motta milosevic ve pedro gidecekse m'bia alınabilir. tolgay'ı bu sene pek hesaba katmamak lazım, veli'nin de ne kadar performans ortaya koyacağı belirsiz. atiba şu an çok kilit durumda, adamın tam anlamıyla yedeği yok. ikinci yarı formu düşerse, hele bir de sakatlanırsa yanarız. m'bia hem orta sahayı zenginleştirir hem de gerektiğinde sağ stoper de oynar. m'bia kolay kolay reddedilecek bir oyuncu değil. adam bir iki sene önce sevilla'nın en önemli iki üç futbolcusundan birisiydi. trabzonspor gibi kaosun tavan yaptığı bir kulüpte çok fazla parlamaması normal, bize gelirse büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. tabii işin ekonomik boyutu ayrı. trabzonspor'dan aldığı paranın aynısını isterse o iş olmaz.
m'bia'yı alırsak; sol ayaklı, ersan'a alternatif olacak, 22-23 yaşlarında bir stoper alınabilir. ben ocak ayında yapacağımız stoper transferinin direk ilk 11'de oynayabileceğini düşünmüyorum. bu sebeple genç, ucuz ve gelecek vaadeden bir futbolcu alabilirsek iyi olur. ya da alabilseydik mi desem bilemedim çünkü boyko ve douglas transferinin bittiği söyleniyor. ben olsam parayı kaleciye gömerdim ve herkesin "tamam" diyeceği bir kaleci alırdım. neyse bakalım, umarım bir ters köşe gelir.