2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905391 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Adalı tartışmasını açan sürdüren herkesi moderasyona aldık arkadaşlar.

Defalarca uyardık, bunlar bu başlıkta olmayacak dedik, yapıldığında rapor edin cevap yetiştirmeyin insanlar sıkılıyor aynı şeyleri konuşmaktan dedik ama nafile.

Transfer başlığında Adalı'nın işi nedir? Devam ettirmenin mantığı nedir? Sonra kurallar sert diyorsunuz müdahale etmesek buranın Dh'den Forza'dan farkı kalmayacak. Lütfen yapmayın bunu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

bu senin sanıp sanmamanla ilgili değil burda şenol güneş üzerine oyun oynansa sende biliyorsunki Şenol Güneş çıkar bunu söyler
ben Şenol Güneşi onaylamadım Beşiktaşın hocası olarak @Çağrı ama bildiğim bir şey varsa Şenol Hoca lafını esirgemez hiç bir şeyde
umrunda olmaz o nedenle senaryo yazmanın bir manası yok Ozan transferine noktayı koyanda Şenol hocaydı bu hiç bir şeyi
göstermese susmayacağını gösteriyor Ben ozan transferinde konuşmasını kesinlikle alkışlıyorum çok doğru yaptı ve bunu söylerken
tüm Beşiktaş camiasından tepki göreceğinide düşünmüştür. emin ol bu bile konuşmasına engel olmadı.

Bence de esirgemez @Necmi abi elbet soracaklar daha önce olduğu gibi yine cevabını verecektir. O zamana dek çıkan her haber, her konuda olduğu gibi benim için senaryo ve yalandan ibaret.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı TALAT

Adalı tartışmasını açan sürdüren herkesi moderasyona aldık arkadaşlar.

Defalarca uyardık, bunlar bu başlıkta olmayacak dedik, yapıldığında rapor edin cevap yetiştirmeyin insanlar sıkılıyor aynı şeyleri konuşmaktan dedik ama nafile.

Transfer başlığında Adalı'nın işi nedir? Devam ettirmenin mantığı nedir? Sonra kurallar sert diyorsunuz müdahale etmesek buranın Dh'den Forza'dan farkı kalmayacak. Lütfen yapmayın bunu.

yedim mi acaba ben de  deneme

bu dakikdan sonra yama transfer gelecekse hic gelmesin bonsevisi ile. kiralik olarak gelen olursa bir sey demem belki tutar ma 3 senelik sozlesme ile ne olcgi belli olmayan adamlara ihtiyacimiz yok
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 17:42:04 TALAT ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

yedim mi acaba ben de  deneme

Hayır rapor ettiğin için ve konuya dahil olmadığın için sende yok.

Hiç kodese düşmemişsin anlamış olduk :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sırf adam almak için alacaklarına hiç almasınlar çok daha iyi olur.  Yazık verilen bonservise ve maaşlara
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TALAT

https://twitter.com/DiMarzio/status/637995240092233729

Adamların ihtiyacı bile yok. Sırf alternatif oyun için almaya çalışıyorlar.

bak bu olmasin iste
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ilhan mansız

benim ve Kemalin mesajlarında ne vardı ki, biz yönetimin transfe ryapamaması üzerine tartışıyorduk, kaldı ki ben hiçbir isimden söz etmedim.  :steamed:  :D

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Bence de esirgemez @Necmi abi elbet soracaklar daha önce olduğu gibi yine cevabını verecektir. O zamana dek çıkan her haber, her konuda olduğu gibi benim için senaryo ve yalandan ibaret.
tersi olursa @Çağrı  o zaman verecek bir cevabın olacakmı tutki kadrom yeterli dedi.
seninki yorum değil hedef gösterme ve bu yanlış  Şenol hocanın oyuncu istememesi bana mantıklı gelmiyor
demek başka buna inanmıyorum demek başka Biliç içinde aynı konuşmalar oldu geçen sene devre arası
biz istemiyor dedik siz inanmadınız ama gerçek buydu bilic transfer istemiyordu sadece linnesi alın alamazsanız başka
oyuncu istemiyorum alırsanızda oynatmam dedi vede oynatmadı bir Tolgay ı oda mecbur kaldığı kadar :bandit:
o nedenle peşin hükümlü olmak yanlış bence Hocada istemiyorsa buna saygı duyarım ben Şenol Hocaya biliç gibi
ön yargılı değilim bu konularda

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/canselkemiksiz/status/637988596390195200
Motta'nın gitmesini ben de isterim ama transferin bitmesine 1 gün kala zavallı çocuğa kendine kulüp bul demek çok ayıp olur.

