2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894012 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

İsmi geçen kaleciler arasında 1.sınıf bir kaleci yok. Bu arada Costil'e teklif yapmamız güzel bir gelişme...

Costil'e teklif yapan St Etienne'i de düşünüyordur muhtemelen ama vermiyorlar demek..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsmi geçen kaleciler arasında 1.sınıf bir kaleci yok. Bu arada Costil'e teklif yapmamız güzel bir gelişme...
boykodan daha iyi kaleci

Çevrimdışı atalay

Costil'e teklif yapan St Etienne'i de düşünüyordur muhtemelen ama vermiyorlar demek..

Ruffier'i almak imkansız. 10-15 milyon vermezsen tabii...

Çevrimdışı Batuhan1903

boykodan daha iyi kaleci

Onur bile Boyko'dan daha iyi kaleci malesef .

Çevrimdışı TALAT

siyahi oyuncular nüfusa geç yazdırılıyor kardeşim anlayın artık @Yunus Emre Dökmeci kardeşimiz o hesapla söylüyor. Misal Atiba bence 38 yaşında şu an.

Kanu'nun 49 yaşında olduğunu Harry Redknap açıkladı. Kalla 42 yaşındaydı. Newcastle'lı Martins 82'li deni 76'li çıktı resmi belgelerle ortaya kondu: 39 yaşında o da.

Ezbere konuşuyorsun şöyle @Çağrı hayret bişey. Yunus emre haklı, eksik bile söylüyor hatta.

afrika dogumlu olsa emreye inanalim da adam kanada dogumlu. ☺
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Deniz

Kotu kaleci isimler turemeye basladikca korkmaya basliyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kotu kaleci isimler turemeye basladikca korkmaya basliyorum
Boyko 'dan kötüsü gelmedi henüz:)

Çevrimdışı Deniz

Boyko 'dan kötüsü gelmedi henüz:)
Ben duydum maalesef :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Batuhan1903

Ben duydum maalesef :)
Kötü kaleci olunca yazınki gündem olsun fiyatı artsın bizimkiler almasın. :evillol:

Çevrimdışı TayfurU

ben şenol hocanın boyko vs. gelirse hala tolgayı 11 oynatacağını düşünüyorum umarım yanılırım.

tolga ya benim artık hiç sabrım kalmadı, bir insan 20.saniye de hata yapar mı ya son maç ersan da söylendi tolgaya.

Çevrimdışı Deniz

Kimmiş o

Kötü kaleci olunca yazınki gündem olsun fiyatı artsın bizimkiler almasın. :evillol:
Tipik menajer kaziklarindan bir kaci ,kaleci alacağımızi duyan bilen ne kadar menajer varsa kendi malini kakalamak için sosyal medyada gundem yaratmaya calisiyor isimlerini anmaya bile gerek yok amaclarina ulastirmayalim ama bir kac gune maalesef ki mutlaka bu haberler yayilacaktir..

Çevrimdışı RQ7_351903

Yav bir kere paraya kıyalım alalım Sirigu'yu arkamıza'da bakmayalım harbiden kaleci işinden gına geldi bana,2.sınıf kaleciyle uğraşmayalım artık Muslera gibi bir kere verelim para boş kalecilere verdiğimiz parayı bir kere de sağlam kaleciye versek hem mali yönden ham sportif yönden süper olacak.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ben şenol hocanın boyko vs. gelirse hala tolgayı 11 oynatacağını düşünüyorum umarım yanılırım.

tolga ya benim artık hiç sabrım kalmadı, bir insan 20.saniye de hata yapar mı ya son maç ersan da söylendi tolgaya.

hic sanmiyorum, zaten kaleci almamizin sebebi, mecut kalecilerimizin kötü olmasindan, yani gelecek yeni kaleci direk as kadroya düsünülüyor, aksi takdirde hem yönetim hemde hoca cok büyük tepkilerle karsilasirlar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı F1903

Senol Gunes ve yonetimin ''Tolga'dan memnunuz ancak Cenk gittigi icin sayisal eksiklik var, o yuzden kaleci bakiyoruz'' aciklamalarina inanmak istemiyorum.

Insallah hala Tolga'nin bu takimin birinci kalecisi oldugunu dusunup uygun fiyata kulubede yedek bekleyecek vasat bir kaleci bakmiyorlardir.

Çevrimdışı RQ7_351903

Senol Gunes ve yonetimin ''Tolga'dan memnunuz ancak Cenk gittigi icin sayisal eksiklik var, o yuzden kaleci bakiyoruz'' aciklamalarina inanmak istemiyorum.

Insallah hala Tolga'nin bu takimin birinci kalecisi oldugunu dusunup uygun fiyata kulubede yedek bekleyecek vasat bir kaleci bakmiyorlardir.
Yemez bence, çünkü seçim var, olası bir kaleci faciası yüzünden kaçan bir şampiyonluk millet stad vs. dinlemez ne olduğunu anlamadan alırlar başkanlığı.
Camia'da Hasan Arat gibi aday olursa seçimi kazanacak adam varken tehlikeye atmaz başkan.

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın şimdi ndiaye gelsin diyoruz da oyuncu tipi olarak ndiaye = atiba mı? Eğer öyleyse bu Ndiaye 9 gol 2 asist nasıl yaptı? Benim bildiğim kadarıyla ndiaye ofansif bir orta alan oyuncusu. Atibanın yerine al falan diyoruz da yani Atiba nerde Ndiaye nerde.  Eğer ben yanlış biliyorsam lütfen doğrusunu söyleyin bende öğreneyim.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Günaydın şimdi ndiaye gelsin diyoruz da oyuncu tipi olarak ndiaye = atiba mı? Eğer öyleyse bu Ndiaye 9 gol 2 asist nasıl yaptı? Benim bildiğim kadarıyla ndiaye ofansif bir orta alan oyuncusu. Atibanın yerine al falan diyoruz da yani Atiba nerde Ndiaye nerde.  Eğer ben yanlış biliyorsam lütfen doğrusunu söyleyin bende öğreneyim.

Eski takımında dmc oynuyormus şuan daha ofansif rolde oynuyor..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ensar

ne ofansif orta sahası direk forvet oynuyor bazen kanat bile oynuyor adam , başka birinden söz ediyorlar diye düşünüyorum kaç gündür :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

alın size tecrübeli stoper; rakibe her türlü çirkefi yapar, çift dalar, top geçer adam geçmez. Ayrıca medyatik bir mizacı var. Beşiktaş'lı Sait Hopsait'in nişanlısı "Kerkenez" Sevim Ferferik ile aralarında bir ilişki olduğu yazılıp çizilmektedir.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağatay

Günaydın Beşiktaş ailesi;

dün gece paylaşıldı mı bilmiyorum

Dizi mi Maç mı polemiklerine son  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

Yemez bence, çünkü seçim var, olası bir kaleci faciası yüzünden kaçan bir şampiyonluk millet stad vs. dinlemez ne olduğunu anlamadan alırlar başkanlığı.
Camia'da Hasan Arat gibi aday olursa seçimi kazanacak adam varken tehlikeye atmaz başkan.

seçimden yana tehlike yok onu alacak amaaa stada geçtikten sonra taraftar tepkisi var onu esas gözune kestiremezse ayvayı yediler.. oyle fener gs gibide olmaz sahaya atlayıverirler hepten hepimizi yakarlar ondan kaleci ve diğerleri sartt

bilet fiyatları fazla ıq falan demeyin 7den 77 ye doktorundan diğerlerine herkes atlar ben dahil cnk o kaleciler bize az cektirmedi:)

yunusun boykosu geleceğine tolga kalsın derim :kuserim :upto:
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 09:16:19 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih_

Gunaydin forum ahalisi.
Eldeki imkanin tamamini alabilecegimiz en saglam kaleciye yatirmak orayi 4-5 sene unutmamiz demek. Bir kac eksigimiz daha var evet fakat orta seviye transferleride istemiyoruz.
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 09:18:14 Fatih_ ]

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum