2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892317 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet57

kerimden ne kanat olur nede forvet :D
forvet arkasıda olmaz on numara sekiz numara hiç olmaz
ben ona takımda yer bulamıyorum aynı yapıda çok daha iyisi olcay var
zamanla oynadıkça tecrübe kazandıkca mevkisini bulabilir ama şu anda
onbir oyuncusu değil

Tabii, herkesin kendi dusuncesi var.
Bence Kerim Olcay'dan cok daha iyi bir futbolcu. Bunun yani sira Kerim'in Olcay'dan 7 yas daha kucuk olmasi benim icin Kerim'i oynatmaya yeterli. Olcay o 7 yasin farkini sahada gostermiyor.

Olcayin mac esnasinda oldurdugu ataklarimizi Kerim olgunlastirabilecek bir oyuncu. Her mac denk geliyoruz; bos alan varken Olcay topu kontrol edemediginden dolayi atagimiz yavasliyor, ölüyor. Kerimin sirf bu anlarda ki etkili oyunu bile Olcay'a tercih etmek icin yeterli.

Sahsen ben Kerim'i santroforun etrafinda oynatirdim. Onun da kosulari iyi, dar alanda etkili ve paslamayi da beceriyor. Gomez'in yanina iyi gidecek olan pirpir, suratli, zekali oyuncu.

Çevrimdışı Necmi

fark yeriz
ilerde orta sahaya destek vermeyecek 5 oyuncu
orta sahayı bir oyuncuya bırak folloş oluruz.
Kerim bu takımda şu anda kulübede bile oturacak oyuncu değil
sosa olcayın olduğu takımda biri sahada diğeri kulübede olur.
Kerimde tribünde

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

kerimden ne kanat olur nede forvet :D
forvet arkasıda olmaz on numara sekiz numara hiç olmaz
ben ona takımda yer bulamıyorum aynı yapıda çok daha iyisi olcay var
zamanla oynadıkça tecrübe kazandıkca mevkisini bulabilir ama şu anda
onbir oyuncusu değil

Abi Kerim'i bu kadar cabuk gommeyin. Olcay Besiktas'da ancak yedek olabilir diye soyledim hala da bunu soyluyorum. Bunu sebebi de duzgun, isini yapan profesyonel futbolcu olmasi, gorev verildiginde elinden geleni yapmasi. Fakat Olcay'in fizigi zayif, ustun bir hiz ya da teknigi de yok. Bu yuzden ozellikle buyuk maclarda cok zorlaniyor. Kerim'de denge, hiz, dripling ve teknik var bunlar dogal yetenekler antrenmanla egitimle falan olacak seyler degil. Olcay'daki yetenekler sonradan kazanilabilecek yetenekler, Kerim bunlari kazanabilirse Gokhan Tore'den bile iyi bir kanat olur. Oyuncunun degerini dusurmeyelim, sonra millet Bursa'ya takas yapalim falan diyor.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 04:29:40 BesiktasTaraftari ]

mikel ile hiçbir benzerliği yok ama montolivo olsun o futbolcu lütfen.

Montolivo'yu su an istesek de alabilecek sartlar yok.

Çevrimdışı aa1903

Montolivo'yu su an istesek de alabilecek sartlar yok.

doğrudur, nocerino'dur o futbolcu. ne yazık ki...

Çevrimdışı Necmi

Tabii, herkesin kendi dusuncesi var.
Bence Kerim Olcay'dan cok daha iyi bir futbolcu. Bunun yani sira Kerim'in Olcay'dan 7 yas daha kucuk olmasi benim icin Kerim'i oynatmaya yeterli. Olcay o 7 yasin farkini sahada gostermiyor.

Olcayin mac esnasinda oldurdugu ataklarimizi Kerim olgunlastirabilecek bir oyuncu. Her mac denk geliyoruz; bos alan varken Olcay topu kontrol edemediginden dolayi atagimiz yavasliyor, ölüyor. Kerimin sirf bu anlarda ki etkili oyunu bile Olcay'a tercih etmek icin yeterli.

Sahsen ben Kerim'i santroforun etrafinda oynatirdim. Onun da kosulari iyi, dar alanda etkili ve paslamayi da beceriyor. Gomez'in yanina iyi gidecek olan pirpir, suratli, zekali oyuncu.
insanlar görmek istediklerini görür Olcayın kaybettiği topları görüyorsun birde kazandıklarını gör girdiği ver kaçları
yarattığı pozisyonları defansa verdiği desteği gör kutu içersinde şu anda elimizdeki en etkili ve tehlikeli oyuncu olcaydır.
olcay gibi oynarkende Veliye herkes böyle sallıyordu ne zaman sakatlandı takım için ne kadar kilit oyuncu olduğu anlaşıldı.
geldiğinden beri takım içinde her sene en fazla puan katkısı sağlayan iki oyuncu söyleyin desem o iki oyuncudan biri olcay olur.
hoca olcayı kutuda forvet yanında oynatsın bu sene asgari atacağı gol sayısı 15 olur ve bizim uzun yıllardır 15 gol atan forvetimiz olmadı
BA geldide gol atan forvetimiz oldu Olcayın ne kadar yararlı oyuncu olduğunu anlamak için onu çıplak gözle sahada izleyeceksiniz
boş alanlara kaçması doğru yer tutması hücum pres yapması bunları tv göstermiyor çıplak gözle izlemiyenlerde Olcaya büyük haksızlık
ediyor şundan biliyorum bende tv de izlerken en fazla vasat diyorum ama çıplak gözle hep vasatın üstünde oyun oynuyor
Kesinlikle hiç bir hoca Olcaydan vaz geçemez çünkü hocalar sizin gibi tv den izlemiyor bak net söylüyorum çünkü sahada çıplak gözle izleyipte olcaya kötü diyen birini daha görmedim bir istatistik tutsak olcaya kötü diyenler olimpiyatta maç oynanmaz diyenlerle aynı kişilerdir.  :D

doğrudur, nocerino'dur o futbolcu. ne yazık ki...

Dostum ne yazik ki diyecek bir durum yok. Ligimiz objektif olarak Cek Ligi, Yunan Ligi civarinda bir yerlerde. UEFA siralamasina gore durum bu. Bunun sebebi de hafriyat uzmani, ihale yuzsuzu tiplerin kulupleri besi ciftligi gibi yonetmesi yoksa normal sartlarda Turkiye'nin ilk 5-6 icinde olmasi gerekir Avrupa'da nufus + futbola ilgi + ekonomik buyukluk gibi sebeplerden dolayi. Fakat durum bu, aslinda bu da su anki yonetimimize sahip cikmak icin cok onemli bir sebep. Kotu yonetimlerin arasinda en iyisi bizde. Milan'dan en son gelen futbolcu yedekleri Federico Giunti'nin nasil bir performans gosterdigini de yasi yeten herkes hatirlar. Dolayisiyla Italya'dan Papa'yi getirsek bizim ligde is yapar. :kop:

Çevrimdışı aa1903

Dostum ne yazik ki diyecek bir durum yok. Ligimiz objektif olarak Cek Ligi, Yunan Ligi civarinda bir yerlerde. UEFA siralamasina gore durum bu. Bunun sebebi de hafriyat uzmani, ihale yuzsuzu tiplerin kulupleri besi ciftligi gibi yonetmesi yoksa normal sartlarda Turkiye'nin ilk 5-6 icinde olmasi gerekir Avrupa'da nufus + futbola ilgi + ekonomik buyukluk gibi sebeplerden dolayi. Fakat durum bu, aslinda bu da su anki yonetimimize sahip cikmak icin cok onemli bir sebep. Kotu yonetimlerin arasinda en iyisi bizde. Milan'dan en son gelen futbolcu yedekleri Federico Giunti'nin nasil bir performans gosterdigini de yasi yeten herkes hatirlar. Dolayisiyla Italya'dan Papa'yi getirsek bizim ligde is yapar. :kop:

giunti, başka? ferrari'den gireyim mi? :D

eski serie a yok artık ve iddia ediyorum beşiktaş milan ile karşılaşsın kafa kafaya oynar.

ek olarak bu sene lige kaliteli futbolcular geldi. 15 sene önceki gibi cesur yürek ortega'nın yıldız diye gezindiği lig değil bu.

Çevrimdışı Necmi

Abi Kerim'i bu kadar cabuk gommeyin. Olcay Besiktas'da ancak yedek olabilir diye soyledim hala da bunu soyluyorum. Bunu sebebi de duzgun, isini yapan profesyonel futbolcu olmasi, gorev verildiginde elinden geleni yapmasi. Fakat Olcay'in fizigi zayif, ustun bir hiz ya da teknigi de yok. Bu yuzden ozellikle buyuk maclarda cok zorlaniyor. Kerim'de denge, hiz, dripling ve teknik var bunlar dogal yetenekler antrenmanla egitimle falan olacak seyler degil. Olcay'daki yetenekler sonradan kazanilabilecek yetenekler, Kerim bunlari kazanabilirse Gokhan Tore'den bile iyi bir kanat olur. Oyuncunun degerini dusurmeyelim, sonra millet Bursa'ya takas yapalim falan diyor.
birincisi Kerimi gömmedim gömsem Töre gibi tutmayın satın derim
Töre ağzıyla kuş tutsa benim gözüme giremez artık isterse her maç mükemmel oyun oynasın hiç kime
final maçlarında takım şampiyonluğa giderken paramı vermediniz ben sahaya çıkmayacağım demiyeceğini
garanti edemez kerim benim için Töreden daha kıymetli bir oyuncu ama Benim söylediğimi tam anlamadın
kerim Beşiktaşın şu anda ilk onbirinde oynayacak seviyede değil dedim 30 maç oynatırsın bir kaçında iyi oynar
gerisinde vasata bile ulaşamaz hiç bir sitresli maçı kaldıramaz Olcayın fiziği zayıf değil Kerimin fiziği zayıf
olcay yavaş değil özellikle kısa mesafede çok hızlı bir oyuncu ve iyi bir tekniği var belki trivella yapmayı beceremez ama
bütün attığı gollere tek tek bak hepsi çok şık ve teknik vuruşlardır. çok iyi verkaç yapar adam geçer. olcayın vurduğu ve çerçeveyi tutan her şut gol olur
kesinlikle bir tane bile dandun vurduğu top yok otur tek tek incele attığı golleride kaçırdıklarınıda
kaçırdıklarınıda diyorum çünkü hep yalayarak gider ister inanın ister inanmayın şu anda takımda en iyi gol vuruşu yapan oyuncu olcaydır.
ama genelde insanlardan her şey beklendiği için bir şeyleri yapamayan oyuncu hemen kötü oluyor
sen hiç maçlarda olcayın kestiği ataklara bakıyormusun tosiç içinde aynı şey geçerli bir kaç ortayı iyi yapamadı bir anda gömdü herkes
kimse bu adam bek asli görevini düzgün yapıyor demiyor biz antep maçında tosiçin kanadından hiç atak yediğimizi hatırlamıyorum.
ön yargı çok kötü bir şeydir şu takımda Veli Atiba olcay ve Necipe büyük haksızlık yapılıyor şimdide Tosiçe Necibi Biliç sağ bek oynatarak yaktı
yoksa bu güne kadar ortada oynayıpta hatalı maç çıkardığına şahit oldunuzmu her iki farklı kazandığımız maçıda Necip oyuna girdikten sonra çevirdiğimizi kimse görmüyor
Atiba takımın en sert oynayan oyuncusu o oynamadığında takım yumuşuyor en fazla mücadele eden oyuncu sahada basmadığı destek vermediği bölge yok ama asist yapmıyor gol atmıyor ya oda kötü oyuncu Velide öyle geldiğinden beri yerden yere vurulur ama kimse Velinin oynadığı ve oynamadığı maçları incelemiyor biz kaybettiğimiz bütün maçlarda Veli oynamıyordu unutmayın savaşı komutanlar kazanmaz ne kadar çok iyi askerin varsa kazanma şansın o kadar yüksek olur
Kesin bir şey varsa renkliler bizim oyunculara bizim verdiğimizden daha fazla değer veriyorlar. Her dakika kovmak için uğraştığımız Cenki havada kaptılar.
bu saydığım oyuncularıda bırakmayı bir denesinler bak nasıl havada kapıyorlar.

Çevrimdışı Necmi

giunti, başka? ferrari'den gireyim mi? :D

eski serie a yok artık ve iddia ediyorum beşiktaş milan ile karşılaşsın kafa kafaya oynar.

ek olarak bu sene lige kaliteli futbolcular geldi. 15 sene önceki gibi cesur yürek ortega'nın yıldız diye gezindiği lig değil bu.
Beşiktaş her takımla kafa kafaya oynar emin ol sadece kazanma eşiğini aşamıyoruz
iki senedir karşısında ezildiğimiz bir takım oldumu Arsenalde kazanma eşiğini aşamadık
o arsenelin gençlerinden dört yiyenler var. bizim sorunumuz bu kiminle oynarsak oynayalım
kazanma eşiğinde takılı kalıyoruz ama bu sene sanırım bunuda kıracağız ya ezeceğiz yada ezileceğiz :D

Çevrimdışı Mehmet57

Necmi abi, sabah 10'da kalkip salonda calisacaktim. Lakin, su yorumunu gordukten sonra gozume uyku girmedi.

Kerim'e inanilmaz haksizlik ediyorsun. Kendini gelistirmesini bekleyip, kulubede bile olmamasi gerektigini soyluyorsun. Kerim'in bu takimdaki herhangi oyuncudan eksikligini ne? Saf yetenek olarak Kerim bu takimin, hatta ligin en onde gelen genc oyuncularindan biri.

Su acidan bak. Su an iki kanat oyuncusunu kiyasliyorsun;

Daha iyi diye savundugun kanat oyuncusu ikili mucadelelerde cok zayif, yeterince hizli degil (ne kisa mesafe nede uzun mesafede), top teknigi cok kotu, ilk dokunusu felaket, oyun gorusu dusuk, sutlari vasat ve kesinlikle orta acmayi bilmiyor, tepkime hizi yuksek seviyede futbol icin cok dusuk.

"Bu takimda yeri yok" diye iddia ettigin, ondan 7 yas kucuk futbolcu dana 18 yasindayken EPL'de mac'a cikmis, Besiktas'a giderek Premier League takipcilerini sasirtmis, o donem United ve Chelsea gibi takimlarin taraftarlari kendi takimlarinda gormek istedigi oyuncudan bahsediyorsun.

Inanilmaz hizlanabilen, uzun mesafede bir okadar suratli olan, oyun zekasi ortalama bir kanat oyuncusunun ustunde olan, kivrak, etkili sutlar cekebilen, iyi kosular yapabilen, muazzam bir dribbling yetenegine sahip futbolcudan bahsediyorsun burda. Kerim'in Gokhan'dan da 2 yas kucuk oldugunu unutanlar oluyor aramizda.

Sana sunu anlatiyim; bir PSV forumunda Kerim Fulham'de oynarken onerildigini gordum. Uyeler PSV Scouting'e mail atmis, Kerimin gelmesini umuyorlar, Depay ile en ust klasmandan yetenek sayip. 3,5 milyona Besiktas'a gittigini duydukladinda inanamadilar.

Bir oyuncudan yedekte oturup kendini gelistirmesini bekleyemezsin. Kerim saf yetenek olarak Gokhan'in da onunde. Kerim Gokhan kadar vakit kaybetmiyor top ile. Kerim direkt kaleyi dusunen, ona gore hareket eden ender kanat oyuncularindan biri. Bu cocuktaki yetenek bu takimdaki hicbir futbolcuda yok. Bugun bunu Ali Gultekin'de diyordu. Guzel bir soz soyledi: "Kerim Besiktas'da pek forma bulamiyor ama Anadoluda olsa kapiyi 10 milyondan acarlar cunki Anadoluda Kerim gibi futbolcu yok".

Kerim'e press yapmiyor diyerek cok haksizlik yapmis olursun. Mathijssen'den o topu pressle kapip gidip golunu atan kimdi? Evde oynadigimiz Tottenham macinda Kerim sahanin heryerindeydi. Sag kanat, sol kanat, santrofor. Hatta bir pozisyonda son adam olarak Dembele ile mucadeleye girip faul almisti.

Gecen sezon Bilic Olcay'i son maclarda kesip, Kerim'i oynattiginda bu takim cok daha iyi futbol oynamaya basladi. Ilerde cocuklarima "nasil gol atamadik" diye anlatacagim Galatasaray macinda cocuk resmen eziyet etti Galatasaray defansina. O macta cok iyi futbol oynadik, onde cok top kazaniyorduk. Bunda Kerimin saha icinde o aktif durusu cok onemli. Cok caliskan bir futbolcu.

Olcay'in yapabildigi tek sey ceza sahasi ici kosular. Lakin, o anda karsisina stopper cikarsa yine bocaliyor cunki birebir de inanilmaz kotu. Olcayin bircok macta top ayagimdan ciksin diye amator seviyede topu rakipe verdigi oldu. Kerim ile dar alanda, baski altinda futbol oynarsin ve hele acik alan buldugunda Kerim cok can yakar. Olcayla? Baski altinda kaptirdigi toplardan dolayi baskidan cikamayiz.

Olcayin yaptigi ucgenler ve kisa verkaclari onu bu takim icin yararli kilmiyor benim gozumde. Eninde sonunda yerini Kerim'e kaybedecektir. Son mac gol atmis olabilir, ondan ziyade 90 dk boyunca 1 tane bile olumlu hareketi olmadi. Aksine bircok atagimizi oldurdu. Bunlari da gormeniz gerek. Bu bir OFANS oyuncusu. "Defansi" ofansindan iyi oldugu icin oynatilan acikmi olur?

Lakin, Olcayin defansa nasil bir katkisi oluyor? Gunumuz futbolunda her oyuncu geri gelmeli. Olcay'in Ibe karsisinda 90 dakika boyunca ellerini belinin arkasina koyup her an calim yedigini ben asla unutmam. O macta Motta'nin okadar zorlanmasinin sebebi Olcay'in nekadar kacak "defans" yaptiginin ders anlaminda bir gostergesiydi. Aynen Alexis Sanchez'in attigi golde adamlar ataktayken bulundugu yerden yavasca gitmesi gibi. Olcay gecen sene Avrupa maclarinda en kotu oyuncumuzdu. Ne Partizan maclari, ne Arsenal maclari, ne Asteras maclari, ne Brugge maclari. Tottenham maci haric her seferinde en etkisiz oyuncumuzdu. Bu tesaduf degil.

Press yapmak defansa faydali olmak degildir. Akli olan futbolcu Olcay gibi atlayan futbolculari cok sever. Hadi, bu sezon basi da yine 95% Gokhan'a yazilacak bir gol ve felaket kotu 10 kisi Mersin'e attigi gol var. Yoksa son 180 dakika o bos kaleye gonderdigi toptan ziyade tek 1 tane, 1 tane bile olumlu hareketi yok. 1 tane bile ortasi yok, 1 tane tehlikeli pasi yok. Oldurdugu bircok atak var, kontrol edemedigi bircok top var, rakibe hediye ettigi bircok pas var, kaybettigi bircok mucadele var. Press yapiyor diye buna goz mu yumalim?

Bunun yani sira ben televizyonu stad'a tercih ediyom. Analimizi daha iyi yapabiliyorum, gorus acim saha ve oyunculara kilitli oluyor. Yoksa stad'da Olcay bile vasatin ustune cikabiliyor, oyle etkisi var :)

EssiLor

• Ziyaretçi

Bu arada Şenol Güneş Valdesi reddetmiş Fırat Günayerin söylediklerine göre.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 08:34:03 Erdem BJK ]

EssiLor

• Ziyaretçi

Beşiktaş Kulis ‏@kulisbesiktas
Ahmet Bulut büyük iş peşinde :))

Çevrimdışı aa1903

ya kardeşim bunlar şenol güneş'ten gizli olarak futbolcuyla anlaşma yaptıktan sonra mı haber veriyorlar şenol güneş'e? bu kaçıncı yahu!

kulübün adını değiştirip, "en son şenol güneş duyar" yapalım bari!

EssiLor

• Ziyaretçi

Murat Özen Bu saatten sonra transfer çok zor demiş
Geçmiş Olsun.

Çevrimdışı aa1903

mikel yatmış, gözler lawal'daymış. gözümüzü.

Olcay gecen sene Avrupa maclarinda en kotu oyuncumuzdu. Ne Partizan maclari, ne Arsenal maclari, ne Asteras maclari, ne Brugge maclari. Tottenham maci haric her seferinde en etkisiz oyuncumuzdu. Bu tesaduf degil.

Yazinin coguna ozellikle de bu kisma katiliyorum. Yalniz sadece Avrupa maclari degil, zor maclarin hepsinde durum boyle. Bir kanat futbolcusunda gereken en temel ozellikler hiz, dripling vs. hic birisi ust duzey degil Olcay'da. Yillardir Almanya alt yapisinin ekmegini yiyor vasat veya zayif Anadolu takimlarina karsi, nerede duracagini nereye girecegini bildiginden dogru yerde oluyor. Fakat karsisinda biraz guclu, alt yapisi saglam bir bek varsa Olcay'dan bir sey beklememek gerekiyor. Sorun bu.

Çevrimdışı 38life

Kerim Koyunlu Beşiktaş'ın geleceğidir. Bugün Allah korusun Olcay ve Quaresma ikisi birden sakatlansa ve Kerim mecburen 7-8 maç ilk 11 çıksa ne Olcay ne de Q17 formayı Kerimden geri alamaz.

Çevrimdışı 38life

Bu sistemin pratikte uygulanması imkansız. Ortasahada rakip at koşturur.

EssiLor

• Ziyaretçi

Artık Çıldırmak Üzereyim Arkadaş
Nezaman transfer yapacak bunlar ?
Ulan 48 Saat kaldı be Fener Markovic i getirdi gs denayer i getirdi
Bunlar hala ön libero kaleci ve stoper alacaklar
Son güne bırakırlarsa böyle olur işte
Zor bu saatten sonra
Transfer felan yapamazlar hangi takım oyuncusunu verir bu saatten sonra ?
Hangi takım düzenini bozar ?

Usenmedim Olcay'in gecen seneki istatistiklerinin analizini yaptim. Buraya koyuyorum:

Olcay'in gecen sene ligde oynadigi mac sayisi 30 attigi gol sayisi 8 asist sayisi 6. Ligdeki BJK haricindeki ilk 5 takima karsi (GS, FB, TS, Bursa, IBB):

Olcay'in bunlara karsi attigi gol sayisi 1. Sondan ucuncu hafta Bursa'ya karsi. Asist sayisi da bir o da TS'ye karsi. Geri kalan 7 gol 5 asist ligin son 12 takimina karsi.

UEFA Avrupa liginde 10 macta 3 asisti var. Biri 4-0'lik Partizan digeri 2-2'lik Asteras macinda. Yalnizca biri Tottenham macinda.

Turkiye kupasinda 4 macta 1 gol 1 asisti var. O da 4-0 biten Sariyer macinda.

Yani dedigimiz gibi Olcay zor maclarda yok. Rahat oynadigimiz maclarda ise guzel istatistik yapiyor.

Çevrimdışı Ozan E.

Usenmedim Olcay'in gecen seneki istatistiklerinin analizini yaptim. Buraya koyuyorum:

Olcay'in gecen sene ligde oynadigi mac sayisi 30 attigi gol sayisi 8 asist sayisi 6. Ligdeki BJK haricindeki ilk 5 takima karsi (GS, FB, TS, Bursa, IBB):

Olcay'in bunlara karsi attigi gol sayisi 1. Sondan ucuncu hafta Bursa'ya karsi. Asist sayisi da bir o da TS'ye karsi. Geri kalan 7 gol 5 asist ligin son 12 takimina karsi.

UEFA Avrupa liginde 10 macta 3 asisti var. Biri 4-0'lik Partizan digeri 2-2'lik Asteras macinda. Yalnizca biri Tottenham macinda.

Yani dedigimiz gibi Olcay zor maclarda yok. Rahat oynadigimiz maclarda ise guzel istatistik yapiyor.
Gecen yil derbilerde gol atabilmis miyiz ona da baktiniz mi :)

Çevrimdışı aa1903

son derbi galibiyetimizi olcay'ın son dakika golüyle aldık :)

geçen sene fb ve gs'ye takım gol mü attı da olcay'ın büyük maç performansı konuşulsun?

Çevrimdışı aa1903

olcay'ı geçen sene genel olarak beğenmedim. çalım atma özelliği hiç yok ona da bir şey demiyorum ama yapabildiklerini de ondan iyi yapan kanat oyuncusu beşiktaş'ta yok.

bitiriciliği gökhan töre'den daha iyi.

sezgileri, pozisyon alma becerisi gökhan töre'den daha iyi.

defans yapma becerisi gökhan töre'den daha iyi.

istikrarı gökhan töre'den daha iyi.

not:gökhan töre'yi quaresma olarak da okuyabilirsiniz.

Gol atilamamasinin sebeplerinden birisi Olcay zaten. Ayrica neden derbilere odaklaniyorsunuz, zor maclarda Olcay yok diyorum, 5 takima karsi ki ligde 10 mac yapar (yani ligdeki maclarin neredeyse 1/3'u) 1 gol 1 asistle oynamis. Lig 14.sunu Olcay'la da yeneriz Kerim'le de, hatta alt yapidan adam oynatsak onunla da. Besiktas'ta oynayan adamin zor maclarda da etkili olmasi lazim.