2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12922130 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolgahan Gur

1 ay sonra Veli mi ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aslında en mantıllısı Olcay ama
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Liberoda oynayabilecek oyuncularımız;
Atiba-Oğuzhan-Necip-Serdar-1 Ay sonra Veli-Hadi çok mecbur kaldın devşirme Olcay.
Atiba sakatlandi Allah Korusun
Orta sahada Necip ve Olcayi oynatarak Sampiyon olacagimiza inanoyirmusun peki??
Su durumda bile Orta saha yol gecen haniyken Orada olcay oy arsa ne olur bilemiyorum..
Atibaya bisey olursa Yandigimizin resmidir..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

Liberoda oynayabilecek oyuncularımız;
Atiba-Oğuzhan-Necip-Serdar-1 Ay sonra Veli-Hadi çok mecbur kaldın devşirme Olcay.
ilk devreyi lider kapatırmıyız peki  bu ortasaha rotasyonuyla? :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağatay

geçtiğimiz sezon sonu deselerdi ki; "Necip önümüzdeki sezonun en az yarısında bu takımda en önemli adamlardan biri haline gelecek"

ne düşünürdünüz  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

İşin garibi bu takımda Veli varken neyi başardık da sen çıkıp diyorsun Veli dönecek zaten transferi kapattık biz. Bir tane düzgün açıklama yok. Transferden sorumlu yöneticin çıkıp eldeki kalecilerin moralini bozmamak için kaleci transferi yapmadık nasıl diyebilir ? Onu geçtim taraftar 8 sene kandırılmış olmasına rağmen sırf stat için tekrar kandırılmayı göze alıyor. Aslında bizim şu anki duruma bile şükretmemiz lazım.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Atiba sakatlandi Allah Korusun
Orta sahada Necip ve Olcayi oynatarak Sampiyon olacagimiza inanoyirmusun peki??
Su durumda bile Orta saha yol gecen haniyken Orada olcay oy arsa ne olur bilemiyorum..
Atibaya bisey olursa Yandigimizin resmidir..
Hangi maçlarda oynamayacağını bilemeyiz şimdiden.Derbilerde işimiz tabi zor olur.Ancak hücum hattında en kaliteli ve uyumlu ayaklar bizde.

Çevrimdışı Türkay

Ön libero ya Pektemek'i koyma taraftarıyım  :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Transfer yapılmasa da takım bizim takımımız arkadaşlar, parasızlık ve stad inşaatının henüz bitirilememiş olması kuşkusuz herkesin moralini bozuyor ama ben yine de sakin olunması taraftarıyım. Özellikle orta sahaya transferin şart olduğunu düşünsem de sadece transfer yapılmadı diye yönetime bu derece yüklenmek bence doğru değil. yani transfer yapmamak bence yönetimi asma sebebi olmamalı
4 senedir şampiyon olamamak  sebebimiz şuan ve nedense gene şampiyon olamıyacağımızı düşünüyorum kadroya bakınca
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Mehmet57

Ha gayret arkadaslar. Serdar ile Olcay'i on libero alternatifi yaptiniz. Biraz zorlarsaniz Milo'ya boyu uzun diye eldivenleri verip kaleye koyacaksiniz.

Derbiler haric Lig icin Atiba Necip Ozi yeterli olabilir
Ama derbiler ve Avrupada Bu orta sahayla Gumleriz bunu gormemek icin Kör olmak lazim
Heleki Atibaya bisey olursa Anadolu maclarinda bile patlariz..

Çevrimdışı cartographer

bu camiada o kralin ciplak oldugunu 8 yil boyunca goremeyen insanlarmi gormeye baslamis bunu gorenlerin sayisi yukseliyor diyorsunda o senin bakis acin cunku gormek istediklerini goruyorsun gormek istemediklerini gormuyorsun misal ben gormuyorum ole bisey hatta yeni secime kadart stad bitsin fikret orman suanki aldigi oyun daha fazlasini alacak herkez neyin ne oldugunu goruyor...

Öyle bir yazmışsın ki sanırsın demirören fanboyuyum. Nereden biliyorsun görmediğimi de kalkıp bunun üzerinden laf edebiyatı yapıyorsun. İyi o zaman bir 4 yıl daha verelim Fikret Orman'a başaramazsa gitsin mi diyelim. Görünen köy kılavuz istemiyor kardeşim. Ama tabi biz görmek istediklerimizi görüyoruz tıpkı senin gibi.

Çevrimdışı Ensar

Şampiyonluk sayımızı beğenmeyenler buyrun efendim az ötede 4 yılda 3 şampiyonluk almış takım var tutabilirsiniz.Vallahi çok abarttınız!
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TØLGA

geçtiğimiz sezon sonu deselerdi ki; "Necip önümüzdeki sezonun en az yarısında bu takımda en önemli adamlardan biri haline gelecek"

ne düşünürdünüz  :D
biliçin bir lafı vardı hani 10 milyon verseler satmam diye ben onu 2 milyon yapıyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersoy

Ha gayret arkadaslar. Serdar ile Olcay'i on libero alternatifi yaptiniz. Biraz zorlarsaniz Milo'ya boyu uzun diye eldivenleri verip kaleye koyacaksiniz.
Ben diyecektim ama tolga depresyona girer diye Vazgeçtim.

Bundan sonra her sene!

Hangi maçlarda oynamayacağını bilemeyiz şimdiden.Derbilerde işimiz tabi zor olur.Ancak hücum hattında en kaliteli ve uyumlu ayaklar bizde.
Bu konuda haklisin on taraf Ligin tartismasiz en iyisi , Defansimizda 10 uzerinden 8 diyebilirim ama Orta saha Cok Cok zayif kaliyir sadece hucum ederek kazanamazsin bunu Bend Shuster ve Aybaba donemlerinde Cok NET gorduk !
Yonetim Resmen Bile bile LADES dedi..

Çevrimdışı TØLGA

Ben diyecektim ama tolga depresyona girer diye Vazgeçtim.

:kop: :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Giray Burak

Forvet rotasyonumuzda hazır.
tosun,gomez,pektemek ,milosevic.   
Milo forvet başlamış futbola. :biggrinking:

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Olmayacak şey söylemiyoruz biz kardeşim.Olması muhtemel ve gereken şeyler bunlar.

Çevrimdışı TALAT

bir sekilde devre arasina kadar takimi zirvede tutmak gerekir. eger bunu yapabilirsek stad acilisi ve devre arasinda ypilacak 1-2 transferle degisik bir noktaya gelebiliriz.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

bu arada FM flen oynamadım bu zamana kadar duyurulur  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı indie

Bu arada su parasına:

gsnin 1. kalecisi > bizim 1. kaleci
gsnin 2. kalecisi > bizim 2. kaleci

hatta kanımca Cenk Tolga'dan da iyidir.

Emeği geçenlere  :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bize orta sahada Mbia gibi adam lazımdı. O bölge ne kadar geçirmez olursa o kadar rahat olurduk.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

bir sekilde devre arasina kadar takimi zirvede tutmak gerekir. eger bunu yapabilirsek stad acilisi ve devre arasinda ypilacak 1-2 transferle degisik bir noktaya gelebiliriz.
inşallah abi stadyumuda yetiştirebilirsek en az kayıpla kapatmamız lazım devreyi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağatay

biliçin bir lafı vardı hani 10 milyon verseler satmam diye ben onu 2 milyon yapıyorum  :biggrinking:

daha transfer dönemi bitmedi aslında istiyorsa alabilir 10 a da veririz hani  :ok:
ama iki ye vermem ne de olsa Beşiktaş'ın çocuğu
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bakin arkadaslar cok abartiyorsunuz, durum su.

Gidenler gelenleri karsilastiralim:

Sivok <=> Rhodolfo bariz daha iyi adam.
Ba <=> Gomez Gomez daha iyi.
Ugur Boral <=> Tosic, Tosic daha iyi.
Atinc Nukan <=> Milosevic (Atinc cok daha iyi olacak, fakat yedek olarak arada pek fark yok, Milo gecen sezon sakat oldugundan transfer sayilabilir).
Cenk Gonen <=> Veysel, bilemiyoruz Veysel'i gormedik ama her sartta 3. kaleci ikisi de.

Andreas Beck elimizdeki butun sag beklerden iyi.
Quaresma gecen sene kadromuzda olmayan bir ekstra bu sene.
Kerim Frei'nin de cok faydasini gorecegiz.

Ayrica en buyuk transferimizi unutmayin:

Mustafa Pektemek <=> Cenk Tosun, Cenk'i yeni transfer olarak dusunmemek icin sebep yok cunku adamdan zaten faydalanmadilar evvelki hocalar ve bizi Mustafa'ya mahkum ettiler. Mustafa bu takimda oynamiyor arkadaslar, Cenk de cok formda. Bu en iyi transferimiz sayilabilir. Mustafa'nin girdigi maclarda gol atmaktan umudu kesen bir ben olamam herhalde, artik bu dert yok.

Tolgay ve Veli'nin sakatligi isleri biraz bozdu ama Veli devre bitmeden oynamaya baslar.

Mesele takimimizin nasil oynayacagi. Senol Hoca'nin ne kadar basarili olacagi. Kadro olarak bakarsak gecen seneden net sekilde daha iyiyiz.