abi güzel söylüyorsun da arkamdan "kara propaganda yapıyor", "demagoji yapıyor", "sürekli beşiktaş yönetimini eleştiriyor" diyorsun. yani sürekli bir itham var. burası transfer başlığı olduğu için ve ben de yönetimin transfer konusunda yanlış yaptığını düşündüğüm için yönetimi eleştiriyorum. ne bir hakaretim var, ne de çok konu dışına çıkmışlığım. sadece bugün konu dışına çıktım, o da artık gerilen sinirlerimden dolayı. o alaycı üslubu sinirimden kullanıyorum.
ben somut bir ithamda bulundum mu yönetime karşı? eğer bulunduysam bana dava açarlar abi merak etme, ben yazdıklarımı kitaba uydurmasını biliyorum. ben kolay kolay hakaret eden bir insan değilimdir zaten, sert konuşurum sadece.
benim üzüldüğüm nokta uyarılmam değil. bana karşı kullanmış olduğun üslup. beşiktaş kongresinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum dedim diye bir sürü tartışma çıktı.
bak kardeşim kara propaganda kelimesini kullandığımı sanmıyorum bu karşı propaganda olmasın
çünkü kara propaganda yapıyorsunun anlamı çok farklı ve benim hiçte sevmediğim bir kelime kullanmam
kaldıki sert üslubunu biliyorum ve bu güne kadar bu kadar denetci ve yönetici bolluğunda ceza almadıysan
otokontrolün olduğunu görüyorum ben senin muhalif yazılarınıda keyifle okuyorum bazen tartışma çıkartmak istiyorsun gülümsüyorum
sonucunu takip ediyorum burda en fazla daldığım Yunus emre dökmecidir ama onun dik duruşuna hastayım asla eğilip bükülmüyor
yılmıyor onun yaptığı aslında tam bir Beşiktaşlı duruşu forumun canına okuduğu halde herkesi ayağı kaldırdığı halde
bana sürekli şikayet geliyor torpillimi neden müdahale edilmiyor diye nedenini söyleyeyim çok iyi bir Beşiktaşlı ve ben her kusuruna severek katlanırım
ama bu müdahale etmeyeceğim anlamıda taşımıyor. Mesela senin kurnazca yaptığın ortalık karıştırmalarınıda seviyorum
gerçekten söylüyorum Muhalefet edilmesi kesinlikle umrumda değil Benim bir menfaatim yok yönetimden kimseyi tanımam etmem
tek istediğim bu forumun seviye olarak üstte olması insanların Beşiktaşlılar nasıl bir insanmış bir taraftar forumunda seviye üst seviyede olabiliyor
demeleri bu gün bende çağrıyla atışırken yönetimi eleştiren bir yazı yazdım ama bu lokal değildi komple tüm transfer politikasını eleştiren bir yazıydı
Benim istediğim tek şey Eleştirininde eleştiri gibi olması bizi sıkıntıya düşürecek durumlara yol açmaması sen yazdıklarını kitabına uydurursun ama burdaki o topa girenler uydurabilirmi gel çöpteki mesajları okutayım sana birileri nick kullanınca kendilerini gizlediklerini sanıyorlar ama hiçde öyle bir şey olmuyor
öyle kelimeler varki adam bundan hüküm yer şaka değil bunu söylerken kendilerini gizlediklerini sanıyorlar ama daha pc yi kapatmadan polis kapılarında biter haberleri yok bizim müdahale etmemiz gerekiyor bunu kafamıza göre yapmıyoruz biz hukukla iç içeyiz hukuk yazılımlarımız var ofisimizde avukat var çevremizde onlarca avukat var binlerce avukat müşterimiz var biz herşeyi danışıyoruz yani hiç bir şeyi kafamızdan sallayıp yapmıyoruz sen ben dikkat ediyorum diyorsun ama
bizim bütün foruma dikkat etmemiz gerekiyor
@aa1903 malesef bu nedenle süreklide eleştiriliyoruz ama yapacak bir şey yok