Boyko ve Douglas transferinde resmen Tosic ve Dany transferlerinin döngüsünü görüyorum işler yine ihtimallere kaldı
Alırsak yazık olacak
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aslında öyle değil iş ihtimale kaldıysa handanoviçide alsan başarı garantisi yokki
muslera nın ilk geldiği yılı hatırlıyormusunuz o hatalı gol yemiyormu en basitinden bizim maçta
gomezin golü yenecek golmüydü. Gelsin ancak Beşiktaş defansının arkasında göreceğiz ne yapacağını kim gelirse gelsin
aynı şey geçerli şimdiden doğmamış bebeğe don biçmenin manası yok gelipte ikiside çok iyi çıkarsa
burda sallayanların yüzü kızarmayacakmı. Dany truva atıydı döngüyü boş ver o truva atını içimize sokana bak.
Tosiç konusunda katılmıyorum yedek olarak kadroda olacak bir isim bonservis ödememişsin Yıldız oyuncuları
kulübede oturtacak kadar büyük bir kulüp değiliz daha ne kendinizi ezin nede dev aynasında görün doğru eylemler
yerini doğru tesbit etmekle mümkün olur. Gerisi boş boş konuşmaktır. a klas oyuncular bizi tercih etmesi için daha çok gomezler
lazım ne zaman sönmüş yıldızları alıp parlatıp milli takımlarına kazandırırız işte o zaman a klas oyuncular tarafından tercih edilen takım oluruz
sadece buda yetmez geçen seneki liverpool tohtnam arsenal maçlarını daha fazla oynamamız gerekir bunlar süreklilik arzedince
yurt dışı marka değerin artar oyuncu alman kolaylaşır iyi bir jenerasyon yakaladık ve adım adımda bu noktaya gidiyoruz.
genele baktığında doğru işler yapılıyor merak etmeyin yönetim hata yaptığında kaybedeceği şey sizin kaybedeceğinizden fazla
o nedenle biraz güvenmeyi öğrenin burda çok oyuncu dillendi almayınca kıyamet koptu ama sonra göründükü başka defoları var
alınmaması doğruymuş bir oyuncu sadece saha performansına bakılarak alınmaz böyle yaparsan mbia da olduğu gibi satacak takım ararsın
Trabzon açıklamış alacak takımdan bonservis istemeyeceklermiş alacaklarının ödenmesi kafiymiş neyin kafasındalar adam ipleri ele almış
boşa çıkmış artık daha bir şeyler kopartırmıyız diyorlar.