2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905647 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

FB'nin 24 Mart'ta ki milli araya kadar 10-12 puan kaybedeceğini düşünüyorum. Avrupa'da gidebildiği kadar gitmeleri iyi olur. Zira bazı oyuncularının fizik kalitesi epey düşük.

Ayrıca Kadıköyde ki maçı da kazanacağımızı düşünüyorum. Şampiyonluk için ilk yarıdaki rakamları tekrarlamak yetecektir. 

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bir sonraki mesajda aciklamasini yaptim :tabe:

Yunus emre bende izlediğim boyko yu senin anlattıkların farklı bişey sen farklı bi kaleci anlatıyosun aynı kaleciden bahetmiyor gibiyiz sanki , çok üstün bi kaleci değil bizim bu şampiyonluk yolunda ilacımız değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Birakin artik su misyonunu tamamlamis Kalecileri

Atletik MANDANDAymis , 34 yasindaki adami alip kac sene oynaticaksin , 34 yasindaki adam.ne kadar atletik olabilir

ADLER , Tamam iyi kaleci Eyv Ama sakatliktan sonra eski haline dönemedi ve her sene Kume dusmemeye oynayan takimin kalecisi ve teklif yok baska takimdan ilginc :alala:

Geriye Ospina ve Boyko kalıyor ikisinede fitim lakin Yan topu ve hava topu bir tik daha iyi olan Boyko benim ilk tercihim ..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Rafael Cabral(napoli)  diye söylentiler çıkıyor kale için.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

FB'nin 24 Mart'ta ki milli araya kadar 10-12 puan kaybedeceğini düşünüyorum. Avrupa'da gidebildiği kadar gitmeleri iyi olur. Zira bazı oyuncularının fizik kalitesi epey düşük.

Ayrıca Kadıköyde ki maçı da kazanacağımızı düşünüyorum. Şampiyonluk için ilk yarıdaki rakamları tekrarlamak yetecektir.
kaleye neto nasıl olur ?

Çevrimdışı AmaralGürses

A spordaki eleman ve yaptığı yorumların çoğu saçma , yanlış . En son duyduğum yorumu Tolga Zengin'in formsuz bir süreçten geçtiği  , kısa sürede tekrar formunu bulacağı , kaleci transferinin gereksiz olduğu . Bunları söylerken de kendinden çok emin.

mehmet demirkol da güya saygı duyulan, seviyeli, tarafsız yorumcu "Beşiktaş'ın kaleci veya stoper transferi yapmasına gerke yok" buyurdu az önce.

fenerli her yerde fenerli sonuçta...

Çevrimdışı ilhan mansız

soracaktım, çok dikkat çekiyor, Persie,  nani, Volkan, Alper, Ozan, Gökhan, diego ? Bunlar mı?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Atletik MANDANDAymis , 34 yasindaki adami alip kac sene oynaticaksin , 34 yasindaki adam.ne kadar atletik olabilir

ADLER , Tamam iyi kaleci Eyv Ama sakatliktan sonra eski haline dönemedi ve her sene Kume dusmemeye oynayan takimin kalecisi ve teklif yok baska takimdan ilginc :alala:

Geriye Ospina ve Boyko kalıyor ikisinede fitim lakin Yan topu ve hava topu bir tik daha iyi olan Boyko benim ilk tercihim ..

Ospinadan daha iyi değil yan topu Nicede oynarken adı bizle anıldıktan sonra maçlarını trt nin sayfasından bulup izlemiştim ospina bana çok güven veren bi kaleci.

Çevrimdışı AmaralGürses

Mandanda 30 yaşında. Adler de çok iyi kaleci asıl giderse küme düşmemeye oynar Hamburg. Ospina zaten almamız mümkün değil. En makul seçenek Boyko görünüyor. Hoş, bu isimlerden hangisi gelse bana uyar ama 2 milyon bonservis, 1 milyon maaşla gelecek olması (takriben) Boyko cenahında ekstra artı puan.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

mehmet demirkol da güya saygı duyulan, seviyeli, tarafsız yorumcu "Beşiktaş'ın kaleci veya stoper transferi yapmasına gerke yok" buyurdu az önce.

fenerli her yerde fenerli sonuçta...
Mehmet Demirkol gibi birkaç sinsi yorumcu var Beşiktaş'ı yanlış seçeneklere yönlendirmeye çalışıp , objektif yorumcuyum ayağına yatan . Kendisi has Fenerli olup yorumlarına itibar etmemek lazım .

Çevrimdışı Tolga

Mandanda 31 yaşında :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

osmanlı maçında oldu sadece, onun dışında pek hatırlamıyorum . Bilmiyorum sence çok mu dengesiz yakalanıyoruz? Ben hatırlamıyorum gerçekten

Oyunun bütününde değil, bazı maçlarda bölüm bölüm bu sıkıntıyı yaşıyoruz.

soracaktım, çok dikkat çekiyor, Persie,  nani, Volkan, Alper, Ozan, Gökhan, diego ? Bunlar mı?

Evet.

Çevrimdışı atalay

kaleye neto nasıl olur ?

Neto'yu yazın yazmıştık. Juve aldı. Benim önerdiğim Alisson Becker ile ilgileniyorlar, devre arası alabilirler.

O zaman olabilir. İş görür; lakin 1.sınıf bi' kaleci olduğunu düşünmüyorum.

Mandanda 31 yaşında :)
Mandandami 31 yasinda :alala:
Buniste bir yanlislik olmasın :alala:

Çevrimdışı ilhan mansız

Oyunun bütününde değil, bazı maçlarda bölüm bölüm bu sıkıntıyı yaşıyoruz.

Evet.
başka var mı? Hasan Ali? Markovic? Bunlardan şüpheliyim. Ayrıca aynen Kadıköy'de feneri yeneceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı talha

Yunus çok saçma ve yanlış bilgili yorumlarını okudum bu açık ara en saçmasıydı. Kusura bakma ama bir yerd eğlence falan mı var? Hafta içi halbuki? :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Ospinadan daha iyi değil yan topu Nicede oynarken adı bizle anıldıktan sonra maçlarını trt nin sayfasından bulup izlemiştim ospina bana çok güven veren bi kaleci.
Ospinanin yan topları cok zayıf , Lakin reflesksleri ve birebirleri cok cok iyi bunda hemfikirim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O gece bunu alıntılayıp şunu da yapıştıracaksın -> :eyes

İçime doğdu :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Yunus çok saçma ve yanlış bilgili yorumlarını okudum bu açık ara en saçmasıydı. Kusura bakma ama bir yerd eğlence falan mı var? Hafta içi halbuki? :kop:
Ekleyeyim ozaman Mandandayi cokda beğenmiyorum açıkçası

Olacaksa ya Ospina olsun yada Boyko

Adler veya Mandandayi istemiyorum bu benim görüşüm herkesin doğrusu kendisine..

Çevrimdışı talha

Mandanda gelse çok rahat bir 5 sene oynar.

Ospina ise en az 10 sene oynayabilir.

Bence Boyko o seviyede bir oyuncu değil. Köü değil ama kesinlikle fazlasını isteyecektir taraftar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Yunus Emre şov devam ediyor  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Ekleyeyim ozaman Mandandayi cokda beğenmiyorum açıkçası

Olacaksa ya Ospina olsun yada Boyko

Adler veya Mandandayi istemiyorum bu benim görüşüm herkesin doğrusu kendisine..

İyide doğru tektir. Mesela Mandanda'nın 30 yaşında ya da 31'in de olması gibi yani kendine olamaz bu.

Bence Mandanda'yı izlememişsin sen. Benim izlediğim en komplike adamlardan biridir Mandanda.

Adler'i de izlememişsin bence o da komplike adamlardan biridir.

Herşeyden var olan kaleci tipleri bunlar.

Mandanda gelse çok rahat bir 5 sene oynar.

Ospina ise en az 10 sene oynayabilir.

Bence Boyko o seviyede bir oyuncu değil. Köü değil ama kesinlikle fazlasını isteyecektir taraftar.
Kesinlikle bekleneni verir

Agresif yapısıyla bizim taraftarla cok iyi uyum sağlayacaktır

Ayakalri kotu onun disinda yan top , Cepheden geken sutlarda ve birebirlerde cok etkili bir kaleci

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Boyko 'nun agresif olması ara sıra sağa sola saldırması Yunus Emre'de sempati yaratmış . O nedenle istese de objektif yorum yapamıyor.