2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925133 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Insallah en kisa zamanda vizyonlu bir yonetime sahip oluruz.

Çevrimdışı brkntcnr

Gs'nin saçmalamalarına Fb'nin çarçurlarına bakınca elini öpesim geliyor Fikret Orman'ın.
Bizim sorunumuz yönetimin yaptığı transferlerle değil yapmadığı transferlerle. Yaz boyunca onlarca free ve kiralanabilecek adam kaçırdılar elden ve bi stoper bi kaleci bi orta saha alamadılar.

Çevrimdışı Giray Burak

Insallah en kisa zamanda vizyonlu bir yonetime sahip oluruz.
İşin kötü yanı ,Beşiktaş camiasından benim aklıma hiç vizyon sahibi kimsede gelmiyor.

Çevrimdışı TØLGA

İşin kötü yanı ,Beşiktaş camiasından benim aklıma hiç vizyon sahibi kimsede gelmiyor.

var aslında çok kişi ama çoğu küstürüldü
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan mansız

Komidinspor ne yapacağını şaşırdı :)
acayip sıkışık durumdalar, şınayder de büyük ihtimal yıl sonu bedava kaçacak. Beter olsunlar

Çevrimdışı Deniz

Transfer konusundan çıkmayalım arkadaşlar hele ki seçim mevzusu gibi mevzulara hiç girmeyin bu başlıkta.

Seçim vb konular konuşmak için başlık mevcut orada konuşabilirsiniz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Birbirinize laf sokmayı bırakın Beşiktaş oyuncularına çöp vs isimler takmayıda bırakın
boşu boşuna No post yersiniz tepkinizide koyacak yazı yazamayıp evde tepinir durursunuz.
benden söylemesi tamam sıkıntınızı tepkinizi dile getirin ama bunu kendi canınızı yakmadan yapın

Çevrimdışı Gokhan_1903

Transfer konusundan çıkmayalım arkadaşlar hele ki seçim mevzusu gibi mevzulara hiç girmeyin bu başlıkta.

Seçim vb konular konuşmak için başlık mevcut orada konuşabilirsiniz.
buradan oraya gidicez galiba @Deniz  :s20: :s20:

Çevrimdışı Tolgahan Gur

yalvariyorum sana elin ayagini opeyim kizini besiktasli yap !!!!!!
duygusallıktan anlamayan ruhsuz artık kimse beşiktaşlı olmuyor farkındalık yaratmak ordaki ironi kapiş ??
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı murat_

Birbirinize laf sokmayı bırakın Beşiktaş oyuncularına çöp vs isimler takmayıda bırakın
boşu boşuna No post yersiniz tepkinizide koyacak yazı yazamayıp evde tepinir durursunuz.
benden söylemesi tamam sıkıntınızı tepkinizi dile getirin ama bunu kendi canınızı yakmadan yapın

sabahtan beri forumu takip ediyorum kendimi renkli forumlarinda gibi hissediyorum bu kadar bi takim yerin dibine sokulmaz oyunculari kucuk duruma dusurulmez  ve takim gecen sene ile ayni gidenlerin bir tik ustu transferler yapilmis olmasina ragmen artik bende patladim yazdim yeter vallaaa

Çevrimdışı fatih e.

Yazılacak o kadar çok şey var ki..

3 aydır bas bas bağırıyoruz 3 ay! Bir adet Ön libero diye. Çok mu zor ya? Çok mu zor? Atiba sakatlansa oynatacağın göbek ikilisi Necip - Serdar..

Bu göbekle mi Uefa finali diyorsun? Bu yapılanmayla mı Şampiyonluk diyorsun? Uefa finali oynayacak takım yapacaz diyorsun 3 aydır Ön libero alamıyorsun!

Kaleci yok diyoruz, kaleci gönderip kaleci almıyorsun! Bari gönderme arkadaş gönderme ya! Tolga'nın camdan adam olduğunu bilmiyorlar sanki. Topa uçarken sakatlanan adamdan bahsediyoruz burda. İnanılır gibi değil.

Yahu stoper diyoruz, Milo ve Pedro 18'e bile alınmıyor, Ersan'ın Rhodolfo'nun yedeği yok takımda stoper almıyorsun şaka mısın?

Sokağa atacak paraları yokmuş. Keyfine göre Sezer'i alırken vardı? Ameliyat masasından Eneramo alırken vardı sokağa atıcak paran? Hemde feda sezonlarında? Şimdi adam sattın elinde para da var dalga mı geçiyorsun sen bizimle?

Veli gelecekmiş. Adam 6 aydır sakat yahu 6 ay! Gelse nasıl olacağını bilebiliyor musun? Tolgay gelecekmiş yahu adam sezonu kapattı neredeyse neyden bahsediyorsun sen? Kafa mı buluyorsunuz bizimle!

Bu kadar plansızlık olmaz, beceriksizliklerinizi sokağa atacak paramız yok diye kapatamazsınız! Yemiyor artık bu taraftar bunu. Ne güzel başladığınız transfer sezonunu bu kadar kötü nasıl bitirebildiniz?

O Atiba sakatlandığında görücem ben sizi, bakalım nasıl oturabilceksiniz koltuklarınızda? O Serdar adam kaçırdığında, o Necip bodoslama adama dalıp kırmızı aldığında görücem ben sizi. O Ersan arkasına atılan toplarda adam kaçırdığında görücem ben sizi.

Yazıklar olsun! Yazıklar olsun 3 aydır eksik bölgelere transfer yapamayan sizlere! Yazıklar olsun!

:claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi murat

Tosic mi ?  :evillol: :evillol: :evillol:
@Deniz futboldan anlmadığının kanıtı :D ben tosiçi çok beğendim.haftanın en iyisimi bilemem ama :super:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz futboldan anlmadığının kanıtı :D ben tosiçi çok beğendim.haftanın en iyisimi bilemem ama :super:
Ben ligdeki tüm maçları izledim haftanın en kötüsü tosictir @MURAT abi hele ki antep maçı için kimse tosic demesin  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Serdar'ın ön libero oynadığı sezon 2006-2007 sezonuydu.(Tigana'lı sezon)

O zaman takıma yeni transfer olmuştu ve genç olmasının verdiği dirilik vardı bu yüzden de Tigana orta sahada denedi onu ve o da iyi oynadı gerçekçi olmak gerekirse.

Fakat aradan yıllar geçti ve Serdar iyice hantallaştı.

Artık o bölgede oynayacak kadar iyi durumda değil o yüzden orta sahada falan oynar diye beklemeyin boşuna.

Bek olarak oynamak defansif orta sahada oynamaktan her bakimdan daha zor. Serdar gecen sene bek olarak hic de kotu oynamadi, dolayisiyla sans verilirse defansif orta sahada daha basarili olacagini dusunuyorum. Ayrica Serdar hala genc, bir futbolcunun en iyi yaslarinda su an.

Çevrimiçi Necmi

@Deniz i boşver o takıntılı Tosiç ağzıyla kuş tutsa ona yaranamaz o sahada oynanana değil kafasında şekillendirdiğine bakıyor.

Çevrimdışı talha

Bek olarak oynamak defansif orta sahada oynamaktan her bakimdan daha zor. Serdar gecen sene bek olarak hic de kotu oynamadi, dolayisiyla sans verilirse defansif orta sahada daha basarili olacagini dusunuyorum. Ayrica Serdar hala genc, bir futbolcunun en iyi yaslarinda su an.
Önem olarak en büyük yeri kaplayan yere Serdarı koymak intihar olur

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı murat_

https://twitter.com/HaberKartali/status/638389564042801152
bizim forumun deyimiyle bu kadrodaki 3 tane ayni takimdan olan cöpü !bulunuz (malum burda o 3 oyuncunun oldugu takim oyunculari cop muamelesi goruyor )

Çevrimdışı Deniz

@Deniz i boşver o takıntılı Tosiç ağzıyla kuş tutsa ona yaranamaz o sahada oynanana değil kafasında şekillendirdiğine bakıyor.
antep maçında tosic iyi mi oynadı @Necmi abi tek kelime ile cevap verebilirsin?

Çevrimdışı Easthanbool

Erdal Torunoğulları: "Kaleci alıp, eldeki kalecilerimizin moralini bozmaya gerek yok."

:lol: :duman:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Ben Günay'ın bu sene görev almasını bekliyorum.Kaleci transferinin olmaması bu anlamda önünü açtı.Ama sayı olarak eksiklik var maalesef.

Çevrimdışı talha

antep maçında tosic iyi mi oynadı @Necmi abi tek kelime ile cevap verebilirsin?
Benim gördüğüm Tosic sahanın en kötüsüydü

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

bizim forumun deyimiyle bu kadrodaki 3 tane ayni takimdan olan cöpü !bulunuz (malum burda o 3 oyuncunun oldugu takim oyunculari cop muamelesi goruyor )
@murat_ üslubunu düzeltmezsen mod onayına alınacaksın.Kimsenin çöp muamelesi gördüğü yok gördüğün tek tük mesajı genele vurup ortalığı karıştırma.

Çevrimiçi Mehmet57

Yetersiz olan oyunculara yetersiz demek, sampiyonluk icin yetetince istegi gostermeyen yonetime basarisiz demek nezamandir "cop muamelesi" veya "renkli" yapiyor insani?

Çevrimdışı Tugay

Başkanın sürekli bahsettiği scout ekibi = menajerler.
Söylediği gibi önümüzdeki yılların transferleri hazır = menajerlerin boşa çıkan oyuncuları.
Futbol vizyonu= "Sevilla bu kupayı bizden daha küçük bütçelerle alıyorsa biz neden almayalım?"

Çevrimiçi Mehmet57

Erdal Torunoğulları: "Kaleci alıp, eldeki kalecilerimizin moralini bozmaya gerek yok."

:lol: :duman:

Erdal Torunogullari'nin bugunki aciklamalari kabul edilebilecek aciklamalar degil. Kendisi transferden sorumlu olarak bugun istifa etmeli bu yaptigi aciklamadan sonra.