2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892248 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bugün ukrayna basınından takip ettiğim kadar söyliim Beşiktaş ın 3m verdiği ancak dnipronun 5m talep ettiği yazılıyordu ve Beşiktaş ın transferden vazgeçtiği yazıldı. Benim o konuda kafam rahat valla keza bizim medyanın yazdığı hiçbir seye güvenmiyorum hele ki bizim takım hakkında yazılanlara

Bunların serbest kalma ihtimali varmış heralde eger o ihtimal varsa fikret orman bedava alır kafam biraz o yüzden rahat ama tabi kazık yeme durumumuzda var.

böyle bi haber dolaşıyor.

https://twitter.com/TransferMerkez/status/681900611286249472

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko yu almışız heralde buradan geçmiş olsun demek istiyorum.
Buradan Oleeyyy be demek istiyorum :sevinc :sevinc :halay: :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Dogan

Bunların serbest kalma ihtimali varmış heralde eger o ihtimal varsa fikret orman bedava alır kafam biraz o yüzden rahat ama tabi kazık yeme durumumuzda var.

böyle bi haber dolaşıyor.

https://twitter.com/TransferMerkez/status/681900611286249472
Bedava geleceklerse buyursunlar ama onlara sahsen 5-6 m vermek beni üzer

Tabiki var abi böyle oyuncular ama bize devre arasında hem stoper hem orta saha gerekli bu 2sinide oynayan 3 milyon euro bonservisli yıllık 1.2 milyon euro ya oyuncu bulamayız.Douglas'a bile 4 milyon euro istiyorlar ki adamların durumları kötü.Mbia 3 milyon euro imza parası yıllık 1.2 civarı parayla anlaşılabilir.
Mac basi ve bonuslarla beraber 3 milyon € civari para alan adam 1.2 milyona mi imza atacak :alala: :kop: :kop:

Çevrimdışı Alper1903

Mbia olursa şahane olur ama yine de geleceğini sanmıyorum. Hem mbia'nın menajeri hem de ts başkanı işi yokuşa sürer, çok uğraşırız, daha ucuz ve işe yarar adamları gözden kaçırırız.

Çevrimiçi Samet Ç

Onur Kıvrak olayı ciddi olabilir.

Çevrimdışı murat

Mbia'yı beğenmeyenler var ama adam  bize gelse Atiba ile set çekerler.İmza parasında diretmezse alınabilir.Bu sene Veli ve Tolgay'dan verim alma şansımız 0
ben set çekmektense oynayan bir adam isterim oraya atibanın yanına hatta atibanın yerinede.maça göre atiba ve tolgay maça göre tolgayın yanına x isim.

Onur Kıvrak olayı ciddi olabilir.
Aman uzak dursun...

3.5 milyon alıyordu Ts den yanlis hatırlamıyorsam o parayi birakip gelirmi ?

Parayi birakip gelsede gelmesin bi Tolga vakasini daha kaldiramayiz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aman uzak dursun...

3.5 milyon alıyordu Ts den yanlis hatırlamıyorsam o parayi birakip gelirmi ?

Parayi birakip gelsede gelmesin bi Tolga vakasini daha kaldiramayiz.

2.5

Çevrimdışı campeon2015

ben set çekmektense oynayan bir adam isterim oraya atibanın yanına hatta atibanın yerinede.maça göre atiba ve tolgay maça göre tolgayın yanına x isim.

Mbia hücum ve savunmayı iyi yapabilen bir oyuncu.İşin maddi kısmına bakmazsak tam olarak aradığımız oyuncu.Ofansif katkısı çok yüksek.Sevilla'yı son şampiyonluğunda kırılma noktalarında ipten almış şampiyon yapmıştı.İnşallah alırız.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı altan0348

öncelikle geçmiş olsun 1. yarıyı lider kapattık. öncelikle muslera ayarında olmasa da muslera ayarına yakın kalitede bir kaleci kesinlikle şart. en iyisi alamıyorsak en iyilerini kiralayarak da geçici olarak kale çözülmüş olur. tosic ve motta yollanacaksa ismaili kesecek kalitede bir sol bek alınabilir, şartlar uymuyorsa yazın mutlaka sol bek alınmalı. milosevic veya pedrodan biri gidecekse yine ersanı yedek bırakabilecek bir stoper de alınmalı. forvet ve kanatlarda  şimdilik problem yok. veli muamma, tolgaydan umutluyum ama atibayla çılgın atabilecek direk 11 bir orta saha mutlaka alınmalı.

1-kaleci 2-stoper 3- orta saha.   bu üçü alınmadan şampiyonlukta fener bir adım önde. fenerin kadrosu daha iyi görünüyor şu anda.

Çevrimdışı RQ7_351903

Herkese geçmiş olsun,yandık.

Çevrimdışı karakartalım

Onur kötü zamanlardan geciyo aslen kötü kaleci değil potansiyeli çok yüksek tek sıkıntılı yani yan toplarda arada yaptığı hatalar ayrıca tolga onur çekişmesi takım için de iyi de olabilir.ama  onur işi olmaz gibime geliyor.Net olan su iyi bi kaleci gelicek gibi duruyor hadi inşallah.Ben serdarada kötü bakmıyorum yedekte milosovic olcana serdar olsun ki serdar ritmini yakalarsa iyi savunmacı yasida yirmi beş ama tutup 2-3nin üzeri asla verilmez serdara su çok önemli 1kadro genişliği iki kaliteli türk kemik kadro  stsl tecrübesi iyi yerliler herzaman şampiyonlukta bir adım önde tutar bizi ama bizim için herşey kademe kademe olmali maddi durumumuz ortada
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı genki1914

Arkadaşlar Bu Mbia olayı nerden çıktı yahu gelin güvey oluyorsunuz durmadan  :akuma:
Guti14

öncelikle geçmiş olsun 1. yarıyı lider kapattık. öncelikle muslera ayarında olmasa da muslera ayarına yakın kalitede bir kaleci kesinlikle şart. en iyisi alamıyorsak en iyilerini kiralayarak da geçici olarak kale çözülmüş olur. tosic ve motta yollanacaksa ismaili kesecek kalitede bir sol bek alınabilir, şartlar uymuyorsa yazın mutlaka sol bek alınmalı. milosevic veya pedrodan biri gidecekse yine ersanı yedek bırakabilecek bir stoper de alınmalı. forvet ve kanatlarda  şimdilik problem yok. veli muamma, tolgaydan umutluyum ama atibayla çılgın atabilecek direk 11 bir orta saha mutlaka alınmalı.

1-kaleci 2-stoper 3- orta saha.   bu üçü alınmadan şampiyonlukta fener bir adım önde. fenerin kadrosu daha iyi görünüyor şu anda.
Fenerin kadrosu dahami.iyi görünüyor :kop: :kop:

Tamamen Algi operasyonu

Kadro derinligi Baska Sey , Kadro Kalitesi baska sey

Bizim kadromuz cok daha kaliteli iste ispati..

Çevrimdışı ozan062

Mbia hücum ve savunmayı iyi yapabilen bir oyuncu.İşin maddi kısmına bakmazsak tam olarak aradığımız oyuncu.Ofansif katkısı çok yüksek.Sevilla'yı son şampiyonluğunda kırılma noktalarında ipten almış şampiyon yapmıştı.İnşallah alırız.

kafa golunden baska birsey yok bu videoda hiç begenmiyordum simdi iyice pekişti:D

hayır yüksek maas varken bize gelmez 1.5e bize gelceğine avrupaya tekrar doner bana göre ki mantıklı olanı yapar

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı MUTE

Senol Günes, Torku Konyaspor maç bitiminde verdiği röportajda 1 kaleci daha şart cünkü 2 kaleci ile olmaz en az 3 olmalı dedi. Bakalım o kim olacak ama sanmam yabancı kaleci alacaklarını.

Sanki Onur Kıvrak'ın alınacağı icime doğmus gibi yazmısım vay be  :biggrinking:

Çevrimdışı ozan062

Sanki Onur Kıvrak'ın alınacağı icime doğmus gibi yazmısım vay be  :biggrinking:

tsden tek kaleci aldık oda senol hoca eldekini ben kaleci olarak görmediğimden dolayı bu sayı bize yeter
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı campeon2015

Onur transferinin olma imkanı yok.Alınmasın zaten bize iyi bir kaleci lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Batuhan1903

Onur'u sene başında çok istemiştim ama şuanki haliyle olmaz.Fakat bence Onur Boyko'dan daha iyi kalecidir.Boyko alınacağına Onur olsun daha iyi.İnşallah şunlardan 2 si olur.
Papy Mbia Zapata
Adler Mandanda Ospina

Çevrimdışı alimm

Onur kıvrak

şahsen onur u bir zamanlar Türkiye nin en iyi kalecisi olarak görürdüm. Son zamanlarda ts de çokta istenilen durumda olduğu söylenilemez... Özellikle maaş ı 2.5M€ olduktan sonra futbolundan çok saha dışı harektleri ile gündeme gelmesi insana "acaba" dedirtiyor doğrusu... Herşeye rağmen ş.güneş varlığından dolayı transferinin olmasını isterim... Bizde 1.5-1.7 M€
 bandında ki maaş ı kabul edrmi zannetmiyorum...

"Tolga + pektemek"  karşılığında  hertürlü......
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı LuceGel

Anç ve Şenol hoca istiyormuş.
Anç ye kalsa bütün ts u bize getirecek sanki bişey varmış gibi.Yabancı serbestken türk kaleciyle oynamak aptallıktır.
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 21:09:01 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...