2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12918868 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Giray Burak

övme abi fenerin kadroyu kızıyolar sonra  :biggrinking:
övdüğüm falan yok .gs ile karşılaştırınca övmek olmuyorda fb deyincemi övmek oluyor .
adamların yedekleri dün akşam sadece ortasahada ,ozan meireles ve alper .hadi karşılaştırsınlar.
aha meydan.

Çevrimdışı TØLGA

Melo'nun son macta nasil oynadigini gordukten sonra gitmesine uzuldum sahsen.
antremansız adam fiziken sıkıntılı toparlardı elbet  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Arkadaş Bundesliga'da oynuyoruz haberimiz yok galiba.Cuma Antep'i cumartesi Konya'yı pazar Antalya'yı izlediniz.Ligin kalitesi yerlerde Olcay bu ligte sağ açık,10 numara,6 ve 8 numara hepsini oynar.

Kaleye de koyalım orda da oynasın bari.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Gokhan_1903

Arkadaş Bundesliga'da oynuyoruz haberimiz yok galiba.Cuma Antep'i cumartesi Konya'yı pazar Antalya'yı izlediniz.Ligin kalitesi yerlerde Olcay bu ligte sağ açık,10 numara,6 ve 8 numara hepsini oynar.
boş zamanlarında da kaleye geçer

Çevrimdışı Tolga

Az daha sabredin son 3 saat :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Mehmet57

Evet kardes oynar. Gecen senede, hatta senelerdir biz Bundesliga'da oynadigimiz icin sampiyon olamiyoruz.

Çevrimdışı talha

Yahu bakın geçen sene bize belki 15 puandan fazlasına malolan adamları as olarak oynatacağız.

Necip-Ersan-Tolga.

Ve bu adam sakatlanırsa o zamandan daha beter günler bekliyor yedekleri bile yok. Ya bu niye sadece beni korkutuyor.  :evillol:

Çevrimdışı ilhan mansız

inşallah siz haklı çıkarsınız abi ne diyim bende şampiyon olmak istiyorum sonuçta yani
ben de transfer yapılması gerektiğini düşünüyorum. Ancak, bugün gesenin yapmak üzere olduklarını izleyince pabucun sandığımızdan daha da Pahalı OLDUĞUNU düşünmeye başladım. Galiba durum sandığımızdan da zor, Biga'dan selam

Çevrimdışı TØLGA

övdüğüm falan yok .gs ile karşılaştırınca övmek olmuyorda fb deyincemi övmek oluyor .
adamların yedekleri dün akşam sadece ortasahada ,ozan meireles ve alper .hadi karşılaştırsınlar.
aha meydan.
GS:selçuk,bilal, jose rodrigez, jem karacan,
FB:Alper , mehmet topal , meireles , josef , ozan , mehmet topuz
BJK:Atiba, oğuzhan , necip

hayırlı işler  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Gs'de Melo ve Telles gitse ne olacak asıl tehlike Fb zaten. :)

Sadece isme bakarak yorum yapiyorsunuz. Dun izlediniz mi FB'yi merak ediyorum? Berbat oynayan bir Antalya karsisinda sahada basi kesilmis tavuk gibi ne yapacagini bilemeyen bir takim vardi ve 90+7'de atilan bir frikik goluyle guc bela 3 puani kurtardilar bu Antalya'ya karsi.

Bunu belki 10 kere yazdim daha once. FB bir sirkti, bu sene iyice sirke dondu. Takimda ne disiplin ne uyum ne de takim ruhu var. Ellerindeki hocayla olacak bir sey de degil bu. Defalarca yazdigim uzere, FB bu sene hakem dovmeden/sovmeden, baski, yildirma, santaj politikalarina bas vurmadan sampiyon olamaz. Olursa bunlardan olacak, 4/4'luk top oynadiklarindan degil kesinlikle cunku oyle bir ihtimal yok.

Mesele biz katledilirsek yonetim artik hakemlere karsi isyan bayragini cekecek mi? Soru o. O acidan Senol Gunes transferini cok olumlu buluyorum.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Evet kardes oynar. Gecen senede, hatta senelerdir biz Bundesliga'da oynadigimiz icin sampiyon olamiyoruz.
Derbi kazanamadığımız için olamıyoruz başka açıklaması yok.Bu sene fazladan yapmamız gereken tek şey bu.

Çevrimdışı Giray Burak

Şenol güneşi kovalım t.d lükte yapsın .hatta süreyya abiyede yol verelim ,malzemeleride hazırlar .masörüde kovalım futbolcularıda mıncıklasın .
para yok ya ,hertürlü tasarruf olur.

Çevrimdışı TØLGA

Az daha sabredin son 3 saat :biggrinking:
3 saat sonra kendimizi kesebiliriz  :boom: :boom: :deal: :deal:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Yahu bakın geçen sene bize belki 15 puandan fazlasına malolan adamları as olarak oynatacağız.

Necip-Ersan-Tolga.

Ve bu adam sakatlanırsa o zamandan daha beter günler bekliyor yedekleri bile yok. Ya bu niye sadece beni korkutuyor.  :evillol:
15 puan mı?
Ne yaptın kardeşim ya.Geçen seneden aklımda kalan bireysel hatayla kaybettiğimiz 1-2 maç vardır.Geri kalanların hepsi Bilic'in ezbere,çaresiz oyunu.

Çevrimdışı Tolga

Sadece isme bakarak yorum yapiyorsunuz. Dun izlediniz mi FB'yi merak ediyorum? Berbat oynayan bir Antalya karsisinda sahada basi kesilmis tavuk gibi ne yapacagini bilemeyen bir takim vardi ve 90+7'de atilan bir frikik goluyle guc bela 3 puani kurtardilar bu Antalya'ya karsi.

Bunu belki 10 kere yazdim daha once. FB bir sirkti, bu sene iyice sirke dondu. Takimda ne disiplin ne uyum ne de takim ruhu var. Ellerindeki hocayla olacak bir sey de degil bu. Defalarca yazdigim uzere, FB bu sene hakem dovmeden/sovmeden, baski, yildirma, santaj politikalarina bas vurmadan sampiyon olamaz. Olursa bunlardan olacak, 4/4'luk top oynadiklarindan degil kesinlikle cunku oyle bir ihtimal yok.

Mesele biz katledilirsek yonetim artik hakemlere karsi isyan bayragini cekecek mi? Soru o. O acidan Senol Gunes transferini cok olumlu buluyorum.

İsimlere değil genel Fb'nin lig performansına bakarak konuşuyorum.

Geçen senede rezil bir Fener vardı ligi 74 puanla bitirdi bu yıl da taş çatlasa üzerine 3-4 puan daha koyarlar ama belki de bu sefer bu puan onlara yetecek.

Bu ligin kalitesi ortada maalesef Fb dünkü gibi kötü oynayarak çok maç kazanır geçen sene de böyle oldu.

O yüzden Fb sadece iyi kadroya sahip olduğu için değil ligin kalitesinden dolayı da en geniş kadroya sahip olmasını da eklersek çok avantajlı maalesef böyle.

Bunun yanında Aziz'in hakemlerle ilgili baskıcı açıklamaları da daha ligin başında gelmeye başladığını da düşünürsek Fb yarıştan kopmayacağı gibi en büyük tehdit olarak karşımızda duruyor.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Mehmet57

Derbi kazanamadığımız için olamıyoruz başka açıklaması yok.Bu sene fazladan yapmamız gereken tek şey bu.

Evet.

Akhisarlar, Konyalar, Gaziantepler, Eskisehirler bunlar derbi.

Olcay baskanlikta yapar.

Çevrimdışı talha

15 puan mı?
Ne yaptın kardeşim ya.Geçen seneden aklımda kalan bireysel hatayla kaybettiğimiz 1-2 maç vardır.Geri kalanların hepsi Bilic'in ezbere,çaresiz oyunu.

