2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12923098 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

sende bir taraftar olarak onlarin isine burnunu sokmayacaksin o zaman senin mantigin bu ise taraftar boykot yapinca iyi arkadasin dedigine noktasi virgulune katiliyorum  baskan cikip siz maclari boykot ediyorsaniz bizde transferi ediyoruz transfer kapanmistir diyecekti  isine gelmeyen arkadaslarda gider kongreye uye olur durumdan rahatsizsan gider kongrede indirirsin hem burda bazi taraftarlar isimlerini verip yine rencide etmek istemiyorum ama Q7 transferinden sonra takimi desteklemeyi birakacaklarini solemislerdi o taraftarlarin bu tarz konusmasida ayrica manali
Bal gibide sokarım

Bu takım onların koltuk sevdasını gidereceği yer değildir

Ne Quaresma ne de başkasına takıma alenen zarar veren hiç kimseyi benim yüreğim kaldırmaz

Takım ve klüp onların Her şeyinden daha kutsal ve üstündür onlar aracı asolan Beşiktaş tır

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı eski inönü

Ortaya o kadar veri koyduk, hicbirini çürütemeyen yonetim destekçileri bizi duygusal/öfkeli ilan ediyor. Yahu asıl duygusal sensin be kardeşim bi farkına var artık.

Çevrimdışı TØLGA

oooo serdar güzellemeleride başlamış afferin devam edin böyle ortasahada serdar falan oynar bizde şampiyon oluruz  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat_

Kati kararlar almam gerek 10 gün sonra bir kızım olacak bütün odası eşyaları ssiyahbeyazdı bütün oyuncakları lisanslı üründür, şimdi ne olcak Biliyormusunuz ben kızımı artık beşiktaş lı yapmıyorum
yalvariyorum sana elin ayagini opeyim kizini besiktasli yap !!!!!!

Çevrimiçi Necmi

Birde burada ,yönetim yanlısı kapıkulu zatların ,beğenmiyorsan git şunu tut bunu tut demelerini okudum ya pes vallahi.
gece 12.00 ı bekliyorum sabırla.
@Giray Burak üslubuna dikkat et

Çevrimdışı Easthanbool

İnşallah gs Lawal'i alır da biz almayız hazır onlar kuçu kuçu yuda yollamışlarken  :naughty:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/638384947926069250

Ne hale geldik

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

zor bir 4 ay bizi bekliyor. Allah yardımcımız olsun. Orta sahaya bir transfer yapmamız şarttı. Ayrıca kaleci bulmadan Cenk i satarak da hata yaptık. Bu arada gese de Takım'ı satıyor galiba para için, biraz arasalar parayı bulacaklar aslında, komodinin üzerine bakmaları yeterli  :D
Komidinspor ne yapacağını şaşırdı :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tugay

Sinirden ne yapacağımı şaşırdım dışarı hava almaya çıkıp geldim hala tık yok.Bu taraftara çektirdikleri karşılığında umarım stadın açılışını göremeden yerlerine başka yönetim gelir.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Açık ara en kötü yönetime sahip takımız.Bu sene ilk 3'e giremeyiz.
Gs'nin saçmalamalarına Fb'nin çarçurlarına bakınca elini öpesim geliyor Fikret Orman'ın.

Çevrimdışı Tugay

Gs'nin saçmalamalarına Fb'nin çarçurlarına bakınca elini öpesim geliyor Fikret Orman'ın.

Sezon sonu ikisi de bizden fazla puan toplamış olacak.Fikret Orman önce takımın haklarını savunsun.Diğer yönetimler sırf bu nedenden dolayı 5 adım öndedir.

Çevrimdışı Easthanbool

:kop: :kop: :kop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Furkan Yaman--->Eyüpspor

Çevrimdışı Deniz

:kop: :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı frkndgnr

Sinirden ne yapacağımı şaşırdım dışarı hava almaya çıkıp geldim hala tık yok.Bu taraftara çektirdikleri karşılığında umarım stadın açılışını göremeden yerlerine başka yönetim gelir.
👏👏👏

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı LuceGel

komik olmuş :kop: :kop: :kop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Easthanbool

Çevrimdışı Gokhan_1903

:s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı TØLGA

kongre üyesi ol elini öpmek istiyosan sever başkan seni eminim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Aaron hunt olmaz miydi ki acaba.. :(

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Giray Burak

torunoğulları sen misin.