2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906259 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı EMİR EMRE

kaldırmışlar tweti :)

Hafta sonu izledilerse gaza gelmişler demek ki :)

Maşallah diyelim

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Boykonun mu yan topları zayif :o_o: :o_o:

Boyko boy : 1.97

bu nasıl bi mantık boy 1.97 olunca yan top iyimi oluyor .

Çevrimdışı Çağrı

Zapata'yı yazın yazmıştım çok iyi olur diye.

Zapata Adler olsa tadından yenmez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı campeon2015

Ben Sirigu transferini bekliyorum defans sonra halledilir.

Çevrimdışı Çağrı

Boykonun mu yan topları zayif :o_o: :o_o:

Boyko boy : 1.97

Yan topları vasat üstü. Cüssesi aldatmasın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

bu nasıl bi mantık boy 1.97 olunca yan top iyimi oluyor .

Degil tabiki ama İzlediğim kadariyla Boykonun yan topları gayet iyi adamin kafasinin ustunden top aldigini gördüm hemde ziplamadan :bandit:

cevap olarak Yunus Emre daha önce bunu yazmış bana da mantıklı geldi

Çevrimdışı cursedofdragon

Hafta sonu izledilerse gaza gelmişler demek ki :)

Maşallah diyelim

UEFA bile demiştir fıstık gibi oynayan Beşiktaş yok :) bala₁ giden gs var zevksiz fb var diye  :biggrinking:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Zapata'yı yazın yazmıştım çok iyi olur diye.

Zapata Adler olsa tadından yenmez.

Bir kaç yerden Ospina ile ilgili umutlu haberler alsam da Adler ismi beni gerçekten çok heyecanlandırıyor. Sanki olursa dört dörtlük olucaz gibi hissediyorum...

Çevrimdışı Çağrı

Kaçırdığımız Ochoa  :s20:

Eşittir Cenk. Sadece refleksten ibaret başka hiçbir özelliği olmayan bir kaleci.

Sadece ben söylemiyorum tüm scoutların raporları böyle olduğu için Meksika'dan çıkamadı çok uzun yıllar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Onemli olan hocanin dunki aciklamalari. Milo/Pedrodan en az biri gidecek gibi. Hoca dun sayisal anlamda az stopperimiz var dedi. Douglas gelip bunlar giderse bence yine stopper alinir.

Icimden bir ses (veya mantik, hocanin dediklerine gore) Douglas gelsede Djilobodjinin kiralanacagini soyluyor.

sayısal olarak yeterli ama farklı sebepten dolayı bakıyoruz dedi şenol güneş ben böyle anladım.

Çevrimdışı EMİR EMRE

UEFA bile demiştir fıstık gibi oynayan Beşiktaş yok :) bala₁ giden gs var zevksiz fb var diye  :biggrinking:

Ballı kura çektiler bi tur daha giderler aman gitsinler gelsin sonra puan kayıpları  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Onemli olan hocanin dunki aciklamalari. Milo/Pedrodan en az biri gidecek gibi. Hoca dun sayisal anlamda az stopperimiz var dedi. Douglas gelip bunlar giderse bence yine stopper alinir.

Icimden bir ses (veya mantik, hocanin dediklerine gore) Douglas gelsede Djilobodjinin kiralanacagini soyluyor.

"Kalede sayısal sıkıntımız var. Stoperde sayısal var ama orda da arayış içerisindeyiz" diye devam etti.

Bence stoperde sayısal sıkıntı yok ama yetersiz demek istedi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İçimden bi ses mandanda olmaz / gelmez diyor .. Ama İnşallah olur olursada iyi olur.

Sanki Boyko bize Level atlatmaz gibi geliyor , bana o güveni vermiyor nedense .

Çevrimdışı EMİR EMRE

Norwich to battle Villa for Mandanda

Norwich City is set to battle Aston Villa for Marseille goalkeeper Steve Mandanda in the January transfer window.

İngiliz kulüpleriyle adı anılan adamları biz alamıyoruz.

Kaynak: Daily Mirror

Çevrimdışı Mehmet57

Haklisiniz. Dun bir site sayiysal anlamda yetersiz diye yazmisti.

Lakin, Pedro ve Milo giderse 2 stopper sart yinede

Çevrimdışı can1903

Duyum atın üstüme
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

Pedro ve milonun ikiside gitse senol hoca iki stoper istemez ona 3 adam yeter zaten stoper rotasyonu yapmiyor anca bir sakatlik ve ceza durumunda basvuruyor
O yuzden bir adam bize yetecek
Kalecide ne kadar soru isareti ile baksamda buyuk ihtimalle boyko olacak
Mandanda keske olsa ama cok cok zor
Zaten adler de olmayacak
Bence en guzel secenek tim howard i kiralayalim 6 ay :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet57

Yaz transferinde listemizde olan Nyom'u cok istemistim. BPL'de cok iyi performans gosterdi Watford ile ve sezonun ilk yarisindaki en etkili sagbeklerden biriydi.

Kazma diyenlere selam olsun :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Pedro ve milonun ikiside gitse senol hoca iki stoper istemez ona 3 adam yeter zaten stoper rotasyonu yapmiyor anca bir sakatlik ve ceza durumunda basvuruyor
O yuzden bir adam bize yetecek
Kalecide ne kadar soru isareti ile baksamda buyuk ihtimalle boyko olacak
Mandanda keske olsa ama cok cok zor
Zaten adler de olmayacak
Bence en guzel secenek tim howard i kiralayalim 6 ay :)

Bence de Mandanda'yı alma şansımız sıfıra yakın. Biliyorum forumda çok isteyen arkadaşlarımız var ama dış basında çıkan haberlerde hep ingiliz takımları üzerine konuşuluyor. Liverpool bile teklif yapmaya hazırlanıyor yazmış Guardian. Her gün dış haberlere bakıyorum belki bir şeyler yakalarız diye :)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Attığımız 41 golü hazırlamış bir arkadaş hepsini arka arkaya izleyince gollerin takımımla bir kez daha gurur duydum https://twitter.com/FurkanAkinBJK/status/681547553351942145
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı xenos

Şöyle bir şey olsa ne düşünürsünüz ?

Kalede Tolgadan sonra aynen forvet hattında geçirdiğimiz devrime benzer Ba ve Gomez etkisi yapacak bir kaleci olsun istiyoruz madem,
Ospina 7-8 M€ (mümkünse 4 taksit :evillol:)ama defansta satın alma opsiyonlu kiralık Papy kumarı (uzun süredir oynamadığı için) denenmeye değer mi ?

not: Boyko ve Douglas (ağır olmasını kabul etmekle birlikte) ikilisine fitim. (ilk taşı günahsız olanınız atsın :D)

Çevrimdışı campeon2015

Mexes bize ilaç olur.Umarım transfer ederiz.Tecrübesi ile takıma çok şey katar.Takıma kaptanlık yapar.

Çevrimdışı Çağrı

Mexes bize ilaç olur.Umarım transfer ederiz.Tecrübesi ile takıma çok şey katar.Takıma kaptanlık yapar.

34 yaşında.

Dinamik oyuncu gerek son sözleşme yapacak oyuncu değil. Tecrübeli, pozisyon bilgisi ve hava topları iyi olan stoper zaten var elimizde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Neto yazmış bi site, özel haber olarak E.Torunoğullarının İtalyaya gideceğini söylüyorç.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kartal43

Görünen elde tek somut seçenek Boyko. Diğer isimler gerçekten gelmesi zor isimler. Boyko gelirse meşhur Napoli maçındaki performansını sergiler ikinci yarıda ki her hatasında Tolgayla kiyaslanacaktir zaten doğal olarak