2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12937356 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Kiralar pahalı ne lan :D

esas bomba olani stay with eskisehir ile baslayani
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı 38life

esas bomba olani stay with eskisehir ile baslayani

:kop: Adam ikilemde kalmış bence :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Kiralar pahalı ne lan  :kop:

Ucuz mu. Adam iyi yerden vurmus :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı aa1903

pardon abi orda anlamadım derken senin ne yazdığını anlamadım demedim
zaten desem altına anlamadığım bir şeyden uzun uzadıya yazı yazmam benim bir şey anlamadım dememin
nedeni beni bu konuda neden eleştirdiğin konusunda bir şey anlamadım anlamındaydı
sanırım kelimeleri yanlış kullandım. Abi muhalif olması beni ilgilendirmiyor konunun özü bu değil
burda yazılarını okudun madem bu muhalefeti sürekli transfer başlığında göstermesi ve biz ikaz ettikçe meydan okur gibi
mesaj atması orda ne diyor bu sene şampiyon olamazsak Yönetim gitsin﹗ edermi peki ben ne anlıyorum transfer başlığında böyle bir soru sorarak
yönetim tartışması çıkartmak istiyor yani başlığı trollüyor. şimdi burda ne yapalım bırakalım yönetimmi tartışsınlar ses etmeyelim
sonrada yöneticiler saatlerce mesaj silsinler sırf burda insanlar dikkat etmediği için arkada çalışmak zorunda kalan bir sürü insan var
bunlara saygısızlık yapılıyor hemde burda transfer takip etmek isteyen binlerce insana saygısızlık yapılıyor. Sen burdaki
büyük kitleyi kullanıp karşı propaganda yapmak istiyorsun ama o propagandanın foruma zararıda oluyor neden foruma zarar veren bir şeye müsade edelim
biz bunun nedenlerini hem sistem nedeniyle hemde forumun işleyiş şekli google arama motorlarındaki sakıncalarını defalarca anlattık
şimdi bu kadar anlatmamıza karşın ısrarla yapılıyorsa sen bana zarar vermek istiyorsun demektir biri sana zarar vermek isterse müsade edermisin
biz sana eleştirme demiyoruz konusunda eleştir diyoruz burda beni haksız bulduğun nokta ne kaldıki çoğunluklada müdahale etmiyoruz
bak her sayfa eleştirilerle dolu sadece uzun tartışmalar yaratacak ve ceza vermemiz gerektirecek durumlarda tatsız durumlar olmasın diye ilk elden müdahale ediyoruz
bunda yanlış olan ne @ahmet türker

abi tartışma bitip gitmişti, 2 cümle ettim diye 10 sayfalık tartışma çıktı. şimdi de trollüyor diyorsun, abi bir ithamda bulunmadan olmuyor mu?

sonra "meydan okuyor gibi mesaj atıyor" diyorsun. abi ithamda bulunma ben de özür dileyip geçeyim.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Arkadaslar  bu  demagoji tartismasina  kaynagindan ben de  katilayim ddedim .. Bi sey deyip  cikacam :evillol: Anadilim  yunanc a oldugu icin ve lisede de  antik yunanca okudugumdan  dolayi  sunu rahatlikla soyleyebilirim  ki  demagoji keliemsinin  kokeni  yunancaya  dayanir  ..
Soyle ki ; dhmos=halk, agogi(agoge)= cocuk egitimi, terbiyesi anlami tasir  .. Yani  Ahmet Turker  abinin  ve  Antik Yunan ile Roma  ya atifta  buluna arkadasim  dogru  soyluyorlar .. Kabaca  kelime, halki  egitmek-terbiye etmek anlamini tasir ..
Saygilar.. Bu arada bu Sanchez in  Necip'ten  bir farki var sadece  o da  siyahi olmasi .. Oyle  ahim  sahim bir  adam degildir kendisi gordugum kadariyla.. Hatta Necip  ondan bir  iki gomlek ustundur...     :lol:

Gordunuz demek ki neymis, ben hakliymisim. Hakli oldugum icin Yorgo'yu da alkisliyorum:

Çevrimdışı TALAT

Gordunuz demek ki neymis, ben hakliymisim. Hakli oldugum icin Yorgo'yu da alkisliyorum:

yalniz arkads da demagoji yazmis
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aa1903

abi bence yanlış biliyormuşum, pardon de konu kapansın. :D çok uzadı.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Demagoji demisken bildiginiz iyi bir gastreentoloji uzmani var mi? Lawal isi ciddiye binince Sinirden mide ulserim  azdi. Uyuyabilirsen uyu hadi.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı talha

:kop: :kop: :kop: :kop:

Ne uzadı ya.  :kop: :kop: :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı okansosa

Transfer başlığına gireyim dedim anladığım kadarıyla Demagoji yi Kap a bildirmişiz :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı aa1903

Transfer başlığına gireyim dedim anladığım kadarıyla Demagoji yi Kap a bildirmişiz :D

çok güzel siyahi forvet ismi olur aslında. :D

@yorgo_d(geodem) bir seyler soyle, yap bir Socrates'lik. Demagoji, Demogoji derken Dhmos cikardin bir de iyice karisti. Tam olarak acikla, hakli cikmazsam hakli cikana kadar yine acikla. :kop:

Çevrimdışı TØLGA

neyse geçen sezonun en iyi 10 golünü izleyinde kafalar dağılsın biraz iyi görmedim sizi  :biggrinking:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

abooo... abi ben buraya transfer haberlerine bakayım bi diye geldim ortalık karışıkmış meğer. neyse stat başlığına döneyim ben  :D
bu saatde hangi transfer haberini alcağını umuyorsun ki değerli kardeşim ???. saat kaç sence ..

Çevrimdışı Necmi

abi güzel söylüyorsun da arkamdan "kara propaganda yapıyor", "demagoji yapıyor", "sürekli beşiktaş yönetimini eleştiriyor" diyorsun. yani sürekli bir itham var. burası transfer başlığı olduğu için ve ben de yönetimin transfer konusunda yanlış yaptığını düşündüğüm için yönetimi eleştiriyorum. ne bir hakaretim var, ne de çok konu dışına çıkmışlığım. sadece bugün konu dışına çıktım, o da artık gerilen sinirlerimden dolayı. o alaycı üslubu sinirimden kullanıyorum.

ben somut bir ithamda bulundum mu yönetime karşı? eğer bulunduysam bana dava açarlar abi merak etme, ben yazdıklarımı kitaba uydurmasını biliyorum. ben kolay kolay hakaret eden bir insan değilimdir zaten, sert konuşurum sadece.

benim üzüldüğüm nokta uyarılmam değil. bana karşı kullanmış olduğun üslup. beşiktaş kongresinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum dedim diye bir sürü tartışma çıktı.
bak kardeşim kara propaganda kelimesini kullandığımı sanmıyorum bu karşı propaganda olmasın
çünkü kara propaganda yapıyorsunun anlamı çok farklı ve benim hiçte sevmediğim bir kelime kullanmam
kaldıki sert üslubunu biliyorum ve bu güne kadar bu kadar denetci ve yönetici bolluğunda ceza almadıysan
otokontrolün olduğunu görüyorum ben senin muhalif yazılarınıda keyifle okuyorum bazen tartışma çıkartmak istiyorsun gülümsüyorum
sonucunu takip ediyorum burda en fazla daldığım Yunus emre dökmecidir ama onun dik duruşuna hastayım asla eğilip bükülmüyor
yılmıyor onun yaptığı aslında tam bir Beşiktaşlı duruşu forumun canına okuduğu halde herkesi ayağı kaldırdığı halde
bana sürekli şikayet geliyor torpillimi neden müdahale edilmiyor diye nedenini söyleyeyim çok iyi bir Beşiktaşlı ve ben her kusuruna severek katlanırım
ama bu müdahale etmeyeceğim anlamıda taşımıyor. Mesela senin kurnazca yaptığın ortalık karıştırmalarınıda seviyorum
gerçekten söylüyorum Muhalefet edilmesi kesinlikle umrumda değil Benim bir menfaatim yok yönetimden kimseyi tanımam etmem
tek istediğim bu forumun seviye olarak üstte olması insanların Beşiktaşlılar nasıl bir insanmış bir taraftar forumunda seviye üst seviyede olabiliyor
demeleri bu gün bende çağrıyla atışırken yönetimi eleştiren bir yazı yazdım ama bu lokal değildi komple tüm transfer politikasını eleştiren bir yazıydı
Benim istediğim tek şey Eleştirininde eleştiri gibi olması bizi sıkıntıya düşürecek durumlara yol açmaması sen yazdıklarını kitabına uydurursun ama burdaki o topa girenler uydurabilirmi gel çöpteki mesajları okutayım sana birileri nick kullanınca kendilerini gizlediklerini sanıyorlar ama hiçde öyle bir şey olmuyor
öyle kelimeler varki adam bundan hüküm yer şaka değil bunu söylerken kendilerini gizlediklerini sanıyorlar ama daha pc yi kapatmadan polis kapılarında biter haberleri yok bizim müdahale etmemiz gerekiyor bunu kafamıza göre yapmıyoruz biz hukukla iç içeyiz hukuk yazılımlarımız var ofisimizde avukat var çevremizde onlarca avukat var binlerce avukat müşterimiz var biz herşeyi danışıyoruz yani hiç bir şeyi kafamızdan sallayıp yapmıyoruz sen ben dikkat ediyorum diyorsun ama
bizim bütün foruma dikkat etmemiz gerekiyor @aa1903  malesef bu nedenle süreklide eleştiriliyoruz ama yapacak bir şey yok

Çevrimdışı Necmi

abi tartışma bitip gitmişti, 2 cümle ettim diye 10 sayfalık tartışma çıktı. şimdi de trollüyor diyorsun, abi bir ithamda bulunmadan olmuyor mu?

sonra "meydan okuyor gibi mesaj atıyor" diyorsun. abi ithamda bulunma ben de özür dileyip geçeyim.

yok artık ben konuyu propaganda amaçlı kullanmaya başladım
bunu hep sen yapacak değilsin ya :bandit:  @aa1903

Çevrimdışı aa1903

bak kardeşim kara propaganda kelimesini kullandığımı sanmıyorum bu karşı propaganda olmasın
çünkü kara propaganda yapıyorsunun anlamı çok farklı ve benim hiçte sevmediğim bir kelime kullanmam
kaldıki sert üslubunu biliyorum ve bu güne kadar bu kadar denetci ve yönetici bolluğunda ceza almadıysan
otokontrolün olduğunu görüyorum ben senin muhalif yazılarınıda keyifle okuyorum bazen tartışma çıkartmak istiyorsun gülümsüyorum
sonucunu takip ediyorum burda en fazla daldığım Yunus emre dökmecidir ama onun dik duruşuna hastayım asla eğilip bükülmüyor
yılmıyor onun yaptığı aslında tam bir Beşiktaşlı duruşu forumun canına okuduğu halde herkesi ayağı kaldırdığı halde
bana sürekli şikayet geliyor torpillimi neden müdahale edilmiyor diye nedenini söyleyeyim çok iyi bir Beşiktaşlı ve ben her kusuruna severek katlanırım
ama bu müdahale etmeyeceğim anlamıda taşımıyor. Mesela senin kurnazca yaptığın ortalık karıştırmalarınıda seviyorum
gerçekten söylüyorum Muhalefet edilmesi kesinlikle umrumda değil Benim bir menfaatim yok yönetimden kimseyi tanımam etmem
tek istediğim bu forumun seviye olarak üstte olması insanların Beşiktaşlılar nasıl bir insanmış bir taraftar forumunda seviye üst seviyede olabiliyor
demeleri bu gün bende çağrıyla atışırken yönetimi eleştiren bir yazı yazdım ama bu lokal değildi komple tüm transfer politikasını eleştiren bir yazıydı
Benim istediğim tek şey Eleştirininde eleştiri gibi olması bizi sıkıntıya düşürecek durumlara yol açmaması sen yazdıklarını kitabına uydurursun ama burdaki o topa girenler uydurabilirmi gel çöpteki mesajları okutayım sana birileri nick kullanınca kendilerini gizlediklerini sanıyorlar ama hiçde öyle bir şey olmuyor
öyle kelimeler varki adam bundan hüküm yer şaka değil bunu söylerken kendilerini gizlediklerini sanıyorlar ama daha pc yi kapatmadan polis kapılarında biter haberleri yok bizim müdahale etmemiz gerekiyor bunu kafamıza göre yapmıyoruz biz hukukla iç içeyiz hukuk yazılımlarımız var ofisimizde avukat var çevremizde onlarca avukat var binlerce avukat müşterimiz var biz herşeyi danışıyoruz yani hiç bir şeyi kafamızdan sallayıp yapmıyoruz sen ben dikkat ediyorum diyorsun ama
bizim bütün foruma dikkat etmemiz gerekiyor @aa1903  malesef bu nedenle süreklide eleştiriliyoruz ama yapacak bir şey yok

