2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886131 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Birçok kişi bu ortasaha ve kaleci transferinin tüm sezonu etkileyeceğinin önemini kavrayamadı maalesef.

Zaman var diyenler, para yok diyenler, kolay mı bu iş diyenler vs.

2 ayın vardı. Ozan'da görüldüğü üzere verecek de 7 milyonun varsa, Veloso'yu 7 defa bitirirdin.

Her şeyi geçtim bedava Lisbon'un aldığı Aquilani'yi her türlü alırdın.
Kaç kez söyledim bedavaya Aquilani'yi almamız lazım diye.

Yeri geldi mi Sosa'nın pozisyonunda dahi oynatabilirdik.

Şimdi böyle fellik fellik oyuncu aramak zorunda kalmazdık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

BİTTİ BİTTİİİ!!!!

BEKO SPONSOR VODAFONE SPONSOR!

GOMEZ VE ÜSTÜNE 15 M €!

AGÜERO + YAYA TOURE PAKETİ!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

BİTTİ BİTTİİİ!!!!

GOMEZ VE ÜSTÜNE 15 M €!

apple olsa belki  :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

BİTTİ BİTTİİİ!!!!

GOMEZ VE ÜSTÜNE 15 M €!

Al sanada :icool:

http://twitter.com/Kolpacino_ozgur/status/498624720720629762
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

BİTTİ BİTTİİİ!!!!

GOMEZ VE ÜSTÜNE 15 M €!

Yarın gelip başlasınlar. :)

Çevrimdışı can1903

SON DAKİKA : Sinan Engin:  Yaya Toure 32 Ağustos'ta İstanbulda.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

sakin olalim mikel gelcek dertler bitcek

Çevrimdışı aa1903

beyler nedir bu acele, transferin bitmesine daha dakikalar var. benim fikret orman'a güvenim tam!  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

SON DAKİKA : Sinan Engin:  Yaya Toure 32 Ağustos'ta İstanbulda.

Tamam coşma coşma :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı genki1914

Komik degilsiniz arkadaşlar 1 kisi yaptimi ayni espiri 50 kere donuyor degisik versyonlarda neyse ki kaldı 48 saat kurtuluyoruz eziyet doneminden

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimiçi Mehmet57

Yapmayin beyler. Lawal Necipten cok ustun. Bukadar da kucumsemeyin sirf Fener maciyla.

Daha gecen sene bize karsi oynadigi maci dusunun. Turkiye liginde Melo-Selcuk ikilisine tek basina domine etmis tek topcu.

Lawal-Atiba orta sahada direnci felaket arttirir ve bize ofansda guc katar, dikine kosulariyla cok zorlar rakipleri.

Cok ama cok kucumsediniz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

beyler nedir bu acele, transferin bitmesine daha dakikalar var. benim fikret orman'a güvenim tam!  :evillol:

Artık son saniyeler bunlar !  :kop:

Karambol olmasın da :D

Çevrimdışı aa1903

ince eleyip sık dokuyoruz yoksa transfer yapmak en kolay iş.

Çevrimdışı Tolga

Neyse ızdıraplı günlerin bitimine çok az kaldı :D

Çevrimdışı Kemal

Bakin tam destek verenler bile Şakayla karışık her ortamda laf sokmaya başladılar yönetime

Basarisizlikta stat da kurtaramayacak o makamda oturamayacaklar haberleri yok

Resmen kendi ayaklarina sıkıyorlar , cok YAZIK

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bakin tam destek verenler bile Şakayla karışık her ortamda laf sokmaya başladılar yönetime

Basarisizlikta stat da kurtaramayacak o makamda oturamayacaklar haberleri yok

Resmen kendi ayaklarina sıkıyorlar , cok YAZIK

Vodafone Arena'ya gövde gösterisi yapa yapa çıkabilirlerdi. Ama geç kaldılar maalesef.

Çevrimdışı talha

http://www.transfermarkt.com/bibras-natcho/profil/spieler/56976

şu adam üstümüzden uçtu hatta gidip gelirken bizim atatürkü kullandı belki de. ince eleyip sık dokusunlar bakalım nereye kadar dokuyacaklar.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

Olympiakos küçülmeye gittikten sonra üst üste iki Euroleague şampiyonluğu bir de finali yaşadı abi. 5-10 milyonluk bütçelerle kendinden 3-4 kat daha pahalı takımlara karşı mücadele edip iki şampiyonluk birde final yapıyorsan planlama vardır.

iste o planlama olmuyor  kalan kirintilar ile basari gelmis oluyor  madem bu kadar planli takim da kuculmeden once ki 10 sene nerdeydiler dehset butcelerle. su takimdan spa ayrilsin gorurum ben planlamayi
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 01:10:50 TALAT ]

Çevrimdışı Çağrı

Hayır bir de sonra bize ve eleştirenlere hönkürüyor başkan üstümüzde baskı oluşturuldu sanki hemen almamız gerekiyormuş gibi diye.

Yahu her sene 31 ağustos ya da 31 Ocak'ta  mutlaka bir transferimiz oluyor zaten bu neyin acelesi artık?

Alenen geç kalıyorsun. Uyaranlar haklı yere uyarıyorlar kimseyle özellikle Fener ile sidik yarıştır diye değil ki.

Geç kalıyorsun adam kalmıyor planın yok artık bıraksın en azından şu seneye alacağımız adamlar bile belli laflarını.

Seneye alacağın adam belliyse mesela kale için Handanovic ise sen Valdes'i almaya kalkmazsın. Ortasaha için atıyorum De Jong ise Romao'ya gitmezsin. Gerçekten yakışmıyor artık yemiyor kimse.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Sinan engin : İsim vermiyorum fiyat şişmesin diye diyor.

Çevrimdışı 38life

Kaleci ve orta saha transferinde ne kadar yönetim ne kadar saçmalasa bile suç Şenol hocanın. İlk önce tutturdu eldeki kalecilerle devam edeceğim diye sonra kaleci istedi üstelik transferin son günlerinde sonra Ozan transferini mahvetti benim fikrim bu abi.

+1

Çevrimdışı Tolga

Aylar evvel son güne kadar transfer girişimlerimiz olur demiştim.

İşte durum ortada :)

Çevrimdışı Çağrı

Sinan engin : İsim vermiyorum fiyat şişmesin diye diyor.

2 günde mi şişecek fiyat :D

Herkes ne diyeceğini şaşırdı artık bekleyelim bakalım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli