2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920470 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

O arkadas butun gun oturup uluslararasi spor ve transfer sitelerindeki haberleri takip eder, sonra kendi istihbarati gibi paylasir, sonra da gerceklesen transferler icin ''zbamm ben demistim'' diye hava atar. Yancilari da ''panpam yine bildin supersin ya'' diye goygoy yapar.

He bir de yancisi oldugu menajer Marco Kirdemir'in elindeki oyunculari (bkz: Nyom) Beşiktaş'a itelemeye calisir, veto yiyince de Başkan'a bel altindan vurmaya kalkar.

Sahsi fikrim bu adami referans gosteren tweet'lerin ve link'lerin burada paylasilmamasi yonunde.
Bence menejer arkadaşından alıyor tüm bilgileri.Keşke herkes öyle oyuncu çaksa sene başında Mvilla bedava kiralık 7 milyon opsiyonla kulube önerdiler biimkiler ilgilenmedi.Nyom Beck'ten daha iyi bir oyuncu bedava transfer oldu sene başı biz Becke 1.7 verdik.Aynı şekilde De jong u transfer ettirmeye çalıştı tek falsosu bi portekizli elemandı oda geçen sene baya asist gol katkısı yapmış onu önerdi ismini hatırlamıyorum oda 4milyon euroyla bi takıma gitti zaten.

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/gokmenozcan/status/682630444932829184
Kaleci ve stoper i aynıı olan menajer aradığına göre Boyko ve Douglas büyük ihtimalle.2side çok kötü transferler.

Çevrimdışı F1903

Bence menejer arkadaşından alıyor tüm bilgileri.Keşke herkes öyle oyuncu çaksa sene başında Mvilla bedava kiralık 7 milyon opsiyonla kulube önerdiler biimkiler ilgilenmedi.Nyom Beck'ten daha iyi bir oyuncu bedava transfer oldu sene başı biz Becke 1.7 verdik.Aynı şekilde De jong u transfer ettirmeye çalıştı tek falsosu bi portekizli elemandı oda geçen sene baya asist gol katkısı yapmış onu önerdi ismini hatırlamıyorum oda 4milyon euroyla bi takıma gitti zaten.

Paylastigi bilgilerin %90'i zaten sky sports'tan tut calciomercato'sunda vs. dolaniyor, menajer arkadasina sormasina gerek yok ben ona bir iki site, bir iki twitter hesabi vereyim, isini gorur.

Nyom'u Barcelona istiyor diye bas bas bagirdi adam Watford'a gitti. M'Villa ile ilgilenilmedi cunku kulup Lucas Leiva yattiktan sonra orta saha oyuncusu almaktan vazgecti yaz transfer doneminde.

Kulube iyi niyetle oyuncu onermekte bir problem yok, saygi duyarim. Ama isin icinde komisyon oldugu icin belli oyunculari gereginden fazla sisirmeler, on plana cikarmalar, transfer olmadiginda da yonetime ve baskana yakisiksiz ithamlar, seviyesiz yorumlar dogru degil. Ben bu kiside iyi niyet gormuyorum acikcasi.

Not: Nyom'un Beck'ten iyi bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum.

Çevrimdışı AmaralGürses

Kaleci ve stoper i aynıı olan menajer aradığına göre Boyko ve Douglas büyük ihtimalle.2side çok kötü transferler.

İnşallah doğru haberdir. İkisi de çok beğendiğim ve istediğim futbolcular. Büyük katkıları olacaktır. Hayırlısı olsun.

Çevrimdışı 38life

Dubai Address otelde yangın çıkmış. Bizim Ozi, Gökhan, Olcay hangi otelde kalıyo?

Çevrimdışı can1903

Bu adam transferın son gunu 3 tane transfer olcak diyen adam  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı F1903

Bu Gokmen Ozcan Fanatik'te calisiyor galiba. Muhtemelen de Boyko ve Douglas'i isaret ediyor.

Kotu isimler mi? Hayir. Ama ben Fikret Orman'dan bir supriz yapip daha iyi isimlere imza attirmasini bekliyorum / umuyorum.

Çevrimdışı AmaralGürses

Gel zalım gel çağırmazdım acil olmasa.

Çevrimdışı talha

"MUTLU DEĞİLİM, BANA MÜSAADE"
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Klosterpforte Oteli'nde Oğuzhan, Başkan Orman'ın karşısına çıkıyor ve "Beşiktaş'ı ve sizleri çok seviyorum. Ancak burada mutsuzum. Geçen sene Bilic döneminde yeterli forma şansı bulamadım. Sadece ben değil Atiba başta olmak üzere arkadaşlarım da daha fazla oynamam gerektiğini söylüyor. Bunu çok düşünüyorum. Bana Lazio'dan teklif var. Bonservis ödemeye hazırlar. Ben müsaadeniz olursa Lazio'ya gitmek istiyorum" diyor.
"BÜYÜK YETENEKSİN, BÜYÜK DÜŞÜN"
Bunun üzerine Oğuzhan'ı çok seven, Karadenizli kimliğinden dolayı da 'Bizim uşak' diye hitap eden siyah-beyazlı kulübün 1 numarası, şu sözlerle genç oyuncuya tatlı-sert çıkışıyor:
"Oğuzhan beni şaşırttın. Lazio'ya mı gideceksin. Bir tarafta 2 milyonluk Lazio, diğer tarafta 20 milyonluk Beşiktaş. Oğlum gideceksen Barcelona'ya, Münih'e, Manchester'a Liverpool'a ya da Madrid'e git. Sende yetenek var, kalite var. Senin kafanı kırarım. Bu takımlardan teklif gelsin seni kendi elimle veririm. Ama bana Lazio ile gelme, kafanı kırdırma. Büyük düşün, sen büyük yeteneksin. Büyük oyna, büyük hedefler koy. Futbolda böyle şeyler var. Hepimiz senin büyük bir yetenek olduğunu biliyoruz.
"GİT O FORMAYI SAVAŞARAK AL"
"Kimse sana forma vermez, formayı sen kendin alacaksın. Bu yetenek ve kumaşla formayı alamıyorsan sorunu biraz da kendinde ara. Biz senden çok şey bekliyoruz. Bak takımın başına Şenol Güneş geldi. Beşiktaş'ta yeni bir dönem başladı. Sen de çık, Oğuzhan kimmiş cümle aleme göster. Hedeflerini yüksek koy ki biz de gururla istediğin yere gönderelim seni. Seni Beşiktaş'tan başka türlü asla göndermem. Şimdi git o formayı savaşarak al."
Başkan Orman, konuşmasını bitirdikten sonra ayağa kalkıp Oğuzhan Özyakup'u alnından öpüyor. Başkanın sözlerinden etkilenen genç yıldız da gitmek yerine kalıp savaşmayı tercih ediyor.

Bu kadar artniyet kokan başka bir haber daha görmedim yazıklar olsun
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı F1903

Bu kadar artniyet kokan başka bir haber daha görmedim yazıklar olsun

Haberde gerceklik payi olsa bile muhtemelen Fikret Orman ile Oguzhan arasinda baba-ogul iliskisi benzeri bir yakinlikta samimi sekilde gecen bir sohbeti bugun butun internet sitelerinin ''Baskan Oguzhan'a kafani kirarim dedi'' basligiyla paylasmalari spor medyasinin ne kadar artniyetli oldugunun en buyuk gostergesi.

Fatih Dogan'i Besiktas taraftari ozellikle Fulya Davasi surecindeki pozitif katkilari nedeniyle sever sayar ama mensubu oldugu havuz medyasi uyesi Sabah-Fotomac grubunun bu yanli, artniyetli, dusmanca Besiktas haberlerine nasil kayitsiz kaliyor anlamiyorum.

