2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874605 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

4 yillikllari toplarsan basketboldakilrrin de 4 yilliklarini topla  baskette avrurpa zirvesi icin erkeklerde 30m euro min  hrcaman lazim yillik yine dr oynayamayabilirsn
Alakası yok Olympiakos gibi bir örnek var ortada. Doğru planlama ile her şey başarılabilir .

Çevrimdışı Türkay

Box to box oyuncudur. Düşüşte olan oyuncudur. Yararı olmayacak oyuncudur. Aquilani'nin 2 tık altında olan oyuncudur.

Necip > Nocerino, Lawal Ramao o zaman  :bandit:
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 00:48:37 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Box to box oyuncudur. Düşüşte olan oyuncudur. Yararı olmayacak oyuncudur. Aquilani'nin 2 tık altında olan oyuncudur.
aquilaniyide sporting maçlarında izleriz artık  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Mehmet57

Piyasada ne paralar donuyor be. Daha Toulouse'da oynadigi donemler cok begenirdim, simdi 30 milyona Valencia'ya gitti Abdennour.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gelmesin o zaman devre arasına kadar idare edelim bari lucas çok iyidi kötü oldu

Çevrimdışı Çağrı

Necip > Nocerino, Lawal Ramao o zaman  :bandit:

Eldekilerden iyi olması yetmiyor gelecek olan adamın.

Gelecek adam fark yaratmalı, yaratmalıydı. Şu dakikada gibip Veloso - Berisha yaparsan son dakika da olsa sezonu kurtarırsın.

Ama gibi Valdes - Nocerino yaparsan senin 3 yıldır Quaresma'nın parasını ödüyorum dediğin gibi başkaları da bunların parasını öder göndermeye çalışır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

lawal gelmez bence rahatım Allah'tan kulübü eskişehir teklif alınca uçuk kaçık rakamlar telaffuz eden bir başkan sahip
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 00:49:58 legendmaster ]

Çevrimdışı Deniz

ama bence yine de şenol güneşi taraftarın önüne atmak değildir bu. mevcut sistemi de getiren yönetim yani her türlü bilet yönetime kesilir
Bu sene inatlasma sonucu transferler yapildi.

Tosicin gelisini hatirlayin,imza toreni bile skandaldi.

Ayni sekilde quaresmanin gelisi ve "isim vermeyen ust duzey yonetici" nin aciklamalari.

Bunlar hep Besiktasa zarar verdi.aylardir su takima on libero alinmamasini gercekten izah edemezler.stoper desen ayni sekilde.

Senol gunes sadece kaleci konusunda sikinti cikartti cunku iyi bir kaleci alinmasini istiyordu.bu yuzden bazi isimleri veto etti.adama Ospina alalim dediler de yok mu dedi sanki?

Buyuk yanlislar yapildi.insallah bunun faturasi agir olmaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Sen de jong uda begenmezsin şimdi kardeşim,  kiralasak

Çevrimdışı Türkay

Eldekilerden iyi olması yetmiyor gelecek olan adamın.

Gelecek adam fark yaratmalı, yaratmalıydı. Şu dakikada gibip Veloso - Berisha yaparsan son dakika da olsa sezonu kurtarırsın.

Ama gibi Valdes - Nocerino yaparsan senin 3 yıldır Quaresma'nın parasını ödüyorum dediğin gibi başkaları da bunların parasını öder göndermeye çalışır.

Sezonu kurtaracak o adamı buldum ben :kop:

https://twitter.com/ruzgarsagnak/status/637743579994193921

Çevrimdışı can1903

De Jong - Nocerino - Kucka hiç fark yaratmaz.

Böyle bir insan da Beşiktaş başkanı olursak harbiden camia da sıkıntı var demektir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Sen de jong uda begenmezsin şimdi kardeşim,  kiralasak

Keşke kiralasak :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

48 saat kaldı 3 transfer yapacağız biz. Yahu inanılır gibi değil göbekte oynayan adamlarin neredeyse 3 aydır sakat. 60 gündür sakat. Haaaala adam alacaz ya şaka gibi.

Kimi alacaksın bu saatten sonra. Herkesin ligi başladı. Takımlar kuruldu kim sana verecek adam?

Saçma sapan transfer yapacaklar şimdi. Zaman var zaman, al sana zaman. Yap şimdi 48 saatte 3 transfer hadi bakalım.

Şuan bizim tüm transferleri yapıp denk gelirse potansiyelli genç adam almamız gerekirken takımın bel kemiği olacak 3 adam bakıyoruz. Şaka gibi!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Sezonu kurtaracak o adamı buldum ben :kop:

Eh bende duyumumu paylaşayım o zaman.Gomez'in performansı beğenilmemiş.Toure+Agüero paket şeklinde alıyoruz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Birçok kişi bu ortasaha ve kaleci transferinin tüm sezonu etkileyeceğinin önemini kavrayamadı maalesef.

Zaman var diyenler, para yok diyenler, kolay mı bu iş diyenler vs.

2 ayın vardı. Ozan'da görüldüğü üzere verecek de 7 milyonun varsa, Veloso'yu 7 defa bitirirdin.

Her şeyi geçtim bedava Lisbon'un aldığı Aquilani'yi her türlü alırdın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Alakası yok Olympiakos gibi bir örnek var ortada. Doğru planlama ile her şey başarılabilir .

olmpyiakos mu dogru planlama  yillardir avrupanin en cok para hrcayan takimiydi sifir basari aldilar. yunan krixi ile birliktr kuculmeye gittiler  bir tek spa kaldi ellerinde o takim ust uste sampiyon oldu  planlama ile gelmediler buraya yani  ayrica o kadar da dusiuk degil butcesi 10m euro civari uc sene once 40lardaydilar
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Mehmet57

Lawal son gun ben gidecem mutsuzum derse mecbur satacak eses.

Lakin, Lawal'i da iyice kucumsediniz. Nocerino, Romao gibileri top diye oynar.

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eh bende duyumumu paylaşayım o zaman.Gomez'in performansı beğenilmemiş.Toure+Agüero paket şeklinde alıyoruz.

:icool:

http://twitter.com/Kolpacino_ozgur/status/498624720720629762
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Daha önce dediğim gibi ona ayrı bir top lazım bu konuda katılıyorum verin oynasın :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Necip bile Lawal'i top diye oynar. Gelmesin istemiyorum ben.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

Aaa çok özür dilerim arkadaşlar Başkana ikisi 4M demişler tepesinin tası atmış.Erdal Torunoğulları'na geri gel demiş.Şimdi Başkan Almanya'da.Hummels+Aubameyang paket geliyor arkadaşlar.
Bundan sonra her sene!