2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910002 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Elimizde kutsal bir kitap yok ki konuları birbirinden tamamen ayıralım :)

Ama olayın sınırlar içerisinde kalması çok önemli.Birisi çıkıp transfer üstünden eleştiri yapıyorsa ona verilecek cevap da transfer politikası üzerinden olmalı.Alakasız konuları işin içine çektiler mi muhabbet uzar da gider.Aynı şekilde transfer mevzusu konuşulurken burada seçim tartışmalarını başlatmak da oldukça yanlış.Görüyorsunuz mesajların önü alınmıyor.Ben x kişisiyle tartışıyorum diye muhabbet bir başlıyor y-z-x -c-v-b kişileri de dahil oluyor herkes alakasız birşeyler yazıyor konular saçma sapan yerlere gidiyor.

Sonra bir bakmışın muhabbet transferden başlamış passoligden ,taraftar gruplarından,seçimlerden çıkmış.Konunun yerinde kalması için herkesin özen göstermesi gerekiyor.Övecem ya da eleştirecem diye saçma sapan alakasız argümanların öne sürülmemesi gerekiyor.
benim değerli fikirlerimi  :D haksız yere çöpe attınız.  :D

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı talha

FutbolArena Özel - Daha önce de futbolcuyu isteyen ancak Eskişehir engeline takılan siyah Beyazlılar Raheem Lawal transferini bitirmeye çok yaklaştı.

Beşiktaş'a gidişine izin verilmeyen futbolcu bu durumdan fazlasıyla mutsuz olmuş ve antrenmanlara çıkmayacağını ifade etmişti.

Hafta içi yaşanan bu gelişmeler transferde işin rengi değiştirdi.
Futbolcunun, Rize maçı sonrası takımdan ayrılması bekleniyor.

Beşiktaş'ın Lawal için Eskişehirspor'a teklifi

2.5 milyon euro + Sezer Öztürk + Gökhan Süzen için 500 bin euro maliyetle birlikte toplamda 3.5 milyon euro istiyor. Ancak Eskişehirspor yönetimi futbolcu yerine sıcak para istediğinden iki tarafın 3.5 milyon euro'da orta yolu bularak bu transferi bitirmesi bekleniyor.

İşin sonunu bekleyelim. Bonservis ödenirse çook büyük şeyler söylenir.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

lawal icin de fikrim hic kimse alinmicak ise lig icin alinabilir. maksimum verilmesi gereken para da 2,5m aryi olarak bir kac oynamayan oyuncu da verilebilir. ayrica lawalden para kaybetmeden elden cikarabiliriz dusuncesindeyim seneye eger gondermek istersek
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı Deniz

benim değerli fikirlerimi  :D haksız yere çöpe attınız.  :D
Burdaki herkesin fikirleri değerli seninki de Kemal abininki de herhangi bir üyenin de :)

Ama emin ol mesaj silmekten hiçbirimiz keyif almıyoruz aksine 15-20 dk bununla uğraşıyoruz.Kimse bunlar konuşulmasın demiyor yerinde konuşulsun ki burada da bir düzen sağlansın.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Orhan_

Bazen tartışmanın alevlendiği yer, olması gerektiği yerde olmayabilir. Konu konuyu açar, orada gelişir. O orada bu burada konuşulacak kaygısını anlayabiliyorum çünkü asıl mevzudan uzaklaşıp kendi başlıkları boş kalıyor ama siz de hak verirsiniz ki tartışmanın başladığı yerden diğer tarafa taşınması da çok mümkün olmuyor. Olduğu noktada başlayıp orada gelişmesinde bir sakınca da görmüyorum. Fakat sanırım bazı arkadaşlar haklı olarak transfer başlığında bu tip yazıları görmek istemiyorlar. Bu mesajları silmek yerine olması gereken yere taşımak daha doğru bir çözüm olmaz mı? Sonuçta doğru ya da yanlış değerli ya da değersiz, içinde hakaret ya da aşağılayıcı tavırlar olmadığı sürece, sunulan fikirlerinde yönetimce silinmesi de doğru yöntemmiş gibi gelmiyor. Sebepleriniz haklı olabilir ama uygulamanız yanlış gibi. (Bu durumu inat haline getirenler için uygulamanız hakkında bir şikayetim de olmaz orası ayrı)

Bu önerimsi yazıdan sonra konudan çok kopmamak için, bu takıma orta saha kaleci ve stoper transferlerini yapmamak hata değil yanlıştır. Bu ister yönetime bağlı olsun ister hocaya bağlı olsun ortada bariz bir yanlış vardır. 50 maçlık bir yarışta 3 4 orta saha ile herhangi bir sakatlık dahi olmasa direnmemiz mümkün değil. Performans dalgalanmaları olduğu zaman bizim çok bilmiş taraftarımızın futbolculara nasıl yükleneceklerini şimdiden hayal edebiliyorum. Ondan sonra Ozzie çalışmayan, Necip yetersiz, Atiba yaşlı, Sosa vurdumduymaz gibi eleştirilerle Şenol Hocanın aşıladığı öz güven yerine şüphe gelecektir ve biz yine sonralara doğru havluyu atacağız.

Hala az da olsa vaktimiz var, belki de yönetim tüm bu lafları yutturur bana. Razıyım, olsun da.

