2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926942 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

öncelikle beşiktaş'ın kongre yapısını herkes biliyor açmak istemiyorum açarsam hukuken başım belaya girebilir.

demagoji yapmıyorum. demagoji yapmaya ihtiyacım yok çünkü çıkar beklentip yok. kongre üyesi değilsen eleştiremezsin dedin, ben de şu an için eleştirmeyeyim 2 sene sonra param olunca eleştiririm o zaman dedim. herkes benim düşündüğüm gibi düşünmek zorunda değil, ben zaten fikirlerle tartışıyorum, kimseye akıl vermeye kalkmıyorum, kimseyi de tanımıyorum burada. ben düşüncemi söyleyebilirim, düşüncemin yanlış olduğu söylenebilir, tartışırız. ama benim düşüncemi söylemem için bir yerlere üye olmam gerekmez çünkü burada beşiktaş tartışılıyor, kişiler değil.

tekrar ediyorum benim "atıp tutmam için" üye olmam gerekmez. o benim özelimdir.

çoğunluğun her zaman haklı olmadığı insanlık tarihinde belki binlerce kez kanıtlanmıştır.
çoğunluk haklı değildir kazanandır. atıp tutman için elbette üye olmana gerek yok
ama atıp tuttuğunla kalırsın :D  @aa1903  ben durum değiştirmek için dedim yoksa söylemekle bir şey değişmez
istediğin kadar söyle

Çevrimdışı Necmi

That's not math that's physiotherapy :)

30'a yakın sporcuyla çalıştım ya da takip ettim. 7 aydan önce dönen daha hiç görmedim çapraz bağda. +1 ay da kondisyonu var. İlk 6 ay sadece protokoldür tedavide yani minimum süredir.

Omuzda ise çok fazla hasta aldım. Bırakın futbolu, adamın elini kolunu tam kullanmaya başlaması 2.5 ay sürer opere olduktan sonra.
aha çok biliyorsun :D
benim kol bir gecede düzeldi seni dinlesem ameliyat oluyordum şimdi :evillol: :evillol:  @Çağrı
aslında veliyi getirin hemen iyileştireyim yolunu buldum :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

aha çok biliyorsun :D
benim kol bir gecede düzeldi seni dinlesem ameliyat oluyordum şimdi :evillol: :evillol:  @Çağrı
aslında veliyi getirin hemen iyileştireyim yolunu buldum :bandit:

Üfürttün mü @Necmi abi  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben sirf @Çağrı yuzunden izliyorum macar nasilmis diye.. ama bir sey goremedim daha...
Abi oyle bir allayip pulladilarki Adami super star ilan ettiler burada !
2 haftadir izliyorum bu adam Q7 nin kramponu bile olamaz...
Bekine yardim eder dediler Defansa bile gelmiyor , Adam gecoyir dediler daha dogru durust bir tane calimini gormedim , Yanindan Rakip geciyor beyfendi sadece izliyor hani bu adam tam bir takim oyuncusuydu??
Izledikce Iyiki almamaisiz Allah korudu diyorum @ZEKI Abi
Tek numarasi kanattam ortaya yonelip kaleye sert sut atmak onun disinda hic bisey yok..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Eyvallah abi daha da senle sakatlık konularında atışmam :D

:D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bekine yardim eder dediler Defansa bile gelmiyor , Adam gecoyir dediler daha dogru durust bir tane calimini gormedim , Yanindan Rakip geciyor beyfendi sadece izliyor hani bu adam tam bir takim oyuncusuydu??
Tek numarasi kanattam ortaya yonelip kaleye sert sut atmak onun disinda hic bisey yok..

Ya sen göreceksin kim krampon kim top kim futbolcu çok değil 5-6 hafta bekle erken öten horoz olacaksın böyle sana üzülüyorum sonra toparlamak çok zor olacak :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

That's not math that's physiotherapy :)

30'a yakın sporcuyla çalıştım ya da takip ettim. 7 aydan önce dönen daha hiç görmedim çapraz bağda. +1 ay da kondisyonu var. İlk 6 ay sadece protokoldür tedavide yani minimum süredir.

Omuzda ise çok fazla hasta aldım. Bırakın futbolu, adamın elini kolunu tam kullanmaya başlaması 2.5 ay sürer opere olduktan sonra.
Alanına girdiysem hoş gör:)
Ama 10 yıl sonra da gelseler alacağın 2 orta saha sana ciddi maddi yük ve lüks hadi 1 neyse.

Çevrimdışı Oktay

onlar quaresmayı kıskandıklarından öyle diyolar sana  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Alanına girdiysem hoş gör:)
Ama 10 yıl sonra da gelseler alacağın 2 orta saha sana ciddi maddi yük ve lüks hadi 1 neyse.

