2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935437 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

haklı çıkmaktan ötürü , utanan durumuna geçen bir abin olarak söyleyeceğim şudur ki ,hiç bir zaman kitap okumaktan uzak durmayın , bu günün gençleri olarak  sakın bütün gün bilgisayarın ekranına ,ya da telefonun ekranına bakmayın . (buraya dikkat, bakın ama, bütün gün değil ) ben bunu denedim ,benim doğama aykırı olduğuna ,hatta insanın doğasına aykırı olduğuna karar verdim . size de tavsiye ederim . inssn beyni alışkanlıklar ile devam eder ,neye alıştırırsan onu ister .
yok ahmet abi haklı çıkmadın apple nedir dendiğinde sen elma dersin ben bilgisayar markası derim
ingilizce sözlüğe baktığında elma çıkar ama bu senin haklı benim haksız olduğumu göstermez.
şimdi burda apple desek forumun % doksanı bilgisayar firması der elma kimsenin aklına gelmez
bazen sözlükte ne yazdığının önemi yoktur.geçmiş tarihde bir çok kelime kullanılmıştır ama günümüzde bunların güncel şartlara göre tanımları yapılmıştır.
yani sözlük tanmını yazmakla haklı olunmuyor.
şimdi TDK ya göre demagoji pek söylediğiniz gibi değil laf cambazlığı demek ve yunanca değil fransızca kökenli
yani dediğim gibi bir kelimeyi alırken bir tarihi anlamını birde günümüzdeki anlamına bakmak gerekir. @ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

ben gidip yattıktan sonra benim yazılarıma cevap vermeyin ,geçmişte bir kaç kere başıma geldi ,akşam gördüm cevap vermenin anlamı olmadığından yazılanlar sanki cevap verilemeyecek değerdeymiş gibi görülmüştür belki . :kop:  :kop:

Çevrimdışı Necmi

abi o kelimenin türkçesi demagojidir. belki eskiden türkçe'de demogoji diye geçiyormuştur, siz de öyle öğrenmişsinizdir. böyle değişen çok kelime var. mesela sebeb, sebep olmuş.
doğru geçmişte demogoji olarak kullanıyorduk bende öyle kullanıyorum şimdi baktım demagoji miş doğrusu

Çevrimdışı ahmet türker

yok ahmet abi haklı çıkmadın apple nedir dendiğinde sen elma dersin ben bilgisayar markası derim
ingilizce sözlüğe baktığında elma çıkar ama bu senin haklı benim haksız olduğumu göstermez.
şimdi burda apple desek forumun % doksanı bilgisayar firması der elma kimsenin aklına gelmez
bazen sözlükte ne yazdığının önemi yoktur.geçmiş tarihde bir çok kelime kullanılmıştır ama günümüzde bunların güncel şartlara göre tanımları yapılmıştır.
yani sözlük tanmını yazmakla haklı olunmuyor.
şimdi TDK ya göre demagoji pek söylediğiniz gibi değil laf cambazlığı demek ve yunanca değil fransızca kökenli
yani dediğim gibi bir kelimeyi alırken bir tarihi anlamını birde günümüzdeki anlamına bakmak gerekir. @ahmet türker
bazı zamanlarda yaptığın ve kendinin de söylediği gibi yine google ye başvurmuşsun ,bu da iyi bir şey . dolaylı yoldan da olsa insanlar bir şeyler öğreniyor , yine sen haklı çıktın.apple ile domogoji aynı çünkü . 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İyi sabahlar demagoji kardeşliği :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı aa1903

değişimlere her zaman saygım vardır, hatta her şey değişmelidir. klasik bir laf vardır ''değişmeyen tek şey değişimdir'' . ama bu kelimenin değişmesi ne zaman oldu onu bilemem ,sadece bizde mi oldu onu da bilemem ben literatürdeki kelimeleri yazdım değerli  kardeşim.

kelime türkçe olmadığından ve fransızca "démagogie" kelimesini direk olarak aldığımızdan bize "demagoji" şeklinde gelmiş. ama halkın telaffuzu genelde "demogoji" şeklinde olduğu için belki eski kaynaklarda "demogoji" şeklinde de geçiyormuştur diye bir fikir yürütüyorum sayın abim. bu konuda detaylı bir bilgim ne yazık ki yok.

transfer başlığının son gününde demagoji kelimesini tartışacağımız hiç aklıma gelmezdi. :)

keşke istediğimiz oyuncuları alabilseydik ve onların beşiktaş'a olan yeterliliğini tartışabilseydik.

