2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12934091 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Herkes veto yazdığında veto filan yok yazdım. İletiler orada duruyor; kimse kıvırmasın Valdes'in söyledikleri doğru.
Şenol hoca bu yapılanlar dan dolayı bırakmak istese ne olacak? 

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Zafer55

@SporGundemi35 adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/SporGundemi35/status/638293765757771777?s=09

Böyle şeylere itibar etmemek lazım.Ne yani yöneticiler transferi bitirme aşamasına getirince mi soruyorlar hocaya.süpriz yapmayamı çalışıyorlar.sallama habere örnek olması sebebiyle paylaşıyorum

Çevrimdışı Ersoy

Sürpriz ve güzel transferler çıksa keşke. Biz genelde 18:00 a kadar yapıyoruz KAP'ı. O saatten sonra bir şey çıkmazsa beklemek boş.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı kralkartal

Ne valdesi ne stoper beyler geçen yılki kadroya nazaran 2 ortasaha sezon kapayali 2 ay oldu ve an itibariyle kimse alinmadi

valla ben ortada magduriyet falan görmüyorum. bu zamana kadar menejerlere bos futbolculara pektemeklere yedırılen paradan sonra valdes transfernden son andada olsa vazgecılmesını pıyango olarak goruyorum. kımse magdur falan olmamıstır ....... valedese konusulcak konu degıl gozumde sızde hıccc uzatmayın bu konuyu bu derece paraların döndüğü bir ortamda böyle şeyler normal. pektemegın sozlesmesı gelsın aklınıza keşke pektemekte magdur edılseymısss dediniz içinizden evet... hayırlısı..

Çevrimdışı frkndgnr

Bu yönetimle şampiyonluk değil herhangi bir kupada çeyrek final hayal

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı genki1914

Bu nedir  ya 2 tane daha veto haberi ayip ayip

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Hoca'nın ismini ortaya atıyorlar devamlı. Şenol Hoca aptal birisi değil bunun farkındadır. Yarın öbür gün olay farklı noktalara gelirse burada çok dövünürüz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Akil Emre

https://twitter.com/ibrahim_keten/status/638298148457345024

Yönetim önce hocanın istediği adamlara yönelse daha mantıklı olur.
Birde hocanın hiç haberi yok son dk hocam biz şunla anlaştık gelsin mi die soruyolar, tamamen saçmalık.

Çevrimdışı can1903

Hoca avrupa futbolunu takip etmez nerden b ilecek Rolandoyu Graneroyu
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Liverpool tiago iloriyi kiralama karari almis. çök çök!!
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kralkartal

ben daha su forumdaki insanlar kadar evham yapan görmedim arkadaş. şunu almamısız hemen final hayal su veto edılmıs ahlakımıza leke sürüldü su gelecekmıs bu sene 3.yüz... kahinmisiniz arkadas her haberede aynı cıddıyette ınanıosunuzya sankı ordaymıssınız gıbı. bıtsın artık transfer donemı herkes ıcın hayırlı olacak..

Çevrimdışı genki1914

Şenol Güneş in aciklama yapması  lazim ben veto etmiyorum diye kendini aklamasi lazim ki taraftara yem olmasın

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

arkadaşlar çok fevrisiniz elin adamı ortaya bi laf atmış (ki iddia) yönetim açıklama yapar yada yapmaz siz hemen adamı haklı buluyorsunuz, geçiniz efenim onları her görüştüğümüzü alacağız diye bi şey yok ön bir sözleşme yapsaydı madem, Bknz. bi teknik direktörle anlaştık ön sözleşme yaptık sonra iptal ettik 1 minyon euro yada dolar tazminat eödedik adam daha antremana çıkmadan, bu işler sözle falan olmaz kısacası bana valdesin açıklamaları samimi gelmiyor (belki adamın bile böyle şeyden haberi yoktur birlerinin tekerine çomak sokulmuş olabilir, malum para karşılığı masa başı haber olabilir)
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

arkadaşlar çok fevrisiniz elin adamı ortaya bi laf atmış (ki iddia) yönetim açıklama yapar yada yapmaz siz hemen adamı haklı buluyorsunuz, geçiniz efenim onları her görüştüğümüzü alacağız diye bi şey yok ön bir sözleşme yapsaydı madem, Bknz. bi teknik direktörle anlaştık ön sözleşme yaptık sonra iptal ettik 1 minyon euro yada dolar tazminat eödedik adam daha antremana çıkmadan, bu işler sözle falan olmaz kısacası bana valdesin açıklamaları samimi gelmiyor (belki adamın bile böyle şeyden haberi yoktur birlerinin tekerine çomak sokulmuş olabilir, malum para karşılığı masa başı haber olabilir)
Hadi yurt içini anladım, yurt dışında da aynı haberlerin çıkması normal mi? Bu haberler çıkmadan önce burada birebir aynısını yazan arkadaşlar vardı onlar da mı para karşılığı masa başı bilgi veriyorlar?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Hadi yurt içini anladım, yurt dışında da aynı haberlerin çıkması normal mi? Bu haberler çıkmadan önce burada birebir aynısını yazan arkadaşlar vardı onlar da mı para karşılığı masa başı bilgi veriyorlar?
niye yurt dışında para karşılığı masa başı haber yapılmaz mı bırakın allahını severseniz (adamlar göz göre göre şike yaptı taraftar adliye kapısına yapıştı biz bi Beşiktaşımıza sahip çıkamıyoruz sonra diyoruz ki başkan yumuruğunu masaya vuracak, biz daha içimizde birlik olamadık ki)

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

keza haber çıkan yer ispanya adamın memleketi sanki avrupa basını sür menşat bu haberi veriyor her yer çalkalandı

Çevrimdışı Zafer55

Esteban Granero'ya Senol Hoca veto etmis arka direk'e göre.

Rolando diye birini de veto etmiş arkadireğe göre.

Arkadirek e göre ANÇ son 10 dakikada iki transferi bitirmiş ikisini de hoca veto etmiş. :D

Çevrimdışı Tugay

Erdal Torunoğulları sürpriz olabilir demişti,umudum yok ama bekliyorum.

Çevrimdışı talha

Hoca avrupa futbolunu takip etmez nerden b ilecek Rolandoyu Graneroyu
Rolando haberi doğruysa iyiki istememiş

Ama işin içinde başka şeyler varsa çok hareketli bir ilk yarı bii bekliyor

Çevrimdışı 38life

niye yurt dışında para karşılığı masa başı haber yapılmaz mı bırakın allahını severseniz (adamlar göz göre göre şike yaptı taraftar adliye kapısına yapıştı biz bi Beşiktaşımıza sahip çıkamıyoruz sonra diyoruz ki başkan yumuruğunu masaya vuracak, biz daha içimizde birlik olamadık ki)
Biz yanlışa sahip çıkmayız. Fener taraftarı ile bizi kıyaslama.

Çevrimdışı Hasan Akten

Şenol hoca vetoda otomatiğe bağladı :evillol:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

milliyet kadleci fenerden beşiktaşa yazmış  :D :D

Çevrimdışı talha

Masa başı haber biz ve ingilizler e ait bir olay tek kaynak marca değil

Sıkıntı valdes in gelip gelmemesi değil

Anlaşıldı Şenol hoca veto etti haberlerini