Çevrimdışı ozan062

saygı duyarım protesto ediyorsan ama bir konuyuda geçemeyeceğim
o zaman 2009 dan beri ne verdinde neyi eleştiriyorsun derim oyuncu için takım tutuyorsan git hangi takımda oynuyorlarsa o takımın formasını
al yeterki saçma sapan fikirlerini burda dile getirme sonrada şöyle Beşiktaşlıyım böyle Beşiktaşlıyım diye ortaya çıkıp konuşursun şampiyonluk istiyorsan
gidersin her sene şampiyon olan takımı tutarsın çok iyi oyuncu istiyorsan gider oynadığı takımları tutarsın bu lafınla senin GS li ergenlerden ne farkın kalıyor. @ozan062

devamında yazdıklarım var abi onu okumalısın:)

simdi tekrar yazmıcam :D @Necmi abi yani sbasarı adamı olmadıgımıza dair
ardtı yeni stada kombine almısım sayısız maca gitmişim yani ne vermisimde demeyelim ayıp oluyor:D

sen tabataları içine sindiriyorsan oyuncu maaslarına yolsuzluklara ve nicesine eyvallah diyebiliyorsan o onu dusunenin genişliği maalesef bende yoktur ve protesto hakkımda fazlasıyla var aynı sekilde eleştirininde kralını yaparım bana sacma olan sey onlar için dogru terside benim için geçerli bu işler kişiden kişiye değişir maalesef katılamıyorum

sevmediğin adamı paylasmaktanda ısrarla vazgecmicem:D
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2015, 22:41:32 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Dış basında Handanovic için Beşiktaş Inter ile anlaştı haberleri çıkıyor enteresandır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Dış basında Handanovic için Beşiktaş Inter ile anlaştı haberleri çıkıyor enteresandır.

çıksın çıksın :D  :evillol:

Çevrimdışı ozan062

sabah direk kiralık geldi dediler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

O basın çok dıııııııııışta kalmış bence  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mehmetthedum

Yılbaşı hediyesi olur
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı AmaralGürses

Boyko candır, gerisi heyecandır.

Çevrimiçi Samet Ç

Abi Handanovic ile anlaşırız da önemli olan Mancini'yi ikna etmek keşke İnter Sirigu'ya yürüse o zaman bırakırlar.

Çevrimdışı alimm

handanoviç mi   ??? yapmayın.... inanırım...!
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı AmaralGürses

Bu arada Beşiktaş'ın gündemindeki Denys Alexandarovic Boyko'nun forma numarasının arkadasındaki sis perdesi de aralandı.
Ukraynalı kalecinin babasının Türk asıllı olduğu, 30 sene kadar önce Kırıkkale'den Dnipropetrovosk'a işçi olarak geldiği aktartıldı. Ünlü oyuncunun bu yüzden Kırıkkale'nin plaka numarası olan 71'i tercih ettiği kaydedildi.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Beşiktaş'ın gündemindeki Denys Alexandarovic Boyko'nun forma numarasının arkadasındaki sis perdesi de aralandı.
Ukraynalı kalecinin babasının Türk asıllı olduğu, 30 sene kadar önce Kırıkkale'den Dnipropetrovosk'a işçi olarak geldiği aktartıldı. Ünlü oyuncunun bu yüzden Kırıkkale'nin plaka numarası olan 71'i tercih ettiği kaydedildi.
Fanatik Fotomaç haberidir bu kesin

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fanatik Fotomaç haberidir bu kesin

Bu direk AmaralGürses haberi bence :)

Boyko gelmeyecek rahat olun öyle hissediyorum..

Çevrimiçi Samet Ç

Amaral fazla içmiş herhalde :D
Ben Boyko'nun gelmesini istemiyorum ki bence de gelmeyecek

Çevrimdışı dlcs

:kop: :kop: :kop: