2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906857 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

34 yaşında.

Dinamik oyuncu gerek son sözleşme yapacak oyuncu değil. Tecrübeli, pozisyon bilgisi ve hava topları iyi olan stoper zaten var elimizde.

Çare Zapata diyorsun. :D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Zapata olabilecekse iyi olur.

Zapata havadan iyi, markajı var, tecrübeli, çabuk sayılabilecek atletik bir stoper.

Tek sıkıntı agresif ve sert değil yeterince biraz yumuşak kalabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Neto yazmış bi site, özel haber olarak E.Torunoğullarının İtalyaya gideceğini söylüyorç.
Yazın boştayken yoklamak lazımdı şimdi hiç alamayız.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

34 yaşında.

Dinamik oyuncu gerek son sözleşme yapacak oyuncu değil. Tecrübeli, pozisyon bilgisi ve hava topları iyi olan stoper zaten var elimizde.

Çaprı bu zapata bizim için aranan kan madem böyle bi ihtimal var gitsin alsınlar douglas ve boyko içime hiç sinmiyor nedense.

Çevrimdışı Çağrı

Çaprı bu zapata bizim için aranan kan madem böyle bi ihtimal var gitsin alsınlar douglas ve boyko içime hiç sinmiyor nedense.

Douglas herkesi düşündürüyor bence Onur. Boyko işi görür evet çok klas değil ama benim gözümde Volkan'ın 26-27 yaşındaki hali gibi.

Ancak Douglas güven vermiyor. Sert, agresif, çabuk ve uzun buraya kadar sorun yok. Ancak çok da dengesiz işler yapabiliyor bizimse tam tersine  arkada sıfır hata ile oynayacak tecrübeye ihtiyacımız var.

Ivan Cordoba, Gabriel Milito tarzı bir oyuncu. Zapata'nın bunlardan eksisi sertliği.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

2016 yazi kontrati bitecek olan ve isimize yarayabilecek kimler var hani 2015 yazinda degerlendiremediklerimizden sonra bi de 2016 da kimleri kaciracaz simdiden bilelim :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı campeon2015

34 yaşında.

Rhodolfo-Mexes duvar gibi olurlar.Bize baskı altında ezilmeyecek,büyük maçlar oynamış agresif tecrübeli bir defans lazım.İşimizi şansa bırakamayız yönetim bunun farkında.Uzun zamandır defans oyuncularımız gol atamıyor Mexes bu problemi çözer.

[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2015, 23:07:16 campeon2015 ]

Çevrimdışı Kadir G.

2016 yazi kontrati bitecek olan ve isimize yarayabilecek kimler var hani 2015 yazinda degerlendiremediklerimizden sonra bi de 2016 da kimleri kaciracaz simdiden bilelim :)

Lavezzi :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Douglas herkesi düşündürüyor bence Onur. Boyko işi görür evet çok klas değil ama benim gözümde Volkan'ın 26-27 yaşındaki hali gibi.

Ancak Douglas güven vermiyor. Sert, agresif, çabuk ve uzun buraya kadar sorun yok. Ancak çok da dengesiz işler yapabiliyor bizimse tam tersine  arkada sıfır hata ile oynayacak tecrübeye ihtiyacımız var.

Ivan Cordoba, Gabriel Milito tarzı bir oyuncu. Zapata'nın bunlardan eksisi sertliği.

Ben şöyle söyliyeyim bu boykonun maçlarının geniş özetlerini biraz kurcaladım buldum , sanki bana Tolga yı izliyormuş havası yarattı çok tedirgin ediyor ediyor öyle böyle değil.

Mandanda ve Adler i alabileceğimizi düşünmüyorum , ancak yedek olan Ospina yı belki birazda kendisi kulubüne baskı yaparsa alabiliriz gibi geliyor.

Bu Boyko ve Douglasa 6 milyon Euro gibi bi para verirsek gerçekten çok yazık olur.

Çevrimdışı Kadir G.

Hala Ospina umudum var. Kajuyla çözmemiz lazım.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hala Ospina umudum var. Kajuyla çözmemiz lazım.

Benim Tek umudum Ospina. Başka diyecek lafım yok :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Degil tabiki ama İzlediğim kadariyla Boykonun yan topları gayet iyi adamin kafasinin ustunden top aldigini gördüm hemde ziplamadan :bandit:
ağam gözlerimle görmişem, sankim bir ejderha, 😀

Çevrimdışı atalay

Sonunda pozisyon vermenin sebebinin "oyun kurgusu" olduğunu söyleyen bir yorumcu çıktı.

Sezon başından beri anlatıyoruz, anlayan yok.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Neto nasıl olur ?

Çevrimdışı campeon2015

Kaleci almayalım diye ağlamaya başlamışlar yıllar boyunca ağlayacaklar.

Çevrimdışı eski inönü

Atiba muhabbeti açılmışken Biz bida atiba gibi topçu bulabilirmiyiz o bölgeye acaba şimdiden atiba bırakana kadar ince eleyip sık dokumasi lazım scoot ekibinin..
hazır Atiba elindeyken şimdiden onun veliahtını bulup ısındırmak lazım takıma.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sonunda pozisyon vermenin sebebinin "oyun kurgusu" olduğunu söyleyen bir yorumcu çıktı.

Ya bi tane eleman var adam basketbol istatistiği gibi istatik üzerinden yorum yapıyor deli ediyor.

Çevrimdışı ilhan mansız

biz rakiplere çok az pozisyon veriyoruz ama sağolsun !!!! Tolga hepsini içeri alıyor. Bence kaleciyi halledip akabinde stoper düşünmeliyiz. Kaleci gerçekten iyi Olmalı. Stoper çok sorun değil,,

Çevrimdışı atalay

Ya bi tane eleman var adam basketbol istatistiği gibi istatik üzerinden yorum yapıyor deli ediyor.

90+ Moderatörü Nebil Evren mi?

biz rakiplere çok az pozisyon veriyoruz ama sağolsun !!!! Tolga hepsini içeri alıyor. Bence kaleciyi halledip akabinde stoper düşünmeliyiz. Kaleci gerçekten iyi Olmalı. Stoper çok sorun değil,,

Pozisyondan ziyade, kolay şut fırsatı ve savunmada dengesiz yakalanmaktan bahsediyorum. Oyun kurgusu ve savunma stratejileri ile alakalı...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu nasıl bi mantık boy 1.97 olunca yan top iyimi oluyor .
Bir sonraki mesajda aciklamasini yaptim :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı eski inönü

Rıdvan efendi "Markovic, Volkan, Alper çizgide topu isteyen oyuncular, golcü özellikleri yok. Fenerbahçe'nin yeni bir Kuyt'a ihtiyacı var." buyurmuş. Q17'yi aldıgımızda da bizi gazlıyordu Q17 - Tore kanadı süper oldu filan diyordu. Nasıl da sinsice algı operasyonu yapıyor bu adam.

Çevrimdışı ilhan mansız

Pozisyondan ziyade, kolay şut fırsatı ve savunmada dengesiz yakalanmaktan bahsediyorum. Oyun kurgusu ve savunma stratejileri ile alakalı...
osmanlı maçında oldu sadece, onun dışında pek hatırlamıyorum . Bilmiyorum sence çok mu dengesiz yakalanıyoruz? Ben hatırlamıyorum gerçekten

Onur Küçük

• Ziyaretçi

A spordaki eleman ve yaptığı yorumların çoğu saçma , yanlış . En son duyduğum yorumu Tolga Zengin'in formsuz bir süreçten geçtiği  , kısa sürede tekrar formunu bulacağı , kaleci transferinin gereksiz olduğu . Bunları söylerken de kendinden çok emin.

Çevrimdışı eski inönü

[quote author=atalay link=topic=1162.msg435802#msg435802 date=1451338932

[/quote]
En önemlisi de rakibin pozisyonlarını bitirmesine musade ediyoruz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yok atalat taner karaman , basketbolda adam % 65 şut yüzdesiyle oynuyodur o adam odur aşağı yukarı basketbolda istatistikler çoğu şeyi belli eder ama futbolda öyle değil .

tamam çok iyi istatistik bilgiler ama herşeyi o bilgilerle yorumlayınca antipatik oluyor.

mesela diyorki tolga kalesine isabet eden şutlara göre en başarılı 3.kaleci  bu onun kötü olduğunu göstermez diyor , isabetli şut var isabetli şut var birisi tıngır mıngır gider vs. vs.