Geçmişe de günümüze de dayanır. Messi'nin geçmiş performansı şu an iyi oynayacağının garantisini vermez ama az çok fikir verir. Tam bir fikir için günümüze de bakmak gerekir. Futbol matematik değil hayatın kendisidir. Matematik,geometri,fizik,psikoloji vb. nasıl hayatta varsa futbolun içinde de var.
Tamam işte tam bir fikir için günümüze bakıyoruz. Adam değiştim diyor, çevresindekiler değişti diyor. 2.ci hafta kırmızı kart görüyorsa bu düz bakarsan eğer 9/10 ihtimalle değişmediğini 1/10 ihtimalle değiştiğini bu kartın 2.ci haftaya denk gelmesinin tesadüf olduğunu ifade eder. Ama bu düz mantık olur. böyle başlayıp böyle devam ederse ancak bu olasılık hesabı senin beklediğin gibi çıkar. Ben 17 numaranın hallerinden ve hareketlerinden Trabzonspor maçından aklımızda kalan izlenimini ligin devamında vermeyeceğini düşünüyorum.
Neyse bunları konuşmak gereksiz. Bekleyelim görelim, imzalar atılmış artık. Sonuçta eğer ligin devamında da sorumsuzca kartlar görmeye devam ederse ben kara kaşına kara gözüne bayıldığım için 17 numarayı savunacak değilim. Herkes eleştirir. Sizinki bir öngörü. Haklı da çıkabilirsiniz haksız da.