2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12923988 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kaanzor

Bu sene fenerin arkasından en güçlü kadro yine bizde ağlamayı kesin onun için

geyseden hele birde melo giderse bizim sizin deyiminizle 4. olacağımız sezonda bu kadroyla gs 10. olur.

Tamam orta saha şarttı ama olmadı. Napıcaz şimdi Beşiktaşımı bırakıcaz yada yok bütün taraftarlar stadda kendi klüp başkanına hakaretmi edicez geçiniz.

Ne meraklısınız arkadaş kendi tuttuğunuz takımın futbolcusuna başkanına bir kusur bulmaya hakaret etmeye sonra herkes Beşiktaşa oynuyor oluyor. Oynar tabi sen kendi takımının kuyusunu kazarsan iteni çok olur.

Geçende yazdım yine yazıyorum bu takıp antep maçı hariç ilk 2 hafta oynadığı futbolu oynasın benim için kaçıncı olduğunun önemi yok. Ben maçı izlerken zevk alıyomuyum önemli olan bu.

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı canU

2008 yılında milli takım 13 kişi ile yarı final maçına çıktı. Son dakika golü ile yenildi. Tam kadro olsaydık sonuç çok farklı olurmuydu?
Oyun olarak çok farkı olmazdı. 26 kişilik kadromuz var. Futbolcuları hep tek mevkii düşünüyosunuz. Kaldı ki çoğu alman altyapısı almış kişiler. Farklı mevkii oynayabilirler. İlk 11 dışında yedek kalan adam kadar farklı mevkii de oynayabilirler. 26 kişilik kadroda 4 kişi daha sezonu kapatsa çok eksik kalmazsın.

Turnuvada kaç maç yaptık? Geçtiğimiz maçlar tek maç usulü orada. Turnuva işi farklı iştir. Ayrıca 13 kişi çıktık ne oldu eledik mi? Şampiyon mu olduk? Anlamadım sanki bir başarı oldu 13 kişiyle çıkınca da söylüyorsunuz.

Bana bir tane lig maratonunda böyle bir başarı gösterebilirseniz haklısınız diyeceğim. 34 tane maç sadece ligde oynanacak. Oğuzhan daha 3. Haftdan 2 sarı kart aldı. Bunun sakatlığı kart cezası var. İstediği kadar almanya altyapısı olsun ortasaha takımın en önemli yerlerinden biridir. Oraya alışık olmayan birini çekersen o bölgeye bir de büyük maçlardan birinde görürsün cezasını.

Geçen sene de gördük necip heryere monte edildi neler geldi başımıza. Lig uzun bir maraton ve biz topal birşekilde başlıyoruz. İlk sakatlık kart cezasında kim oynayacak diye başlarız.
4 oyuncu bile sezonu kapatsa olur demişsiniz de allah korusun atiba ve necip 1er ay gitseler. Görürüm ben durumu.

Çevrimdışı OrhanAker

Birde böyle düşün  :D Souzanın fazla katkı vereceğini düşünmüyorum.Aslında emre çolak ve meireleside çizebilirdim. :)

Çevrimdışı Gokhan_1903

geyseden hele birde melo giderse bizim sizin deyiminizle 4. olacağımız sezonda bu kadroyla gs 10. olur.

Tamam orta saha şarttı ama olmadı. Napıcaz şimdi Beşiktaşımı bırakıcaz yada yok bütün taraftarlar stadda kendi klüp başkanına hakaretmi edicez geçiniz.

Ne meraklısınız arkadaş kendi tuttuğunuz takımın futbolcusuna başkanına bir kusur bulmaya hakaret etmeye sonra herkes Beşiktaşa oynuyor oluyor. Oynar tabi sen kendi takımının kuyusunu kazarsan iteni çok olur.

Geçende yazdım yine yazıyorum bu takıp antep maçı hariç ilk 2 hafta oynadığı futbolu oynasın benim için kaçıncı olduğunun önemi yok. Ben maçı izlerken zevk alıyomuyum önemli olan bu.

sevinmek için sevmedik dimi biz ne gerek var şampiyon olmaya

Çevrimdışı Tugay

Beklediğimiz adam Veli yedeği Necip.Tanımayan top tekniği ve hücuma katkısı 10 numara oyuncu zanneder.Acınacak hale geldik yeter artık.Adamlara sorsan beklerin görevi defans,ön liberonun görevi defans o zaman 3 kişiyle hücum etmeye devam et derbileri gol atamadan kaybet.Sene sonu 0 kupayla rakiplerin kutlamalarını izle.

Çevrimdışı Deniz

Devre arasına kadar sürükleriz bi şekilde Relax.

Bakalım devre arası hamleleri nasıl olcak
Bunun diger versiyonu Devre arasi;sene sonuna kadar surukleriz bir ihtimal :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı f_madida

Uefa ya yedek kadroyla cikalim sakatlik felan olmasin takim top yekun yipranmasin orada. Eger yedekler gruptan cikarsa super sukse yapmis oluruz. Cikamazsak zaten yedek kadroydu der geceriz.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UEFAya degil de Turkiye Kupasina kesinlikle yedek kadro cikmali, gencler oynasin, elensek de farketmez.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Mehmet57

Biz degil, birakmasi gerekenlerin kim oldugu zaten cok acik ortada.

Yonetim biraz hirs gostermeli. Istek. Ben bu sene sportif basari istiyom demeli.

Bu yonetim ne yazik ki bu durustan cok uzak.

Çevrimdışı Easthanbool

Biz hatayı zamanında yaptık bu takımın Fulya'dan çıkmasına izin vermeyecektik.Ümraniyeye gittikten sonra başladı her şey
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı onur_U

2008 yılında milli takım 13 kişi ile yarı final maçına çıktı. Son dakika golü ile yenildi. Tam kadro olsaydık sonuç çok farklı olurmuydu?
Oyun olarak çok farkı olmazdı. 26 kişilik kadromuz var. Futbolcuları hep tek mevkii düşünüyorsunuz. Kaldı ki çoğu alman altyapısı almış kişiler. Farklı mevkii oynayabilirler. İlk 11 dışında yedek kalan adamlar kalitesinde farklı mevkii de oynayabilirler. 26 kişilik kadroda 4 kişi daha sezonu kapatsa çok eksik kalmazsın.

verilen örnek bence yanlış. turnuvalarda en fazla 5-6 yaparsın. biz burada uzun lig ve avrupa maratonundan bahsediyoruz. ben veli'yi bile yetersiz bulurken bu orta saha ile ilk yarı liderlik şansımızın hiç olmadığını düşünüyorum.

şu durumda kadro yeterli demek ise kendimizi kandırmaktır. aynı düşüncelerle yıllardır 2. bile olamıyoruz.

Çevrimdışı f_madida

Bunun diger versiyonu Devre arasi;sene sonuna kadar surukleriz bir ihtimal :D

Bugun transfer yapmayan adam devre arasi hic yapmaz. Devre arasina kadar Veli donmus olur, Tolgay antremanlara cikmaya baslar. Belki kaleci bakarlar ama o da zor.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı genki1914

2 saat bilemedin 3 saat daha beklerim.. Sabır..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam açıkladılar yok transfer bırak artık rahatla

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Zafer55

bu sene ölü kadronla 3.cü olamazsın en güçlü fb 6.ci hafta görücez orta saha farkını fener'in şampiyon olacağını düşünüyorum.Gs'nin hakemlerle hükümetle 2.ci olacağını düşünüyorum.Ts bizden daha güzel transferler yaptılar.Sen geçen seneki çokta güçlü olmayan kadronu bozarak daha kötüleştin.Ön libero yok ön libero daha nediyeyim.Atiba sakat oğuzhan cezalı olduğunu düşün kiminle çıkıcaz fener maçına s.lizbon maçına ? Allah atiba'yı necip'i korusun.

ayrıca şu resim herşeyi açıklıyor ts'nin orta sahası bile bizden güçlü.

Evet kardeşim çok şey açıklıyor o resim Uygar zeybek ve Recep niyazın olduğu ama Gökhan töre ve Olcay şahanın  olmadığı resim çok şey açıklıyor

Çevrimdışı Renton

Birde böyle düşün  :D Souzanın fazla katkı vereceğini düşünmüyorum.Aslında emre çolak ve meireleside çizebilirdim. :)

Güzel kafa souzayı çizmek kaç maçtır başka adamı izliyoruz galiba :D
See you in another life,brother.

Çevrimdışı onur_U

benim başkandan özel bir ricam var. nolur artık konuşma

-taraftar ne ister? başarı ister, kupa ister...
-şimdiden gelecek senenin transferleri hazır...taraftarımız rahat olsun....
-eksik olan bölgelere 2-3 transfer yaparız...
-beşiktaşın sokağa atacak parası yok
-çatıyı bayram öncesi kaldırmayı planlıyoruz
-tarih vermeyi uygun bulmuyorum
-taşın altına elini sokan yok...herkes konuşuyor ama nasıl yapılacağını anlatan yok.....

bu lafları duymaktan inanın bıktım...nolur başkanım artık konuşma..lütfen...bizi de kendini de yorma...

Çevrimdışı OrhanAker

Evet kardeşim çok şey açıklıyor o resim Uygar zeybek ve Recep niyazın olduğu ama Gökhan töre ve Olcay şahanın  olmadığı resim çok şey açıklıyor

hamiti görünce zaten  :kop:

Çevrimdışı Tugay

benim başkandan özel bir ricam var. nolur artık konuşma

-taraftar ne ister? başarı ister, kupa ister...
-şimdiden gelecek senenin transferleri hazır...taraftarımız rahat olsun....
-eksik olan bölgelere 2-3 transfer yaparız...
-beşiktaşın sokağa atacak parası yok
-çatıyı bayram öncesi kaldırmayı planlıyoruz
-tarih vermeyi uygun bulmuyorum
-taşın altına elini sokan yok...herkes konuşuyor ama nasıl yapılacağını anlatan yok.....

bu lafları duymaktan inanın bıktım...nolur başkanım artık konuşma..lütfen...bizi de kendini de yorma...

Milleti saf zannediyorlar suç taraftarda tepkisini ortaya koymuyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

daha ülkemizde orta saha neresi kanat neresi o bilinmiyor. Gerçekten içler acısı.Bu resimde nani'yi,volkan şen'i gördünüz mü ki olcay'ı töre'yi istiyorsunuz ? Adamların orta saha oyuncuları onlar.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 16:48:25 cursedofdragon ]

Çevrimdışı celiker1

Allahım Atiba'ya bir sakatlık-ceza şanssızlığı yaşatmamakla beraber şu yönetimide bir an önce başımızdan def edersin inşallah😡
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Fatih dogan:

Atiba'yı GS maçına çıkarmamak için kızartan zihniyet, Veli'yi atıp ortasahayı çökerten anlayış ZAYIF yerlerine çalışmaz mı sandın?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Mehmet57

Bazilari da cikip aglamayin falan diyor. Ne aglamasi kardesim ya? Ben senelerdir bu takimdan basari bekliyorum.

Hadi, sampiyon olamadik. En azindan dogru hamleler bekliyorum. Yetersizlerin gonderilmesini bekliyorum, yonetim tarafindan verilen sozlerin tutulmasini bekliyorum.

Tabi zoruma gider. Cikacaklar televizyona, bol keseden sallayacaklar ama is icraata gelince bin dereden su getirecekler. Hadi sampiyon olmayalim, ama adam gibi yonetsinler su kulubu. Bakkal yonetmiyorlar. Soyle yapacaz boyle yapiyoz soyle adamlariz vesselam deyip her seferinde taraftari kandirmakla olmuyor.

Ben simdiye kadar bu yonetimin arkasinda durdum. Ama sen haftalarca Ozan'in pesinde kosup, onun icin gozden cikardigin Besiktas icin buyuk bir miktar para var, sen bu takimin bukadar eksigi varken hala transfer yapip sportif basari icin istek gostermiyon birakip gideceksin o koltugu.

Çevrimdışı Tugay

Millet algı operasyonunu rakiplere yapar bunlar bize yapıyor.Para yok,yanan eve girdik,feda,paramızı sokağa atmayacağız vs yiyene afiyet olsun.

Çevrimdışı Deniz

Mesajlarinizi gonder butonuna basmadan once tekrar okumanizi tavsiye ederim arkadaslar.kimse sonradan pisman olacagi şeyler yazmasin.usluplardaki seviyeleri koruyalim elestirileri oyle yapalim.

Çevrimdışı talha

Fatih dogan:

Atiba'yı GS maçına çıkarmamak için kızartan zihniyet, Veli'yi atıp ortasahayı çökerten anlayış ZAYIF yerlerine çalışmaz mı sandın?
Şu haliyle bile sıkıntılı bir de Oğuzhan ya da Necip in sakatlandığı ı dğşğb

Geçen sene takımdan göndermek için kırk takla attığın adam bu sene başından vazgeçilmezin oldu

Bu işte yanlışlık görmeyen cidden ayıp yapıyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı worns

Grosskreutz Gs haberleri gerçekse onlar için çok iyi transfer olduğunu söylemek gerekir. Stil olarak bize yakışacak bir oyuncuydu. Üzüldüm. Podolski ve Kevin iyi takviyeler Gs için. Mücadele gücü oldukça yüksek bir takım olacakları öngörülebilir. Bizden kötü filan değil ayrıca kadroları. İyi bir takım kurgusu, Şenol Hoca'nın ekstra katkılar vs ile üstlerine çıkabileceğimiz söylenebilir hatta böyle bir beklenti içindeyim ama kağıt üzerinde bakıldığında hem derinlik hem de sonuç alıcı oyuncu fazlalığı anlamında Gs'nin kadrosunun daha iyi olduğunu kabul etmek gerekir.

Kaleci ve stoperi boşverdim de aylar varken düşük maliyetli, katkı verebilecek bir orta alan oyuncusu bulamamak meselesine gerçekten yorum yapmakta zorlanıyorum. Çok zayıf bir orta saha rotasyonuyla sezona başlıyoruz. Mevkide sürpriz performanslar gösterecek Serdar, Franco gibi bir devşirme de piyasaya çıkarılmazsa devre arasına kadar bile göbekten çökeriz gibi duruyor malesef. Umarım yanılırız.

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 16:56:45 worns ]