Gerçi daha önce söylenmiş de cansel yeni söylüyorsa onu bilmem.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Orhan_

Moderasyonda olmak ya da olmamak =). Sonuç itibari ile bazen konular ve başlıklar karışabiliyor. Bazen ilintili konular olunca her iki konuda aynı başlığa yazılabiliyor.

Çevrimdışı Deniz

Transfer başlığında transferlerle ilgili eleştirilere izin veriliyor.

Eleştiri yapacak arkadaş çıkar saygı ve sevgi çerçevesinde pek güzel eleştirisini yapar ama adalıymış aratmış kongreymiş vs 3. şahıslar işin içine girerse ortalık yangın yerine giriyor ki biz de buna izin vermeyiz.

Aynı şekilde transfer eleştirisine karşı yönetimi savunmak isteyenler de çıkıp " stad yapıyor,yönetim duşmanlarısınız ,siz adalıcısınız siz bilmem nesiniz " yazan olursa da aynı şekilde tepkiyi alacaktır.

Tartışacaksanız 3. şahısları konuya dahil etmeyin.Eleştiri yapacak olan transfer politikası üzerinden ,savunacak olan da yine transfer politikası üzerinden yorumlarını yazsın.Burası transfer başlığı burada konuşulması gereken transferdir başka birşey değil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

benim ve Kemalin mesajlarında ne vardı ki, biz yönetimin transfe ryapamaması üzerine tartışıyorduk, kaldı ki ben hiçbir isimden söz etmedim.  :steamed:  :D
Çağrı?,Deniz?

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Zannedersem kıvama geldik artik  :evillol:

Eğer süzen ve sezerden komple kurtulacaksak anlasabilirler esesle

Çevrimdışı Çağrı

tersi olursa @Çağrı  o zaman verecek bir cevabın olacakmı tutki kadrom yeterli dedi.
seninki yorum değil hedef gösterme ve bu yanlış  Şenol hocanın oyuncu istememesi bana mantıklı gelmiyor
demek başka buna inanmıyorum demek başka Biliç içinde aynı konuşmalar oldu geçen sene devre arası
biz istemiyor dedik siz inanmadınız ama gerçek buydu bilic transfer istemiyordu sadece linnesi alın alamazsanız başka
oyuncu istemiyorum alırsanızda oynatmam dedi vede oynatmadı bir Tolgay ı oda mecbur kaldığı kadar :bandit:
o nedenle peşin hükümlü olmak yanlış bence Hocada istemiyorsa buna saygı duyarım ben Şenol Hocaya biliç gibi
ön yargılı değilim bu konularda

Eğer tersi olursa olacak başarısızlıkta sadece yönetimi değil hocayı da sorumlu tutarım Necmi abi.

Ben hedef göstermiyorum sadece çok öfkeliyim bu plansızlığa ve yapılan tüm saçma işlere.

31 ağustos olmuş 3 bölgede eksik var ve belli ki tamamlanmayacak. Hadi kaleci Şenol Güneş'in hatası zaman kaybettirdi ama diğer iki mevkide tüm faturanın çıkarılacağı yer belli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Transfer başlığında transferlerle ilgili eleştirilere izin veriliyor.

Eleştiri yapacak arkadaş çıkar saygı ve sevgi çerçevesinde pek güzel eleştirisini yapar ama adalıymış aratmış kongreymiş vs 3. şahıslar işin içine girerse ortalık yangın yerine giriyor ki biz de buna izin vermeyiz.

Aynı şekilde transfer eleştirisine karşı yönetimi savunmak isteyenler de çıkıp " stad yapıyor,yönetim duşmanlarısınız ,siz adalıcısınız siz bilmem nesiniz " yazan olursa da aynı şekilde tepkiyi alacaktır.

Tartışacaksanız 3. şahısları konuya dahil etmeyin.Eleştiri yapacak olan transfer politikası üzerinden ,savunacak olan da yine transfer politikası üzerinden yorumlarını yazsın.Burası transfer başlığı burada konuşulması gereken transferdir başka birşey değil.

iyi de konular bazen içiçe geçebiliyor. Bence bu tarz durumlarda tartışmayı başlatan mesajları daha dikkatle izlemek gerek. daha sonra yazılanlar esasen ister istemez cevabi nitelikte oluyor

Çevrimdışı talha

Zannedersem kıvama geldik artik  :evillol:

Eğer süzen ve sezerden komple kurtulacaksak anlasabilirler esesle
Hiçbir neden yada sebeple olursa olsun hayır

Transferin çöplüğünü geçtim algı olarak tüm camia yı parçalar bu transfer

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Savaş

Lawal'da bizim göremediğimiz neyi görüyorlar bilemedim. Bir yerde de bilerek bu haberler çıkartılıyor diye düşünüyorum.

Hayır şaşırtma diyeceğim de zaman kalmadı artık. Sanki ilgiyi bir tarafa çekip diğer tarafta birşeyler yapmaya çalışıyorlar gibi. Lawal meselesi 1 aydır var fakat ortada bir durum olmayınca insan böyle düşünüyor.

Kim nerde, hangi ülkede ne yapıyor o bile daha tam bilinmiyor. Biri İtalya diyor biri İngiltere biri Fransa.. Fakat ortada somut birşey yok. Belki de hepsi Türkiye'de bilemiyoruz ki.

Evet hepimiz gibi bende sinirliyim fakat son anda birşeyler olacakmış gibi hissediyorum. Birşeyler kovalıyorlar ki bu zamana bıraktılar. Bazen bende parlıyorum fakat sakin olup beklemekte fayda var diyorum hala..

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Hiçbir neden yada sebeple olursa olsun hayır

Transferin çöplüğünü geçtim algı olarak tüm camia yı parçalar bu transfer

Ya ben de gram istemiyorum
Ama rotasyona girecek topcumuz yok ya resmen.

Baştan beri ikna olmadılar su orta saha transferine.
Bence lakaytligin en önemli sebebi buydu

Çevrimdışı talha

Lawal'da bizim göremediğimiz neyi görüyorlar bilemedim. Bir yerde de bilerek bu haberler çıkartılıyor diye düşünüyorum.

Hayır şaşırtma diyeceğim de zaman kalmadı artık. Sanki ilgiyi bir tarafa çekip diğer tarafta birşeyler yapmaya çalışıyorlar gibi. Lawal meselesi 1 aydır var fakat ortada bir durum olmayınca insan böyle düşünüyor.

Kim nerde, hangi ülkede ne yapıyor o bile daha tam bilinmiyor. Biri İtalya diyor biri İngiltere biri Fransa.. Fakat ortada somut birşey yok. Belki de hepsi Türkiye'de bilemiyoruz ki.

Evet hepimiz gibi bende sinirliyim fakat son anda birşeyler olacakmış gibi hissediyorum. Birşeyler kovalıyorlar ki bu zamana bıraktılar. Bazen bende parlıyorum fakat sakin olup beklemekte fayda var diyorum hala..
Bir gün daha bekleyelim ama tavşan çıkmaz gibi geliyor bu saatten sonra

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet57

Izlemek isteyen olursa, su an psv-feyenoord var. Feyenoord 5ci dakikada Bruma'nin kendi kalesine gonderdigi topla 1-0 onde. Sahada bazi guzel oyuncular var, Basacikoglu gibi. Golun "assistini" o yapti. Bir ara istiyorduk.

Çevrimdışı Deniz

iyi de konular bazen içiçe geçebiliyor. Bence bu tarz durumlarda tartışmayı başlatan mesajları daha dikkatle izlemek gerek. daha sonra yazılanlar esasen ister istemez cevabi nitelikte oluyor
Elimizde kutsal bir kitap yok ki konuları birbirinden tamamen ayıralım :)

Ama olayın sınırlar içerisinde kalması çok önemli.Birisi çıkıp transfer üstünden eleştiri yapıyorsa ona verilecek cevap da transfer politikası üzerinden olmalı.Alakasız konuları işin içine çektiler mi muhabbet uzar da gider.Aynı şekilde transfer mevzusu konuşulurken burada seçim tartışmalarını başlatmak da oldukça yanlış.Görüyorsunuz mesajların önü alınmıyor.Ben x kişisiyle tartışıyorum diye muhabbet bir başlıyor y-z-x -c-v-b kişileri de dahil oluyor herkes alakasız birşeyler yazıyor konular saçma sapan yerlere gidiyor.

Sonra bir bakmışın muhabbet transferden başlamış passoligden ,taraftar gruplarından,seçimlerden çıkmış.Konunun yerinde kalması için herkesin özen göstermesi gerekiyor.Övecem ya da eleştirecem diye saçma sapan alakasız argümanların öne sürülmemesi gerekiyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba