2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903081 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı karakartalım

Tv de maç anlatımlarında sunu fark ettinizmi besiktasi anlatırken rakibi sunu yaparsa atar golü tarzı fb gs için şöyle yaparsa atar şimdi atar gibi.bide bitaneside çıkmış fener yüzde altmışı ile oynuyor beşiktaş %100ile diyo hak hukuk sıfır taraf olmuş hersey
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı atalay

O gece bunu alıntılayıp şunu da yapıştıracaksın -> :eyes

İçime doğdu :D

:eyes

Çevrimdışı Kadir G.

Birakin artik su misyonunu tamamlamis Kalecileri

Atletik MANDANDAymis , 34 yasindaki adami alip kac sene oynaticaksin , 34 yasindaki adam.ne kadar atletik olabilir

ADLER , Tamam iyi kaleci Eyv Ama sakatliktan sonra eski haline dönemedi ve her sene Kume dusmemeye oynayan takimin kalecisi ve teklif yok baska takimdan ilginc :alala:

Geriye Ospina ve Boyko kalıyor ikisinede fitim lakin Yan topu ve hava topu bir tik daha iyi olan Boyko benim ilk tercihim ..

Yanlış bilgi veriyorsun Mandanda 84 yaşında. :)

Çevrimdışı can1903

Mario Gomez'i olanlara iyi geceler.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yunus emre ospinayi nerde izledin.

Çevrimdışı talha

Ayağı kötü kaleci insanı kanser eder.

Şuan hoşumuza gitse de her geri gelen Boyko'nun kredisini 10 maç içinde bitirir.

Adler ve Mandanda bu konuda daha iyi oldukları için istiyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adler olmayacaksa en iyisi mandanda.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu agresiflik olayına çok takilmissin milosevic se bu şekilde geldi.

Ondan da beklenti vardi agresif. Taraftarib sevecegi tarzdi ama olmadi.
ısveç maçlarını seyrettim ama hep birşeyler eksikti adamda.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ayağı en iyi olan kesinlikle ospina 'dir havuza top atmaz direk gomezin göğsüne atar:)

Çevrimdışı Kadir G.

Bana göre transferde çok önemli bir şey daha var: Oyuncu seni ne kadar istiyor?

Ospinada sonuna kadar ısrar etmeli.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

Bana göre transferde çok önemli bir şey daha var: Oyuncu seni ne kadar istiyor?

Ospinada sonuna kadar ısrar etmeli.
En son yine bizim taraftarların yaptığı anketle ilgili tweeti beğenmiş ospina açık ara önde
Profesyonel adam neden böyle yapıyor çözemedim gitti

Çevrimdışı AmaralGürses

KORNERDEN GELEN TOPLA BİRLİKTE GOL OLAN KAZMA KALECİ İSTEMİYORUZ !!!

şaka la şaka candır baldır o  :ebebe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

KORNERDEN GELEN TOPLA BİRLİKTE GOL OLAN KAZMA KALECİ İSTEMİYORUZ !!!

şaka la şaka candır baldır o  :ebebe:
Ulan varya amaral alt tarafi okumasam direk cek cumhuriyeti - türkiye maçı nihat ın golü koyacaktim:)

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

En son yine bizim taraftarların yaptığı anketle ilgili tweeti beğenmiş ospina açık ara önde
Profesyonel adam neden böyle yapıyor çözemedim gitti

City galibiyetine bile sevinmedi onun yanında sosyal medya hafif kaldı aslında. Düdükten sonra kulübe ayağa fırladı Ospina oturduğu yerden gülümsüyordu. :)

Yaptığı birkaç hata oldu onlardan dolayı Wenger gözünden düşürdü o da farkında olduğu için profesyonelliği bir kenara bırakmış anlaşılan.

Tam transfer edecektik olmadı Arsenal'a gitti vs. orada da oynama fırsatı bulamayınca nasıl bizde o istek oluştuysa o da aynı şekilde hissediyor diye düşünüyorum.

Ben şöyle bakıyorum bu oyuncu yetenekli yaşı kaleci için genç denilebilir, şu gün transferi gerçekleşse ne boykocular ne mandandacılar nasıl alırsınız diye tepki de koymayacak üstüne en az bizim onu istediğimiz kadar bizi istiyor gelirse en iyi şekilde faydalanırız.

Çevrimdışı AmaralGürses

yunus emre çok önemli bir noktaya parmak basıyor aslında arkadaşlar siyahi oyuncular genelde nüfusa geç kaydettirilir imkansızlıklardan dolayı bu çok sık görülen bir durumdur mesela kanıtlanmış örneği martins'dir 6 yaş daha büyük olduğu ortaya çıkmıştı: http://www.huffingtonpost.co.uk/jamie-spencer/age-fraud-football_b_4856448.html

@can1903 @Yusuf Tekeli  @Çağrı

@ONUR KOLCU youtube"scoutluğunu" hiciv amaçlı yazdım onu biraz  :biggrinking:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

City galibiyetine bile sevinmedi onun yanında sosyal medya hafif kaldı aslında. Düdükten sonra kulübe ayağa fırladı Ospina oturduğu yerden gülümsüyordu. :)

Yaptığı birkaç hata oldu onlardan dolayı Wenger gözünden düşürdü o da farkında olduğu için profesyonelliği bir kenara bırakmış anlaşılan.

Tam transfer edecektik olmadı Arsenal'a gitti vs. orada da oynama fırsatı bulamayınca nasıl bizde o istek oluştuysa o da aynı şekilde hissediyor diye düşünüyorum.

Ben şöyle bakıyorum bu oyuncu yetenekli yaşı kaleci için genç denilebilir, şu gün transferi gerçekleşse ne boykocular ne mandandacılar nasıl alırsınız diye tepki de koymayacak üstüne en az bizim onu istediğimiz kadar bizi istiyor gelirse en iyi şekilde faydalanırız.
Resmen aşk bu kadir :) Ospina gelmeli .

Ospina ve BJK karşılıklı aynı duyguları besliyordu ama arada zengin kızı elinde tutan wenger (Hakaret Yasak)₅ vardi:)

Yunus emre ospinayi nerde izledin.
Dunya kupasi ve Arsenalde

Farnsadaki maçlarını cok izlemedim bir kac izledim oradaki maclarini yalan yok

Ospina cok iyi kaleci ekstra bisey söylemedim yan toplari zayif dedim sadece ki evet yan toplari zayif

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dunya kupasi ve Arsenalde

Farnsadaki maçlarını cok izlemedim bir kac izledim oradaki maclarini yalan yok

Ospina cok iyi kaleci ekstra bisey söylemedim yan toplari zayif dedim sadece ki evet yan toplari zayif
Bence değil 1,85 boyu ile gayet cesur yan toplarda.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yunus emre çok önemli bir noktaya parmak basıyor aslında arkadaşlar siyahi oyuncular genelde nüfusa geç kaydettirilir imkansızlıklardan dolayı bu çok sık görülen bir durumdur mesela kanıtlanmış örneği martins'dir 6 yaş daha büyük olduğu ortaya çıkmıştı: http://www.huffingtonpost.co.uk/jamie-spencer/age-fraud-football_b_4856448.html

@can1903 @Yusuf Tekeli  @Çağrı

@ONUR KOLCU youtube"scoutluğunu" hiciv amaçlı yazdım onu biraz  :biggrinking:
Sivassporda raymond kalla vardı adam 42 yaşındaydı:)

Boyko 'nun agresif olması ara sıra sağa sola saldırması Yunus Emre'de sempati yaratmış . O nedenle istese de objektif yorum yapamıyor.
:upto:
Agresif oyunculara karsi sempatim oldugu doğrudur saklamiyorumda zaten :bandit:

Çevrimdışı AmaralGürses

Sivassporda raymond kalla vardı adam 42 yaşındaydı:)

Harry Redknap Kanu'nun 49 yaşında olduğunu söylemişti.