Çevrimdışı Necmi

bazı zamanlarda yaptığın ve kendinin de söylediği gibi yine google ye başvurmuşsun ,bu da iyi bir şey . dolaylı yoldan da olsa insanlar bir şeyler öğreniyor , yine sen haklı çıktın.apple ile domogoji aynı çünkü . 
yok bu sefer TDK ya baş vurdum Ahmet abi seni google ile ikna edemem :kop: :kop: :kop: @ahmet türker
işe damardan girdim abi

Çevrimdışı Necmi

kelime türkçe olmadığından ve fransızca "démagogie" kelimesini direk olarak aldığımızdan bize "demagoji" şeklinde gelmiş. ama halkın telaffuzu genelde "demogoji" şeklinde olduğu için belki eski kaynaklarda "demogoji" şeklinde de geçiyormuştur diye bir fikir yürütüyorum sayın abim. bu konuda detaylı bir bilgim ne yazık ki yok.

transfer başlığının son gününde demagoji kelimesini tartışacağımız hiç aklıma gelmezdi. :)

keşke istediğimiz oyuncuları alabilseydik ve onların beşiktaş'a olan yeterliliğini tartışabilseydik.
en azından bunun bir hakaret olmadığını anlamışsındır umarım bu insanların algısıyla oynamak
genelde benimde hayatımda bir çok kez kullandığım yöntemdir. Hatta son iki saattirde yaptığım aynen budur.
konuyu trollüyorsun demekte hakaret değil buda konu dışı yaparak ana konudan saptırma eylemidir.
üslubumun sert olduğunu söylersen kabul ederim ama sana hakaret ettiğimi kabul etmem şu anda benimde yaptığım konuyu trollemek
yarın çağrıdan bayağı bir fırça yiyeceğim bu kesin yani kendimde trollüyorum bir çok zaman
imamın söylediğini yapın ama yaptığını yapmayın @aa1903

Çevrimdışı aa1903

en azından bunun bir hakaret olmadığını anlamışsındır umarım bu insanların algısıyla oynamak
genelde benimde hayatımda bir çok kez kullandığım yöntemdir. Hatta son iki saattirde yaptığım aynen budur.
konuyu trollüyorsun demekte hakaret değil buda konu dışı yaparak ana konudan saptırma eylemidir.
üslubumun sert olduğunu söylersen kabul ederim ama sana hakaret ettiğimi kabul etmem şu anda benimde yaptığım konuyu trollemek
yarın çağrıdan bayağı bir fırça yiyeceğim bu kesin yani kendimde trollüyorum bir çok zaman
imamın söylediğini yapın ama yaptığını yapmayın @aa1903

abi hakaret ediyorsun demedim ben sana zaten ithamda bulunuyorsun dedim. ben kendime demagoji yapıyorsun denilmesinden hoşlanmam. çünkü demagoji yapmam, demagoji yapanı da sevmem. :D o başta söylediklerimin hepsi abartısız, doğru olan şeylerdi. şu an yaşadığım işe başlama ve para kazanma stresinden dolayı, "kongre üyesi ol o zaman" lafına kırıldım. çünkü deliler gibi üye olmak istiyorum zaten ama olamıyorum.

burada yaptığımız her yorum bir şekilde insanların algısıyla oynamak için yapılıyor. bazı kişiler var, ne olursa olsun yönetimi savunuyor. ben öyle birisini gördüğüm zaman, niyetini anlamak için genelde ortaya bir soru atıyorum o da beklediğim gibi bana sert bir cevap veriyor. buna trolleme diyebilirsin ama amacım milletin gerçek olmayan fikirlere kapılmasına yol açmak değil, tersine benim tartışmamdan birilerinin kendilerine göre bir sonuç çıkarması. bazen de bir olaya sinirlenip hızlıca sert bir yorum giriyorum. ama her yaptığım yorum beşiktaş'ın iyi olmasını istememden dolayıdır.