Yok estafurullah o işin esprisi :)  evet şuan 1 yeterli. Ama şuan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Katıliyorum  ama cucak ve Q7 karsilastirmasi  oluyor o konuya hiç girilmese  daha iyi başkanın dediği gibi allah sahiplerine bagislasin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Allahini seven uzerimize Transfer atsin :duman: :duman:

Çevrimdışı Çağrı

calistigin yer neresi. sirf meraktan soruyorum. bir sporcunun bile gitmedigi kadar fizyoterapiye gitmis biri olarak

O kadar da Pr yapmayayım sorabilirsin istediğini özelden :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Transferler bitse de biz de kış dönemi transferleri için oyuncu baksak  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Necmi

Üfürttün mü @Necmi abi  :kop: :kop:
üfürükçüye inanmam :bandit:  @Çağrı
Tuzla kaplıcasına gitmiştik @AdemG  @bjk_mabet  birlikte
eve geldim kolu normalde yarıdan yukarı kaldıramıyordum
yatıyorum bir bektım kolu başımın altına koyabiliyorum
kalktım haraketler yaptım tık yok :D gene hafif ağrı var ama
diyeyimki %90 ağrı kalmadı birde istediğim gibi yukarı kaldırabiliyorum geriye bükebiliyorum
uzun zamandır kullanamamanın sonucu sanırım kaslar biraz zayıf ama rastlantı sonucuda olsa
sorun şimdilik çözülmüş görünüyor :D

Çevrimdışı talha

Transferler bitse de biz de kış dönemi transferleri için oyuncu baksak 
Bizim yönetim bunları bitiremeyecek miş direk kış dönemindeki Transferleri bitirecekmiş :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Şaka bir yana Tolgay Alman altyapısı almış oyuncu.

Ama genleri Türk. Beslenmesi nasıldı bilmiyorum gelişim döneminde ama eğer iyiyse 6 ay dolduğu anda başlar antrenmanlara 7. ay çıkabilir sahaya.

Aksi takdirde Ersan ve İsmail'i biliyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

çoğunluk haklı değildir kazanandır. atıp tutman için elbette üye olmana gerek yok
ama atıp tuttuğunla kalırsın :D  @aa1903  ben durum değiştirmek için dedim yoksa söylemekle bir şey değişmez
istediğin kadar söyle

abi zaten ben başta durumu olanlar üye olsun demiştim, tartışma oradan çıktı. :D

ben de biliyorum atıp tutmakla kaldığımı. zaten forum siteleri de atıp tutalım diye yok mu?  :D

Çevrimdışı Çağrı

üfürükçüye inanmam :bandit:  @Çağrı
Tuzla kaplıcasına gitmiştik @AdemG  @bjk_mabet  birlikte
yatıyorum bir bektım kolu başımın altına koyabiliyorum
kalktım haraketler yaptım tık yok :D gene hafif ağrı var ama
diyeyimki %90 ağrı kalmadı birde istediğim gibi yukarı kaldırabiliyorum geriye bükebiliyorum
uzun zamandır kullanamamanın sonucu sanırım kaslar biraz zayıf ama rastlantı sonucuda olsa
sorun şimdilik çözülmüş görünüyor :D

Hahaha ben  bunu deneyeyim  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Kesinlikle haklisin @Yunus Emre Dökmeci macar zaten iyi bir futbolcu olsaydi avrupadaki takimlar pesinde kosardi. Bursa ya gelmesi ile mantelitesini ortaya koymus oldu, tam bir loser cikti. Ama Q17 konusunda umarim sen hakli cikarsin daha ikinci haftadan gordugu kırmızı kartla ayni kafada devam ettirdigini gosterdi. Bak hem Antepe gitmedi hemde milli mac arasindan yararlanmis oldu.

Ya sen göreceksin kim krampon kim top kim futbolcu çok değil 5-6 hafta bekle erken öten horoz olacaksın böyle sana üzülüyorum sonra toparlamak çok zor olacak :D
Ya abi hep ayni seyi soyluyorsun madem. Bu adam bu kadar iyiydi neden Avrupanin hicbir Ekibi almadida Bursaya kadar dustu?
Bu adam Altin cagini Psv de yasadi neden hicbir devin dikkatini cekmedide D.moskovaya gitti buyuk paralara !
Madem bu laralari eden bi adam Moskova dagildi neden kimse talip olmadi?
Bu adami inanailmaz abarttiniz bu bir gercek ..

Çevrimdışı Alper1903

Bizim yönetim bunları bitiremeyecek miş direk kış dönemindeki Transferleri bitirecekmiş :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önümüzdeki sene için çalışmalara başlamışlar  :evillol:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yururken, ya da diger hareketler esnasinda baska bolgelerde herhangi bir sorun oluyor mu?

Çevrimdışı Çağrı

Ya abi hep ayni seyi soyluyorsun madem. Bu adam bu kadar iyiydi neden Avrupanin hicbir Ekibi almadida Bursaya kadar dustu?
Bu adam Altin cagini Psv de yasadi neden hicbir devin dikkatini cekmedide D.moskovaya gitti buyuk paralara !

Tamam kardeşim aynı soruyu ben soruyorum neden Quaresma'yı başka kulüp almıyor da biz alıyoruz :D

Aynı kısır tartışmalara girmeye gerek yok çok konuştuk bunları. Bırakalım zaman göstersin bak ben dedim 2. haftada patladı daha sen sabırlı ol çünkü 3-4  hafta sonra baya zor duruma düşersin Bursa oturunca :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Off yeter valla Q7 bizden gittikten sonra bursa bile talip olmadı  Araplar aldı cucak ta  Q7 de başarılı olsun

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Alper1903

Nocerino diyorlar, hadi bakalım.