2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12922779 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

abi biliyorum ben zaten gelecek seçimlerden bahsettim. beşiktaş'ın kongresinin gücünü de 8 senelik demirören döneminde iyi anladım.
yok kardeşim kongrenin gücü biziz gidersin kongre üyesi olursun oyunu kullanırsın
ve senin gibi taraftarların sayısı arttıkça satılık oyların bir hükmü olmaz kimsede buna yeltenmez
kongre üyesi olmayıpta kalkıp kongreye şaibeli demenin manası yok bir şeyleri değiştirmek istiyorsan
taşın altına elini sokacaksın yok sokmam diyorsan olanı kabul edeceksin hem öyle hem böyle olmaz @aa1903
ben burda yazanların çoğunun kongre üyesi olmasını gönülden isterim o zaman itirazın lafta kalmaz eylemede dökersin

Çevrimdışı 38life

Geçen sene tek başına Tolgay bile idare edemedi. Veli... Zaten varlığıyla yokluğu bir şeyi değiştirmiyor.

Veli'nin varlığıyla yokluğu birşey değiştirmiyor mu? Günah kardeşim günah...

Çevrimdışı Oktay

Sezon kupasız tamamlanırsa bu yorumunuzu hatırlarsınız.
trasfer yapınca kupanın garantisini veriyomusun

insanları güldürmek istiyorsan bunu Beşiktaş kulübünün Başkanını kullanarak yapamazsın.
Beşiktaş Başkanlık makamı kimseyi güldürmeyecek kadar ciddi bir makamdır. @Easthanbool
Haklısın @Necmi abi fakat,

Mevcut Beşiktaş başkanı da o makam uygun haraket edecek!
Sağına atakanı soluna figeni alıp poz vermeyecek,
Kulaklık takıp dj'lik yapmaya çalışmayacak,
20'lik delikanlılar gibi dans etmeyecek etse bile bunu internette yayınlatmayacak,
En önemlisi taraftara yalan söylemeyecek.

Makam ağır onu taşıyabilecek ağırlıkta olacak.

Çevrimdışı Alper1903

Veli'nin varlığıyla yokluğu birşey değiştirmiyor mu? Günah kardeşim günah...

Ben bu konu hakkında fazla yorumda bulunmayıp, derbileri işaret ediyorum. Bakarsın.  :tabe:

Çevrimdışı Kadir G.

Vermiyorum.

Kupa(lar) alma ihtimalinin artmasının garantisini veriyorum.

Siz oyuncu almasınlar derken neyi garanti ediyorsunuz? 2. lik mi 3. lük mü?

Çevrimdışı Hakan Bilgin

+1

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

Ne Veli ne Atiba normalde bizim standartımız filan değil. Bilic'in sisteminde oldu çünkü şok prese dayalı set oyununun olmadığı kontra atak futbolu oynuyorduk.

Bu oyuncular da pozisyon bilgisi iyi olduğu için iyi oynadılar.

Şenol Güneş'in sisteminde al Veli sakince oyun kur dersen Veli'nin  olmayan neyi varsa gözünüze batar. Zaten Atiba veya Veli sadece biri oynayacak ikisi birden oynayamaz bu sistemde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Geçen sene tek başına Tolgay bile idare edemedi. Veli... Zaten varlığıyla yokluğu bir şeyi değiştirmiyor.

Veli farkettirmediğinden geçen sezon sonu orta sahadan kaynaklı direnç koyamayıp maçları, şampiyonluğu kaybetmedik haklısın.

Çevrimiçi Necmi

transfer başlıgına çok yazan değilim yani dikkat ediyorum illada  orda sahaya transferde transfer ...  şahsi görüşüme göre tranfere gerek yok veli ve tolgay gelince yaptığın tranferin turusunu kurarsın
yok ben bu kadar iyimser değilim @Oktay
Tolgay o sakatlıkla bu sene dönemez ersanda ismailde iki senede döndü
Velinin en erken dönme ihtimali ikinci devre oda son operasyonun başarı oranıyla ilgili
ya başarılı olmazsa bir seneyi bunca yatırımı ihtimal üzerine kuramazsın bu yanlış olur

Çevrimdışı 38life

Ben bu konu hakkında fazla yorumda bulunmayıp, derbileri işaret ediyorum. Bakarsın.  :tabe:

Bence de birşey deme yani. Veli'ye varlığıyla yokluğu bir demek... bilemiyorum başka birşey söylemek istemiyorum.

Çevrimdışı Ensar

Ya şaka maka transfer yok , bırak transferi söylenti bile yok su duruma bak
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Giray Burak

Fikret Orman 3 sene süre istemişti sportif başarı beklemeyin demişti. 3 sene doldu.

Bu 4. sene. Bu sene olamazsa kendisi onurlu bir insansa sözünü tutamadığı için bırakır zaten.

O yüzden bu transfer dönemi çok şaşırttı beni.
Beyaz yalandır o dediği. :biggrinking:

Çevrimdışı aa1903

Önceden 5.likler havada uçuşuyordu yönetim değişince mi şampiyonluk akıllara geldi?
Yönetimin 3 senedir saha içinde dışında katkıları ortada.Daha ne istenir ki?
Adam stat yapıyor,gecesini gündüzünü orada harcıyor,sponsor buluyor.Stadın cefasını çekti sefasını sürecek.

önceki yönetime destek verenlerin büyük bölümü şimdi fikret orman'ı destekliyor, bana deme bunu. çünkü yıldırım demiören'i de fikret orman'ı da aynı kongre seçti. benim şampiyonluk o zaman da aklımdaydı, şimdi de aklımda. o dönemde de demirören'e karşı olanlar aynı şimdiki gibi yukarıdan bakan ifadelerle eziliyordu.

amaç beşiktaş'ın iyiliği mi yoksa fikret orman'ın iyiliği mi? beşiktaş başkanlığı sefa sürme veya cefa çekme yeri midir? medyada bu kadar adının duyulması için ne kadarlık yatırım yapması gerekiyor biliyor musun fikret orman'ın? kimsenin cefa çektiği falan yok, yemeyin bizi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi sorun şu; Veli de Tolgay da gelemeyecek bu sene. Veli zaten 2. yarıya ancak yetişecek o zamana kadar maçlar oynayacağız hem Avrupa Ligi grup maçları, hem lig maçları, derbiler falan derken çokça kilit maç var sene sonunda nasıl durumda olacağımızı belirleyecek.

O yüzden çırpınıyoruz ön libero diye çünkü bizim oynadığımız oyunun en önemli dişlisi o bölge. O bölge iyi olmazsa daha çok gol yeriz, daha az gol atarız.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

Bence de birşey deme yani. Veli'ye varlığıyla yokluğu bir demek... bilemiyorum başka birşey söylemek istemiyorum.

Sen futbolunu, 10 metre ilerisine top atmaktan habersiz oluşunu göremiyorsan söyleme zaten.

Çevrimdışı murat_

bu sene ilk üçe giremezsek yönetim gider mi?
bu konunun konusulacagi yer burasimi niye tartisma konusu acmaya calisiyorsun ???

Çevrimdışı aa1903

durumu olan ne 1200 tl  çokmu... fenerbahçe 1 milyon üye ayagına  adam başı 2 bin lira topluyo üstelik kongre üyesi falanda değilsin

kimine göre çok abi. et yiyemeyen adam 1200 tl mi verecek? norveç'te yaşamıyoruz :D

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar iyiden iyiye girdiniz yönetim konusuna.

Yarın bu başlığı kapatıyoruz sezon başlığına geçeceğiz. O yüzden müdahale etmiyorum ama birbirinize girmeyin lütfen :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bu anlayışla bu kulübün başarılı olması beklenemez.

4 senede 3 şampiyonluk alan iyi gün taraftarları dahi eksikleri giderilmediği için acımasızca yönetimlerini eleştiriyor. O şampiyonlukları biz alsaydık şu an yönetime baskı sıfırdı bakın SIFIR.

Başarısızlığa rağmen düzeyli muhalefetle baskını yapmazsan olacağın yer bugün ki durumundan bir tık ileride olmayacak.

Çevrimiçi Necmi

Haklısın @Necmi abi fakat,

Mevcut Beşiktaş başkanı da o makam uygun haraket edecek!
Sağına atakanı soluna figeni alıp poz vermeyecek,
Kulaklık takıp dj'lik yapmaya çalışmayacak,
20'lik delikanlılar gibi dans etmeyecek etse bile bunu internette yayınlatmayacak,
En önemlisi taraftara yalan söylemeyecek.

Makam ağır onu taşıyabilecek ağırlıkta olacak.

Bir insan Beşiktaş başkanı olunca yaşamla ilişkisini kesmelimi
bunların nesi yanlış anlamadım sen herhangi bir kimseyle poz verip resim çekmezmisin
djlik yapmazmısın dans etmezmisin yalan söylemeyen yada söylemeye mecbur kalmayan insanda varmı
kaldıki bunların hiç biri senin Beşiktaş başkanlık makamıyla alay etme hakkına sahip olduğun anlamı taşımaz

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Ne Veli ne Atiba normalde bizim standartımız filan değil. Bilic'in sisteminde oldu çünkü şok prese dayalı set oyununun olmadığı kontra atak futbolu oynuyorduk.

Bu oyuncular da pozisyon bilgisi iyi olduğu için iyi oynadılar.

Şenol Güneş'in sisteminde al Veli sakince oyun kur dersen Veli'nin  olmayan neyi varsa gözünüze batar. Zaten Atiba veya Veli sadece biri oynayacak ikisi birden oynayamaz bu sistemde.
Bizim liberolarımıza oyun kurma görevi düşmüyor zaten.Hücumda her top ya Töre'yi ya da Olcay'ı bulur.Bunun için yapılması gereken yan top atmak ki Veli de Atiba da yapar bunu.Sonrası bellidir ya orta olur ya da Sosa-Oğuzhan üzerinden kaleye gidilir.Bizim liberolarımızın yapması gereken en ;(azından birinin) defansın önüne duvarı çekmek.Veli de bunu alasıyla yapar.

Çevrimiçi Mehmet57

Hollanda'da yasayip uye olabiliyormuyum? 1200tl'yi birdenmi yatiriyoz yoksa aylikmi, yoksa her ay baska bir ucretmi oduyoz?

Kulubun kasasina gitmesi benim icin yeterli ama bana bana, tuttugum kulubun kasasina para girmesinden ziyade ne artilar sunuyor uyelik?

Bilen varmi

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Transfer gelince bizi şampiyon yapanlar gelmeyince ilk 3'e sokmuyor.Allah'tan bu kadar mükemmelliyetçi bir yönetimimiz yok aksi halde durum vahimdi:)

Çevrimdışı 38life

Sen futbolunu, 10 metre ilerisine top atmaktan habersiz oluşunu göremiyorsan söyleme zaten.

Adam'ın kötü paslarını örnek vererek konuya ortadan dalıyorsun. Böyle bir örnekleme şekli yok. Veli'ye varlığıyla yokluğu bir diyemezsin. Pas isabeti düşük de vs. vs. eleştir. Ama Veli'ye varlığıyla yokluğu bir demek için Real Madrid taraftarı olmak gerek.