Bazen tartışmanın alevlendiği yer, olması gerektiği yerde olmayabilir. Konu konuyu açar, orada gelişir. O orada bu burada konuşulacak kaygısını anlayabiliyorum çünkü asıl mevzudan uzaklaşıp kendi başlıkları boş kalıyor ama siz de hak verirsiniz ki tartışmanın başladığı yerden diğer tarafa taşınması da çok mümkün olmuyor. Olduğu noktada başlayıp orada gelişmesinde bir sakınca da görmüyorum. Fakat sanırım bazı arkadaşlar haklı olarak transfer başlığında bu tip yazıları görmek istemiyorlar. Bu mesajları silmek yerine olması gereken yere taşımak daha doğru bir çözüm olmaz mı? Sonuçta doğru ya da yanlış değerli ya da değersiz, içinde hakaret ya da aşağılayıcı tavırlar olmadığı sürece, sunulan fikirlerinde yönetimce silinmesi de doğru yöntemmiş gibi gelmiyor. Sebepleriniz haklı olabilir ama uygulamanız yanlış gibi. (Bu durumu inat haline getirenler için uygulamanız hakkında bir şikayetim de olmaz orası ayrı)
Bu önerimsi yazıdan sonra konudan çok kopmamak için, bu takıma orta saha kaleci ve stoper transferlerini yapmamak hata değil yanlıştır. Bu ister yönetime bağlı olsun ister hocaya bağlı olsun ortada bariz bir yanlış vardır. 50 maçlık bir yarışta 3 4 orta saha ile herhangi bir sakatlık dahi olmasa direnmemiz mümkün değil. Performans dalgalanmaları olduğu zaman bizim çok bilmiş taraftarımızın futbolculara nasıl yükleneceklerini şimdiden hayal edebiliyorum. Ondan sonra Ozzie çalışmayan, Necip yetersiz, Atiba yaşlı, Sosa vurdumduymaz gibi eleştirilerle Şenol Hocanın aşıladığı öz güven yerine şüphe gelecektir ve biz yine sonralara doğru havluyu atacağız.
Hala az da olsa vaktimiz var, belki de yönetim tüm bu lafları yutturur bana. Razıyım, olsun da.