Çevrimdışı Necmi

abi hakaret ediyorsun demedim ben sana zaten ithamda bulunuyorsun dedim. ben kendime demagoji yapıyorsun denilmesinden hoşlanmam. çünkü demagoji yapmam, demagoji yapanı da sevmem. :D o başta söylediklerimin hepsi abartısız, doğru olan şeylerdi. şu an yaşadığım işe başlama ve para kazanma stresinden dolayı, "kongre üyesi ol o zaman" lafına kırıldım. çünkü deliler gibi üye olmak istiyorum zaten ama olamıyorum.

burada yaptığımız her yorum bir şekilde insanların algısıyla oynamak için yapılıyor. bazı kişiler var, ne olursa olsun yönetimi savunuyor. ben öyle birisini gördüğüm zaman, niyetini anlamak için genelde ortaya bir soru atıyorum o da beklediğim gibi bana sert bir cevap veriyor. buna trolleme diyebilirsin ama amacım milletin gerçek olmayan fikirlere kapılmasına yol açmak değil, tersine benim tartışmamdan birilerinin kendilerine göre bir sonuç çıkarması. bazen de bir olaya sinirlenip hızlıca sert bir yorum giriyorum. ama her yaptığım yorum beşiktaş'ın iyi olmasını istememden dolayıdır.

işte kardeşim benimde istediğim bu bir şey yapıyorsan bunu Beşiktaş sevginle yap
yönetim sevginle yada a kişisi b kişisi sevginle değil burda aslolan Beşiktaşın menfatidir.
ama buda kişiye göre değişiyor ben farklı pencereden bakarım sen farklı pencereden bakarsın
bakma benim insanları kongre üyesi yapmaya davet etmeme bunu ezmek için söylemiyorum
taraftarın yani doğru insanların kongrede güç olmasını istiyorum özellikle yeni nesilin artık görünen
oki kongre yapısının gençleşmeye ihtiyacı var değişim gerekli bu arada ben kongre üyesi değilim
hiç bir zaman işin siyaset boyutunda olmak istemedim taraftarım ve taraftar gibi düşünmek istiyorum
benim için kimin başkan olacağının bir önemi yok yeterki Beşiktaşa bir şeyler katacak biri gelsin
ve artık yönetimi genç beyinler belirlesin o nedenle insanlara sürekli gidin kongre üyesi olun diyorum
imkanı olanda olmalı @aa1903  burdan konuşmakla olmuyor.

Çevrimdışı Necmi

neyse sizlere iyi sabahlar iş var takıldık gene sabah ettik.

Çevrimdışı enemy1903

lawal gelmesin ne olur be.başkasını alın veya hiç almayın.bu adama verilecek milyonlara yazık olacak :/

Çevrimdışı Necmi

lawal gelmesin ne olur be.başkasını alın veya hiç almayın.bu adama verilecek milyonlara yazık olacak :/
:nerd:
lawal rüyanamı girdi

Çevrimdışı Ensar

Güne demagaji okuyarak başlamak nasıl bir duygu bilir misin Necmi abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Necmi

Güne demagaji okuyarak başlamak nasıl bir duygu bilir misin Necmi abi :D

Tahmin ediyorum  :D

Çevrimdışı 38life

Kalkın beyler bugün günlerden Lawal... Lawalı karşılamaya gidecez daha.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Tahmin ediyorum  :D
Konu dışının kralını yapmışsınız abi :D forum sizin tabi vuruyonuz kırbacı :D

Çevrimdışı Necmi

Konu dışının kralını yapmışsınız abi :D forum sizin tabi vuruyonuz kırbacı :D
:utan
bu forum bizim değil hepimizin
bir yerde Beşiktaşın adı varsa sahibide taraftardır.

Çevrimdışı kartalBaz

Lawalin adi bile psikoljimi bozmaya yetiyor. Veli ile tolgay belimizi buktu cidden. Ikide bir haberlere bakiyorum ama ses seda yok. Ara transfer doneminde hareketlilik olacak galiba. Oda ne kadar ise yarar allah bilir.

Çevrimdışı Ensar

:utan
bu forum bizim değil hepimizin
bir yerde Beşiktaşın adı varsa sahibide taraftardır.
Eyvallah abi saygılar :)

Çevrimdışı Ensar

Şaka maka transferin son günü , bak daha hiç burda sinir yaşamadım kontrolümü kaybetmedim , durup durup son gün lawali getirip bu taraftarın ayarlarıyla oynamayın !

Çevrimdışı ilhan mansız

Galiba transfersiz kapatıyoruz. Hayırlısı olsun

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu saatten sonra takıma direk katkı sağlayacak ve bir adım öne taşıyacak oyuncu almadıktan sonra transfer yapmanın mantığı yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

günaydın herkese
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı enemy1903

Yönetimi suçlayamam çok şanssız süreç geçirdik.
a,b hatta c planımız vardı ama hiç biri olmadı.ozanı malum sebepten alamadık,inler için son anda başka takım akıl almaz rakam verdi ve son olarak lucas tamam dedik ama menajer oyunu bozdu.
bence artık zorlamaya gerek yok,tamamen seçmece mallar kaldı pazarda.en iyisi devre arasını beklemek.