sizi biraz sıkayım

sezon başında bu sezonun başında takımdan gidenleri bir sayalım atınç(5milyon) demba ba(13 milyon) ekstra olarak bu takımdan sivok gitti eyvallah eksikler belliydi 2 stoper gitmiş 1 tane takımının gol yükünü çeken en önemli adamın. FFPye takılıyorduk malum bonservisle adam satamasaydık ama sattık kasayar 18 milyon girdi yönetimi kutlarım bu konuda sezarın hakkı sezara.sağbekte sayısal olarak eksiklik görüldü andreas beck geldi (1.7milyon) 2 stoper gönderdin beğen veya beğenme atınç oynasın veya oynamasın yerine rhodolfo aldık (3.3milyon) stoper rotasyonumuzda rhodolfo ersan pedro ve miloseviç var pedro ile miloseviç kadroya bile giremiyor düşünmüyor şenol güneş ve yönetime 18lik kadroya yedek stoper almayarak mesaj veriyor tamam 4 tane stoper var nitelik olarak olmasada sayısal olarak sıkıntı yok ersan ile rhodolfo sakatlık geçirmez kart flen görmezse tabi

bu defans tandeminin iyi olduğunuda tam anlamıyla söyleyemiyoruz bedavaya tosiç alındı 3 tane sol bek oldu takımda 3de gözün kapalı ilk 11'e yazamayacağın isimler.
demba yerine gomez alındı buda güzel bir hamle yönetimi tebrik ederim.
sonra bir #ComeBackQ7 Olayı oldu baktı fikret başkan taraftar istiyor (1.2milyon) parasıda makul hem taraftarla aramıda düzeltirim diyerek bir yönetim transferi yaptı sezer transferinde olduğu gibi. Eleştirmiyorum genede bi düşüncedir saygı duyarım yönetime başkana.bu transferle birlikte fikret başkanı destekleyen kısımda şüpheler oldu kızdılar falan
bazı sevmeyen taraftarlarda bu transferden sonra başkanın düşündüğü gibi arası düzeldi Q7 geldi çünkü trabzon maçında kırmızı yedikten sonra quaresmaaaa qurasemaaaa diye tezahürat yapılan futbolcumuz.
2. kampın daha başlarında tolgay arslan sakatlandı. veli zaten malum ameliyat olalı bir kaç hafta oluyor.
senin önünde temmuz 15 ten buyana zaman vardı sen bu takımın ilk yarı avrupa ligiydi , ziraat kupasıydı , ligiydi oğuzhan, atiba , necip ile geçebileceğini nasıl düşünebilirsin ki?
hakemler bizi sever sakatlık sıkıntımızda ortada yarın obürgün atiba sakatlanacak ozzie cezalı görürüm ben sonra o ortasahayı
kalite olarak geçtim ortasahamızı beğenmiyorum zatende sayısal olarak hada bişey yok orada herşeye rağmen şampiyon olacağımıza inanıp kendinizi kandırmayın
ben inanmıyorum bu ortasaha rotasyonuyla olamayız şampiyon falan hatta defansda transfer istiyoruz diye eleştiriyoruz diye denmedik şeylerde kalmıyor okuyorum görüyorum
keyfimizden istiyoruz sankilim transfer bu takımın ihtiyaçları ortada senin en başından çok iyi geçen transfer çalışman böyle bir anda bodozlama çakılır .
bende eleştiririm eleştirenlere saygı duyun kimse Beşiktaşın kötülüğünü istemiyor buna canı gönülden inanıyorum ama gözlüklerinizide atın...
zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür eder ve bazı arkadaşlar rahatsız falan olursa ki olmaz bizde kimse ama özür dilerim şimdiden