2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903022 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

mandanda'yı alalımda 40 yaşında çıkmasın sonra :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Harry Redknap Kanu'nun 49 yaşında olduğunu söylemişti.
Ooo o biraz fazla olmuş kadayif olmuştur o :)

Çevrimdışı Kadir G.

Resmen aşk bu kadir :) Ospina gelmeli .

Ospina ve BJK karşılıklı aynı duyguları besliyordu ama arada zengin kızı elinde tutan wenger (Hakaret Yasak)₅ vardi:)

Wenger'i sevmezdim zaten. :)

Ospinayı verirse Beşiktaş için sevineceğim vermezse Rogersa olan olur belki ahımız tutar kovulur falan o zaman da Arsenal için sevinirim. :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Wenger'i sevmezdim zaten. :)

Ospinayı verirse Beşiktaş için sevineceğim vermezse Rogersa olan olur belki ahımız tutar kovulur falan o zaman da Arsenal için sevinirim. :)
Onlarin lugatinda hoca kovmak yok galiba:)

Çevrimdışı FARUK

Şu tweetin güzelliğine bakar mısınız
Nereden nereye....
https://twitter.com/UEFAEURO/status/681565292846268416

Çevrimiçi Samet Ç

Mandanda videoları eşliğinde içiyorum gel oğlum artık gel be  :bandit:

Çevrimdışı Kadir G.

Onlarin lugatinda hoca kovmak yok galiba:)

Kulübün ekonomisi konusunda çok büyük payı var ilk sebebi bu aslında. Şampiyon olamasa da her sene 5-6 takımın içinde kalarak kafaya oynuyor kimilerine yeterli gelebilir tabi ama ben Türkiye ile kıyasladığım için hiç yeterli görmüyorum. :)

Bir ara transfer bütçesi 15-20 milyondu son yıllarda biraz biraz paraya kıymaya başladı. Sanchez, Mesut vs.

Tribünden :)

Çok başarılı olduğu zamanlar da var örneğin bizimkiyle bir sezon fark var 2003-04 te namağlup şampiyon yaptı ingiltere de ne kadar zor sen düşün. Barcaya öne geçip kaybettiği şampiyonlar ligi var.

Beşiktaşla Arsenalı ben benzetiyorum. Şu dönem daha da fazla. İki takım da sonunda şampiyonluk için büyük şansa sahip iki takımında o son noktayı koyacak transferlere ihtiyacı var. Beşiktaşın yanında orada da istediğim gelişmeler olursa baya mutlu edecek gibi. :)

Çevrimdışı FARUK

City galibiyetine bile sevinmedi onun yanında sosyal medya hafif kaldı aslında. Düdükten sonra kulübe ayağa fırladı Ospina oturduğu yerden gülümsüyordu. :)

Yaptığı birkaç hata oldu onlardan dolayı Wenger gözünden düşürdü o da farkında olduğu için profesyonelliği bir kenara bırakmış anlaşılan.

Tam transfer edecektik olmadı Arsenal'a gitti vs. orada da oynama fırsatı bulamayınca nasıl bizde o istek oluştuysa o da aynı şekilde hissediyor diye düşünüyorum.

Ben şöyle bakıyorum bu oyuncu yetenekli yaşı kaleci için genç denilebilir, şu gün transferi gerçekleşse ne boykocular ne mandandacılar nasıl alırsınız diye tepki de koymayacak üstüne en az bizim onu istediğimiz kadar bizi istiyor gelirse en iyi şekilde faydalanırız.
Ayrılmak istiyor belli ki ama hangi şartlarda orası sıkıntı
En çok içime sinen seçenek ospina
En istemediğim de boyko

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kulübün ekonomisi konusunda çok büyük payı var ilk sebebi bu aslında. Şampiyon olamasa da her sene 5-6 takımın içinde kalarak kafaya oynuyor kimilerine yeterli gelebilir tabi ama ben Türkiye ile kıyasladığım için hiç yeterli görmüyorum. :)

Bir ara transfer bütçesi 15-20 milyondu son yıllarda biraz biraz paraya kıymaya başladı. Sanchez, Mesut vs.

Tribünden :)

Çok başarılı olduğu zamanlar da var örneğin bizimkiyle bir sezon fark var 2003-04 te namağlup şampiyon yaptı ingiltere de ne kadar zor sen düşün. Barcaya öne geçip kaybettiği şampiyonlar ligi var.

Beşiktaşla Arsenalı ben benzetiyorum. Şu dönem daha da fazla. İki takım da sonunda şampiyonluk için büyük şansa sahip iki takımında o son noktayı koyacak transferlere ihtiyacı var. Beşiktaşın yanında orada da istediğim gelişmeler olursa baya mutlu edecek gibi. :)
Gezici forvet problemi var verelim mustafa yı versin ospina yi:)

Saka bi tarafa aynen benziyor kaderleri bizimle.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

En istemediğim de boyko
Aynen kardeşim boyko yla beraber bize douglas i 6milyon civarı  kitleyecekler diye korkuyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

En istemediğim de boyko

Bende de durum tam olarak öyle. Boyko Tolga'dan kötü olamaz tabi fakat öyle lige avrupaya ağırlığını koyacak kaleci olduğunu düşünmüyorum.

Ospina sanırım maaş olarak 1.9 milyonu kabul etmiş engel bonservisi.
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 01:21:14 Kadir Güney ]

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı FARUK

Aynen kardeşim boyko yla beraber bize douglas i 6milyon civarı  kitleyecekler diye korkuyorum.
Tek ümidim böyle bangır bangır ismi çıkanları almıyoruz genelde (tosic istisna  :) )

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tek ümidim böyle bangır bangır ismi çıkanları almıyoruz genelde (tosic istisna  :) )
:)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bende de durum tam olarak öyle. Boyko Tolga'dan kötü olamaz tabi fakat öyle lige avrupaya ağırlığını koyacak kaleci olduğunu düşünmüyorum.

Ospina sanırım maaş olarak 1.9 milyonu kabul etmiş engel bonservisi.
Bu adamı zamaninda 1.1 e almadık şimdi ne duruma geldi gerçekten insan üzülüyor böyle olunca.

Çevrimdışı Kadir G.

Bu adamı zamaninda 1.1 e almadık şimdi ne duruma geldi gerçekten insan üzülüyor böyle olunca.

Ucuzken al(a)mayıp sonra patlama yaptıklarını gördüğümüz oyuncuları saysak semtten olimpiyata yol olur herhalde.

Çevrimdışı atalay

27 gol atan takım 40 puan topladı. Pereira'ya, özellikle takım savunması konusunda hakkını veriyorum fakat bu kabul edilemez. Skor endeksli oyun bile denmez buna...

edit: FB taraftarı olsam, tablodan mutlu olmam. Eldeki malzemede çok daha fazlası var.
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 01:43:24 atalay ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ucuzken al(a)mayıp sonra patlama yaptıklarını gördüğümüz oyuncuları saysak semtten olimpiyata yol olur herhalde.
O kesin ama feda sezonunda transfer bitmeye çok yakındı o yüzden içimde ukte kaldi hep.

32 yaşına geldiğinde getiririz artık:)
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 01:38:31 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

27 gol atan takım 40 puan topladı. Pereira'ya, özellikle takım savunması konusunda hakkını veriyorum fakat bu kabul edilemez. Skor endeksli oyun bile denmez buna...
27 golle 40 puana diyecek bişey yok her hafta aynı senaryo izledik sadece mersin maçını rahat kazandılar skor olarak.

Çevrimdışı Kalyoncu

Başkanın 6 vereceği aklına yatıyo yani :) o 6 yı verir ama 120 ay vade yapar ben bu boyko douglasın pazarlık kırdırmak için koz olarak kullanıldığını düşünüyorum ama alınacak kim onu bilmiyoruz boyko hakkında çok mükemmel şeyler yazamayacam bir senede çıkış yapmış biri olarak görüyorum tolganın inter maçıda buna örnektir ben tekrar Adler diyorum inşallah olur

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/evrenmanchester/status/681622889972416513
Bu adam alınmamalı.4 milyon euro bu adam için çok fazla
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 01:55:54 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

https://twitter.com/evrenmanchester/status/681622889972416513
Bu adam alınmamalı.4 milyon euro bu adam için çok fazla

11 takipçisi olan bir hesap bu. Muhtemelen fb için geldiklerinde çekildi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Batuhan1903

Boyko Everton la anlaştı habarleri çıkıyor ingiliz basınında hahahah @Yunus Emre Dökmeci  :evillol:  :halay:

Çevrimdışı campeon2015

Bugün oynanan Manu-Chelsea maçı neden 1.sınıf bir kalecinin gerekli olduğunun özetiydi.Kaleci için ne gerekiyorsa yapılmalı.İnşallah Sirigu gelir.

Çevrimdışı Batuhan1903

11 takipçisi olan bir hesap bu. Muhtemelen fb için geldiklerinde çekildi.
Olabilir bu soğukta tshirtle gezmez heralde (farketmemiştim tshirt i  :evillol:)