Çevrimdışı talha

lawal icin de fikrim hic kimse alinmicak ise lig icin alinabilir. maksimum verilmesi gereken para da 2,5m aryi olarak bir kac oynamayan oyuncu da verilebilir. ayrica lawalden para kaybetmeden elden cikarabiliriz dusuncesindeyim seneye eger gondermek istersek

Lawal geleceğine Necip oynasın. Hiç olmazsa para kaybetmeyiz benim de düşüncem bu.

Elden falanda çıkaramayız.

Çevrimdışı Çağrı

Lawal :D

Fernandes'in 1-2 tık altı. Tipik benzer oyun.

Söyleyebileceğim tek şey topu taşırken bize faydası olur. Başka da hiçbir faydası olmaz zaten.

Asıl mesele şu transerin ne kadar utanç verici olduğudur. Hele ki bahsi geçen rakamlara Stutgart'tan Gentner'i alma durumun varken bütün çaresizliği, plansızlığı gözler önüne seriyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/638006042685755392
Lawal gibi sıradan bir oyuncuya 2.5 milyon€ bonservis ödenmesi mi daha büyük saçmalık yoksa gönderilecek adamlara 500 er bin € ödenmesine mi karar veremedim.

Umarım bu transfer gerçekleşmez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

Söyleyebileceğim tek şey topu taşırken bize faydası olur. Başka da hiçbir faydası olmaz zaten.

Asıl mesele şu transerin ne kadar utanç verici olduğudur. Hele ki bahsi geçen rakamlara Stutgart'tan Gentner'i alma durumun varken bütün çaresizliği, plansızlığı gözler önüne seriyor.

duran toplari nasi elemanin. ben hic gormedim kullandigini gerci

Çevrimdışı ilhan mansız

Burdaki herkesin fikirleri değerli seninki de Kemal abininki de herhangi bir üyenin de :)

Ama emin ol mesaj silmekten hiçbirimiz keyif almıyoruz aksine 15-20 dk bununla uğraşıyoruz.Kimse bunlar konuşulmasın demiyor yerinde konuşulsun ki burada da bir düzen sağlansın.
neyse sağlık olsun, zaten transfer de yapamadık.

Çevrimdışı Mehmet57

Vermeer yine dokturuyor kalede. Refleksleri en iyi Hollandali kaleci benim gozumde.

Çevrimdışı Çağrı

Bir oyuncuyu almak için toplanan tonlarca twit atan insanlar da bir gün bir oyuncuyu aldırmamak için bunu yaparsa bir şeyler değişir.

Bilinçsizlik dedim diye kıyamet kopmuştu tam olarak buyuz. Zira ortada kimse yok. Çok çabuk unutuyoruz her şey  tek kullanımlık ve çöpe atmalık artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Deneme 1 2 3

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Easthanbool

İnşallah hedef saptırmadır demek istiyorum bu Lawal transferi için ama ortada hedef kaldı mı ondan da emin değilim  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı TALAT

Lawal geleceğine Necip oynasın. Hiç olmazsa para kaybetmeyiz benim de düşüncem bu.

Elden falanda çıkaramayız.

necip zaten oynayacak ama eksik olmasindansa en azjndan ligi tkimlari taniyor. maasicok yuksek olmaz ise elden cikarmak sorun olmaz dusuncesindeyim

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Aslında bakarsanız bu sene ciddi bir transfer şanssızlığı vardı üzerimizde.İlgilendiğimiz orta saha oyuncuları;
Cambiasso-Aquilani-->Ekstrem yıllık ücretlere anlaştılar
Gökhan İnler-->Leicester 30 küsür yaşında sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalmış bir oyuncuya tak çıkartıp 7.5 milyon verdi.Zaten bu transfer insanın elini kolunu bağlıyor ki yönetimimizin önceki yıllardaki politikasından bu transferlerin akıl mantık dışında oldugunu görüyoruz.Fikret Orman prensiplerinden taviz vermeyip transferi yapmadı,iyi yaptı.
Ozan Tufan-->Uzun uzadıya yazmak gereksiz.Malum kişinin karaktersizliğinden gelmemiş bir isim yazık oldu.
Lucas Leiva--->Eşi benzeri az görülür olay oldu.1 gecede yattı transfer.Böyle olay gerçekleşmiş mi bilen yazsın sonra eleştirelim...
Kucka-->Milan'ın beklenmeyen şekilde transfere bodoslama girişi.Anlamadım bu olayı ben Milan gibi bir devin bu hale düşmesinin bile acısını biz çekiyoruz.
Obi Mikel-->Muhtemelen istenen ekstrem rakamlar
Romao-->Girişim cidden oldu mu bilemiyoruz ama zaten yeterli değildi.

Kadromuzda Pedro ve Milo var.Bu kadroya stoper istemek biraz lüks kaçar diye düşünüyorum.Kaleci transfrini Şenol Güneş istemiyor ki bunda sonuna kadar haklı.Kısaca 1 ayın özeti budur

Çevrimdışı ilhan mansız

inşallah lawal doğru değildir

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı Çağatay

Kevin de Bruyne zu Man City via 78M

şu uçuruma bakarmısınız
bizim kaç yıllık transfer bütçemiz olur o para
sadece şu adama gitti

Pogba desen Juve 150 istiyor Chelsea 100 veriyor filan

neyse.... :bandit:
Hope for the Best, Plan for the Worst