2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12873948 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Sorun yönetimde değil arkadaşlar sorun zamanda. Sadece 2 gün kaldı yönetim Zaman'ın duracağını düşündü çünkü uzun bir süre. Acelesi yok sokağa atacak paramız yok diyenler de.
ben bundan 1 ay önce Beşiktaşın şuanda en yetkili kişisinin gelecek sezonun transferlerine şimdiden başladık dediğini duydum daha bu sezonun transferleri bitmemişken :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Sorun yönetimde değil arkadaşlar sorun zamanda. Sadece 2 gün kaldı yönetim Zaman'ın duracağını düşündü çünkü uzun bir süre. Acelesi yok sokağa atacak paramız yok diyenler de.
:kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bundan sonrasi çürük elma olur.

Çevrimdışı legendmaster

geçenlerde ben de söylemiştim fırat da aynısını söylüyor yönetim 3-5 menajerin sözünden çıkamaz halde

Çevrimdışı Çağrı

Oyuncu havuzu olmayan, oyuncudan anlayan AVRUPA'YI güncel olarak takip eden profesyonel bir ekibi olmayan her kulüp Beşiktaş gibi menajerlerine eline mahkum olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

fırat günayer Beşiktaş taraftarının önüne şenol hoca'yı atıyor şu adamı takip etmeyin.Neymiş şenol hoca tamam demiyormuş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oyuncu havuzu olmayan, oyuncudan anlayan AVRUPA'YI güncel olarak takip eden profesyonel bir ekibi olmayan her kulüp Beşiktaş gibi menajerlerine eline mahkum olur.
peki iyi bi ekibin maliyeti kaç liradır yıllık ?

Çevrimdışı Çağrı

peki iyi bi ekibin maliyeti kaç liradır yıllık ?

Menajerlere çöp transferler için yedirdiğinden azdır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

fırat derki marsilya ile mandanda için anlaşıldı ama mandanda 4 yıldan aşşağı sözleşmeye imza atmam sıkıntı ordaa diyo
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Erdal Torunoğulları Fransa'dan Başkan Orman'ın isteğiyle ayrıldı..Eli boş döndü gözüküyor ancak Doria + Romao'nun olma ihtimali hala var.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

fırat günayer Beşiktaş taraftarının önüne şenol hoca'yı atıyor şu adamı takip etmeyin.Neymiş şenol hoca tamam demiyormuş.
Demesin zaten hic bir taraftar valdes istemedi diye hocaya laf etmez

Çevrimdışı legendmaster

bu dakikadan sonra şenol güneşe nasıl biri önerilecek de evet diyecekmiş acaba bundan sonra önerilenlerden daha iyisinin önerilme şansı yok ki

Çevrimdışı Çağatay

Ben mukemmel ötesi scout ekibimize son ana kadar güveniyorum
Onlarda zaten ellerinde aşırı derecede çok adam raporu oldugu icin hangilerini seçeceklerine karar veremediklerinden dolayi hala transfer yapamiyoruz.
Yoksa Ne menajeri
Biz hala menajer eliyle iş mi yapıyoruz
Bırakınız...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı talha

Şunu söyledim diye troll ilan edildim.  :claps:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şimdi biz aldığımız her futbolcu için menajer parası veriyor muyuz rhodolfo, beck misal

Demesin zaten hic bir taraftar valdes istemedi diye hocaya laf etmez

twitin altında ki yorumları okuyun taraftar bilmiyor ki bazıları şenol hoca'ya sallıyor.

Çevrimdışı Çağrı

Şenol güneş umarım bu plansızlığı ber taraf etmek için yapılacak her hamleyi veto eder. Bize böyle adam lazımdı tam isabet olmuş. Kimse hatasını kimse üstünden gideremez.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bademe göre nocerinoymuş konusulan isim

Çevrimdışı Kutay

nocerino diyor fırat günayer
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Samet Ç

Demek ki Evrenmanchester'ın twitleri okuyor bizim başka Nocerino ile görüşülüyormuş Fırat öyle diyor.  :lol:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı legendmaster

hoca mevki söylüyormuş yönetim menajerlerin eline bakıyormuş neden bakıyor adamakıllı scout ekibin olsa bu duruma düşmezsin sonra da diyor ki fırat sorun yönetimde değil

Çevrimdışı Çağrı

şimdi biz aldığımız her futbolcu için menajer parası veriyor muyuz rhodolfo, beck misal

Vereceksin tabi ki ama bizim çift Taraflı ödediğimi bile oluyor.  Normalde her aldığın oyuncunun menajerine yüzde 8 den Başlayan bir rakam ödersin. Ama sen bir isim dahi bilmiyorsan, Başkan'ın dediği gibi devamlı ona buna sorarsan bunun için profesyonelin yoksa hem menajer parası ödersin hem de seneye göndereceğin adamları bu sene bünyene katarsın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

fırat derki marsilya ile mandanda için anlaşıldı ama mandanda 4 yıldan aşşağı sözleşmeye imza atmam sıkıntı ordaa diyo
Ne var ki bunda 4 yıl oynasın işte mis gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

twitin altında ki yorumları okuyun taraftar bilmiyor ki bazıları şenol hoca'ya sallıyor.
Onlar taraftar değil maçı radyodan bile dinlemez onlar twitterlarda falan ahkam keserler