2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855721 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Antrenmana dahi çıkmayan Sezer ile Gökhan Süzen'e toplam 1.7 milyon euro veriyorsanız, Mbia çok rahat 2.5 milyonu hakeder. 2.5 pahalı diye Mbia'yı alan yönetimin Romao'ya en az 1.5 milyon verdiğini görünce şaşırmamak lazım

Bertug karşılaştırmaların haksız değil ama hep aynı sıkıntı var. Hep kötüyle kıyaslıyorsun. Transferi yaparken bunu yapamazsın.

Elinde Tolga var diye Valdes'e razı olmak, 1.5'tan fazlasını asla haketmeyecek Mbia'ya Sezer Süzen var diye 2.5 vermek hata üzerini hata ile kapatma yöntemidir.

Böyle mi bulunur doğrusu? Hatayıo hata ile kapatacağına özür diler hiçbir şey yapmaz beklersin 6 ay sonrasını.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

marsilyada madenmi bulduk  :D

Çevrimdışı Deniz

Hayır Bizzat S.Adalıdan aldım bilgiyi
Adam benim akrabam ben alamiyorum bilgi helal olsun sana :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

necmi abi de başlıkları şaşırdı :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ensar

Ne maaş dengesiymiş ya. Oynamayan pektemekle 1.7 milyon Euro alır ama iş Mbia ya ya da onun gibi direkt katkı sağlayacak adama geldiği denge bozulur. Alsınlar romaoyu bakalım. Belli ki Marsilya Doria yı başka şartlarda vermiyor.
1.4 alıyor.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Türkay

Mustafa Pektemek 700 - 900 bin euro alana kadar takım içi dengeleri yok sayıyorum  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Mandanda olsaydı baya iyi olurdu aslında :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

https://twitter.com/Hurriyet/status/637605221250789376

kur arttı ama kuruyemiş fiyatları düşüyormuş. dengeledik sayılır

Çevrimdışı can1903

Adam benim akrabam ben alamiyorum bilgi helal olsun sana :)
Şaka yapıyorum ki :D Çağrı yazmıştı onun için yazdım
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

Mandanda olsaydı baya iyi olurdu aslında :)
iyi olurdu iyi çok iyi olurdu gerçekten iyi olurdu bayağı iyi olurdu :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Samet Ç

Mandanda ile görüşmeye başlamışız

Çevrimiçi Samet Ç

Mandanda ve Doria gelsin Lawal'a da razıyım ben  :D

Çevrimdışı Çağrı

Şaka yapıyorum ki :D Çağrı yazmıştı onun için yazdım

Güzel şakaymış :)

Yalnız operasyon yapmayı planladığın duyumculardan farkın kalmıyor böyle yaparak.

Çünkü onların durumlarını hiçbir dayanağı olmadan burada paylaşarak onların istediğini yapıyorsunuz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Valdes nasıl veto edilmeliyse Romao da edilmeli.

Böyle adam alacaklarsa almasınlar sebebiyse bu adamlar yüzünden 2 yıl kale ve ortasahada kalite düşük olur.

Kendi hatalarını, plansızlıklarını, ayıplarını örtmek için sırf bakın aldık demek için böyle saçmasapan iş yapamazlar.
Önümüzdeki yıllarda boşuna maaş veriyoruz ya da aldığı parayı hak etmiyor dediğimiz futbolcu sayısında artış yaşamak istemiyorsak yapılması gereken bu. Bu oyuncular bir seneliğine geçici çözüm olarak gelmeyecekler . Beklentileri karşılamayınca ikinci yıldan itibaren sorgulanmaya başlanacaklar .Oyuncuların performansı böyle bir ortamda daha da düşecek , bu futbolcular takıma gittikçe yük olacak, süreç takım aleyhine  ilerleyecek . Sürekli tekrarlanan hatalar bunlar. Ondan sonra deriz niye ideal bir 11'i kuramıyoruz diye. Sürekli aynı yanlışları tekrarlarsan her sene 'Bir sonraki seneye ideal 11'i kuracağız' dersin ama o ilk 11 ya hiç kurulmaz ya da tesadüfi  kurulur.
Yönetim Valdes,Romao gibi oyuncuları almazsa en azından yönetimde oldukları üç buçuk sene sonunda idare eder tarzında göstermelik transferlerin takıma fayda sağlamayacağı hakkında artık bilgi, tecrübe sahibi oldukları kanısına vararız. Bundan sonra yapılması gereken alınabiliyorsa takımın oyununa pozitif katkıda bulunacak oyuncuların alınması . Bunu iki günde yapamıyorsan Ocak ayında ya da sonraki transfer dönemlerinde yaparsın. İhtiyaç duyacağın niteliklere haiz oyuncu bulmak için geniş çaplı araştırma yapar, oyuncu havuzunu daha geniş tutarsın . Transfer dönemi başlamadan transfer için hazırlıklarını tamamlamış olursun. Kısa vadeli yapılması gereken bu. Bir de orta uzun vadede yapılması gerekenler var sportif başarıda istikrar sağlamak için.

Çevrimdışı can1903

Yalnız operasyon yapmayı planladığın duyumculardan farkın kalmıyor böyle yaparak.

Çünkü onların durumlarını hiçbir dayanağı olmadan  :ok:burada paylaşarak onların istediğini yapıyorsunuz.
:ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Tolga

Çünkü onların durumlarını hiçbir dayanağı olmadan burada paylaşarak onların istediğini yapıyorsunuz.
:claps:

Çevrimdışı TALAT

pogba chelsea ile imzalamak üzereymiş. adım adım mikele :D

Çevrimdışı kartal43

Aslında iyi oyunculara talip oluyoruz lucas gibi. Ama olmayınca neden Romao gibi düz Atiba benzeri adam alıyoruz ki. Almayalım en azından devre arasında kullanalım o hakkı. Bir türlü şu dengeyi kuramadı bu yönetim. Ya çok iyilere taliniz ya da diptekilere.

Çevrimdışı Çağrı

Önümüzdeki yıllarda boşuna maaş veriyoruz ya da aldığı parayı hak etmiyor dediğimiz futbolcu sayısında artış yaşamak istemiyorsak yapılması gereken bu. Bu oyuncular bir seneliğine geçici çözüm olarak gelmeyecekler . Beklentileri karşılamayınca ikinci yıldan itibaren sorgulanmaya başlanacaklar .Oyuncuların performansı böyle bir ortamda daha da düşecek , bu futbolcular takıma gittikçe yük olacak, süreç takım aleyhine  ilerleyecek . Sürekli tekrarlanan hatalar bunlar. Ondan sonra deriz niye ideal bir 11'i kuramıyoruz diye. Sürekli aynı yanlışları tekrarlarsan her sene 'Bir sonraki seneye ideal 11'i kuracağız' dersin ama o ilk 11 ya hiç kurulmaz ya da tesadüfi  kurulur.
Yönetim Valdes,Romao gibi oyuncuları almazsa en azından yönetimde oldukları üç buçuk sene sonunda idare eder tarzında göstermelik transferlerin takıma fayda sağlamayacağı hakkında artık bilgi, tecrübe sahibi oldukları kanısına vararız. Bundan sonra yapılması gereken alınabiliyorsa takımın oyununa pozitif katkıda bulunacak oyuncuların alınması . Bunu iki günde yapamıyorsan Ocak ayında ya da sonraki transfer dönemlerinde yaparsın. İhtiyaç duyacağın niteliklere haiz oyuncu bulmak için geniş çaplı araştırma yapar, oyuncu havuzunu daha geniş tutarsın . Transfer dönemi başlamadan transfer için hazırlıklarını tamamlamış olursun. Kısa vadeli yapılması gereken bu. Bir de orta uzun vadede yapılması gerekenler var sportif başarıda istikrar sağlamak için.

Aynen durum budur.

Almayacaksın o zaman bu kadar basit. Ya son dakikada çok iyi oyuncu getirip bakın o kadar sövdünüz aldık getirdik diyip övüneceksin - ki bu olsa bile başarısı tartışılır.

Ya da biz yapamadık planımız yoktu özür dileriz idareten adam alıp kulübü 2 yıl daha zora sokmayacağız diyip susup oturacaksın. Bunun ortası bizi 10 yıldır uçuruma sürükledi.

Kiralık olsa bir nebze diyeceğim onda da oyuncu kendini vermeyecek takıma. Çok iyi 2 hamle ile bitirmezsen şu 3 günü yapacağın her şey ne yaparsan yap elinde kalır. Kalmalıdır da. Biraz yüzleşmeyi göze alsınlar bu kadar savruk yönetiyorlarsa.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Aslında iyi oyunculara talip oluyoruz lucas gibi. Ama olmayınca neden Romao gibi düz Atiba benzeri adam alıyoruz ki. Almayalım en azından devre arasında kullanalım o hakkı. Bir türlü şu dengeyi kuramadı bu yönetim. Ya çok iyilere taliniz ya da diptekilere.

devre arasına kadar idare edemeyiz işte sıkıntı orda 3 kulvardan gitcez atiba-necip Allah korusun bir sakatlık oldumu başka ön libero kalmıyor onun için alıyoruz :)

Çevrimdışı Tolga

İlla Atiba'ya benzer özellikte biri alınacaksa bu Mikel ya da Romao yerine Flamini olabilir.

Newcastle maçının 18 kişilik kadrosunda da yok.

Çevrimdışı Ersoy

Marsilya'yı sömürdük.Ama onlarda FM oynar gibi çok genç kadro kuruyor.
Bundan sonra her sene!