abi hakaret ediyorsun demedim ben sana zaten ithamda bulunuyorsun dedim. ben kendime demagoji yapıyorsun denilmesinden hoşlanmam. çünkü demagoji yapmam, demagoji yapanı da sevmem.
o başta söylediklerimin hepsi abartısız, doğru olan şeylerdi. şu an yaşadığım işe başlama ve para kazanma stresinden dolayı, "kongre üyesi ol o zaman" lafına kırıldım. çünkü deliler gibi üye olmak istiyorum zaten ama olamıyorum.
burada yaptığımız her yorum bir şekilde insanların algısıyla oynamak için yapılıyor. bazı kişiler var, ne olursa olsun yönetimi savunuyor. ben öyle birisini gördüğüm zaman, niyetini anlamak için genelde ortaya bir soru atıyorum o da beklediğim gibi bana sert bir cevap veriyor. buna trolleme diyebilirsin ama amacım milletin gerçek olmayan fikirlere kapılmasına yol açmak değil, tersine benim tartışmamdan birilerinin kendilerine göre bir sonuç çıkarması. bazen de bir olaya sinirlenip hızlıca sert bir yorum giriyorum. ama her yaptığım yorum beşiktaş'ın iyi olmasını istememden dolayıdır.
işte kardeşim benimde istediğim bu bir şey yapıyorsan bunu Beşiktaş sevginle yap
yönetim sevginle yada a kişisi b kişisi sevginle değil burda aslolan Beşiktaşın menfatidir.
ama buda kişiye göre değişiyor ben farklı pencereden bakarım sen farklı pencereden bakarsın
bakma benim insanları kongre üyesi yapmaya davet etmeme bunu ezmek için söylemiyorum
taraftarın yani doğru insanların kongrede güç olmasını istiyorum özellikle yeni nesilin artık görünen
oki kongre yapısının gençleşmeye ihtiyacı var değişim gerekli bu arada ben kongre üyesi değilim
hiç bir zaman işin siyaset boyutunda olmak istemedim taraftarım ve taraftar gibi düşünmek istiyorum
benim için kimin başkan olacağının bir önemi yok yeterki Beşiktaşa bir şeyler katacak biri gelsin
ve artık yönetimi genç beyinler belirlesin o nedenle insanlara sürekli gidin kongre üyesi olun diyorum
imkanı olanda olmalı
@aa1903 burdan konuşmakla olmuyor.