2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875885 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

james show yapiyor bu arada
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

linç edilmeyeceksem boş kaleci alacağımıza almayalım o paraya basketbolda kullanalım sağlam bir 3 numara ve sert pota altı alalım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TØLGA

Kaleciler 38-39 yaşına kadar oynuyor artık al 4 sene oynat hiç sorun yaşamazsın :icool:
ona güveniyorum bende oliver kahn  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

linç edilmeyeceksem boş kaleci alacağımıza almayalım o paraya basketbolda kullanalım sağlam bir 3 numara ve sert pota altı alalım  :biggrinking:
Katılıyorum hatta İsmail Cenk Pektemek verilen yıllık paralarla hem kadın basketbolunu hem erkek basketbolunu Tr'de ve Avrupa'da zirveye oynayacak kadro kurulurdu  :)

Çevrimdışı Deniz

fırat günayer şenol güneşi neden taraftarın önüne atsın ki çıkarı ne olabilir ya da başkanın talimatıyla mı tweet atıyor
2 ay once sakatlanan tolgay yerine adam bulamamanin hesabini birilerinin vermesi gerekiyordu ,o da senol gunesi yem olarak atiyor.malum haber kaynaklari tikanabilir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

Katılıyorum hatta İsmail Cenk Pektemek verilen yıllık paralarla hem kadın basketbolunu hem erkek basketbolunu Tr'de ve Avrupa'da zirveye oynayacak kadro kurulurdu  :)

o kadar da degil

Çevrimdışı Çağrı

Ben şu dakikadan sonra gerçekten içimize sinmeyecek hangi oyuncuyla 1 yıldan fazla anlaşma yapılırsa tefe koyarım.

Kulübe zarar veremezler kendi hatalarını örtmek için.

İlla alacaklarsa geçiştirecek adam Opare gibi alsınlar kiralık Mayıs'ta da çekilsinler.

Kimseye 2-3 yıl Valdes Romao izletemezsin. Senin yerine gelecek olanın önünü tıkıyorsun ortasaha ve kaleci transferinde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Biz bu dakkadan sonra lawal dan başkasını alamayız boşuna yormadan güzel zihninizi,  bende Şenol hoca yerinde olsam de jong gibi lucas gibi isim değilse direk gelecek her ismi veto ederim bi dakkadan sonra . Bademe uflemisler oda Şenol hocayı atmaya başladı taraftara yem ayıptır.

Şenol hoca sana kadar ozan isinde yanlış yaptı birde kaleci isinde . Diğerleri ve şuanda bu dakkada bu durumda oluşumu yönetim hatasıdir.

Ulan 24 saat kaldı nerdeyse onliberoda 2  isim yok be . Hadi stoper kale katmadim, takımda tolgay sezon kapamis veli 7 aydır yok ne olacağı belli değil .

Düşünün orta saha durumunu geçen seneye göre . Ya bu ayıptır arkadaş ayıp . Bunun 1 açıklaması olamaz.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 00:39:07 Kemal ]

Çevrimdışı legendmaster

2 ay once sakatlanan tolgay yerine adam bulamamanin hesabini birilerinin vermesi gerekiyordu ,o da senol gunesi yem olarak atiyor.malum haber kaynaklari tikanabilir.
yönetimdeki bazı isimler istiyor yani bunu yapmasını

Çevrimiçi Samet Ç

o kadar da degil
Sırf Mustafa'nın 4 yıllık alacağın 5.5-6 milyon Euro yapıyor.

Çevrimdışı Türkay

Antonio Nocerino demiş Fırat Günayer. Nasıl topçudur?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

yönetim istiyor yani bunu yapmasını
Birinin isteyip istemedigini kimse bilemez oylr oldugunu soylemek de kanitsiz iftiraya girer ,ben sadece bademin niyetinin boyle oldugunu dusunuyorum cunku yazdiklarinda hicbir mantik yok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Romao-Lawal gibi oyuncular gelecekse gerçekten kimse gelmesin.

Böyle bir transfer yapılırsa gelecek yıl Tolgay ve Veli de döndükten sonra sayısal olarak yeterli orta sahamız var denip o bölgeye transfer yapılmaz.

Böylelikle orta saha kalitemiz yine artmadan sezona başlarız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

ne takım kurulurrr beee  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Geçen seneye kıyasla ki şampiyon olamadık :

Tolgay sezon kapadı
Bana göre veli devreyi kapadı
Gelen yok

Varın siz düşünün artik

Çevrimdışı TALAT

4 yillikllari toplarsan basketboldakilrrin de 4 yilliklarini topla  baskette avrurpa zirvesi icin erkeklerde 30m euro min  hrcaman lazim yillik yine dr oynayamayabilirsn

Çevrimdışı legendmaster

Birinin isteyip istemedigini kimse bilemez oylr oldugunu soylemek de kanitsiz iftiraya girer ,ben sadece bademin niyetinin boyle oldugunu dusunuyorum cunku yazdiklarinda hicbir mantik yok.
ama bence yine de şenol güneşi taraftarın önüne atmak değildir bu. mevcut sistemi de getiren yönetim yani her türlü bilet yönetime kesilir

Çevrimiçi Samet Ç

ne takım kurulurrr beee  :D
Olympiakos'un bütçesi 4 senede iki Euroleague şampiyonluğu birde finali.

Çevrimdışı Kemal

Bence pektemegi koyalım basket takımında oynasın

Çevrimdışı legendmaster

trabzonsporun içinden biri geçmişte bana şenol güneş transfer işlerine karışmaz yönetim oyuncuyu getirir o en iyi verimi almaya çalışır demişti burada da keşke aynı şekilde devam edilebilseydi

Çevrimdışı TØLGA

4 yillikllari toplarsan basketboldakilrrin de 4 yilliklarini topla  baskette avrurpa zirvesi icin erkeklerde 30m euro min  hrcaman lazim yillik yine dr oynayamayabilirsn
eurolig için haklısın evet abi ama türkiyede şampiyon olmak için o kadar para lazım değil sonuçta gergin ataman hocamla tam olarak hatırlamıyorum bütçeyi ama 8 10 gibi bir rakama şampiyon olmuştuk
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kutay

valla umutsuzum şampiyonluk için inşallah oluruz orası ayrı konu ama bu içler acısı orta saha rotasyonuyla hem avrupa hem lig yürümez devre arasına kadar birinden koparız gibime geliyor  :bawling:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

Antonio Nocerino demiş Fırat Günayer. Nasıl topçudur?

Box to box oyuncudur. Düşüşte olan oyuncudur. Yararı olmayacak oyuncudur. Aquilani'nin 2 tık altında olan oyuncudur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

şenol güneş mbiaya da mı hayır demiş böyle bir şey olabilir mi kesinlikle yönetimin basiretsizliği söz konusu