tamam abi sorun yok, konu dışına çıkmamaya çalışırım bundan sonra ama ortalığı kızıştırmayacak düzeyde, kendimce, size hukuki hiçbir zarar vermeyecek şekilde yönetimi yeri geldiğinde eleştirmeye devam ederim. zaten işe gitmeye başlayacağım yakında, eskisi kadar yazamam.

Çevrimdışı ahmet türker

Arkadaslar  bu  demagoji tartismasina  kaynagindan ben de  katilayim ddedim .. Bi sey deyip  cikacam :evillol: Anadilim  yunanc a oldugu icin ve lisede de  antik yunanca okudugumdan  dolayi  sunu rahatlikla soyleyebilirim  ki  demagoji keliemsinin  kokeni  yunancaya  dayanir  ..
Soyle ki ; dhmos=halk, agogi(agoge)= cocuk egitimi, terbiyesi anlami tasir  .. Yani  Ahmet Turker  abinin  ve  Antik Yunan ile Roma  ya atifta  buluna arkadasim  dogru  soyluyorlar .. Kabaca  kelime, halki  egitmek-terbiye etmek anlamini tasir ..
Saygilar.. Bu arada bu Sanchez in  Necip'ten  bir farki var sadece  o da  siyahi olmasi .. Oyle  ahim  sahim bir  adam degildir kendisi gordugum kadariyla.. Hatta Necip  ondan bir  iki gomlek ustundur...     :lol:
haklı çıkmaktan ötürü , utanan durumuna geçen bir abin olarak söyleyeceğim şudur ki ,hiç bir zaman kitap okumaktan uzak durmayın , bu günün gençleri olarak  sakın bütün gün bilgisayarın ekranına ,ya da telefonun ekranına bakmayın . (buraya dikkat, bakın ama, bütün gün değil ) ben bunu denedim ,benim doğama aykırı olduğuna ,hatta insanın doğasına aykırı olduğuna karar verdim . size de tavsiye ederim . inssn beyni alışkanlıklar ile devam eder ,neye alıştırırsan onu ister .

Çevrimdışı talha

Alıntı
With just one day to go to the end of the summer transfer window, Victor Valdés is once again in in limbo, and might well not have a club to play for this season.
Just when we was about to set off on a plane for Istanbul to finalise his three-year contract with Besiktas, the Turkish club changed some conditions in the agreement which had already been set up, reducing the initial offer, and dropping the number of years from three to two.
So Valdés will have rejected this, and now just one day before the end of the summer transfer window, he does not have a team to play for and will have to try to find a way through the negotiations with Besiktas , or find another team, as he is not expected back at Old Trafford. Van Gaal is not planning on using him, and he does not even have a shirt number.

Read more: Victor Valdés breaks off Besiktas deal - MARCA.com (English version)

Yani türk basınında söylenenler ile ispyanyol basınında söylenenler tamamen farklı.

Orada biz parayı ve yılı azaltmışız. Valdes de bu teklifi redetmiş. Biz de ise tüm işlemler tamam ama Şenol hoca istemiyor.

Bu kadar sağlıksız bilgi ortamı nasıl oluşabiliyor şaşıyorum.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 04:05:59 talha ]

Çevrimdışı aa1903

haklı çıkmaktan ötürü , utanan durumuna geçen bir abin olarak söyleyeceğim şudur ki ,hiç bir zaman kitap okumaktan uzak durmayın , bu günün gençleri olarak  sakın bütün gün bilgisayarın ekranına ,ya da telefonun ekranına bakmayın . (buraya dikkat, bakın ama, bütün gün değil ) ben bunu denedim ,benim doğama aykırı olduğuna ,hatta insanın doğasına aykırı olduğuna karar verdim . size de tavsiye ederim . inssn beyni alışkanlıklar ile devam eder ,neye alıştırırsan onu ister .

abi o kelimenin türkçesi demagojidir. belki eskiden türkçe'de demogoji diye geçiyormuştur, siz de öyle öğrenmişsinizdir. böyle değişen çok kelime var. mesela sebeb, sebep olmuş.

Çevrimdışı Necmi

tamam abi sorun yok, konu dışına çıkmamaya çalışırım bundan sonra ama ortalığı kızıştırmayacak düzeyde, kendimce, size hukuki hiçbir zarar vermeyecek şekilde yönetimi yeri geldiğinde eleştirmeye devam ederim. zaten işe gitmeye başlayacağım yakında, eskisi kadar yazamam.
yok zaten burası yarın gece kapanacak Beşiktaş başlığında böyle bir yaptırımımız olamaz
orda Beşiktaşı ilgilendiren her şey konuşulur. bizim sıkıntımız konusu olan başlıklardır. bir başlık konulu
açıldıysa ona saygı gösterin diğer taraflarda nasıl konuşursanız konuşun küfür hakaret aşağılama olmadığı sürece fikirlerinizi
söylemekte özgürsünüz @aa1903

Read more: Victor Valdés breaks off Besiktas deal - MARCA.com (English version)

Yani türk basınında söylenenler ile ispyanyol basınında söylenenler tamamen farklı.

Orada biz parayı ve yılı azaltmışız. Valdes de bu teklifi redetmiş. Biz de ise tüm işlemler tamam ama Şenol hoca istemiyor.

Bu kadar sağlıksız bilgi ortamı nasıl oluşabiliyor şaşıyorum.

Evvelki mesajlarima bakarsan bunu Marca'dan falan once yazdigimi gorebilirdin. Maksat taraftari kiskirtmak hocaya karsi.

Çevrimdışı talha

Evvelki mesajlarima bakarsan bunu Marca'dan falan once yazdigimi gorebilirdin. Maksat taraftari kiskirtmak hocaya karsi.

Öyle olmamaasını umuyorum. Marca haberine de öylesine denk geldim.

Aynı şey Mandanda'da yapıldı. Fırat yaptı hatta. Hoca istemiyor dendi. Daha sıcaklığını korurken L'equipe'e Mandanda Beşiktaş'ı redetti haberi geldi.

Hiç ama hiç sağlıklı bir ortam yok bizim basında.

Çevrimdışı ahmet türker

abi o kelimenin türkçesi demagojidir. belki eskiden türkçe'de demogoji diye geçiyormuştur, siz de öyle öğrenmişsinizdir. böyle değişen çok kelime var. mesela sebeb, sebep olmuş.
değişimlere her zaman saygım vardır, hatta her şey değişmelidir. klasik bir laf vardır ''değişmeyen tek şey değişimdir'' . ama bu kelimenin değişmesi ne zaman oldu onu bilemem ,sadece bizde mi oldu onu da bilemem ben literatürdeki kelimeleri yazdım değerli  kardeşim.