğimiz 5 milyonu Costil için kullansak ona da razıyım. Stoper douglas olacaksa hiç olmasın bir de onu göndermeye uğraşacağız.
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2016, 03:16:00 Kadir Güney ]

Çevrimdışı talha

Boyko ve Douglas transferinde resmen Tosic ve Dany transferlerinin döngüsünü görüyorum işler yine ihtimallere kaldı

Alırsak yazık olacak

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Neyse hayırlısı olsun. Ben bu ikili gelirse yine desteklerim başka yapabileceğimiz bir şey yok. Olan 5 mi 6 mı kaç ise o paraya olacak.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Başkan oyuncu alırken karakteri de takıma uygun olsun diyordu zaten sırf o yüzden bile Boyko'yu almamak lazım kavgacı agresif olması için de değil, bir taraflarını avuçluyor o videoda biz ki ben çok sevmesem de belkide tarihimizin en sevilen oyuncusu Nouma'yı aynı hareketten göndermiş kulübüz.Golü de fb ye atmıştı  :D Sırf bu sebeple bile eğer gerçekten dikkat ediliyorsa bunlara almayız diye düşünüyorum ya da rahatlatıyorum kendimi diyelim  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Necmi

Boyko ve Douglas transferinde resmen Tosic ve Dany transferlerinin döngüsünü görüyorum işler yine ihtimallere kaldı

Alırsak yazık olacak

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslında öyle değil iş ihtimale kaldıysa handanoviçide alsan başarı garantisi yokki
muslera nın ilk geldiği yılı hatırlıyormusunuz o hatalı gol yemiyormu en basitinden bizim maçta
gomezin golü yenecek golmüydü. Gelsin ancak Beşiktaş defansının arkasında göreceğiz ne yapacağını kim gelirse gelsin
aynı şey geçerli şimdiden doğmamış bebeğe don biçmenin manası yok gelipte ikiside çok iyi çıkarsa
burda sallayanların yüzü kızarmayacakmı. Dany truva atıydı döngüyü boş ver o truva atını içimize sokana bak.
Tosiç konusunda katılmıyorum yedek olarak kadroda olacak bir isim bonservis ödememişsin Yıldız oyuncuları
kulübede oturtacak kadar büyük bir kulüp değiliz daha ne kendinizi ezin nede dev aynasında görün doğru eylemler
yerini doğru tesbit etmekle mümkün olur. Gerisi boş boş konuşmaktır. a klas oyuncular bizi tercih etmesi için daha çok gomezler
lazım ne zaman sönmüş yıldızları alıp parlatıp milli takımlarına kazandırırız işte o zaman a klas oyuncular tarafından tercih edilen takım oluruz
sadece buda yetmez geçen seneki liverpool tohtnam arsenal maçlarını daha fazla oynamamız gerekir bunlar süreklilik arzedince
yurt dışı marka değerin artar oyuncu alman kolaylaşır iyi bir jenerasyon yakaladık ve adım adımda bu noktaya gidiyoruz.
genele baktığında doğru işler yapılıyor merak etmeyin yönetim hata yaptığında kaybedeceği şey sizin kaybedeceğinizden fazla
o nedenle biraz güvenmeyi öğrenin burda çok oyuncu dillendi almayınca kıyamet koptu ama sonra göründükü başka defoları var
alınmaması doğruymuş bir oyuncu sadece saha performansına bakılarak alınmaz böyle yaparsan mbia da olduğu gibi satacak takım ararsın
Trabzon açıklamış alacak takımdan bonservis istemeyeceklermiş alacaklarının ödenmesi kafiymiş neyin kafasındalar adam ipleri ele almış
boşa çıkmış artık daha bir şeyler kopartırmıyız diyorlar.

Çevrimdışı kartalBaz

Herseyde bir hayir vardir arkadaslar. Sene basinda ozan tufana verecegimiz parayi simdi kaleci ve stoperde kullaniyoruz. Ortasaha oyuncularimiz muthis bir performans gosterdi ve sakatlik cikmadi bugunlere kadar geldik. Ozan tufani almis olsaydik, begenmedigimiz boyko ve douglas i bile alamazdik emin olun. Ayrilan butce simdi bu defolarimizi kapatmak icin kullaniliyor. Az sukredin :). Bende acikcasi boyko ve ozellikle douglas in bizimle asisinin tutacagini hissediyorum. Genc olmalarida bir avantaj. Gelisime ve ogrenmeye aciklarsa senol hoca onlardan en fazla verimi alacaktir ve sampiyonlugumuzda buyuk katkilar vereceklerdir.

Çevrimdışı fatih e.

umarım boyko & douglas haberleri doğru değildir.

hepimiz tolga ile olmayacağını biliyoruz. gelen kaleci tolga dan kaleyi almalı ki, boyko nun kaleyi alacağından emin değilim.

stoper transferi ise biraz farklı. ersan - rhodolfo iyi bir ikili oluşturdu. bu sebeple, gelecek transfer haliyle bir müddet yedek kalacak.

eğer iki transfer yapacaksak bütün bütçeyi kaleye ayırıp, kiralık bir stoperle yola devam etmek en mantıklı yol.