Sadece Necip ve Ersan'ın verdiklerini toplasam 10'a çıkar. Tolga'nın bize net kaybı zaten hesaplanamaz.

Evet.

Akhisarlar, Konyalar, Gaziantepler, Eskisehirler bunlar derbi.

Olcay baskanlikta yapar.
Anadolu takımlarından rakiplerimize göre ne kadar puan almışız gidin bakın hepsini kazanacak halimiz tabi yok.2 derbi kazansak şampiyonduk eski defterleri açmayalım şimdi.

Çevrimdışı brkntcnr

Yoneticiler oyle demek zorunda cunku transfer olacak deyip olmazsa izah edemezler son gun. Biz zar attik bekliyoruz, kucuk de olsa donus olmasi ihtimali var. Keske son gune kalmasaydi ama maalesef Jose Sosa ve Tolgay transferleri yuzunden son gunde transferin o kadar da zor olmadigini dusunerek fazla rehavete kapildik.
Bildiğin birşey mi var abi yoksa geçmişten dolayı mı böyle son dakikada birşey bekliyorsun? :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

İsimlere değil genel Fb'nin lig performansına bakarak konuşuyorum.

Geçen senede rezil bir Fener vardı ligi 74 puanla bitirdi bu yıl da taş çatlasa üzerine 3-4 puan daha koyarlar ama belki de bu sefer bu puan onlara yetecek.

Bu ligin kalitesi ortada maalesef Fb dünkü gibi kötü oynayarak çok maç kazanır geçen sene de böyle oldu.

O yüzden Fb sadece iyi kadroya sahip olduğu için değil ligin kalitesinden dolayı da en geniş kadroya sahip olmasını da eklersek çok avantajlı maalesef böyle.

Bunun yanında Aziz'in hakemlerle ilgili baskıcı açıklamaları da daha ligin başında gelmeye başladığını da düşünürsek Fb yarıştan kopmayacağı gibi en büyük tehdit olarak karşımızda duruyor.

FB'yi yarista tutan zaten bu. Gecen sene de buydu. Acemi yoneticiliklerini mafyavari sekilde hakemlere baski yaparak gizlemeye calisiyorlar. Rezil FB ilk devre kac penalti aldi hatirliyor musunuz? Ilk 15 haftada tam 7 penalti, hadi iki ucu adil olsun kalanlar yine 12-13 puan ediyor. Eger GS saraya cikip yalvarmis olmasa bu trend boyle devam edecek ve FB sampiyon yapilacakti. Simdiden kuduz gibi salyalar sacmalari bundan FB yonetiminin.

Biz bu durumu tersine ceviremezsek su saatten sonra Mikel de gelse hatta cok daha iyisi de gelse sampiyon yapilmayiz. Is futbolda bitse gecen sene tartismasiz ligin en iyi futbolunu oynayan Besiktas'in sampiyon olmasi gerekirdi. Bakalim bu sene nasil olacak...
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 21:14:30 BesiktasTaraftari ]

Çevrimdışı LuceGel

Erdal abi uçak hazırmış çabuk ol  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı TØLGA

veli geliyormuş oglum yaaaaa biz neden bu kadar moralimizi bozuyoruz :D

valdes de gitmiş marsilya yaaaaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

unutmayim imzanin atilmasi ve sozlesmenin fakslanmasi yeterli. Hic bir umidim yok ama cikmayan candan umit kesilmezmis.

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada Çağrı yi goren oldumu ?
Yonetimin transfer yapmayacagini görünce 3 tane adam alıp geliyormuş saat 23.00 gibi :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Türkay

unutmayim imzanin atilmasi ve sozlesmenin fakslanmasi yeterli. Hic bir umidim yok ama cikmayan candan umit kesilmezmis.

Aynen hala küçük bir umudum var  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler