2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896884 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

şu motta ve franco takasta güzel kullanılabilir aslında ama kimle ??
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

şu motta ve franco takasta güzel kullanılabilir aslında ama kimle ??

eshisehirli orta saha için olabilir, lawal yani
genclerden el kabir, irfan can ki bunu bizim güntekin cok begenir
kasımpasadan scarione
antalyadan emrah bassan
sivasspordan aatıf ki bunu bizim yunus cok begenir :D

zaten bunlar dısında adamlara kullanılmaz bunlar arasındada benim begendiğim tek biraz biraz emrah vardır oda işte yedekte olsun diye o kadar

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı panic13

kasımpasadan scarione
antalyadan emrah bassan

zaten bunlar dısında adamlara kullanılmaz bunlar arasındada benim begendiğim tek biraz biraz emrah vardır oda işte yedekte olsun diye o kadar

@ozan062 abi bizim sol kanada Ronaldo sağ kanada Messi ortaya Mesut gelse "bizim oyun yapımıza uymuyorlar, en fazla yedek olarak kullanılır" dersen ona bile şaşırmam :D

Haaa... yukarıda saydığın oyuncular hakkındaki göüşlere ben de katılıyorum. Emrah dışında hepsi ölü yatırım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

@ozan062 abi bizim sol kanada Ronaldo sağ kanada Messi ortaya Mesut gelse "bizim oyun yapımıza uymuyorlar, en fazla yedek olarak kullanılır" dersen ona bile şaşırmam :D

Haaa... yukarıda saydığın oyuncular hakkındaki göüşlere ben de katılıyorum. Emrah dışında hepsi ölü yatırım.

derim bana kalırsa messiyi defansa alırım hızlı oldugundan ronaldoyuda kaleye alırım oda boyundan ve maç içinde cok iyi yerlere topu gondermesinden dolayı
mesutuda onlibero yaparım tekniğini kullanırım :D

aynn diğerleri ölü yatırım

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağatay

kasımpasadan scarione
antalyadan emrah bassan

oğulcan geldi benimde aklıma
bi de belki ndiaye
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı kartalBaz

https://twitter.com/TransferMerkez/status/682135685709611008
Fotograftan kiz alinmayacagi gibi, youtube videosundan da futbolcu alinmaz ama benim kanim isindi bu adama. Hic macini izlemedim ama kaledeki durusu boykodan daha fazla guven veriyor. Daha hizli ve refleksleri daha iyi gibi. Bu kaleciyi izleyen arkadaslar diger kalecilerle ilgili bir karsilastirma yapabilirmi? Yasida boyuda fizigide cok iyi bana gore. Ne ospina kadar kisa nede boyko kadar uzun. Tam kaleci fizigi var. Ama dedigim gibi hic macini izlemedim izleyenler varsa lutfen yorum yapsinlar. Saygilar.

Çevrimdışı Çağrı

Fotograftan kiz alinmayacagi gibi, youtube videosundan da futbolcu alinmaz ama benim kanim isindi bu adama. Hic macini izlemedim ama kaledeki durusu boykodan daha fazla guven veriyor. Daha hizli ve refleksleri daha iyi gibi. Bu kaleciyi izleyen arkadaslar diger kalecilerle ilgili bir karsilastirma yapabilirmi? Yasida boyuda fizigide cok iyi bana gore. Ne ospina kadar kisa nede boyko kadar uzun. Tam kaleci fizigi var. Ama dedigim gibi hic macini izlemedim izleyenler varsa lutfen yorum yapsinlar. Saygilar.

Kaleci zaten iyi kaleci itiraz eden olamamalı da vermezler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

hakikaten bende cok begendim elleri ayakları dusup hızlı kalkması ve en onemlisi yası cok iyi ama işte bize düşermi bu adam o konuda sıkıntı var 5 dniproya vericeğime buna veririm acımam
ama tabiki dediğin gibi video üzerinden konusuyuoruyz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kaleci zaten iyi kaleci itiraz eden olamamalı da vermezler.

Vallahi kimi alacağız çağrı iyi olanları zaten bırakmaz kulüpleri kesin çok saçma bi transfer olacak Allah sonumuzu hayreylesin.

Çevrimdışı Çağrı

Vallahi kimi alacağız çağrı iyi olanları zaten bırakmaz kulüpleri kesin çok saçma bi transfer olacak Allah sonumuzu hayreylesin.

Eğer bütçe kısıtlıysa ben bütün bütçeyi kaleciye yıkarım şuan.

Tek kupa gidiyoruz evet stoper kesin gerekli ama kaleci çok daha gerekli.

6-7 milyon 3-3 bölüştüreceğime 6-7 milyona bir kaleci alır en iyisini alırım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Keşkee..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı RQ7_351903

Sonuna kadar katılıyorum, o paraya; bonservis olarak söylüyorum, Sirigu gibi üst sınıf bir kaleci alınabilir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Öyle yapsalar keşke ama Ersan veya Rhodolfo olmadığında çok büyük sıkıntı çektiğimizde bi gerçek , neredeyse puan kaybı yaptığımız ve elendiğimiz sporting maçında bu eksik göze çarptı.

ama gerçek anlamda klas , yetenekli bi kaleci almak istiyorsalar 6 - 7 den aşağı bulmak zor zaten.

Çevrimdışı OrhanAker

:ok: bir yandan da fırsatları kolla kiralık papy ,sözleşmesi bitecek oyuncular vb.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arkadaşlar herkes yaşını yazsın kime ne şekil hitap edeceğiz bilelim.

Çevrimdışı Kadir G.

Orta saha zaten alınmayacaktır belki takasla ndiaye onun için de üstüne para istiyormuş osmanlı.

Papyi kiralayabiliyorsak tüm bütçeyi kaleciye harcamalıyız. Gelen stoper çok üst düzey olmazsa ki olmayacak ersan veya rhodolfoyu kesemez onun için 7 ay maç oynamamışta olsa papynin sorun olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı Tolga

Haftaya bence transferler açıklanır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Orta saha zaten alınmayacaktır belki takasla ndiaye onun için de üstüne para istiyormuş osmanlı.

Papyi kiralayabiliyorsak tüm bütçeyi kaleciye harcamalıyız. Gelen stoper çok üst düzey olmazsa ki olmayacak ersan veya rhodolfoyu kesemez onun için 7 ay maç oynamamışta olsa papynin sorun olacağını düşünmüyorum.

Dün Torunoğulları Londra yolcusu diye haberler çıkmıştı büyük ihtimal Pappy için , kiralık + opsiyonlu yaparsalar fena iş çıkarmamış oluruz paranın tümünü kaliteli bi kaleciye verebilirler.

Çevrimdışı Çağrı

Gündemden çıkarım yaparsak Boyko çok yakın ama ilk tercih değil o yüzden açıklanmıyor.

Ospina, Adler ve Mandanda'dan birinde sürpriz olur diye tırtıklanıyor gibi.

Stoperde de durum aynı Douglas tamam ama zorlanıyor diğer isimler.

Benim çıkarırımım bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gündemden çıkarım yaparsak Boyko çok yakın ama ilk tercih değil o yüzden açıklanmıyor.

Ospina, Adler ve Mandanda'dan birinde sürpriz olur diye tırtıklanıyor gibi.

Stoperde de durum aynı Douglas tamam ama zorlanıyor diğer isimler.

Benim çıkarırımım bu.

Sanki Mandanda yakın gibi duruyor ama hayırlısı diyelim.

Çevrimdışı Çağrı

Sanki Mandanda yakın gibi duruyor ama hayırlısı diyelim.

Mandanda Handanovic'i çıkarırsak alabileceğimiz en iyisi bence.

Ospina'dan daha çok sevinirim Mandanda'ya. Boyko da gelse beni tatmin edecek ama Mandanda olursa gerçekten klas olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Dün Torunoğulları Londra yolcusu diye haberler çıkmıştı büyük ihtimal Pappy için , kiralık + opsiyonlu yaparsalar fena iş çıkarmamış oluruz paranın tümünü kaliteli bi kaleciye verebilirler.

Evet londradaymış sanırım. Papy olursa iyi olur.

Fransa ligini izlemediğim için Costil hakkında bilgim yok ama fiziği iyi boyu bence ideal kaleci boyunda. Çağrı, Atalay da beğeniyorsa iyi kalecidir. Ospinayı Arsenal kesinlikle bırakmıyorum diyorsa bütçeyi Costil için kullanabiliriz.

2 milyon teklif haberi fransa kaynaklı galiba o yüzden doğru kabul ediyorum baya ölücülük yapmışız yine. 5 milyondan aşağı bırakmazlar. Verilir mi verilir.

Konuştuğumuz tüm ikili kombinasyonlar boyko-douglas kazığından iyi bu arada.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada Quaresma'nın kırmızı olmasa şuana kadar kırmızı görmemiş olucaktı takım.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı F1903

Haklisin ama Senol Hoca'nin istedigi kriterlere uyan bir stoper de sart cunku Ersan'in oynamadigi maclarda (Cezali: Kasimpasa 3-3, Sakat: Akhisar 0-2) ne kadar zorlandigimiz malum.

O yuzden en guzeli stoper isini kiralik olarak halledip senin de dedigin gibi eldeki butceyi tamamen kaleciye kullanmak.