5 kuruş param yok, hatta devlet babaya borcum var yani içerideyim. iki gün sonra avukatlık stajım başlıyor. 2-3 seneye cebim dolmaya başlar ben de üye olurum. ben en iyisi o zamana kadar eleştiri yapmayayım ve kongrenin yapısını 2-3 yıl daha öveyim. çünkü önemli olan fikirler değil, para.
demogaji yapıyorsun bak şurda tapatalk kullanan insanların elinde akıllı telefon var
o telefon parasından azı seni Beşiktaş kongre üyesi yapıyor elbette her kes olamaz herkesin
ekonomik durumu buna elvermeyebilirde ama burda çoğunluk olabilir kardeşim ve benim konuştuğum
kelimelerde çoğunluğu hedef alarak konuşulur ben kimseden gidin babanızdan harçlık alın üye olun demedim
ama üye olmak gerekir ve satılık oylara meydanı bırakmamak lazım üye olmayacaksın ama atıp tutacaksın buda yanlış
kongre üyesinede oyun satılmış demek ona yanlış yapmaktır. herkes senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda değil
senin gibi düşünmeyene yanlış yapıyorsun demekte tuhaf yani senin düşündüğün doğru bu bir egodur o nedenle her Beşiktaşlının
üye olması gerekir sonuçta doğru olan çoğunluğun düşüncesidir.