2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886174 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

tolgay a gunde uc defa paça corbasi icirtmek lazim
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Efe

Bir de ek yapayım.

Şimdi Tolga'dan iyi diye Valdes Necip'ten iyi diye Romao getirirseniz;

Seneye de Valdes'ten iyi kaleci Romao'dan iyi ortasaha diyeceksiniz. Bunların hepsi ekstra maliyet demek çünkü bu adamları alan çıkmayacak.

O Yüzden Mandanda Fer-Veloso gibi bir şey yapamıyorsan hiç yapmayacaksın. Ama tabi Mayıs ayı gelip bir şeyler kaçarsa bunun da bedelini planlayamayanların ödeyeceği şekilde.
biz bu sene şampiyon olalımda seneye  sıkıntımız valdesin  yerine kaleci almak olsun artık oyuncu ve para işleri 2. planda tek hedef şampiyonluk transfer sezonu bitti parayı ve gelecek sezonu mayıs 22 den sonra düşünmek lazım ilk bu sezonki lig şampiyonluğu başka imkan ve ihtimal yok düğer hiç bir unsur bu kadar önemli değil bu saatten sonra stadın açılması dahi 2.planda bu sezon  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Yönetimi suçlamak lazım aksine.

Ozan ve Lucas'ta suçları olmadığına katılıyorum. 2 ay boyunca Ozan ve Lucas dışında alternatif üretememeleri ve bitirememeleri tam olarak suçlanacak nokta.

Muslera iyi kaleci ama ondan iyi olanı aramamıza gerek yok. 5-6 milyona alabileceğimiz çok iyi 4-5 kaleci var şuan Muslera seviyesinde.

Açıkcası ben iki transferde de onları suçluyorum 1 hafta bitebilecek trasnferleri sakız kıvamına getirirsen elinde böyle patlar işte.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Haldun

barcadaki valdes tolganın ve günayın olduğu yerde 10 sıra önde çıkar sahaya net bunu tartışmam bile ama şuan durumu nasıl bi görmek lazım hee şu tolgadan daha iyi olması çok muhtemel biraz iyi olsun yeter
mac eksigi var su anda ama milli mac arasi falan derken 3 4 haftaya gerek kaleci antranorumuz gerekse eski kaleci senol hoca valdese ritmini tutturur.her turlu cenkten iyidir cenk gitmese kaleci alinmayacakti valdes eski valdes olursa 3 yil kale saglamda kalir

Çevrimdışı Çağrı

Dinamo Kiev'e 7-8 milyonluk bir paket sunup;

Maxim Koval ve Miguel Veloso'yu istesek çok hoş olur :D

Koval zaten yedek kalecileri ve oynamıyor ama çok potansiyelli. Veloso'ya gidecek paranın büyük kısmı :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

biz bu sene şampiyon olalımda seneye  sıkıntımız valdesin  yerine kaleci almak olsun artık oyuncu ve para işleri 2. planda tek hedef şampiyonluk transfer sezonu bitti parayı ve gelecek sezonu mayıs 22 den sonra düşünmek lazım ilk bu sezonki lig şampiyonluğu başka imkan ve ihtimal yok düğer hiç bir unsur bu kadar önemli değil bu saatten sonra stadın açılması dahi 2.planda bu sezon  :)

Böyle yola çıkmayı düşünürlerse Efe geçtim şampiyonluğu yarışta bile tutunamayız. Çünkü GS ve FB kötü ama bu adamlar bir oturdu mu daha giderler. Ama sen de öyle bir durum yok. Oturacak adamlar belli.  Sakatlık verdiğin an bitersin.

Çevrimdışı Deniz

Hala 1 oyuncu ile mi sampiyon olacaz diyen arkadaslar var.

Evet yeri gelir 1 oyuncu ile sampiyon olursun.4 senede 3 kez sampiyon olan gs muslera ve sneijder ile sampiyon olmadi mi?

Sadece muslera ve sneijderin ayri ayri bireysel olarak kazandirdigi maclar onlara bu sampiyonluklari getirdi.

Yeri gelir tutan adam yeri gelir atan adam kazandirir ama elindr böyle kurtaricilarin olmazsa bircok kilit macta cok puan birakirsin ,özellikle derbilerde bunu en avi tecrubelerle tatmadik mi?

Ayni yanlislar yapilmaya devam ediliyor.4. Sezon oldu bu artik amatörlükten falan bahsetmesin kimse.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Dinamo Kiev'e 7-8 milyonluk bir paket sunup;

Maxim Koval ve Miguel Veloso'yu istesek çok hoş olur :D

Koval zaten yedek kalecileri ve oynamıyor ama çok potansiyelli. Veloso'ya gidecek paranın büyük kısmı :D

Alamazsın ayrı bir olay. Bizimkilerin aklının ucundan bile geçmez. Gerekli adamlar para kazanamadığından dolayı.

Çevrimdışı Efe

mac eksigi var su anda ama milli mac arasi falan derken 3 4 haftaya gerek kaleci antranorumuz gerekse eski kaleci senol hoca valdese ritmini tutturur.her turlu cenkten iyidir cenk gitmese kaleci alinmayacakti valdes eski valdes olursa 3 yil kale saglamda kalir
aynen o şekilde tecrübe var bikere adam kaç tane şampiyonlat ligi maçı oynadı ispanyada real madridle şampiyonluk maşlarına çıktı bu adama daha ilk günde kötü transfer demek çok acımasızca olur kalede valdes var diyecek birçok futbolcu herkesin yakından tanıdığı bir isim güven verirse çok çok büyük bir açık kapanmış olur ben hala geleeceğinden şüphe dduyuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

Yönetimi suçlamak lazım aksine.

Ozan ve Lucas'ta suçları olmadığına katılıyorum. 2 ay boyunca Ozan ve Lucas dışında alternatif üretememeleri ve bitirememeleri tam olarak suçlanacak nokta.

Muslera iyi kaleci ama ondan iyi olanı aramamıza gerek yok. 5-6 milyona alabileceğimiz çok iyi 4-5 kaleci var şuan Muslera seviyesinde.
para yok ki para olsa yonetim alir zaten buyuk ihtimal valdese bonservis verilmeyecek stad acilir gelirlerimiz olur ancak o zaman ust duzey futbolcu alinmadiginda sikayet edebiliriz su anda fifa tepemizde golgesini her an hissediyoruz.su anda tosic falan transfer ediliyor kimse para olmadigindan ses cikarmiyor ama yarin stad acilsin yonetim boyle ucuz transferler yapamayacak taraftar ensesinde olacak yonetimin

Çevrimdışı Efe

Hala 1 oyuncu ile mi sampiyon olacaz diyen arkadaslar var.

Evet yeri gelir 1 oyuncu ile sampiyon olursun.4 senede 3 kez sampiyon olan gs muslera ve sneijder ile sampiyon olmadi mi?

Sadece muslera ve sneijderin ayri ayri bireysel olarak kazandirdigi maclar onlara bu sampiyonluklari getirdi.

Yeri gelir tutan adam yeri gelir atan adam kazandirir ama elindr böyle kurtaricilarin olmazsa bircok kilit macta cok puan birakirsin ,özellikle derbilerde bunu en avi tecrubelerle tatmadik mi?

Ayni yanlislar yapilmaya devam ediliyor.4. Sezon oldu bu artik amatörlükten falan bahsetmesin kimse.
sabri reyiz şampiyon yaptı bi kere  :D 1 adam bir orduya bedel onlarda sabri reyiz :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı legendmaster

2 orta saha alınmasını çok istemiştim kaleci stoper o kadar umrumda değildi
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 02:09:14 legendmaster ]

Çevrimdışı TALAT

Açıkcası ben iki transferde de onları suçluyorum 1 hafta bitebilecek trasnferleri sakız kıvamına getirirsen elinde böyle patlar işte.

sana gore bir haftada biter

Çevrimdışı Çağrı

para yok ki para olsa yonetim alir zaten buyuk ihtimal valdese bonservis verilmeyecek stad acilir gelirlerimiz olur ancak o zaman ust duzey futbolcu alinmadiginda sikayet edebiliriz su anda fifa tepemizde golgesini her an hissediyoruz.su anda tosic falan transfer ediliyor kimse para olmadigindan ses cikarmiyor ama yarin stad acilsin yonetim boyle ucuz transferler yapamayacak taraftar ensesinde olacak yonetimin

Dostum yapmayın bunu işte nasıl para yok? Ozan'a verecek 7 milyon vardı da şimdi mi yok para?

Edit : Ucuz transfere sözümüz yok. Pahalı transfer istediğimiz de yok bunlar popülist tavır olur zaten. Doğru transfer hem pahalı olmaz hem doğru olur.

Türkiye'ye çok pahalı transfer yapıyorsan bil ki o yanlıştır zaten.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 02:10:54 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

sana gore bir haftada biter

haklısın aslında bizimkilerin erken trasnfer bitirebilidğini kim görmüş. şimdi bekliyoruz işte kim gelecek diye.

1 hftada bitmiyorsa trasnfer bu saatten sonra niye uğraşıyoruz.

1 hafta da bitmeyen trasnfer şimdi 1 günde mi bitecek?

Çevrimdışı Deniz

sabri reyiz şampiyon yaptı bi kere  :D 1 adam bir orduya bedel onlarda sabri reyiz :evillol:
ReiZ i unuttuk bak :D

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Haldun

aynen o şekilde tecrübe var bikere adam kaç tane şampiyonlat ligi maçı oynadı ispanyada real madridle şampiyonluk maşlarına çıktı bu adama daha ilk günde kötü transfer demek çok acımasızca olur kalede valdes var diyecek birçok futbolcu herkesin yakından tanıdığı bir isim güven verirse çok çok büyük bir açık kapanmış olur ben hala geleeceğinden şüphe dduyuyorum
ben guveniyorum acikcasi valdese ust duzey ligde yuzlerce ust duzey mac oynamis adam daha gelmeden adami bitiriyoruz valdes grlsin 3 4 hafta kivamini tuttursun kaleyi bi daha birakmaz hele aut atisi degaj atisi topu oyuna sokusu milletin gozunde 240p den 720p hd ye gecmis gibi olacak :))

Çevrimdışı Deniz

Dostum yapmayın bunu işte nasıl para yok? Ozan'a verecek 7 milyon vardı da şimdi mi yok para?
Ozana verilecek parayla başkan dolar almış kur fırladı kardayız :D

Çevrimdışı Efe

Böyle yola çıkmayı düşünürlerse Efe geçtim şampiyonluğu yarışta bile tutunamayız. Çünkü GS ve FB kötü ama bu adamlar bir oturdu mu daha giderler. Ama sen de öyle bir durum yok. Oturacak adamlar belli.  Sakatlık verdiğin an bitersin.
valla göreceğiz ben takımımızın diğer 2 takımdan da daha güçlü ve bitirici olduğunu düşünüyorum fenerin çok sıkıntılı bir antrenörü var onlar kaybederse o adam yüzünden kaybeder gs yi hiç konuşmuyorum şampiyonlar ligi başladığında ligte yokları oynayacaklar ve antrenör değişikliği gündeme gelecek biz geçen sezon bu takımla onların bir çok hafta üstündeydik ama kilit adam veli gidince takımda çöktü bu gözden hep kaçıyor velinin dönmesi bizim şampiyonluğa 1 adım daha yaklaşmamız demek transfer yapılırsada ne ala inşallah yapılır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ozana verilecek parayla başkan dolar almış kur fırladı kardayız :D

boruların siparişini geçmiş 3 milyon euro nakit vermiş sonra anlaşmış 9 taksit bjk bonus karta yaptırmış :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı COB

Bursanin eski oyuncusu Alfred NDiaye yi kiralayalim bari Betis'ten. Hatta Ertuğrul onun yerine Maurice Edu'yu almisti,  oda iyi futbolcuydu. Ona da bir kiralik bakişi atsak?

Çevrimdışı TALAT

haklısın aslında bizimkilerin erken trasnfer bitirebilidğini kim görmüş. şimdi bekliyoruz işte kim gelecek diye.

1 hftada bitmiyorsa trasnfer bu saatten sonra niye uğraşıyoruz.

1 hafta da bitmeyen trasnfer şimdi 1 günde mi bitecek?

sunu anlaman lazim. transfer sezonunun ortasinda muhtemelen cevaplar hemen donmez. vktin var diye daha cok pazarlik yaparsin ve bu sureci uzatir. son gunlerde ise zaman sana yoksa karsi tarafa da yoktur ve hizli donus alirsin. ya da paran coktur hic pazarliga girmeden nyse verir alirsin. paran kisitli oldugum icin de pazarlik sureci uzar. giysi alirken yaptigin pazarliga benzemez

merak ediyorum yurtdisi ile milyon euroluk pazarlik yaptin mi hic

Çevrimdışı Haldun

Edit : Ucuz transfere sözümüz yok. Pahalı transfer istediğimiz de yok bunlar popülist tavır olur zaten. Doğru transfer hem pahalı olmaz hem doğru olur.

Türkiye'ye çok pahalı transfer yapıyorsan bil ki o yanlıştır zaten.

ozana satisindan para kazanacagiz diye guveniyorlardi ama yine de tabi ozana 7 veriyorlarsa deme ki kasasa para varmis ben bunu unuttum..

Çevrimdışı Efe

ben guveniyorum acikcasi valdese ust duzey ligde yuzlerce ust duzey mac oynamis adam daha gelmeden adami bitiriyoruz valdes grlsin 3 4 hafta kivamini tuttursun kaleyi bi daha birakmaz hele aut atisi degaj atisi topu oyuna sokusu milletin gozunde 240p den 720p hd ye gecmis gibi olacak :))
bi gelsin hele şu inleri  alamadılarya onada çok sıkıldım açıkçası söylenen  futbolculardan en iyisiydi keşke parayı basıp onu alsaydık keşkeler bitmiyor son 2 gün hadi iyi geceler :uyucam:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

bi gelsin hele şu inleri  alamadılarya onada çok sıkıldım açıkçası söylenen  futbolculardan en iyisiydi keşke parayı basıp onu alsaydık keşkeler bitmiyor son 2 gün hadi iyi geceler :uyucam:
ona parayi leichester basip aldi yapacak bise yok hadi  geceler