2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12922336 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ozan E.

Sezerle Gokhan suzen kadroda kalacaklar bu gidisle

Çevrimdışı canU

Sezerle Gokhan suzen kadroda kalacaklar bu gidisle

Yalnız sezeri unuttuk. Bir açıklama gelir yarın orta sahada niceliksel eksiklik de yok sezer de var diye.

Çevrimdışı yavvuzz

Ben geçen haftaki trabzon maçından sonra çıkar açıklamayı şöyle yapardım . Sizin gibi taraftara bu kadar transfer fazla bile. Transferi kapattık . Bizde transferi boykot edeceğiz artık.

Çevrimdışı eski inönü

Quaresma'yı aldıkları gun anlamıştın bunların hicbir transfer stratejisi olmadıgını. Esnaf kafasıyla transfer yapmaya çalıştılar.

Çevrimdışı talha

Ben geçen haftaki trabzon maçından sonra çıkar açıklamayı şöyle yapardım . Sizin gibi taraftara bu kadar transfer fazla bile. Transferi kapattık . Bizde transferi boykot edeceğiz artık.
Böyle taraftar istemiyorlar ise başka kulübe başkan olabilirler ama burada iseler taraftar değil kulübü yüceltecekler

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Subat'a kadar stad acilir, Tolgay ve Veli geri donerse sampiyonluk yarisini saglam bir sekilde surdururuz. Ilk yari sonu zirvede kalmamiz lazim.
Stat şubatta filan açılmayacak arkadaşlar. Buradaki çoğu arkadaş durumu içten içe bilmesine rağmen halen umut tacirliği yapıyorlar. Şubatı filan unutun. Bu sene belki mayıs ayına yetişir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı can1903

Olimpiyatta maç 26 bin kişi
Satılan kombine 17 bin.

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı srkn

Allah korusun tabii ki ama Ozzy ve Atiba sakatlanırsa Necip ile Töre falan oynar herhalde ön liberoda. E. Torunoğulları'nın açıklamalarından bunu anlıyorum. Sonrasında da kadromuz eksikti, hep sakatlıklarımız oldu diye veryansın edecekler. Bunu görmek çok zor değil.
"Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın." SÜLEYMAN SEBA

Çevrimdışı brkntcnr

Doria > Granada , de Guzman > Bournemouth. Yazık çok yazık.

Çevrimdışı genki1914

Doria granada ya kiralik gidiyor de guzman Bournemouth mudur o takima biz izliyoruz bravo yonetim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı fatih e.

Quaresma'yı aldıkları gun anlamıştın bunların hicbir transfer stratejisi olmadıgını. Esnaf kafasıyla transfer yapmaya çalıştılar.

strateji mi  :lol: yok ki zaten.

tarih 17 eylül 2013 fikret orman ın bir röportajı:

“Genel kurul tarafından bu göreve getirildim. Bayrak bende, yarın başkasında olacak. Bu bayrağı daha yükseklere taşımak benim ve arkadaşlarımın boyun borcudur. Stadı bitireceğim, takıma şampiyonluklar yaşatacağız. Ancak buraya kazık çakacak halimiz de yok. Çok uzun vadeli kalacağımı düşünmüyorum, iki ya da üç dönem olur, fazlası olmaz.

“Slaven Bilic ve Önder Özen...Ve en önemlisi yaptığımız transferler. Hepsi nokta atışıdır. Atiba’yı Bilic önerdi, aldık. Ramon Motta’yı Önder Özen...Gökhan Töre’yi de Fikret Demirer’in başında olduğu scout ekibi. Kadroya dikkat edilirse alternatif oyuncu sayısı bir hayli fazla... Sakatların da düzelmesiyle birlikte müthiş bir rekabet ortamı olacak. Bu da bizi hedefe götürecektir.”
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 17:38:20 fatih e. ]

Çevrimdışı Tolga

Hiç kimse kendini kandırmasın.

Aylardır 1 tane orta saha transferini sonuçlandıramayan yönetim benim gözümde başarısızdır.

Hep şöyle düşünürdüm eğer bir kulüp başarılıysa en büyük pay yönetimindir, bir kulüp başarısızsa da en büyük pay yönetimindir diye.

Orta saha transferi yapamayan bir yönetim varken ortada eğer bu takım buna rağmen başarılı olursa bu yönetim başarısı değil direkt Şenol Hoca'nın başarısı olur.

Tersi olursa da hocadan önce yönetim eleştirilecektir çok net.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Zoro

hadi artık hep beraber stad başlığına gidelim.

Çevrimdışı eski inönü

Joel Campbell'i bile düşünmedik hic. Tam bizde patlama yapacak profilde bi adamdı Töre gibi. 23 yaşında daha. Yananistanda 11/11 yapmıştı. Hiç edecekler çocugu Arsenalde

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yalnız sezeri unuttuk. Bir açıklama gelir yarın orta sahada niceliksel eksiklik de yok sezer de var diye.

Açıklama hazır:

Pırıl pırıl çocuklar bunları niye kadro dışında çürütelim dedik arkadaşlara sorduk böyle bir karar aldık. Onlarnan da görüştük gerçekten çok iyi çocuklar kimsenin gözü arkada kalmasın. Leyva için de liverpula sorduk. onda da milyon yurolardan bahsediyorlar. biz bu kadar paraları niye verelim yazık değil mi? Herkesin içi rahat olsun burdan söylüyorum pırıl pırıl çocuklar... Kadro dışı bırakmağa da getirmedik.Biliçlen ilgili de konuşmak istemiyorum çok şeyler var orda da çok şimdi yeni hocamıznan düşündük taşındık böyle bir karar aldık. Ne yapalım diye düşündük ee oynatalım dedik.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

kanıtlayıcı birşey yok. İnansak mı inanmasak mı?

Murat Özen'in konuşmaları geliyor aklıma...

Sozlesme sartlarinda son anda degisiklik yapilmak istendi. Fakat Senol Gunes transferi veto etti diye bir durum yok, basin yarin obur gun Tolga hata yaparsa ya da kaleciler sakatlanirsa taraftar hocaya saydirsin diye fitne ekiyor.

Çevrimdışı Efe

hadi artık hep beraber stad başlığına gidelim.
gelin  bakalım sizleri bekliyorum orda güzel gelişmeler var bu ay hareketli geçecek şu kamerada açılsaydı iyiydi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serdar

"""Siyah-Beyazlı takımımızda Gaziantepspor maçının ardından gözler transfere çevrildi. Bu gece sona erecek transfer dönemi için Hem Başkanımız Fikret Orman, hem de dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları yurt dışında temaslarını tamamlayıp Türkiye'ye döndü.

Erdal Torunoğulları, görüşmelerin sürdüğünü ancak bu dönem için transfer yapmayı düşünmediklerini dile getirdi. Teknik direktör Şenol Güneş'in kaleci konusunda görüşlerini aktaran Torunoğulları "Şenol Güneş'in istediği 2-3 kaleci vardı, temas sağladık ancak sonuç alamadık. Transfer yapmak için kaleci alıp, eldeki kalecilerimizin moralini bozmaya gerek yok" dediğini aktardı.""

Haydi geçmiş olsun , dağılın dağılın. :s20:

Çevrimdışı Efe

boş verin üzülmeyin bu kadar transfer yoksa yok atiba reyize kaldı herşey artık takıma destek zamanı transfer sezonu bitti vodafone arena sezonu açıldı :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

Böyle taraftar istemiyorlar ise başka kulübe başkan olabilirler ama burada iseler taraftar değil kulübü yüceltecekler

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben düşüncemi söyledim zaten son yıllarda ki beşiktaş taraftar profilinden de hoşnut değilim . Nasıl  buradaki arkadaşlar yönetimden memnun değil ben de taraftardan değilim.

Çevrimdışı cursedofdragon

bu senede birşey beklemiyorum.

Çevrimdışı Alper1903

Bak Melo gitmiş, Sow gitmiş derbilerde elleri zayıfladı. Yapıverseydin şöyle 3 sağlam takviye arkamıza yaslanıp şampiyonluğun tadını çıkarsaydık.  :s20:

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı f_madida

gelin  bakalım sizleri bekliyorum orda güzel gelişmeler var bu ay hareketli geçecek şu kamerada açılsaydı iyiydi :icool:

Ne zaman aciyoruz stadi?
The world is better in black and white, and red.