2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908026 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Handanovic-Serdar Aziz geliyor..

Sağlam bilgi.

Handanovic sene sonu olsa bir ihtimal de devre arası imkansıza yakın.

İnter bonservis + İmza parası +yıllık 3.5 m dan aşağı gelmez, yalnız az bile olsa ihtimal varsa ön libero sol bek falan geçtim stoper bile almasınlar tüm bütçeyi aktarsınlar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Deniz

Dün söylediğim gibi kaleye çok kötü isimler çıkmaya başladı.
Bütün menajerler ağzında salyasıyla elindeki kaleciyi bize yamamaya çalışıyor.
İnşallah yönetimin aklını çelemezler bize doğru dürüst bir kaleci lazım.
Bize ospina handanovic sirigu ya da bu ayarda kaleci lazım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Daha yeni başladık parada anlaşmaya çalışıyoruz:)
:D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

pedro için güntekin antrenman temposu çok kötüymüş die bir yorum yapmıştı. şenol hoca antrenman temposu düşük birini oynatmaz die nam salan biridir. sen ne diyorsun @atalay antrenman temposu hakkında bilgin var mı?

Evet, antrenman temposu ve iletişimi kötü.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

:D
Biraz hayalden çıkıp gerçekleri düşünmeye başlayınca görüşmeler tıkandı galiba:)

Çevrimdışı Batuhan1903

Kameni'nin 1 milyon euro serbest kalma maddesi varmış diyorlar bi bilginiz var mı? Eğer böyleyse direk alalım Kameni'yi sene sonuda daha kaliteli bir kaleci yada genç potansiyalli bir kaleciyle anlaşıp kaleyi bunlara emanet ederiz.Kameni Boyko'dan çok daha iyi kalecidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kameni'nin 1 milyon euro serbest kalma maddesi varmış diyorlar bi bilginiz var mı? Eğer böyleyse direk alalım Kameni'yi sene sonuda daha kaliteli bir kaleci yada genç potansiyalli bir kaleciyle anlaşıp kaleyi bunlara emanet ederiz.Kameni Boyko'dan çok daha iyi kalecidir.
Tolga 'nin degajla atamadığı yere eliyle atar topu yan toplarda cesurdur ama çok felaket kötü goller yiyor hep değil ama çok moral bozan goller oluyor genelde:)

Ama begenirim ben kameniyi tolgadan da boyko dan da iyidir.

Çevrimdışı Deniz

Geçen gün dnipronun bu sezon yediği golleri paylaşmıştı birisi linki olan var mı ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Linke gerek yok sporting ve brugge dan yedigimz gollere benzer gol var bide alexis sanchezin attigi gol var :)

Çevrimdışı tangaz

boyko'nun kurtarışları değilde yediği golleri seyredince tolga zenginin iç güveysinden hallice biri hissi veriyor :D gereksiz bir para kaybı olur bu adam. birde 2 dk videolara göre transfer yapıyoruz ya hepimiz, mesela tolga zenginin 2 dk.lık bir videosunu yapsak bununda yarıdan çoğunu inter-ts maçından alıntılasak yüzüne de montaj dublaj işleri ile yakışıklı haşin bakışlı bir yüz kondursak sonra burada yayınlasak fake isimle falan  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bildiğim birşey varsa sürekli aynı hataları tekrarlamaya meyilli olduğumuz .
Tolga Zengin sürekli aynı hataları yapar aynı golleri yer , final maçlarında bu hatalar tepe noktasına çıkar . İkinci yarı final maçlarında Tolga Zengin'e kaleyi verecek olsak baskıyı kaldıramadığı için takımı yakacak ekstra hatalara imza atacağını bizi şampiyonluktan edeceğini, şampiyonluğa oynayacak takımın ilk 11 oyuncusu olamayacağını  biliriz . Buna rağmen biz ne yaparız? Sezon başında 'Tolga Zengin'i 1. kaleci .
Tolga Zengin geçen yıl Brugge  bu yıl Lizbon maçında takımı yakar . Bunun olacağını da biliriz. Peki biz ne yaparız? Biz Avrupa'da başarısızız kompleksine girip Dnipro gibi 2. sınıf takımları ve oyuncularını biraz doğruları uyguladıkları için göklere çıkarırız.
Biz gider yanlış transferlere imza atar , parayı sokaklara döker sonunda başarısız oluruz ve deriz ki transfere o kadar harcadık, takımın bütçesi de o kadar kötü değil aslında ama istediğimizi elde edemedik . Sonra gelsin yine karamsarlık. Boyko ve Douglas transfer edilirse muhtemelen yine aynısı olacak . Ne diyeceğiz ? Aynı şeyleri . Halbuki o kadar da para harcamıştık transfere ...
İnsanlar artık hata oluşmadan hatanın oluşma olasılığına bakarak hata ortaya çıkmadan önlemini alır . Biz ne yaparız? Sürekli aynı hataları yapıp bu sefer farklı olacak deriz.

Çevrimdışı Çağrı

Hiç izlemedim Bugun timeline'da Bilic'in önerdiği topçu diye adı geçti.Ayrıca @Çağrı da komisyon transferi olduğunu yazmıştı.

Kesin ifadelerden mümkün olduğunda kaçının bu konularda, öyledir demedim öyle olduğunu düşünürüm dedim.

Benim gözümde vasat kaleci. 25 yaşında yüksek potansiyel vaad etmeyin bir kaleci.

Stil olarak Boyko'ya benzeyen ama onun da gerisinde bir kaleci. Bu yaşa kadar ülkeden çıkmamış olması ve Hajduk'tan bize önerilmesi direk Bilic'in kardeşini canlandırıyor gözümde.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Kesin ifadelerden mümkün olduğunda kaçının bu konularda, öyledir demedim öyle olduğunu düşünürüm dedim.

Benim gözümde vasat kaleci. 25 yaşında yüksek potansiyel vaad etmeyin bir kaleci.

Stil olarak Boyko'ya benzeyen ama onun da gerisinde bir kaleci. Bu yaşa kadar ülkeden çıkmamış olması ve Hajduk'tan bize önerilmesi direk Bilic'in kardeşini canlandırıyor gözümde.

Dostum bu çok sığ bir mantık. Son dönemden bir kaç örnek ile çürüteyim yazdıklarını.

Emil Forsberg, Ocak ayına kadar Malmö'de oynuyordu. 24 yaşında, Atınç'ın takımı Leipzig'de yani 2.ligde oynuyor. Şu an Atletico, İnter, Roma, Liverpool, Lyon istiyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/emil-forsberg/profil/spieler/111078

Marvin Zeegelaar 25 yaşında. 1,5 yıl önce Elazığ'da oynuyordu. 1 yıl kulüpsüz kaldı. Sporting aldı şimdi. Serbest kalma bedeli 45 milyon €.

http://www.transfermarkt.com.tr/marvin-zeegelaar/profil/spieler/92899

Lovre Kalinic'e şuanda Liverpool, Leicester, Sunderland, Aston Villa, Lazio gibi takımlar teklif yapmış durumda. 

Sohbetim olmasaydı bu kadar uzun uzadıya yazamazdım bile.  :D Önemli olan kumaşı ve kumaşı çok iyi.

Çevrimdışı atalay

Bu arkadaşı Ocak'ta bizim ligde bir takımda izleyeceğiz.  :eyes

Çevrimdışı Çağrı

Dostum bu çok sığ bir mantık. Son dönemden bir kaç örnek ile çürüteyim yazdıklarını.

Emil Forsberg, Ocak ayına kadar Malmö'de oynuyordu. 24 yaşında, Atınç'ın takımı Leipzig'de yani 2.ligde oynuyor. Şu an Atletico, İnter, Roma, Liverpool, Lyon istiyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/emil-forsberg/profil/spieler/111078

Marvin Zeegelaar 25 yaşında. 1,5 yıl önce Elazığ'da oynuyordu. 1 yıl kulüpsüz kaldı. Sporting aldı şimdi. Serbest kalma bedeli 45 milyon €.

http://www.transfermarkt.com.tr/marvin-zeegelaar/profil/spieler/92899

Lovre Kalinic'e şuanda Liverpool, Leicester, Sunderland, Aston Villa, Lazio gibi takımlar teklif yapmış durumda. 

Sohbetim olmasaydı bu kadar uzun uzadıya yazamazdım bile.  :D Önemli olan kumaşı ve kumaşı çok iyi.

Dostum oyuncunun isteyeni elbet olabilir ancak her şey transferi ya da teklif yapan takım ile bitmiyor. Sadece başlangıç bu ve bu başlangıç aşamasını menajerler yürütüyor.

Bu işlerin sadece bizde dönmediğini sen de gayet iyi bilirsin. Elbette orta yaşa kadar ülkesinden çıkmayan her oyuncu kötüdür gibi düz bir mantık gütmüyorum sadece ismi çıktıktan sonra biraz araştırmam sonucu varsayımım bu.

Ancak aynı şekilde yukarıda bahsettiğin oyuncuların yine yukarıda bahsettiğin takımlara dağılması da onların iyi oyuncu olduğunu göstermiyor önemli olan oynayabilmeleri.

Örnek olarak Kalinic için yazdığın çoğu takımın kalecisi var hem de iyi kaleciler. Muhtemelen 2. kaleci olarak düşünüyorlar. 1. kaleci olarak düşünebilecek tek takım Aston Villa gibi duruyor aralarında o da en büyük düşme adayı.

Eğer sadece arz talep üzerinden gidersek Boyko'yo da ciddi teklifler var büyük liglerden benzer şekilde bu da ne Boyko'yu iyi kaleci yapıyor ne de menajerinin parmağı olmadığını kanıtlıyor.

Bu genel bir bakış açısı değil bu oyuncu için öznel bir bakış açısı. Yoksa en büyük örnekler Vardy ve Mahrez olur bu konuda genelleme yapmayı yıkacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Ya şimdi Boyko ne yapmış en büyük başarısı ne kameninin en büyük başarısı ne hep orta seviye takımlarda oynamış diyorsunuz da muslera da gelirken lazio şampiyonlar ligi ni falan almıyordu yani. Ayrıca kupalar kaldırmış bir kaleci istiyorsak epl de Chelsea, Arsenal, Lpool, Manu City, Almanya da Münih, Fransa'dan Psg, İspanyadan Madrid,Barca, Atleti nin ayarındaki kulüplerin kalecilerini falan almamız lazım.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Geronimo rulli nasıl kalecidir? tanıyan bilen var mi?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ensar

Bu arkadaşı Ocak'ta bizim ligde bir takımda izleyeceğiz.  :eyes

iyiymiş ben beğendim topu istediği yere gönderiyor dan dun vurmuyor iş yapar bizim ligde
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı murat

Hızlı stoper algısını yıkamadık. Pozisyon bilgisi, hamle zamanlaması, reaksiyon hızı, alan oyunu, önsezi, markaj gibi parametrelerde yetersiz bir stoper hızlı olsa ne olur? Onun yerine tercih edilen Milo ve Tosic yüksek topta daha mı iyiler; yoksa daha mı hızlılar? Bu çocuğun fundamentali hepsinden daha iyi.

Bu yorumum genel olarak stoper tarifi olarak kalsın burada...  :eyes
+1903

Çevrimdışı ahmetx

Forumda Boyko hakkında negatif görüş sonunda oluşmaya başlamış sevindim, Franconun bizden gitmesine kendisi adına sevinirim biz de çürüyecek çünkü ilerde Porto, Sevilla ayarında bir takımda izleriz kısmet olursa.Motta nın gitmesi gerekiyordu tam bir Anadolu takımı topçusu ,defans yapmadan 5-6 gol atar ve çok iyi bir  bek izlenimi verir Cicinhonun yaptığı gibi.Kaleci konusunda kim ön plana çıktı şimdi Ospina nın gelme şansı ne kadar?
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2015, 09:34:28 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrhanAker

Pedro filan bizim stoperimiz değil sadece ayağı türkiye standartlarında biraz iyi o kadar.
agresiflik yok,çevikmi değil,hava topları eh biraz var,poziyon alışı kötü daha ne olacak hala niye medet umuyoruz ben anlamadım.

Milosevicte daha fazla potansiyel var francoya göre.

Çevrimdışı ahmetx

Pedro filan bizim stoperimiz değil sadece ayağı türkiye standartlarında biraz iyi o kadar.
agresiflik yok,çevikmi değil,hava topları eh biraz var,poziyon alışı kötü daha ne olacak hala niye medet umuyoruz ben anlamadım.

Milosevicte daha fazla potansiyel var francoya göre.

bizim ligin stoperi değil ona katılıyorum ama pozisyon alışı gayet iyidir Franconun.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrhanAker

Stephane Mbia'yı isteyen kulüplerden bonservis talep etmeyecek olan Trabzonspor, oyuncunun kulüpten alacaklarının ödenmesi karşılığında Mbia'yı serbest bırakacak.2,4 milyon
galatasaray donk tan vazgeçip yönelirse girişim olmalı  :D diğer türlü gerek yok

Çevrimdışı ahmetx

Mbia hollandalı olmadığı için problem yok almazlar  :D