2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12922346 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Erdal Torunogullari'nin bugunki aciklamalari kabul edilebilecek aciklamalar degil. Kendisi transferden sorumlu olarak bugun istifa etmeli bu yaptigi aciklamadan sonra.
Etmeyecek ama

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Giray Burak

Yetersiz olan oyunculara yetersiz demek, sampiyonluk icin yetetince istegi gostermeyen yonetime basarisiz demek nezamandir "cop muamelesi" veya "renkli" yapiyor insani?

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı LuceGel

Güccük bezelyeyide Leverkusene kaptırdık iyimi  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Samet Ç

Orta sahada elde bulunan oyuncular şampiyon olmak için yetmez ve bunu da derbiler de  daha iyi anlayacağız maalesef. Uefa falan zaten insanlar hayaller aleminde yok Lizbon'u ezeriz yok Moskova'yı ezeriz ama öyle olmayacak o zaman belki bizim yönetimin aklı başına gelir gerçi iş işten geçmiş olacak orası da ayrı bir konu.

Çevrimiçi murat

@Deniz i boşver o takıntılı Tosiç ağzıyla kuş tutsa ona yaranamaz o sahada oynanana değil kafasında şekillendirdiğine bakıyor.
yada biz çok farklı görüyoruz.bedava free adam kovalayıp duruyorlar.bu adamda bedava free adam.
her istedikleri oyuncunun türkiyeye geleceğini, bizim yıllık 2,5 -3 milyon verebileceğimizi düşünürsen tabiki tosiçi beğenmezsin.misal konoplyanka adam daha az paraya
sevillaya gitti.gökhan inler sen 3 veriyorsun ingiliz 7.5.veya ozan tufan sen 7 veriyorsun büyük td şenol güneş iki laf ediyor haklı olarak ,adam fenere gönderiyor.bir dzsudzsak var onunda transfer görüşmelerinde neler geçti bilmiyoruz belki q7 tercih edildi ,belki biz q7 yi aldıktan sonra fiyatı düştü.adam 3 milyon euroyu bırakıp bursaya geldi belki yarı fiyata.bu paralara çıkan kimse olmamış demekki avrupada.

Çevrimdışı cartographer

bizim forumun deyimiyle bu kadrodaki 3 tane ayni takimdan olan cöpü !bulunuz (malum burda o 3 oyuncunun oldugu takim oyunculari cop muamelesi goruyor )

Kral'dan çok kralcı olan insanlar vardır, şu takındığın tutum bana aynı onları hatırlatıyor. Lakin şu bir gerçek ki "Kral çıplak" kardeşim ve bunu görenlerin sayısı her geçen gün artıyor.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 20:14:31 cartographer ]

Çevrimdışı Ozan E.

Ogulcan Caglayan kayserispor'a kiralik gitmis

Çevrimdışı TØLGA

sizi biraz sıkayım  :D

sezon başında bu sezonun başında takımdan gidenleri bir sayalım atınç(5milyon) demba ba(13 milyon) ekstra olarak bu takımdan sivok gitti eyvallah eksikler belliydi 2 stoper gitmiş 1 tane takımının gol yükünü çeken en önemli adamın. FFPye takılıyorduk malum bonservisle adam satamasaydık ama sattık kasayar 18 milyon girdi yönetimi kutlarım bu konuda sezarın hakkı sezara.sağbekte sayısal olarak eksiklik görüldü andreas beck geldi (1.7milyon) 2 stoper gönderdin beğen veya beğenme atınç oynasın veya oynamasın yerine rhodolfo aldık (3.3milyon) stoper rotasyonumuzda rhodolfo ersan pedro ve miloseviç var pedro ile miloseviç kadroya bile giremiyor düşünmüyor şenol güneş ve yönetime 18lik kadroya yedek stoper almayarak mesaj veriyor tamam 4 tane stoper var nitelik olarak olmasada sayısal olarak sıkıntı yok ersan ile rhodolfo sakatlık geçirmez kart flen görmezse tabi :D bu defans tandeminin iyi olduğunuda tam anlamıyla söyleyemiyoruz bedavaya tosiç alındı 3 tane sol bek oldu takımda 3de gözün kapalı ilk 11'e yazamayacağın isimler.

demba yerine gomez alındı buda güzel bir hamle yönetimi tebrik ederim.

sonra bir #ComeBackQ7 Olayı oldu baktı fikret başkan taraftar istiyor (1.2milyon) parasıda makul hem taraftarla aramıda düzeltirim diyerek bir yönetim transferi yaptı sezer transferinde olduğu gibi. Eleştirmiyorum genede bi düşüncedir saygı duyarım yönetime başkana.bu transferle birlikte fikret başkanı destekleyen kısımda şüpheler oldu kızdılar falan
bazı sevmeyen taraftarlarda bu transferden sonra başkanın düşündüğü gibi arası düzeldi Q7 geldi çünkü trabzon maçında kırmızı yedikten sonra quaresmaaaa qurasemaaaa diye tezahürat yapılan futbolcumuz.

2. kampın daha başlarında tolgay arslan sakatlandı. veli zaten malum ameliyat olalı bir kaç hafta oluyor.
senin önünde temmuz 15 ten buyana zaman vardı sen bu takımın ilk yarı avrupa ligiydi , ziraat kupasıydı , ligiydi oğuzhan, atiba , necip ile geçebileceğini nasıl düşünebilirsin ki?

hakemler bizi sever sakatlık sıkıntımızda ortada yarın obürgün atiba sakatlanacak ozzie cezalı görürüm ben sonra o ortasahayı
kalite olarak geçtim ortasahamızı beğenmiyorum zatende sayısal olarak hada bişey yok orada herşeye rağmen şampiyon olacağımıza inanıp kendinizi kandırmayın
ben inanmıyorum bu ortasaha rotasyonuyla olamayız şampiyon falan hatta defansda transfer istiyoruz diye eleştiriyoruz diye denmedik şeylerde kalmıyor okuyorum görüyorum
keyfimizden istiyoruz sankilim transfer bu takımın ihtiyaçları ortada senin en başından çok iyi geçen transfer çalışman böyle bir anda bodozlama çakılır .
bende eleştiririm eleştirenlere saygı duyun kimse Beşiktaşın kötülüğünü istemiyor buna canı gönülden inanıyorum ama gözlüklerinizide atın...

zaman ayırıp okuduğunuz için  teşekkür eder ve bazı arkadaşlar rahatsız falan olursa ki olmaz bizde kimse ama özür dilerim şimdiden  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

@murat_ üslubunu düzeltmezsen mod onayına alınacaksın.Kimsenin çöp muamelesi gördüğü yok gördüğün tek tük mesajı genele vurup ortalığı karıştırma.
deniz üslubu gayet doğru olmuş.tosiçi paçavraya çevirdiniz,geçtiğimiz sezon oğuzhan,yakın zamandada rhodolfo olur bu gidişle.oyuncularımıza sahip çıkana uslup düzel demek çok yanlış.

Çevrimdışı murat_

@murat_ üslubunu düzeltmezsen mod onayına alınacaksın.Kimsenin çöp muamelesi gördüğü yok gördüğün tek tük mesajı genele vurup ortalığı karıştırma.
ortaligin neyini karistiriyorum sayin denetci bey daha iki mesaj oncce besiktas oyuncusuna ayni seyleri sen yapiyorsun otoriteler tarafindan son uc haftanin en iyi kadrosuna alinan kendi oyuncunu oo olamaz tosicmi dalga gecer gibi laflar o kadroyu ben veya besiktaslilar yapmadi tarafsizlar yapti ama sizin oyuncunuz ya igg tü kaka orda canerin veya tellesin ismi olsa gercekten cok iyi oynadilar olur ..

Çevrimdışı Easthanbool

Erdal Torunogullari'nin bugunki aciklamalari kabul edilebilecek aciklamalar degil. Kendisi transferden sorumlu olarak bugun istifa etmeli bu yaptigi aciklamadan sonra.

Gomez'i alıp Pektemek'in moralini bozmasaydık keşke
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı TØLGA

deniz üslubu gayet doğru olmuş.tosiçi paçavraya çevirdiniz,geçtiğimiz sezon oğuzhan,yakın zamandada rhodolfo olur bu gidişle.oyuncularımıza sahip çıkana uslup düzel demek çok yanlış.
abi araya gireyim bende müsadenle şimdi eleştirmek var eleştirmek var biz beğenmediğimizi söylüyoruz ki ben mersin maçında flen beğendim fena değildi ama gaziantep maçı felaketti çöp muamalesi yaptığımız söylenemez şunu net bi şekilde söylerim ama 3 tane solbekimiz var 3 ünden birine gözün kapalı formayı veremezsin hepsi aynı seviyede
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

Ben ligdeki tüm maçları izledim haftanın en kötüsü tosictir @MURAT abi hele ki antep maçı için kimse tosic demesin  :)
Ben ligdeki tüm maçları izledim haftanın en kötüsü tosictir @MURAT abi hele ki antep maçı için kimse tosic demesin  :)
o senin görüşün.lig uzun bir maraton.izleyip göreceğiz.

Çevrimdışı EagleForce

Yaziklar olsun. Baska diyecek bisey yok. Hala Fikret Orman'i savunanlar Serdar'i orta saha oynatip sampiyon olacagimiza inananlar var. Her sene ayni hikaye. Sezon sonu sampiyon olamayinca da hakemler, sanssizlik sakatlik, stad yoktu binbir turlu bahane. Fikret Orman 0 basariyla yeniden baskan secilir yukaridaki senaryo aynen devam.

Çevrimdışı talha

Gelinen nokta gösteriyor ki herkes kadro yeterliliği konusunda mennun

Haftaya Başakşehir var TS den sonra en dişli rakip haydi bakalım neler oluyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Elimizde 2 stoper var.
Biri Kolombiyanın diğeri İsveç'in en iyi stoperlerinden.Şenol hoca bunları değerlendirmeyerek çok büyük hata ediyor.Geçen sene 11'den düşmeyen Franco'nun yaşadığı depresyonu düşünemiyorum bu oyuncuların geri gelmesi lazım.

Çevrimdışı Deniz

ortaligin neyini karistiriyorum sayin denetci bey daha iki mesaj oncce besiktas oyuncusuna ayni seyleri sen yapiyorsun otoriteler tarafindan son uc haftanin en iyi kadrosuna alinan kendi oyuncunu oo olamaz tosicmi dalga gecer gibi laflar o kadroyu ben veya besiktaslilar yapmadi tarafsizlar yapti ama sizin oyuncunuz ya igg tü kaka orda canerin veya tellesin ismi olsa gercekten cok iyi oynadilar olur ..
"Bu forumda çöp diyorlar" diyorsun ,bizim forumumuzda kimse kendi oyuncusuna çöp diyemez diyen varsa da karşılığını görür gördüğün mesajları rapor edersin bunu genelleyemezsin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat_

Kral'dan çok kralcı olan insanlar vardır, şu takındığın tutum bana aynı onları hatırlatıyor. Lakin şu bir gerçek ki "kral Çıplak" kardeşim ve bunu görenlerin sayısı her geçen gün artıyor.

bu camiada o kralin ciplak oldugunu 8 yil boyunca goremeyen insanlarmi gormeye baslamis bunu gorenlerin sayisi yukseliyor diyorsunda o senin bakis acin cunku gormek istediklerini goruyorsun gormek istemediklerini gormuyorsun misal ben gormuyorum ole bisey hatta yeni secime kadart stad bitsin fikret orman suanki aldigi oyun daha fazlasini alacak herkez neyin ne oldugunu goruyor...

Çevrimdışı TØLGA

Elimizde 2 stoper var.
Biri Kolombiyanın diğeri İsveç'in en iyi stoperlerinden.Şenol hoca bunları değerlendirmeyerek çok büyük hata ediyor.Geçen sene 11'den düşmeyen Franco'nun yaşadığı depresyonu düşünemiyorum bu oyuncuların geri gelmesi lazım.
ortasahaya ne gibi bir operasyon düşünüyorsun peki ??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Mehmet57

Bu transfer doneminden sonra istifa etmesi gereken ilk sahis Erdal Torunogullari'dir. Emir yukardan gelebilir, lakin bu isin de bir gururu var ve bu camia milyonlarca taraftar barindiyor.

Transfer sezonunun son gunlerinde sen Marsilya'ya, Londra'ya, Italya'ya uc, sayisiz oyuncu ile anlasildi, anlasiliyor haberleri ciksin. Bundan haftalar oncesini ve diger aciklamalar ve isimleri saymiyorum bile.

Bir camia bukadar asagilanmaz. Bukadar kucuk dusurulmez. Sen taraftara umut pompala, aciklamalar yap, ordan oraya uc o oyuncuyla o menajerle o kuluple gorus. Ardindan "rekabet var orta sahada yeterli oyuncular var, baska kaleci alip kalecilermizin moralini bozmak istemedik" gibi aylardir soylediklerinin, yaptiklarinin tam tersi olan dalga gecer gibi aciklamar yap.

Bukadari da olmaz. Ayip.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

sezon başında bu sezonun başında takımdan gidenleri bir sayalım atınç(5milyon) demba ba(13 milyon) ekstra olarak bu takımdan sivok gitti eyvallah eksikler belliydi 2 stoper gitmiş 1 tane takımının gol yükünü çeken en önemli adamın. FFPye takılıyorduk malum bonservisle adam satamasaydık ama sattık kasayar 18 milyon girdi yönetimi kutlarım bu konuda sezarın hakkı sezara.sağbekte sayısal olarak eksiklik görüldü andreas beck geldi (1.7milyon) 2 stoper gönderdin beğen veya beğenme atınç oynasın veya oynamasın yerine rhodolfo aldık (3.3milyon) stoper rotasyonumuzda rhodolfo ersan pedro ve miloseviç var pedro ile miloseviç kadroya bile giremiyor düşünmüyor şenol güneş ve yönetime 18lik kadroya yedek stoper almayarak mesaj veriyor tamam 4 tane stoper var nitelik olarak olmasada sayısal olarak sıkıntı yok ersan ile rhodolfo sakatlık geçirmez kart flen görmezse tabi :D bu defans tandeminin iyi olduğunuda tam anlamıyla söyleyemiyoruz bedavaya tosiç alındı 3 tane sol bek oldu takımda 3de gözün kapalı ilk 11'e yazamayacağın isimler.

Meseleyi yanlis anliyorsunuz. Senol Hoca mesaj falan vermiyor. Takim hucum oynadigi icin degisiklik haklarini diger bolgelerde tutuyor. Ayrica kadroda Tosic oynuyor, yani stoperler mac icinde cok yorulan adamlar degildir genelde bizim gibi takimlarda, stoper sakatlanirsa Tosic'i cekerim cok daha fazla yorulan bek mevkisine Motta'yi sokarim diye dusunuyor. Ayrica bir sekilde 2 stoper oyuna girecek olmasi ihtimali cok zayif, o da olursa Necip orada oynayabiliyor. Tosic sakatlanir bekte Motta ya da Ismail oynarsa Pedro ya da Milo da kadroya alinir.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

ortasahaya ne gibi bir operasyon düşünüyorsun peki ??
Liberoda oynayabilecek oyuncularımız;
Atiba-Oğuzhan-Necip-Serdar-1 Ay sonra Veli-Hadi çok mecbur kaldın devşirme Olcay.

Çevrimdışı Ersoy

Liberoda oynayabilecek oyuncularımız;
Atiba-Oğuzhan-Necip-Serdar-1 Ay sonra Veli-Hadi çok mecbur kaldın devşirme Olcay.
1 ay sonra Veli mi ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

Meseleyi yanlis anliyorsunuz. Senol Hoca mesaj falan vermiyor. Takim hucum oynadigi icin degisiklik haklarini diger bolgelerde tutuyor. Ayrica kadroda Tosic oynuyor, yani stoperler mac icinde cok yorulan adamlar degildir genelde bizim gibi takimlarda, stoper sakatlanirsa Tosic'i cekerim cok daha fazla yorulan bek mevkisine Motta'yi sokarim diye dusunuyor. Ayrica bir sekilde 2 stoper oyuna girecek olmasi ihtimali cok zayif, o da olursa Necip orada oynayabiliyor. Tosic sakatlanir bekte Motta ya da Ismail oynarsa Pedro ya da Milo da kadroya alinir.
tosiç oynuyor stoper eyvallah ona lafım yok necipte oynuyo(liverpool maçınd süperdi) benim hayalimde ki Beşiktaş'ta herkes mevkisinin en iyisi olması Türkiye şartlarında ben böyle düşünüyorum sezon uzun önümüzde devre arasına kadar görecez ortasahayıda stoperleride stoper halledilirde ortasahaaaa  :naughty: :naughty:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan mansız

Transfer yapılmasa da takım bizim takımımız arkadaşlar, parasızlık ve stad inşaatının henüz bitirilememiş olması kuşkusuz herkesin moralini bozuyor ama ben yine de sakin olunması taraftarıyım. Özellikle orta sahaya transferin şart olduğunu düşünsem de sadece transfer yapılmadı diye yönetime bu derece yüklenmek bence doğru değil. yani transfer yapmamak bence yönetimi asma sebebi olmamalı