2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12924388 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

saat 16.55 , 16 da lawal gelecekti kemal abi nerde :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı f_madida

Madem boyle, o zaman Eslem'i kadroya alsin hoca. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu sene fenerin arkasından en güçlü kadro yine bizde ağlamayı kesin onun için

geyseden hele birde melo giderse bizim sizin deyiminizle 4. olacağımız sezonda bu kadroyla gs 10. olur.

Tamam orta saha şarttı ama olmadı. Napıcaz şimdi Beşiktaşımı bırakıcaz yada yok bütün taraftarlar stadda kendi klüp başkanına hakaretmi edicez geçiniz.

Ne meraklısınız arkadaş kendi tuttuğunuz takımın futbolcusuna başkanına bir kusur bulmaya hakaret etmeye sonra herkes Beşiktaşa oynuyor oluyor. Oynar tabi sen kendi takımının kuyusunu kazarsan iteni çok olur.

Geçende yazdım yine yazıyorum bu takıp antep maçı hariç ilk 2 hafta oynadığı futbolu oynasın benim için kaçıncı olduğunun önemi yok. Ben maçı izlerken zevk alıyomuyum önemli olan bu.
Tabi canım zaten iyi futbol oynasın yeter. İstersek her sene 6. 7. olalım. Önemli olan zevk veren seyri güzel futbol izlemek gerisi boş. Şampiyon olmanın ne önemi var ki maksat spor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Akın

Turnuvada kaç maç yaptık? Geçtiğimiz maçlar tek maç usulü orada. Turnuva işi farklı iştir. Ayrıca 13 kişi çıktık ne oldu eledik mi? Şampiyon mu olduk? Anlamadım sanki bir başarı oldu 13 kişiyle çıkınca da söylüyorsunuz.

Bana bir tane lig maratonunda böyle bir başarı gösterebilirseniz haklısınız diyeceğim. 34 tane maç sadece ligde oynanacak. Oğuzhan daha 3. Haftdan 2 sarı kart aldı. Bunun sakatlığı kart cezası var. İstediği kadar almanya altyapısı olsun ortasaha takımın en önemli yerlerinden biridir. Oraya alışık olmayan birini çekersen o bölgeye bir de büyük maçlardan birinde görürsün cezasını.

Geçen sene de gördük necip heryere monte edildi neler geldi başımıza. Lig uzun bir maraton ve biz topal birşekilde başlıyoruz. İlk sakatlık kart cezasında kim oynayacak diye başlarız.
4 oyuncu bile sezonu kapatsa olur demişsiniz de allah korusun atiba ve necip 1er ay gitseler. Görürüm ben durumu.

Demek istediğim 13 kişi ile 3 ihtimalli maç oynadık. Alman'lar favori olmasına ragmen yinede başa baş oynadık.
Geçen yılki derbi maçlarda aynı kilit oyuncuların cezalı duruma düştü ama maçları yine kazanabilirdik.

Ama bu panik havası dağılmalı. Geçen seneki brugge maçındaki gol yendiğindeki hava, burada transferde de yaşanıyor.

Kondisyonum 90 dakika kaldırsa 10 profesyonel futbolcu ile ben bile oynasam takım çok etkilenmez.

Çevrimdışı arc1999

Hiç bi duyum falanda mi yok

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Mesajlarinizi gonder butonuna basmadan once tekrar okumanizi tavsiye ederim arkadaslar.kimse sonradan pisman olacagi şeyler yazmasin.usluplardaki seviyeleri koruyalim elestirileri oyle yapalim.
Ve deniz en acıtan da kaleci almayarak elini zayıflatır kaleci vererek güçlendirdik

Cenk yolu açık olsun gitmesini istiyordum ama böyle olunca hiç ama hiç iyi olmadı birtane kaleci gelecek diye umjtordum ben hep

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

saat 16.55 , 16 da lawal gelecekti kemal abi nerde :D

fiyat üzerinden fiyat düşürmeye mi çalışıyorlar anlamadım kardeşim , ama lawal gelecek :)

Çevrimdışı Haldun

Yalniz transferlerde birkac yuz bin euro kar edecegiz diye her transfer donemi bekle bekle burnumuzdan geliyor biraz karcedecegiz diye sportif basari gelmiyor.yarin birgun atiba ile tolga sajatlandigunda kim oynayacak acaba cok merak ediyorum

Çevrimdışı talha

Gecmis olsun :)
Sokağa atacak paramız yok da gelmiş herzaman gibi

Elimizle 50 m euro yu iteledik kimse sene sonu Şenol hocaya bilenmesin

Çevrimdışı Haldun

Gecmis olsun :)
bizim kadromuz genisse fenerinki los galaktikos o zaman

Çevrimdışı Mehmet K

İş yine Şenol Hoca'ya kaldı gençlerden bi mucize yaratmasını beklicez devre arasına kadar. Çok sinirliyim çok...

Çevrimdışı fani madida

ya boşverin bu ''ah'' alma meselesini gs bizim çok ahımızı aldı ama 2 senede 1 şampiyon oluyor  :akuma:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı OrhanAker

Güzel kafa souzayı çizmek kaç maçtır başka adamı izliyoruz galiba :D

evet portonun alıp çeşitli takımlara kiralayıp bonservis almadan brezilyaya postaladığı über yetenek.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bence ne yazdığımızı bir analiz etsek ve ondan sonra paylaşsak daha doğru olacak. Sanırım Şenol Hocanın ısrarı ile ozan transferine yönelindi. Lucas ve inler transferi de öyleydi. Bunlar olmayınca ve Şenol Hoca da her önüne gelen oyuncuyu istemediyse Yönetim ne yapacaktı. Bu takım devre arasına kadar idare eder mi yoksa etmez mi bırakın ona Şenol Hocamız karar versin. 6 hafta sonra fb yi göğe çıkaracağımıza kendimize odaklanalım, Şenol Hocaya güvenelim.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Haldun

Valdes ispanyol basinina bombalamis besiktasin yonetmi ciddiyetsiz diye anlasmaya varilmis bizimkiler anlasilan fiyati dusurmeye calismislar.su fiyat dusurme isi can sikmaya basladi

Çevrimdışı fatih e.

kadromuzun yeterince kaliteli olduğunu düşünsem de (kaleci ve defans olmadan bir şekilde belki halledilebilir) ön libero olmazsa olmazdı bu sene

hem defansı fazlasıyla etkiliyor hem ofansı

hani bir söz var:

"en zayıf halkan kadar güçlüsündür"

şampiyonluk için :

sakatlık olmaz + birazcık şansla + hakemler adilce yönetir + şenol hoca oyunculardan fazladan %10 verim sağlarsa şampiyonuz  :halay: :halay:
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 17:05:37 fatih e. ]

Çevrimdışı canU

Demek istediğim 13 kişi ile 3 ihtimalli maç oynadık. Alman'lar favori olmasına ragmen yinede başa baş oynadık.
Geçen yılki derbi maçlarda aynı kilit oyuncuların cezalı duruma düştü ama maçları yine kazanabilirdik.

Ama bu panik havası dağılmalı. Geçen seneki brugge maçındaki gol yendiğindeki hava, burada transferde de yaşanıyor.

Kondisyonum 90 dakika kaldırsa 10 profesyonel futbolcu ile ben bile oynasam takım çok etkilenmez.

Panik yapacak bir nokta yok herkes üzgün. Orta sahada ön liberodaki adam takımın yarısıdır, bağlantı noktalarından en önemlisidir bloklar arasında. Takımı ileri iten, agresifleştiren noktadır. O noktaya kimi çekicez atiba olmazsa. Hadi necip ok diyelim ikisi de olmazsa ne olacak? Hayır derbiye çıkarken 2 ön liberoyl çıkıcaz o kesin necip olmazsa eslem mi oynayacak yoksa olcay mı? Yoksa gökhan töre mi?

Büyük hata yapılmıştır şunu kabul edelim. Sonra da dua etmeye başlayalım atibayla oğuzhan ilk devreyi çıkartabilsin diye.

Ben kıvama geldim şu noktada lawal gelsin hiç gelmemesinden iyidir olacak iş değil. Niteliği geçtim nicelik sıkıntısı var ortada.

transfer yapsalar nolur yapmasalar nolur. getirdikleri adam çok mu iyi olacaktı? bir tane menajerin oyuncusunu alıp geleceklerdi. son 4 yıldır transfer yaptılarda da noldu?
o yüzden bu yönetimden transfer ve başarı beklentim yok. 10 tane de oyuncu alsalar başarı imkansız. bu yönetim varken başarı beklemeyin. transfer bugün olmazsa seneye olur. olup olabileceği beck'dir,tosiç'dir,eneramodur gökhan süzendir,tolgadır.

kırk yılın başında bir demba ba geldi. o da durmadı gitti.

tek beklentim artık yönetimin ve başkanın değişmesi.

Çevrimdışı kaanzor

Tabi canım zaten iyi futbol oynasın yeter. İstersek her sene 6. 7. olalım. Önemli olan zevk veren seyri güzel futbol izlemek gerisi boş. Şampiyon olmanın ne önemi var ki maksat spor.

Aynen öyle şampiyon olunca bana bir faydası varmı? Futbolcununda klüplerinde işi bizi eğlendirmek ben kaliteli futboldan zevk alıyorum ve Beşiktaş altını çiziyorum geçen seneden beri 7-8 maçı hariç bana zevk veriyo eğlendiriyo. Yunanistan avrupa şampiyonu oldu ne oynadı hiç maçlarını 15 dk dan fazla izleyemedim midem bulandı bumudur oyun.

Ama bizim spor anlayışımız senin kafa malesef onun içindirki iyi futbola değil şampiyonluğa yada galibiyete giden her yol mubahtır Türkiyede. Adam şampiyonluk için şikede yapar teşvikte yapar bunlara güçü yetmiyosada yarım saat  yerde yatar kalecisi 15dk da aut atar 11 kişi kalenin önüne yatar.

Ha şampiyonluk asıl klübe ve futbolcuya yarar para alır klüp futbolcuda sözleşmesindeki şampiyonluk bonusunu alır. Bana güzel oynasınlar yeter.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Easthanbool

kadromuzun yeterince kaliteli olduğunu düşünsem de (kaleci ve defans olmadan bir şekilde belki halledilebilir) ön libero olmazsa olmazdı bu sene

hem defansı fazlasıyla etkiliyor hem ofansı

hani bir söz var:

"en zayıf halkan kadar güçlüsündür"

şampiyonluk için :

sakatlık olmaz + birazcık şansla + hakemler adilce yönetir + şenol hoca oyunculardan %110 verim sağlarsa şampiyonuz  :halay: :halay:

Sakatlık mutlaka olur + Şans hiç bir zaman yanımızda olmaz + Hakemlere yorum yapmaya  bile gerek yok hepsinin ne mal olduğunu biliyoruz +     Şenol hoca elinden geleni yapar eyvallah ama malzeme belli
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı 38life

Fatih dogan:

Atiba'yı GS maçına çıkarmamak için kızartan zihniyet, Veli'yi atıp ortasahayı çökerten anlayış ZAYIF yerlerine çalışmaz mı sandın?

İşte bütün mesele bu. Ortasahada Pedro - Serdar ikilisini seyrettiğimiz gün bazı şeyleri idrak etmiş olucaz.

Çevrimdışı talha

Yahu beyler orta saha işin yine en sıkıntısız yeri

Adam kafasında Motta Pedro ve Milo yu sildi

Ersan bile yetersiz in yetersiz i iken yola çıkıyoruz

Yapmayın gözünüzü seveyim yapmayın böyle yürümesi imkansız

Çevrimdışı canU

Aynen öyle şampiyon olunca bana bir faydası varmı? Futbolcununda klüplerinde işi bizi eğlendirmek ben kaliteli futboldan zevk alıyorum ve Beşiktaş altını çiziyorum geçen seneden beri 7-8 maçı hariç bana zevk veriyo eğlendiriyo. Yunanistan avrupa şampiyonu oldu ne oynadı hiç maçlarını 15 dk dan fazla izleyemedim midem bulandı bumudur oyun.

Ama bizim spor anlayışımız senin kafa malesef onun içindirki iyi futbola değil şampiyonluğa yada galibiyete giden her yol mubahtır Türkiyede. Adam şampiyonluk için şikede yapar teşvikte yapar bunlara güçü yetmiyosada yarım saat  yerde yatar kalecisi 15dk da aut atar 11 kişi kalenin önüne yatar.

Ha şampiyonluk asıl klübe ve futbolcuya yarar para alır klüp futbolcuda sözleşmesindeki şampiyonluk bonusunu alır. Bana güzel oynasınlar yeter.

20 senede 2 şampiyonluğun var. Yeni taraftar edinebilmen için iyi oynamak yetmiyor. O stadı doldurabilmek için de iyi oynamak yetmiyor, yüksek bedelli sponsorluk yapabilmek için de iyi oynamak yetmiyor.

Buiş zevk alma işi 34 hafta boyunca ama yarıştan kopunca ben zevk mevk almıyorum. Amaç şampiyon olmaksa kötü oynayıp her maçı kazanmayı tercih ederim. He yok biz eğlence takımı olalım şampiyonluk hedeflemeyelim diyorsanız ozaman dedikleriniz mantıklı.

Ben şampiyonluk istiyorum gerisi boş.

Çevrimdışı eski inönü

Hedef Uefa kupası, orta saha Necip  :claps: