2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12922985 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ardindan "Serdar ön libero oynayabiliyor, takimda rekabet var". Ya, okadar sinir oluyorum ki. Oldu olacak takima Hurriyet'i alalim, stoppere Mabiala gelsin, 3. santrofor Deniz Kadah olsun, kaleyede Oguz'u alalim. Rekabet artar.

Yalniz sunu soylemek istiyorum, Serdar yillardir sag bek kullanildigi icin insanlar unuttu. Aslinda Serdar hic o mevkinin adami olmadi. Hantal ve driplingi olmayan adamdan bek olmaz. Bunu goren Tigana Serdar'i defansif orta sahada kullanmis ve Serdar da gercekten cok iyi oynamis hatta o mevkide oynarken milli takima kadar yukselmisti. O bakimdan enseyi karartmayin. Serdar defansif orta sahada sag bekte oynadigindan daha iyi oynar hoca degerlendirirse.

Çevrimdışı Factatum

Yönetim eleştriyi transfer politikaları sebebiyle sonuna kadar hak etmektedir.

Çevrimdışı F1903

Yazılacak o kadar çok şey var ki..

3 aydır bas bas bağırıyoruz 3 ay! Bir adet Ön libero diye. Çok mu zor ya? Çok mu zor? Atiba sakatlansa oynatacağın göbek ikilisi Necip - Serdar..

Bu göbekle mi Uefa finali diyorsun? Bu yapılanmayla mı Şampiyonluk diyorsun? Uefa finali oynayacak takım yapacaz diyorsun 3 aydır Ön libero alamıyorsun!

Kaleci yok diyoruz, kaleci gönderip kaleci almıyorsun! Bari gönderme arkadaş gönderme ya! Tolga'nın camdan adam olduğunu bilmiyorlar sanki. Topa uçarken sakatlanan adamdan bahsediyoruz burda. İnanılır gibi değil.

Yahu stoper diyoruz, Milo ve Pedro 18'e bile alınmıyor, Ersan'ın Rhodolfo'nun yedeği yok takımda stoper almıyorsun şaka mısın?

Sokağa atacak paraları yokmuş. Keyfine göre Sezer'i alırken vardı? Ameliyat masasından Eneramo alırken vardı sokağa atıcak paran? Hemde feda sezonlarında? Şimdi adam sattın elinde para da var dalga mı geçiyorsun sen bizimle?

Veli gelecekmiş. Adam 6 aydır sakat yahu 6 ay! Gelse nasıl olacağını bilebiliyor musun? Tolgay gelecekmiş yahu adam sezonu kapattı neredeyse neyden bahsediyorsun sen? Kafa mı buluyorsunuz bizimle!

Bu kadar plansızlık olmaz, beceriksizliklerinizi sokağa atacak paramız yok diye kapatamazsınız! Yemiyor artık bu taraftar bunu. Ne güzel başladığınız transfer sezonunu bu kadar kötü nasıl bitirebildiniz?

O Atiba sakatlandığında görücem ben sizi, bakalım nasıl oturabilceksiniz koltuklarınızda? O Serdar adam kaçırdığında, o Necip bodoslama adama dalıp kırmızı aldığında görücem ben sizi. O Ersan arkasına atılan toplarda adam kaçırdığında görücem ben sizi.

Yazıklar olsun! Yazıklar olsun 3 aydır eksik bölgelere transfer yapamayan sizlere! Yazıklar olsun!

Noktasina virgulune kadar katiliyorum. Yonetimsel basarisizligin ve transferdeki plansizligin, acizligin en guzel ozeti boyle olur.

Hadi ilk 2 sezon neyse de son 2 sezonda Fikret Orman taraftar nezdindeki kredisini resmen tuketti.

1 milyar TL borc ve sportif basari... Fikret Orman doneminin ozeti.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Serdar'ın orta saha performansı bizim için yeterlidir.Defans için de Tosic var stoper oynar.Cenk'in gitmesi saçma oldu biraz ben oraya transfer bekliyordum.

Çevrimdışı eski inönü

madem Pedro Franco'yu yedekte bile düşünmüyosun, satsana adamı para ediyorken. 2-3 ne gelirse kardır. Neden adamı hiç ediyorsun. 1 sezon oynamayan adamı seneye ne yapmayı düşünüyorsun? Oyuncuya da yazık deigl mi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serdar'ın orta saha performansı bizim için yeterlidir.Defans için de Tosic var stoper oynar.Cenk'in gitmesi saçma oldu biraz ben oraya transfer bekliyordum.
Fikret başkan sen misin? Doğru söyle kızmayacağız..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Fikret başkan sen misin? Doğru söyle kızmayacağız..
Hayır kardeşim işi kaosa vurmaktansa çözmek daha kolay diye düşünüyorum

Çevrimiçi Mehmet57

Yalniz sunu soylemek istiyorum, Serdar yillardir sag bek kullanildigi icin insanlar unuttu. Aslinda Serdar hic o mevkinin adami olmadi. Hantal ve driplingi olmayan adamdan bek olmaz. Bunu goren Tigana Serdar'i defansif orta sahada kullanmis ve Serdar da gercekten cok iyi oynamis hatta o mevkide oynarken milli takima kadar yukselmisti. O bakimdan enseyi karartmayin. Serdar defansif orta sahada sag bekte oynadigindan daha iyi oynar hoca degerlendirirse.

Iyi guzelde, Tigana donemi 10(!!!) sene oncesine dayaniyor.

Bugun ben Serdar'a baktigimda ne fiziksel, nede kalite olarak Besiktas'a on libero olarak nasil iyi katki yapacagini goremiyorum.

Atiba sakatlanirsa Necip kaliyor. Koskoca Besiktas kulubunde 1 tane (yetersiz olan) on libero kaliyor.

Saka gibi.

Çevrimdışı talha

Senin cidden cidden bilerek insanları kışkırttığını düşünüyorum

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Yönetim eleştriyi transfer politikaları sebebiyle sonuna kadar hak etmektedir.
Stad yapmaları dört yılda yapılanları kapatmaz

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı eski inönü

Orta sahada 2 eksigin varken sol bekte neden 3 futbolcun var? Hangi kriterleri gozeterek kadro planlaması yapıyorsun? Motta'yı mı düşünmüyorsun? çıkar elden o zaman. Turşusunu mu kuracaksın

Çevrimdışı Dr.Zeck

Yazılacak o kadar çok şey var ki..

3 aydır bas bas bağırıyoruz 3 ay! Bir adet Ön libero diye. Çok mu zor ya? Çok mu zor? Atiba sakatlansa oynatacağın göbek ikilisi Necip - Serdar..

Bu göbekle mi Uefa finali diyorsun? Bu yapılanmayla mı Şampiyonluk diyorsun? Uefa finali oynayacak takım yapacaz diyorsun 3 aydır Ön libero alamıyorsun!

Kaleci yok diyoruz, kaleci gönderip kaleci almıyorsun! Bari gönderme arkadaş gönderme ya! Tolga'nın camdan adam olduğunu bilmiyorlar sanki. Topa uçarken sakatlanan adamdan bahsediyoruz burda. İnanılır gibi değil.

Yahu stoper diyoruz, Milo ve Pedro 18'e bile alınmıyor, Ersan'ın Rhodolfo'nun yedeği yok takımda stoper almıyorsun şaka mısın?

Sokağa atacak paraları yokmuş. Keyfine göre Sezer'i alırken vardı? Ameliyat masasından Eneramo alırken vardı sokağa atıcak paran? Hemde feda sezonlarında? Şimdi adam sattın elinde para da var dalga mı geçiyorsun sen bizimle?

Veli gelecekmiş. Adam 6 aydır sakat yahu 6 ay! Gelse nasıl olacağını bilebiliyor musun? Tolgay gelecekmiş yahu adam sezonu kapattı neredeyse neyden bahsediyorsun sen? Kafa mı buluyorsunuz bizimle!

Bu kadar plansızlık olmaz, beceriksizliklerinizi sokağa atacak paramız yok diye kapatamazsınız! Yemiyor artık bu taraftar bunu. Ne güzel başladığınız transfer sezonunu bu kadar kötü nasıl bitirebildiniz?

O Atiba sakatlandığında görücem ben sizi, bakalım nasıl oturabilceksiniz koltuklarınızda? O Serdar adam kaçırdığında, o Necip bodoslama adama dalıp kırmızı aldığında görücem ben sizi. O Ersan arkasına atılan toplarda adam kaçırdığında görücem ben sizi.

Yazıklar olsun! Yazıklar olsun 3 aydır eksik bölgelere transfer yapamayan sizlere! Yazıklar olsun!

daha ne denilebilir ki bu sözler üzerine
herşeyi yazmış zaten arkadaş

Beşiktaş 10 seneden beri  böyle aslında

Çevrimdışı Ersoy

Bir transfer dönemi de böyle geçti.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Serdar'ın ön libero oynadığı sezon 2006-2007 sezonuydu.(Tigana'lı sezon)

O zaman takıma yeni transfer olmuştu ve genç olmasının verdiği dirilik vardı bu yüzden de Tigana orta sahada denedi onu ve o da iyi oynadı gerçekçi olmak gerekirse.

Fakat aradan yıllar geçti ve Serdar iyice hantallaştı.

Artık o bölgede oynayacak kadar iyi durumda değil o yüzden orta sahada falan oynar diye beklemeyin boşuna.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tugay

Açık ara en kötü yönetime sahip takımız.Bu sene ilk 3'e giremeyiz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stat başlığının öfkeli kalabalıktan çekeceği var  :kop:  :kop:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Giray Burak

son 4 saat 45 dk.
hadi bekliyorum .
Gerçi Beşiktaş ta transfer 365 gündü değilmi. :akuma: :akuma:

Çevrimdışı atalay

Kendinizi yormayın hiç. 3 ay önce ben ve bir grup azınlık yazarken bunların olacağını söyledik. Ona rağmen umutlu olmamız bizim hatamız.

Artık bazı pozisyonların alternatifinin dahi olmadığı bir kadro ile Pazartesi - Perşembe - Pazartesi devre arasına kadar haftanın üç günü minumum 29 maç yapacak bu takım.

Söyleyecek söz yok...
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 19:17:11 atalay ]

Çevrimdışı Ersoy

son 4 saat 45 dk.
hadi bekliyorum .
Gerçi Beşiktaş ta transfer 365 gündü değilmi. :akuma: :akuma:
366 gün olsa fayda etmez bize abi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı genki1914

hala mucize bekleyen var mı benim gibi bitti diyorlar ama insan beklemiyor değil  :ebebe:
Guti14

Çevrimdışı murat_

Böyle taraftar istemiyorlar ise başka kulübe başkan olabilirler ama burada iseler taraftar değil kulübü yüceltecekler

sende bir taraftar olarak onlarin isine burnunu sokmayacaksin o zaman senin mantigin bu ise taraftar boykot yapinca iyi arkadasin dedigine noktasi virgulune katiliyorum  baskan cikip siz maclari boykot ediyorsaniz bizde transferi ediyoruz transfer kapanmistir diyecekti  isine gelmeyen arkadaslarda gider kongreye uye olur durumdan rahatsizsan gider kongrede indirirsin hem burda bazi taraftarlar isimlerini verip yine rencide etmek istemiyorum ama Q7 transferinden sonra takimi desteklemeyi birakacaklarini solemislerdi o taraftarlarin bu tarz konusmasida ayrica manali

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hala mucize bekleyen var mı benim gibi bitti diyorlar ama insan beklemiyor değil  :ebebe:
Arkadaşa bir doz lucas leiva verelim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Mehmet57

"Serdar on libero, Tosic stopper"

Su takimda ne devsirme topcular gordum.

Sagbekten tut, sol acik oynayan Ekrem Dag, sagbek oynayan Toraman, solbek oynayan Veli, sagbek oynayan Holosko, oyun kurucu olan Nobre, stopper olan Necip, kanat olan Pektemek, solbek Ugur Boral, hatta stopper icin yetersiz olup hocasi santrofor olan Edu.

Ve hala, israrla "ama bunlar burda oynamak icin yeterli" diyen taraftarlarimiz var.

Hayir, yetersizler. Alternatif varmi? Yok. Yetersiz olduklari gercegi degistirirmi? Hayir. Suc ozaman kimde? Yonetimde.

Çevrimdışı ilhan mansız

Malesef
zor bir 4 ay bizi bekliyor. Allah yardımcımız olsun. Orta sahaya bir transfer yapmamız şarttı. Ayrıca kaleci bulmadan Cenk i satarak da hata yaptık. Bu arada gese de Takım'ı satıyor galiba para için, biraz arasalar parayı bulacaklar aslında, komodinin üzerine bakmaları yeterli  :D

Çevrimdışı Giray Burak

Birde burada ,yönetim yanlısı kapıkulu zatların ,beğenmiyorsan git şunu tut bunu tut demelerini okudum ya pes vallahi.
gece 12.00 ı bekliyorum sabırla.