2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920284 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aa1903

İlk üçe gireriz,
Yönetim gitmez.

olmayacak şey değil bu, diyelim ki giremedik. yönetim gider mi?

Çevrimdışı brkntcnr

senin karşındaki hocan değil senin yaşın 17 karşında hitap ettiğin kişinin 31
abi demek zormu geliyor da böyle argo tabirler kullanıyorsun @brkntcnr
burda her şeyden önemli olan karşındakine göstereceğin saygıdır. Senin yaşın 17 diye
kimsenin sana bir şey söylemesine izin veriyormuyuz yetişkin insanlar seni yaş gözetmeksizin
bir Beşiktaşlı olarak görüp saygı gösterip dinliyorsa sende göstereceksin
Necmi abi ben karşımdaki kişinin yaşı tapatalktan direkt göremediğimden ve "hocam" lafının argo olduğunu düşünmediğimden dolayı kullanıyordum. Daha önce hiçkimseye saygısızca bir şekildr argo kelime kullanmışlığım da yoktur. Ben sadece mobilden girdiğim için yaşını profiline girmeden göremediğim için o kelimeyi kullanıyordum eğer üslubumdan rahatsız olduysanız başta @BesiktasTaraftari abimden ve senden sonra tüm abilerimden ve arkadaşlarımdan özür dilerim.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Gitmez bence

Çevrimdışı Easthanbool

Bunu paylasmanda ki amacın nedir

Arada sırada herkesin gülmeye ihtiyacı var.Farkındaysan videoda yanlış bir şey yok
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi ben karşımdaki kişinin yaşı tapatalktan direkt göremediğimden ve "hocam" lafının argo olduğunu düşünmediğimden dolayı kullanıyordum. Daha önce hiçkimseye saygısızca bir şekildr argo kelime kullanmışlığım da yoktur. Ben sadece mobilden girdiğim için yaşını profiline girmeden göremediğim için o kelimeyi kullanıyordum eğer üslubumdan rahatsız olduysanız başta @BesiktasTaraftari abimden ve senden sonra tüm abilerimden ve arkadaşlarımdan özür dilerim.

tamam kardeşim bu niyetteyse sorun yok sadece bana itici geldi
senin yaşında birinin bu tür bir üslupta konuşması sonuçta karşındak senden yaşca çok büyük biri
ama bir tavsiyem kimseye öyle hocam falan tabirlerle hitap etme göremediğin durumlarda en tutarlı olan isimle hitap etmektir.
diğer türlü insanların üzerinde senin karakterin üzerine ön yargı oluşur @brkntcnr

Çevrimdışı Ensar

Arada sırada herkesin gülmeye ihtiyacı var.Farkındaysan videoda yanlış bir şey yok
Tamam
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

insanları güldürmek istiyorsan bunu Beşiktaş kulübünün Başkanını kullanarak yapamazsın.
Beşiktaş Başkanlık makamı kimseyi güldürmeyecek kadar ciddi bir makamdır. @Easthanbool

Çevrimdışı brkntcnr

tamam kardeşim bu niyetteyse sorun yok sadece bana itici geldi
senin yaşında birinin bu tür bir üslupta konuşması sonuçta karşındak senden yaşca çok büyük biri
ama bir tavsiyem kimseye öyle hocam falan tabirlerle hitap etme göremediğin durumlarda en tutarlı olan isimle hitap etmektir.
diğer türlü insanların üzerinde senin karakterin üzerine ön yargı oluşur @brkntcnr
Peki abi itici göründüğünü bilmiyordum bundan sonra kullanmayacağım tavsiyen için teşekkür ederim

Çevrimdışı talha

İstenilen ve ismi geçenler.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ensar

insanları güldürmek istiyorsan bunu Beşiktaş kulübünün Başkanını kullanarak yapamazsın.
Beşiktaş Başkanlık makamı kimseyi güldürmeyecek kadar ciddi bir makamdır. @Easthanbool
Yani tartismamak için birşey demedim abi ama resmen dalga geçilmiş video da üstüne üstlük söylediklerinde haklı ama resmen dalga geçilmiş , bunu ancak renkli biri hazırlar dalga geçmek için
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı aa1903

Gitmez bence

beşiktaş'ı bugünlere getiren işte budur. 3 sezon 3., bir sezon 5. bile yapsa bu yönetim gitmeyecek, bunu biliyoruz. çünkü beşiktaş'ta sportif başarı kongre üyelerinin bir bölümü için önemli değil. neyin önemli olduğunu yazmayaya gerek yok.

durumu olanlar beşiktaş'a üye olmalı yoksa daha kötüye gideceğiz.

Çevrimiçi Necmi

neden gitsin ne yani ilk üçe girememiş 15 takımın başkanları her sene gidiyormu.
Beşiktaş kulübünün Başkanının seçilme yeri kongredir ve bir başkanlık yapma süresi vardır bu dolduğunda seçim olur ve bu seçime girer
ve kazanamazsa gider bunun dışında başka bir etkenin Başkanı göndermesi Başkanı değil kulübün itibarını
zedeler bu işin kuralı belli atanmışlar gider gerekirse ama seçilmişler seçildikleri sürece kalır.
Beşiktaşın başkanının seçilmesi her şeyden önce Beşiktaş kongresinin gücüdür. O koltuktaki varlığının teminatıda
Beşiktaş kongresi garantisindedir.

Çevrimdışı Easthanbool

Videoda montajlama yok Necmi abi başkan ne dediyse o var fazlası yok.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Necmi

Yani tartismamak için birşey demedim abi ama resmen dalga geçilmiş video da üstüne üstlük söylediklerinde haklı ama resmen dalga geçilmiş , bunu ancak renkli biri hazırlar dalga geçmek için
zaten o videonun buraya konma niyetide buydu.

Çevrimdışı Oktay

transfer başlıgına çok yazan değilim yani dikkat ediyorum illada  orda sahaya transferde transfer ...  şahsi görüşüme göre tranfere gerek yok veli ve tolgay gelince yaptığın tranferin turusunu kurarsın

Çevrimdışı aa1903

neden gitsin ne yani ilk üçe girememiş 15 takımın başkanları her sene gidiyormu.
Beşiktaş kulübünün Başkanının seçilme yeri kongredir ve bir başkanlık yapma süresi vardır bu dolduğunda seçim olur ve bu seçime girer
ve kazanamazsa gider bunun dışında başka bir etkenin Başkanı göndermesi Başkanı değil kulübün itibarını
zedeler bu işin kuralı belli atanmışlar gider gerekirse ama seçilmişler seçildikleri sürece kalır.
Beşiktaşın başkanının seçilmesi her şeyden önce Beşiktaş kongresinin gücüdür. O koltuktaki varlığının teminatıda

abi biliyorum ben zaten gelecek seçimlerden bahsettim. beşiktaş'ın kongresinin gücünü de 8 senelik demirören döneminde iyi anladım.

Çevrimdışı Kadir G.

Katılıyorum @Necmi abi fakat 4 sene durup başarılı olamadıysa gitmesi gerekir. Beşiktaş Türkiyenin en büyük kulübü buna kimse tahammül edemez etmemeli.

Kongre başarısızlığa rağmen seçiyorsa ben ona da anlam veremem.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

beşiktaş'ı bugünlere getiren işte budur. 3 sezon 3., bir sezon 5. bile yapsa bu yönetim gitmeyecek, bunu biliyoruz. çünkü beşiktaş'ta sportif başarı kongre üyelerinin bir bölümü için önemli değil. neyin önemli olduğunu yazmayaya gerek yok.

Önceden 5.likler havada uçuşuyordu yönetim değişince mi şampiyonluk akıllara geldi?
Yönetimin 3 senedir saha içinde dışında katkıları ortada.Daha ne istenir ki?
Adam stat yapıyor,gecesini gündüzünü orada harcıyor,sponsor buluyor.Stadın cefasını çekti sefasını sürecek.

Çevrimiçi Necmi

Videoda montajlama yok Necmi abi başkan ne dediyse o var fazlası yok.
bir çok röportajı birleştirip koyarsan bunun yapılma niyeti dalga geçmektir
şimdi senin kelimelerini burda kullanarak roman yazarım yeterki bunu yapacak niyette olayım @Easthanbool

Çevrimdışı Oktay

durumu olan ne 1200 tl  çokmu... fenerbahçe 1 milyon üye ayagına  adam başı 2 bin lira topluyo üstelik kongre üyesi falanda değilsin

Çevrimdışı aa1903

bir de merak ediyorum, istifa etseler mesela kulübün itibarı mı zedelenir? şu istifalar bir tek bizim ülkede itibar zedeleyici bir durum olarak görülüyor nedense. avrupa'da adamlar istifa edince itibar zedelenmesi olmuyor.

Çevrimdışı Kadir G.

transfer başlıgına çok yazan değilim yani dikkat ediyorum illada  orda sahaya transferde transfer ...  şahsi görüşüme göre tranfere gerek yok veli ve tolgay gelince yaptığın tranferin turusunu kurarsın

Sezon kupasız tamamlanırsa bu yorumunuzu hatırlarsınız.

Çevrimdışı Alper1903

Geçen sene tek başına Tolgay bile idare edemedi. Veli... Zaten varlığıyla yokluğu bir şeyi değiştirmiyor.

Çevrimdışı Çağrı

Fikret Orman 3 sene süre istemişti sportif başarı beklemeyin demişti. 3 sene doldu.

Bu 4. sene. Bu sene olamazsa kendisi onurlu bir insansa sözünü tutamadığı için bırakır zaten.

O yüzden bu transfer dönemi çok şaşırttı beni.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli