2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912045 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Hadi yine iyiyiz 1 saatte Tff ekliyormuş transfer dönemine  :D

Çevrimdışı Tolga

tolga 31 temmuzda transferi bitirdiler demiştim sana sende 31 ağustosa kadar sürer demiştin ben haklı çıktım :lol:
Evet haklıymışsın transferi 1 ay evvel bitirmişlerde bizim haberimiz yokmuş :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Evet haklıymışsın transferi 1 ay evvel bitirmişlerde bizim haberimiz yokmuş :D
valla benimde haberim yoktu sadece sallamıştım ama tuttu  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Son günlerin hep palavra olduğunu düşündüm ama Gs 2 adam yollayıp 2 adam aldı

Çevrimdışı Ozan E.

Aldıkları iki isimde Türkiye seviyesi için gayet yeterli isimler. Biz böylelerini bile getiremedik.
grosskreutz aylardır kendi takımında oynamamış bu yıl da alt takımında oynamış :) bize beck geldi.
bize gelse kesin uzun süredir yüksek tempoda oynamamış derdiniz diğeri için de genç :)

Çevrimdışı Efe

veli kasım da ancak antrenmanlara dönebilecekmiş tabi artı eksi gün olabilir aralık ayındaki maçlarda görebiliriz tabi ne kadar fit olur soru işareti gs maçına çıkacak gibi görünüyor en azından 1 büyük maça çıkacak içerideki maçlarda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Her ne kadar orta saha transferi bu sakatlıklardan sonra elzem olsaydı da Beşiktaş transfer yapamazsa hakikatten kızmam ama eğer ki kaleci almayacaktınız ne diye fellik fellik kaleci arayan gs'ye Cenk'i vererek rahata erdirdiniz, adam mutlu değilse kiralasaydınız x bir kulübe, gitmiyorsa a2 ye gönderseydiniz, yok böyle bir şey yahu adamlara resmen yıllık krampon parasına kaleci verdik, benim bu transfer sezonunda tek kızdığım ve kabullenemediğim durum budur. 

Çevrimdışı Giray Burak

grosskreutz aylardır kendi takımında oynamamış bu yıl da alt takımında oynamış :) bize beck geldi.
bize gelse kesin uzun süredir yüksek tempoda oynamamış derdiniz diğeri için de genç :)
Öyle bi lüksümüz kaldımı .millet lawala bile tav olmuştu.
Ben yine de lawal geldi diye eleştirirdim .o ayrı mevzu.
Denayer e tek olmusuz laf etmezdim.

Çevrimdışı talha

genç menç yine bir tane oynatacak defansları var. Ozan bizim elde avuçta defansımız yok. Bombacı Ersan'a kaldık. Adamlarla hiç dalga geçmeyin bence.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Efe

Son günlerin hep palavra olduğunu düşündüm ama Gs 2 adam yollayıp 2 adam aldı
gs takımı elini ve ayağını gönderdi bence gelen adamlar %10 nu değil gidenlerin gs yönetimi kendi ayağına sıktı bi kaç hafta geçsin istifa etmek zorunda kalacaklar özellikle şampiyonlar ligi maçlarıdan sonra adamlar bitik durumda  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Para yok olsa 10 transferde yaparlardı fener gibi.
Stada gidiyor bütün para eğer oraya da para gitmezse stadı Gsm devralacak.çünkü sözleşme var 2016-17 sezonuna yetişmek zorunda stad.para sıkıntı oldu bitiremedik diyelim GSM stadı yapacak artık ne zaman yaparsa.Sonra yaptığı masrafı yine biz ödeyeceğiz.
Seneye transfer isteyin artık...

Ozan tufan bedava mı alacaklardi ?

Çevrimdışı talha

veli kasım da ancak antrenmanlara dönebilecekmiş tabi artı eksi gün olabilir aralık ayındaki maçlarda görebiliriz tabi ne kadar fit olur soru işareti gs maçına çıkacak gibi görünüyor en azından 1 büyük maça çıkacak içerideki maçlarda

Kasım'da antremanlara başlarsa anca Ocak'ta oynar seviyeye gelir. O da senin İyimser seviyene göre bakıyorum.  :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Atınç satılır satılmaz personel paraları ödendi diye millete haer yapıldı.

3 aydır ödenmiyormuş. Bazıları yanan evi gizliyor gibi. Hayırlısı daha büyük şeyler başımıza gelebilir gibi.

Benim bildiğim maaşlar ödeniyor ama 3 ay geriden geliyor. BJK TV'de çalışan arkadaşlarım böyle söylüyorlardı, hepsinin üçer maaş alacağı varmış içeride.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Ç

Erik Lima zu Fener olabilir.
Brezilya ligi bittiği zaman Fener'de.

Çevrimdışı Efe

Kasım'da antremanlara başlarsa anca Ocak'ta oynar seviyeye gelir. O da senin İyimser seviyene göre bakıyorum.  :evillol:
zaten ara giriyor artık senin seviye anlayışına göre mayısta ancak oynayacak hale gelir zaten :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ozan E.

genç menç yine bir tane oynatacak defansları var. Ozan bizim elde avuçta defansımız yok. Bombacı Ersan'a kaldık. Adamlarla hiç dalga geçmeyin bence.  :evillol:
Milosevic oynasın ya isvec u21de sol stoper oynuyordu :) bence 3 büyüğün de stoperleri pek parlak değil genel anlamda.

Çevrimdışı Efe

burda isim olarak bir çok arkadaşı aklıma kazıdım şampiyon olursak başlığa geleceğim ve tek yazılanlara bakacağım ondan sonra neler yapacağım göreceksiniz bunu kafanıza not edin  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

zaten ara giriyor artık senin seviye anlayışına göre mayısta ancak oynayacak hale gelir zaten :lol:

ben kolunun kopmasını bekliyorum.  :lol: :lol:

şaka maka aramaıza erken dönsün yoksa gidişat iyi değil. Melo'da gitmişken deli veli'ye hiç olmadığmız kadar ihtiycaımız var.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizden bişeycik olmaz. Daha sezon başlamadan ümitlerimiz tükendi.

Yorulduk beyler, yorulduk.. Siz hissetmiyor musunuz? Ben çok yorgun hissediyorum artık.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

bari cemaili yi alsaydik bi seneligine

GS bize iyi kotu oynama ihtimali olan bir adam bile vermez. Ancak Dany gibi tam bir bomba olursa yollarlar. Hal boyleyken gidip Cenk'i uc kurus icin GS'ye verdiler.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı scape_bjk

ya biz bu miloseviç'i ne zaman seyredeceğiz hala adamın ne oynadığını göremedik.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

İşin kötü tarafı şimdi sosyal medyada çok fena bir ümitsizlik dolaşıyor.Bu sene stat bomboş kalmaz umarım bu ne hal...

Çevrimdışı Easthanbool

Burası kapandıktan sonra hangi başlığa geçeceğiz  :)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı talha

ya biz bu miloseviç'i ne zaman seyredeceğiz hala adamın ne oynadığını göremedik.

Kupa maçlarında.  :kop: :kop: