2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894032 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Mandanda gelsin dertler bitsin.

Bu arada önceki sayfalarda Mandanda 34 yaşında yazmış bir arkadaş. Adam 30 yaşında.

Çevrimdışı aa1903

motta milosevic ve pedro gidecekse m'bia alınabilir. tolgay'ı bu sene pek hesaba katmamak lazım, veli'nin de ne kadar performans ortaya koyacağı belirsiz. atiba şu an çok kilit durumda, adamın tam anlamıyla yedeği yok. ikinci yarı formu düşerse, hele bir de sakatlanırsa yanarız. m'bia hem orta sahayı zenginleştirir hem de gerektiğinde sağ stoper de oynar. m'bia kolay kolay reddedilecek bir oyuncu değil. adam bir iki sene önce sevilla'nın en önemli iki üç futbolcusundan birisiydi. trabzonspor gibi kaosun tavan yaptığı bir kulüpte çok fazla parlamaması normal, bize gelirse büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. tabii işin ekonomik boyutu ayrı. trabzonspor'dan aldığı paranın aynısını isterse o iş olmaz.

m'bia'yı alırsak; sol ayaklı, ersan'a alternatif olacak, 22-23 yaşlarında bir stoper alınabilir. ben ocak ayında yapacağımız stoper transferinin direk ilk 11'de oynayabileceğini düşünmüyorum. bu sebeple genç, ucuz ve gelecek vaadeden bir futbolcu alabilirsek iyi olur. ya da alabilseydik mi desem bilemedim çünkü boyko ve douglas transferinin bittiği söyleniyor. ben olsam parayı kaleciye gömerdim ve herkesin "tamam" diyeceği bir kaleci alırdım. neyse bakalım, umarım bir ters köşe gelir.

Çevrimdışı genki1914

Ne Onuru ne Serdarı yabancı sınırı yok gibi böyle bir ortamda bile hala bunlarla ugraşırlarsa yazık...Adler+Papy yap geç heycan arıyorsa bizimkiler vay halimize boşa gider paralar...Serdar Onur olcagına transfer yapılmasın :s20: inş yoktur böyle düşünceleri
Guti14

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/ChnLzoglu/status/681913187424407553
Al işte tüm parayla Ospinayı yanınada bedava Mbia yada kiralık papy'yi al şampiyon ol.Şimdi para yok diyecekler 7 milyon euro sene başında Ozan denilen ergen için vardıda şimdi Ospina için mi yok.

Çevrimdışı campeon2015

Motta,Pedro,Milosevic,Pektemek 2 milyon eder mi?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bazi arkadaşlar diyor ki Fb nin kadrosu bizden daha iyi

Bu algi operasyonudur Arkadaslar aman dikkat

Kadro KALITESI farkı sey , Kadro DERINLIGI farkli sey

Fb nin kadro derinligi daha fazla Lakin Bizim Kadro kalitemiz Fenerden Daha ustun kesinlikle daha kaliteli kadroya sahibiz iste istatistikler :

Alper potuk + volkan sen + Markovic = 2 Gol

KERIM FREI = 3 Gol

Rvp + Fernandao = 12 Gol

Mario GOMEZ = 13 Gol

Diego + De souza + Meireles + Mehmwt Topal + Ozan Tufan = 2 Gol 5 Asist

OGUZHAN = 5 Gol 5 Asist

Daha burada Sosanin , Olcayin , Gokhan ve Q17 nin istatistiklerini eklemedim bile

Fb nin ve Medyanin algi operasyonlarına gelmeyelim biz daha kaliteli takimiz Cok Net !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Batuhan1903

Motta bedavaya gider
Pedro 1.5 civarı gider
Milosevic 800-900 civarı
Pektemek -2 civarına gider
300 bin karımız olur fena iş değil :evillol:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Biz 4 tanesine 9 m euro verdik. Elalem 900 bin euro vermez.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı campeon2015

Motta bedavaya gider
Pedro 1.5 civarı gider
Milosevic 800-900 civarı
Pektemek -2 civarına gider
300 bin karımız olur fena iş değil :evillol:

Peki bu para transfer bütçesine 6+2 şeklinde  eklenebilir mi?

Çevrimdışı Batuhan1903

Peki bu para transfer bütçesine 6+2 şeklinde  eklenebilir mi?
Görünüşe göre en iyi ihtimalde öyle 300 bin karla pektemeğin 1.6 maaşını hesapladığımızda evet 1.9 ediyor.  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sene basi milo icin 4 milyon , Pedro icin 3 milyonluk teklifler vardi keske satsaydik simdi yarisina satamayiz oynamıyor cunku adamlar..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı DADAYKARTALI

merak ediyorum acaba bizde gomez in yerine eto olsaydı gomez in yaptığı katkıyı yapabilir miydi?

Çevrimdışı Tolga

10 Ocak Pazar 18:30'da Avni Aker Stadı'nda 1461 Trabzon ile oynayacağız.

14 Ocak Perşembe 20:30'da Olimpiyat Stadı'nda yine 1461 Trabzon ile oynayacağız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/bjkigdir/status/681916566326349825

Mantıklı.
Aslında bu çok güzel bir iş 120 liralık forma aldığımızda kulube karı 20 tl oluyor.Her ay 1 milyon taraftar 1 lira verse senede 12 milyon(4 milyon euro) yapar.Gomez gibi Sirigu gibi bi oyuncunun daha 3 milyon euroluk maaşını ödemiş oluruz.Evet şuanda Vodafone kampanyasıda var hatta 650 bin kişi üye olmuş ama malesefki herkesin Vodafone'u yok Vodafone'u olmayanlar böyle takıma yardım edebilirler.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Aslında bu çok güzel bir iş 120 liralık forma aldığımızda kulube karı 20 tl oluyor.Her ay 1 milyon taraftar 1 lira verse senede 12 milyon(4 milyon euro) yapar.Gomez gibi Sirigu gibi bi oyuncunun daha 3 milyon euroluk maaşını ödemiş oluruz.Evet şuanda Vodafone kampanyasıda var hatta 650 bin kişi üye olmuş ama malesefki herkesin Vodafone'u yok Vodafone'u olmayanlar böyle takıma yardım edebilirler.

Abi Napolinin para topladığı adam MARADONA yapmasınlar böle bişi. Hiç kimseye hak ettiğinden fazlasını vermemek lazım teklifini yaparız, kulübü değerlendirir uygunsa verir transfer böyle olur. Ospina Beşiktaştan büyük mü para toplansın.

Sadece Ospina için konuşmuyorum bana mantığı biraz ters geldi, para verme konusunda sıkıntım yok Beşiktaşıma canım feda, evde son 7-8 senenin forması yatıyor atkılar rozetler kravatlar cabası. Eminim bir çok arkadaşımız böyledir ama ben bu para toplama işini içime sindiremedim.

Çevrimdışı ilhan mansız

Kaleci işini hayırlısıyla çözsünler gerisi önemli değil

Çevrimdışı BJKTÜRK23

https://twitter.com/bjkigdir/status/681916566326349825

Mantıklı.

Aslında, atıyorum Ziraat-Handanovic Denizbank-Adler YKB-Ospina denecek hangi oyuncuyu istiyorsan o hesaba göndereceksin. Bankalarla eft ücretleri ile anlaşma yapacaksın düşük miktar yatıracak adam eft yüzünden yatırmaz mantıken sosyal medya ve spor kanallarında yayacaksın. Süreyi kısa tutacaksın.
Toplanan paralarla, en çok para yatan hesap ile kaleciyi alacaksın.  Diğeri ile futbolcu ücretleri ve stada harcayacaksın bir diğeri ile de altyapıya ve belgeleyeceksin.

Çevrimdışı Tolga

Şuan A Spor'da Metin Albayrak var.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

http://talksport.com/football/roma-target-goalkeeper-marco-sportiello-wojciech-szczesny-set-arsenal-return-151229179308

buradaki habere göre roma şezninin arsenale dönmesi ihtimaline karşı kaleci bakıyormuş, doğru ise Ospina transferinde hala umut var demektir.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Metin Albayrak A spor da canlı.

Çevrimdışı celiker1

Basın sözcüsü Metin Albayrak A-Sporda canlı yayın stüdyo konuğu.1 saat sürecek program.Transfer,stad vs. Soruları sorulacaktır
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Ospina sesleri yükseliyor
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Neler dönmüş burada serhat. Şimdi de para mı topluyoruz? :)